سلامنقل قول:
شما منظور من رو بد متوجه شدی عزیز دل
من دارم میگم شما که نه خودم اصلا، ناراضی هستم ولی از این فراز و نشیب ها وجود داشته پس کمی صبر میکنم نه اینکه فورا بیام بگم اگه مشکل رفع نشد بله من هم میام اعتراض میکنم به پشتیبانی و دلیل میخوام من مگه گفتم آدم خفه خون بگیره ؟
من دارم میگم اونی که میاد هم تقی به توقی میخوره حرف میزنه و صبور نیست درست نیست اینطوری
و اینکه حجم زیاد کم میشه و .... اینا درست وظیفه هر شرکتی هست در قبال این موارد جواب پس بده میخواد نداگستر باشه میخواد پارس آنلاین باشه یا هرچی دیگه
ولی اونی که غر میزنه با اونی که شکایت منطقی میکنه و دلیل میخواد فرق میکنه
من برای اون عزیزی گفتم که همش غر میزنه زمانی که 3 گیگ میگیره صداش در نمیاد همین که شد 2 گیگ و خورده ای میگه الا بلا فلان و پیراهن عثمان بازی در میاره
سرویس روزانه حق کاربر هست و اعتراض میتونه بکنه در حیطه ی حقی که داره نه اینکه داره سرویس 128 رو مثل 1 مگ مصرف میکنه و غر هم میزنه که چرا دانلود به جای 100 50 هست ! ولی شبانه رایگان هست کسی که معترض هست این همه شرکت دیگه بره اونجا
من اینها رو گفتم چون خودم زمانی بوده که 100 مگ هم نداشتم دانلود حتی ولی خوب میدونستم صبانت همینطوری هست فراز و نشیب داره در مورد سرویس شبانه و صبوری به خرج دادم ولی بوده هم که یوزرم 1 روز قطع بوده یا یوزر مشتری ها یا جاهایی که باهاشون قرارداد داریم پیگیری و اعتراض کردم
پس شاید که شفاف سازی کردم حوزه صحبتم رو متوجه شده باشین