مرگ بر پارس آفلاین
مرگ بر این شرکت مردم فریب
Printable View
مرگ بر پارس آفلاین
مرگ بر این شرکت مردم فریب
عزیز من ؛ راضی نیستی ازش سرویس نخر !
دیگه چرا فحش میدی ؟!
تقریبا اکثرشون مثل هم دیگه هستند. ولی کم و زیاد دارند
شما یه شرکت پیدا کن به فکر منافع خودش نباشه...
پارس آفلاین حیا کن. اینترنتو رها کن :19:
مخابرات و عیدی دیگر اثر ندارد
بابا فحش ندادیم که حالا پارس آنلاین مگه پسر خالته شاکی میشی؟ :11:
دیدم اعصاب همه خورده گفتیم فضا عوض بشه.
در مورد پیشنهادتون که میگین از یه جای دیگه سرویس بگیر باید بگم داشتم بهش فکر می کردم. این پارس بیچاره کرده منو. کلی ضرر دادم امروز. اصلا هم پاسخ گو نیستن. هی میندازن گردن مخابرات. من نمیدونم این مخابرات چرا فقط با پارس آفلاین مشکل داره!
:41:
ما میگیم سرعت کمه. داون استریم عوض میشه
بحث سر اینه که ما داریم نسبت به 128 های شاتل نزدیک 7 تومن بیشتر میلاخیم! اونوقت سرعت شبامون یجورایی مثل هم شده!
پارس انلاین تازه 95 درصد گفته ضمانت میکنم که قطعی نداشته باشید! کو ..؟ کجاست این ضمانت؟ دیروز هم اینترنتنم نیم ساعت قطع بود. !!!
این گفته ی پارس آنلاین کاملا درسته !!!! ممکنه مرکز مخابراتی شما مشکل داشته باشه نه پارس آنلاین :46:
چون اگه پارس آنلاین بد بود باید واسه همه بد میشد نه فقط واسه یه سری افراد :46:
پس بهتره شما به جای اینکار بری به مرکز مخابراتی گیر بدین :5:
مثل اینکه درست شد.
من الان هم پینگم و هم دانلودم درست شده.
اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا اصلا تو سایت speedtest نمیرفت. بهمین خاطر اون موقع نتونستم تست بگیرم.
ولی الان تست گرفتم و سرعت و پینگم هم عادی شده.
من میدونم تو نفوذی هستی :31:نقل قول:
شوخی کردم ناراحت نشی ها
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
مال من هم بهتر شده اما با هنوز به سختی صفحه باز میکنهنقل قول:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
آقا پینگو حال کنید :31:
من از چیز پی ان استفاده می کنم اما سرعتم موقع کانکت با V**P**Nبه شدت افت میکنه.شنیدم پارس چیز پی ان را محدود کرده.درسته؟شاتل چی؟
ضمناً اگر بخوام شرکتمو عوض کنم از وقتی که درخواست جمع آوری خط را بدم تا برقراری ارتباط با شرکت جدید چقدر زمان می بره؟
حدود 2 هفته :41:نقل قول:
1 هفته جمع کردن کمتر از 1 هفته هم وصل کردن
همون طور که من الان از آسیاتک اومدم بیرون و منتظ هستم جمع بشم و به پارس وصل بشم
خدا کنه سرویس پارس آنلاین خوب باشه :19::19::10:
شاتل كه كلا ريده بد فرم هم ريده. ولي پارس آنلاين با همه دزدي هاش و .... كه داره بازم از شاتل بهتره ! زنگ ميزني پشتيباني حرف مفت نميگه ! (50% نميگه) ولي شاتل هميشه كارشه!نقل قول:
به نظر شما مركز مخابراتي دست كم 15 استان كشور با هم همه خراب شده :)). ميشه گفت نصف كشور كه از پارس آفلاين دارن مشكل دارن باهاش.نقل قول:
--------------------
مشكل خودم باهاش با 2 تا ف...ش مبارك حل شد. ولي شب ها هنوز عادي نشده و نصف شده سرعت دانلود. كه اونم بايد گفت.
اينجا ايرانه يني كشوري كه ........................................ اگه از كسي نكني ميكنن ازت.
..........
آسیاتک می موندی بهتر بود.
پارس آنلاین روز به روز بدتر میشه. قبل از عید عالی بود. ولی انگار به سمتش هجوم آوردن و داغون شده.
موقع دانلود چند ثانیه ای روی صفر می مونه و میره بالا، دوباره چند ثانیه بعد میاد روی صفر و میره بالا.
من دیشب برای اولین بار سرعت شبانم خوب شده بود بعد از دو ساعت دوباره خراب شد
من الان 128 دارم . به چه سرويسي تغيير بدم خوبه ؟
کلا مثل اینکه شانسیهنقل قول:
من چند تا از دوستام از پارس سرویس می گرفتن راضی بودن واسه همین گفتم پارس رو هم یه امتحان بکنم . من که تا حلا چند تا شرکت عوض کردم حالا پارس رو هم یه تستش می کنم ببینیم چی میشه :31::20:
اینم وضعیت 256 ما ...
اینم تست ساعت 3:30 صبح:
من الآن زنگ زدم پارس اول که به کل انکار کرد که پارس آنلاین محدودیتی برای استفاده از V**P**N قرار داده بعد هم که چندتا سوال کردمگفت نمی تونم در این مورد شما را راهنمایی کنم.
می خوام بدونم پارس واقعاً چیز پی ان را محدود کرده؟الکی سوئیچ نکنیم رو یه شرکت دیگه
سلام این تست ساعت 08:22
سرویس 1 مگ
سلام خیر همجین چیزی نیست اصلا چیز پی ان شما مشکل داره نه پارس بابا دیگه ما گفتیم پارس انلاین خوب نیست اما دیگه از این بی انصافی ها هم در حق ما نکرده.من از بعد عید سرعتم خوب شده.:46: با این که خیلی نوسان داره اما من به همین راضی هستم در کل شرکتش بین همه شرکت ها از همه بهتره و گرون تره:31:.نقل قول:
در مورد سرعت هم دوستان به علت پاین بودن سرعت بعضی از هاست ها شما وثتی دانلود میکنید سرعت کمی دارید برای تست بهتره از سایت ها معتبر دانلود کنید تا سرعت واقعی رو ببینید :46:
من از چندین جا چیز پی ان دارم(آلمان،انگلیس،آمریکا و کانادا) همشون همین مشکل را دارن که در چند لحظه اول موقع دانلود سرعت خوبه اما یهو دانلود صفر میشه.نقل قول:
در صورتی که با همین اکانتهام با شرکتهای دیگه که امتحان کردم مشکلی نبود!
-----------------------------------------------------------------------------------------
خوب من رفتیم درخواست جمع آوری درخواست جمع آوری خط بدم اما مخم رو زدن و گفتن با اون اسمشو نبر هیچ مشکلی نداریم،خطم جمع آوری که نشد ارتقاء دادم به 512!!! :27:
256 پارس
قبل عید سرعت خیلی بهتر بود
مثل این که دارن تلافی اون 13 روز رو می کنند
v p n هم مثل این که محدودش کردن
2 روز بود صفحه گوگل هم باز نمیشد 128 خراسان شمالی:2:
تست اولی با پهنای باند 128:
بعد از ارتقاء به 512:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ping=2416 !!!!!!!!! :18:
به نظرم اصلاً به درد نمی خوره چون روز خیلی خوبه ولی به محض اینکه ساعت میشه 1 سرعت دانلود از 200 یه دفعه میاد رو 40 وقتی هم ازشون سوال میکنی چرا اینجوری میشه میگه چون مجانیه اینجوری میشه .ولی اگه واقعیت داشته باشه نباید سرعت یهو بیاد پایین .گوش دراز خودشونن:31:
اینم سرعتم توی روز با 256
قبل از عید خیلی بهتر بود.
------------------------------------------------------نقل قول:
سلام مجدد اینم تست ساعت 18:02
سرویس 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
به نظر شما این مسئوال بی پدر و دزد پارس آفلاین به روح اعتقاد داره؟؟؟
دقیقا این درخور اونهاستنقل قول:
احتمالا اعتقاد داره :27:
نامردا هی قیمت میبرن بالا
از این ور سرویساشون تر میزنه :2:
من اهواز 1024 اسمی دارم.جالب اینه که سایت خود پارس افلاین و بانک تجارت باز نمیشه ولی با وی پی ان باز میشه.کسی میدونه چرا اینطوریه؟dns رو هم تغییر میدم ولی فقط با وی پی ان باز میشه.
مرسی
دوستان سرعت من صبحها 190ه تا ساعت 12-1 بعد اون 50-60 میشه تا ساعت 5-6 بعد 20 میشه تا فردا صبح
256 دارم
برای کسی اینجوریه؟
دیشب که سرعت خیلی خیلی خیلی خیلی پایین بود
برا منم 2-3 روزه اصلا وی پی ان وصل نمیشه
من با v***p***n مشكلي ندارم و راحت وصل ميشه.
من با سرعت دانلود مشكل دارم.كه هر كاري كردم درست نشد.
پارس آنلاین، آشغال ترین ISP در ایران
سرعت دانلود ما با سرویس 256 الان روی 183 ثابت هست و تکون نمیخوره
خیلی عالیه.البته مطمئناً مرکز مخابرات شما هم در وضعبت خوبی قرار داره.512 من از 90 تا حالا بالاتر نرفتهنقل قول:
نقل قول:
کاملاً حق با شماست کاملاً به مرکز مخابراتی هم ربط داره
برا منطقه ما تا حدود 2 ماه پیش سرعت در روز خوب بود ولی شبانه خیلی پائین بود بزور شبی 1 گیگ دانلود میکردیم ولی از اون موقع که رتورشون سوخت اومدن رتور رو عوض کردن ... واقعاً سرعت و پینگ بالا رفته
راضی هستیم
ببین دقیقا من و تو وضعیتمون یکیه :31:نقل قول:
من آبادان هستم
پس متوجه شدیم که کرج و آبادان سرعت نت256 با هم یکیه :31:
شبا هم با همین سرعت دانلود داری؟نقل قول:
سرویس 256 از کدوم سری؟
آقا این اسپید تست چرا اینجوریه؟
من دارم با سرعت 80-100 دانلود می کنم می زنه دانلود 0.12
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
راستی دوستان شما تو تنظیمات PPPOE قسمت ATM رو چه عددی گذاشتید؟