راه خیلی احمقانه ای برای زیاد کردن پسته... توی چند تا تاپیک فروم اندروید همین پستو زدین... همینطور فروم گرافیک :نقل قول:
رئوف لطفا رسیدگی کن...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6762588&postcount=7
راه خیلی احمقانه ای برای زیاد کردن پسته... توی چند تا تاپیک فروم اندروید همین پستو زدین... همینطور فروم گرافیک :نقل قول:
رئوف لطفا رسیدگی کن...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6762588&postcount=7
سلام برو بچ.. من یه 9001 دارم وقتی می خوام باهاش sms بدم تو حالت ایستاده "ر " رو نمی نویسه و بجاش" د" می نویسه.. کسی می ونه عیب از کجاست و باید چکارش کرد؟
بچه ها ماژیک یا چیزی نیست که اگه بدنه گوشی خشی بیوفته بشه اونو رنگ کرد ؟ آخه گوشیم افتاد زمین و یه جاییش یه کم رنگش رفت .
من يه بار سعي كردم با پوليش خش رو پاك كنم اما نتيجه نگرفتم
چون يه بار با آيفون 3gــم طبق يه همچين روشي خش هاي پشتشو پاك كرده بودم :31:
واسه همين موقع خريد گوشيه جديد كيس سليكوني و اسكرين پرتكتور تو جيبمه
ما که اون موقع ها که خریده بودیم اینقدر از خش افتادن پشتش شنیدیم که گوشی و نخریده یه گارد برای پشتش گرفتیم ولی چی بگم که همون گارد پدر قاب پشت گوشی و درآورد!
منم سر آیپادم چنین بلایی آوردم ، واسه خش نیافتادن یه کیس گرفتم ، روی 6-7 بار کیسو در میاوردم نازکیشو میدیدم کیف میکردم :دی:دی آخرش همین کار پدر پشتشو عملا در آورد :دی
میگم که آدم از احتیاط کردن بیشتر صدمه میبینه!
خداییش من از موقعی که گاردش رو برداشتم با اینکه چند بار هم از دستم پرتاب شده اینور اونور روش یه خط هم برنداشته!
من رفتم گاردش رو بخرم عملا دیدم با هزینه ی 25 تومان تنها چیزی که نصیبم میشه یه گوشی با حجم دوبرابره.آخه نمیدونم چه جوریه که هرچی گاردش بهتر باسه بیشتر گوشی رو کلفت و بد ترکیب میکنه.منم بی خیالش شدم.ولی یه کیف خوب از اینایی که تو دست میگیرن گرفتم که اگه خورد زمین با کیف باشه.البته کیف اصلیش تو جعبه اش چیز خیلی خوبی نبود.اما دقیقا اندازه خود گوشی بود ولی این کیفه یه کمی بزرگتره.
آخه ماله من خش نیست . یه تیکه رنگش پریده . چی کار کنم ؟
آره داداش میدونم؛ معمولا پشتش دچار رنگ پریدگی میشه، یکی از رفیقام میگفت تو پاساژ پایتخت یکی از فروشنده ها میگفت قراره یه نوع ماژیک واسش بیارن که اصلا مال این کاره ولی فکر کنم سرکاری بود و طرف داشت کلاس میزاشت. من خیلی دنبال قاب پشت براش گشتم ولی به جایی نرسید!
سلام
من به یک مشکل بزرگ برخوردم لطفا کمک کنید؛
من برای کوشیم رمز گذاشته بودم داداشم همیشه با رمزش ور می رفت دیروز توی خونه نبودم وقتی برگشتم دیدم قفل گوشیم باز نمیشه نوشته باید وارد اکانت گوگلتون بشید داداشم این قدر رمزشو زده که رفته توی این بخش دیگه اصلا نمیشه واردش شد؛
منظورش از اکانت گوگل جی میله؟ من یه جی میل با گوشیم ساخته بودم هرچی یوزرنیم و پسورد جی میلمو می زنم وارد نمیشه؛
هیرون شدم چی کار کنم
حالا شما می گید چی کار باید بکنم؟
با تشکر
سلام من گوشيم i9003 ورژن اندرويدشم 2.2.1 فابريك كارخونست روتم شده گوشيم.ميخواستم به 2.3 آپديتش كنم حالا ميخوام بدونم اگه آپديت كنم گوشي سرعتش پايين نمياد?مصرف باطريش چطوري ميشه?بعد به كدوم ورژن 2.3 آپديت كنم? 2.3.4 يا 5 يا 7?يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم خيلي فوريه
نقل قول:
نه چاره ای نیست....یا باید وارد اکانت گوگلت بشی یا اینکه دوباره رام رو فلش کنی...با وای فای سعی کن تو اکانت گوگل لاگین شی
نه مصرف و کارایی گوشی بهتر هم میشه...جدید ترین رام هم valuepack 2.3.7 هست که رام خوبیه...نقل قول:
دستتون درد نکنه؛
منظورش از اکانت گوگل حی میله؟
توی بخش یوزرنیم باید آدرس کامل جی میلمو بنویسم یا فقط یوزرنیمشو؟
من اینترنت وایرلس ندارم جی پی آر اس ایرانسل سرعتش برای این کار خوبه؟(آخه هر چی می زنم وارد نمی شه!)
اگه فلش کنم همه اطلاعاتم پاک میشه؟
اگه رامو عوض کنم درست نمیشه؟
ممنون از راهنماييتون يه سوال اين رام رسميه?
بله رام رسمیه سامسونگهنقل قول:
سلام!!
ميخواستم بدونم آپديت رسمي galaxy s I9000 اومده يانه ؟؟
آپديتش به كدوم ورژنه؟
اگه آپديت كنم سرعت گوشيم پايين نمياد؟؟
آخرین ورژن 2.3.6 هست که چند صفحه قبل لینک دادمنقل قول:
نه دوست عزیز کند نمیشه
پ.ن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چی یوزرنیم و پسوورد دادم وارد نشد؛نقل قول:
سلام
من به یک مشکل بزرگ برخوردم لطفا کمک کنید؛
من برای کوشیم رمز گذاشته بودم داداشم همیشه با رمزش ور می رفت دیروز توی خونه نبودم وقتی برگشتم دیدم قفل گوشیم باز نمیشه نوشته باید وارد اکانت گوگلتون بشید داداشم این قدر رمزشو زده که رفته توی این بخش دیگه اصلا نمیشه واردش شد؛
منظورش از اکانت گوگل جی میله؟ من یه جی میل با گوشیم ساخته بودم هرچی یوزرنیم و پسورد جی میلمو می زنم وارد نمیشه؛
هیرون شدم چی کار کنم
حالا شما می گید چی کار باید بکنم؟
با تشکر
باید فرمت کنم؟
چه طور فرمت کنم به تا قفلش باز نشده به کامپیوتر وصل نمیشه:41:
اصلا چه طور فرمت می کنن؟(اگه جای سوالم این جا نیست بگید برم جای دیگه بپرسم)
میشه یه رام جدید دانلود کنم بعدش همونو روش نصب کنم لطفا راهنمایی کنید من خیلی ناواردم!
الآن دو روزه که نمی تونم ازش استفاده کنم:41:
آره داداش منظور همون اکانت گوگله منتها باید قبلش بهش معرفی میکردیش نه بعد اینکه مشکل پیدا کرد!نقل قول:
شما باید ریست فکتوریش بکنی که بعله اطلاعاتتون پاک میشه!
فرقی نمیکنه داداش رامت رو هم که عوض کنی به همونجا میرسه دیگه!
همونطور که گفتم قبلش باید جیمیلت رو براش تعریف میکردی.نقل قول:
ببین داداش شما میری تو قسمت ریکاوری (با نگه داشتن سه کلید ولوم بالا هوم و پاور) اونجا یه قسمتی هست به اسم factory reset میزنی یه خورده طول میکشه بعد ریست میخواد ریست میکنی و دوباره میشه مثل روز اولش!
نیازی هم به نصب رام نیست.
نشد:41:
این کلیدارو گرفتم نرفت توی ریکاوری
....
الآن درست شد موقع روشن شدن اون دکمه ها ور گرفتم
آره شرمنده یادم رفت بگم موقع روشن کردن این کار و بکنی!
بچه ها کسی نمیدونه چرا فایلهای تصویری بلند مدت فقط تا 4 دقیقه پخش میشن.
خیلی از پلیرها رو هم امتحام کردم ولی جواب نداد!
با تشکر از معرفی این رامنقل قول:
من این رامو نصب کردم بعد با کپی 3 تا فایل تو انجمن موبایلستان توی رام دئودکس و نصب رام دئوئکس از ریکاوری و بعد روت و نصب فارسی ساز باز هم از ریکاوری رام رو نصبیدم.به نظرم از رامهایی که دیدم بهتر بود .البته هنوز در مورد باطری نمیشه نظری داد ولی قبلا فک میکردم تعویض رام چقدر سخته.حالا دیدم واقعا چقدر بی خود مغازه دارها آدمو میترسونن.بازم از همه تشکر .
نه داداش سخت کیه؟!
نصب رام رسمی که اصلا هیچ! رام کاستوم هم کاری نداره؛ بیخود گندش میکنن!
تا 4 دقیقه:31:نقل قول:
مشکل از گوشیته احتمالا...من با گوشیم فیلم و سریال میبینم مشکلی نداره اصلا
چه پلیر خود گوشی چه پلیرهای دیگه.... از MX Video Player استفاده کن...
اگه درست نشد فکتوری ریست اگه نشد یه رامه جدید
سلام...
آپديت رسمي گلكسي اس اومده يا نه...؟!
قراره که سامی برای اینکه ناراحتی صاحبای گالکسی اس رو از عدم ساپورت ICS کم کنه یه ب کمپلکس ب 12 برای گوشی بیرون بده ولی هنوز که خبری ازش نیست!
عامو کجایی :دی Value Pack اومده :-J
چند تا پست قبلی رو نگاه کنی هم من گذاشتمش هم مهدی :دی
ا مگه قرار بود در قالب یه رام براش بیاد؟! من فکر میکردم فقط یه فایل آبدیته برای رفع اشکالاتش که مثلا بشه تو همه ی رامها کوکش کرد!
گذشته از اون من یه چند وقتی بود که اصلا به این سایت سرنمیزدم! شرمنده عامو!
آقا یه چیز دیگه انگاری کلا نامردی شده در حق این گالکسی اس بدبخت!
نمیدونم شنیدین یا نه ولی Ics برای HTC Legend هم پورت شد ولی I9000 ازین نعمت محروم موند و باید به Cyanogen 9 دل ببندیم!
آمو جانم یقینا icsبرا گالاکسی اس از طرف خود سامسونگ پورت میشه.فقط داره بازار گالاکسی اس رو سرد میکنه تا دیگر محصولاتش رو بفروشه>!!!مثل همین رام جدید که داده یقینا 4 رو هم میده فقط احتمالا کمی دیر یا شاید یه کمی بیشتر از یکم دیر!!!!نقل قول:
من کلا رام رسمی نصب میکردم ولی چیزایی که دیدم و شنیدم به زودی میرم طرف کاستومها.مثلا سامسونگ آپدیت نده چی میشه؟؟؟ولی با یه عالمه منت سر کاربراش میگه که کار نشدنی را ما انجام و با تلاش شبانه روزی :دی ics رو برای اس پورت کردیم!!!:20::31:
خوب قرار هم نیست که اتفاقی بیفته عامو(آخر ما نفهمیدیم این عامو رو چطوری مینویسن:31:) من خودم یه ماه اول رو گوشیم رام رسمی بود بعدش رفتم رو سیانوژن الان هم میویی روشه! ولی صحبتی که هست روی اهمیت دادن برند به طرفداراش و خریدارانشه! بعد چه بازاری رو سرد کنه؟! گالکسی اس فروشش رو کرده و از بازار عرضش هم خیلی وقته گذشته! الان با وجود عرضه ی گالکسی اس دو و نکسوس دوره ی جدیدی رو شروع کرده!
باو همون عامو ــه ، شایعه درس نکنین : )) رئوف تو عامو گفتن استاده ، صبر میکنیم اون بیاد قضاوت کنه ;; ) من شاگرد رئوف بودم یه زمانی در رشته عامو گویی ;; ) :دی :دی
نظر من اینه که به هر حال ، خیلیا همچنان قصد خرید GS داشتن ، بعد دیدن قراره ICS نیاد گفتن یه کم پول میزاریم S2 میخریم ، به نظرم یه سیاسته واسه فروش فلگشیپش...
عاموووو :دینقل قول:
نمیدونم شنیدین یا نه ولی Ics برای HTC Legend هم پورت شد ولی I9000 ازین نعمت محروم موند و باید به Cyanogen 9 دل ببندیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسم میگه تیم هکسانگ شاید یه مقدار بهتر باشه... خیلی هم کم باگن به طرز عجیبی :دی
سلام دوستان
راهی برای افزایش رم گوشی هست
از 350تا 260 تا از رمم پر هست!
هاااا تاييد ميشه همون عامووه ... البته قواعد خاصي داره و بايد 8 واحد عامو شناسي پاس كنيننقل قول:
الان دارم مبحث "بو" = "BOW" رو تدريس مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مينونين با نصب تاسك منيجر برنامه هاي اضافي رو ببنديننقل قول:
براي اينكه هيچ برنامه اي هم باز نمونه ميتونين از Advanced Task Manager استفاده كنين
كه درجه ي برخوردش :31: برنامه ها رو هم تعيين كنين مثلا بذارين رو Crazy :27:
سعي كنين هوم اسكرينتون تك صفحه اي و سبك باشه و ترجيحا از والپيپر سبك استفاده كنين
اگه هم از اين ويجت هاي كه رمتون رو پر كرده ميخواين خلاص شين يه كاستوم رام سبك بريزين كه حتي Swype هم روش نباش
امروز گلکسی اس بدون گارانتی 640
گلکسی 2 بدون گارانتی 930
فکو بگیر که الان میچسبه کف زمین !!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی میکنی؟!!!!!!!!!!!!! :18:نقل قول:
آقا من فروشنده ام. هر کی خواست پی ام بده! :21:
نه بابا اینطوریا هم نیستنقل قول:
گوشی بازار که سایت اینترنتیه 16 گیگ رو زده 530 پلاسشم تو 16 540 تو 8 535!
گالکسی اس دو ولی همون قیمتاست!
از همه مطلب هاتون تشکر.همگی:11:
من میزان رم آزادم کمتر از 120 تا هست هیچ سرویس در حال اجرایی و برنامه ی بازی ندارم این طبیعیه؟البته گوشیم وقتی خاموشه و روشنش میکنم و همه ی برنامه ها و سرویسهای در حال اجرا رو می بندم در حد 150.60 مگ رم آزاد دارم میخوام بدونم برا بقیه چه جوریه.:10:رامم هم همین value pack جدید هست
قبلا به میزان رم آزاد دقت نکرده بودم!!!!
راستی از advanced task killer هم استفاده میکنم!!
نقل قول:البته گوشی بازار قیمت هاش آپدیت نیست ! و البته اگه در جریان باشین s معمولی در حال حاضر از پلاس گرون تره !نقل قول:
ولی اون دوست عزیزی هم که بدون گارانتی رو گفت 640 فکر کنم اشتباه میکنه چون نوش الان از 550 تا 590 متغیره !