dlc هستش و گفتن دو تا سه روز ایندهنقل قول:
Printable View
dlc هستش و گفتن دو تا سه روز ایندهنقل قول:
من که هر چه قدر گشتم این تاپیک رو پیداش نکردم. کسایی که جدیدا کمپین مخابرات گرفتید سرعت شبانتون چه قدره؟؟؟؟
چون من قبلا ها برای سرویس ADSL درخواست داده بودم اما چون پورت خالی نبود سرویس ندادند ... اما از دوباره برای طرح کمپین ثبت نام کردم که گفتند برسی بشه احتمال هم هست سرویس ندهند به شما ...نقل قول:
پشیمون که نه ، همینم بد نیست . شبی حدود 1.4 گیگ میشهدانلود کردنقل قول:
شبانه مخابرات رو متاسفانه نمیدونم
دوستان الان طرح زرین دارم الان چند ماهه سرعت دانلودم از 250 به 130 تغییر کرده. خطمم dlc هستش. باسه کیا این اتفاق افتاده؟؟؟؟؟ یعنی ایا برم 1 مگ شبکیه بگیرم با توجه به اینکه رانژه مخابرات نیاز داره بازم سرعت دانلودم همینه؟؟؟؟؟
نقل قول:
بله دوس عزیز خطوط dlc که طرح زرین دارند سرعت روی 1024 مگ بسته میشه (مخصوصا بهارستان ) که حدود 120 دانلود میده .... شما اگه اینترنت با سرعت 4 مگ هم بگیرید چون مخابرات خطتتون را روی 1024 بسته ...همان 1024 لحاظ میشود متاسفانه ..
عجب. یه زمانی خطمون رو 2 مگ بسته بودن. دلمون خوش بود چند وقت دیگه رو 3 مگ میبندن تازه پسرفت هم کردن. ولی عوضش سرعت اپلود رو یه کم بردن بالا چیزی حدود 2 کیلوبایت:n02:
یکی نسیت بگه شما که پورت خالی ندارید نه فقط روی خطوط DLC بلکه روی خطوط کابلی قدیمی هم نمی توانید به مشترکین سرویس بدهید چرا الکی طرح می ذارید این طرح کمپین هم فقط برای مشترکین قدیمی که سرویس داشتند تا الان فعال شده نه مشترکین جدید وقتی پورت های را روی 1مگ بسته میشه معلومه چه خبره ...
من طرح زرین دارم ...یکماه پیش ثبت نام کردم ...گفتند تا 20 روز صبر کنید ...بعد 30 روز گفتن تازه خطتت روش ثبت نام صورت گرفته باید صبر کنی تا تو پنل برات ثبت کنند باید صبر کنی ....5 روز بعد گفتند تو پنل ثبت شده ..باید صبر کنی تا مودمت آماده بشه بعد یوزر و مودم با هم تحویل بدیمت ..... هنوزم که هنوزه خبری نیست( یه مدت دیگه میگن باید صبرکنی شرکت سازنده مودم تو چین پنل مودمت را فعال کنند ...صبر کن ) عوضی ها آشغال
راسته که میگن هزینه 6 ماه رو یه جا باید ریخت تو حلقشون؟؟؟؟ یعنی الان من 1 مگ 0 گیگ میخام بردارم باید 45000 همون اول کار بدم؟؟؟؟
نقل قول:
اگه صاحب خط تلفن نباشید فک کنم باید پول 4 ماه بدی
غیر از قضیه مستاجری چند نفر تو همین تاپیک گفتن که طرح کمپین پول 6 ماه رو یجا میخان حالا راست یا دروغش پا خودشون فردا میرم مطمئن میشم
امروز از مخابرات زنگ زدند گفتند باید بیای طرح زرین و انصراف بدی تا کمپین فعال بشه منم رفتم انصراف دادم ... حالا هم باید منتظر بمونم بیان برای کانفیگ مودم ...
امروز رفتم 1 مگ 4 گیگ رو برداشتم. بعضی دوستان میگفتن هزینه 6 ماه رو یجا میخان اصلآ همچین چیزی نبود. شبانه رایگانشم خودشون میگفتن مثل روزانس چند نفر که کمپین عیر داشتن هم همین طور بود ولی خوب به حرف اینا اعتبار نیست باید خودمون تست کنیم. تا 4 شنبه هم بیشتر وقت نداره.
راستی کسی اگه بدون مالک رفت باسه ثبت نام کارت ملی خودتون و مالک و یه شناسنامه (یا از خودتون یا از مالک) رو ببرد. وجود شناسنامه ضروریست باسه اینکه طرف مطمئن شه شما با مالک چه نسبتی دارید
منم تعرفیه یک مگ با 4 گیگ حجم رو گرفتم! گفتند تا دو هفته دیگه وصل میشه و از زرین هم انصراف دادم!
هزینه ای رو هم نخواستند! فقط یارو چیزی درباره مودم رایگان نگفت!
سلام به همگی.
من تا چند وقت پیش از مخابرات میخاستم اینترنت بگیرم میگفت پورت برای منطقه شما پر شده امروز رفتم واسه این طرح کمپین سوال پرسیدم بازم گفت منطقه شما پره اما اگه طرح زرین بخایین پورت داریم باید تلفنی با 2020 ثبت نام کنید . طرح زرین ظاهرا شبانه رایگان نداره حالا اگه طرح زرین بگیرم میتونم با همین رانژه مخابرات از شرکتای دیگه طرح بگیرم ؟؟ یه نفر میگفت میشه از شبکیه خرید میخاستم ببینم درسته؟ اگه درسته غیر از شبکیه چه شرکتای دیگه هست؟؟؟
بچه ها کسی نامحدود 1 مگ گرفته از مخابرات؟
خواهشا اگه کسی این سرویس رو گرفته بگه سرعت دانلودش رو چنده و نوسان سرعت داره یا نه .خیلی گیرم.ممنون میشم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
به من گفت تا یه هفته دیگه وصل میشه و 2 هفته دیگه مودمو میارن دم خونه تحویل میدن. به هر حال از حلقمشون میکشیم بیرون!!! الان شما طرح زرین انصراف دادید طرح زرینتون قطع شده یا وقتی اون طرح کمپنتون وصل شد زرین قطع میشه؟؟؟؟نقل قول:
شما اگه طرح طرح زرین بگیری چون یه پورت از مخابرات داری میتونی طرح کمپینم بگیری البته احتمالآ وقتی که زرینت وصل بشه دیگه طرح کمپین رو جمعش کردن. بله با رانژه مخابرات میتونی از شبکیه هم بگیری از اریا فون هم دوستان میگفتن میشه کلآ هر شرکتی که زیر مجموعه مخابرات باشه گمونم بتونه بهتون بده ولی خوب شما باید همیشه طرح زرینو داشته باشید تا رانژه مخابرات باقی بمونید. از نظر قیمت شبکیه فکر کنم از همشون ارزونتر باشه سرعت دانلود شبانه 1 مگش هم چیزی حدود 82 هستش.نقل قول:
مخابرات تلویزیون اینرتنتی هم راه انداخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان همشهری:n06:
به نظر من اشتباه نکنین از طرح های قبلیتون انصراف ندین چرا که اصلا معلوم نیست سرعتی که میخواین رو بهتون بده اون موقست شما میمونیو هزینه ی الکی ماهیانه و هزینه شارج گیگی 4200تومن بنظر من اول بگیرین ببینید راضی هستین ازش بعد از طرح قبلی(زرین) انصراف بدین چون سرعت واسه همه متفاوته یه موقع هست واسه من اندازه ی 2مگابیته و واسه شما 64 کیلو بایت هم نیس:n03:
دوستان دوتا طرح نمیشه از مخابرات داشته باشین باید یکی را انصراف بدین یا زررین یا کمپین کسی هم اجباری نکرده که کدام طرح را داشته باشین ... این طرح ها هم هیچ تفاوتی از نظر کیفیت باهم ندارند .
ولی طرف گفت وقتی طرحت فعال شد اگه دلت خواست میتونی زرینت رو انصراف بدی. من خودم قبلآ 2 تا طرح همزمان تو پنلم داشتم یکی برنا بود یکی مهارت که پارسال گذاشته بودندنقل قول:
میشه از دو طرح همزمان استفاده کردنقل قول:
چیزی که مخابرات موقعه ثبت نام طرح کمپین میگه نه فقط به من به دوستان دیگه هم میگه که باید طرح زرین و انصراف بدید ... این که قبلا و الان هم میشه مثلا از مخابرات و از یک شرکت دیگه دو طرح متفاوت را داشته باشیم.نقل قول:
دوستان خط من رانژه شده روی 2 مگ هم بسته شده پورتم خطم DLC هست... مودم رایگان هم قرار برام بیارن هیچ هزینه ایی هم تا الان برای طرح کمپین ندادم فقط منتطرم بیان مودم را کانفیگ کنند تمامی این مراحل هم کمتر از 5 دقیقه در مخابرات و کمتر از 1 هفته روند را اندازی پورت انجام شد...
سلام دوستان
مودمی که مخابرات برای طرح کمپین میده tplink td-w8901n هست ؟
من طرح زرین رو داشتم .کمپین هم ثبت نام کردم. فعال شد بعد زرین رو انصراف دادمنقل قول:
سلام دوستان . کسی اینجا هست که تعرفه 256 نامحدود مخابرات رو ثبت نام کرده باشه و فعال شده باشه براش ؟ من طرح یک مگ 4 گیگ رو گرفتم اما چون وبگردی زیاد میکنم میخام 256 نامحدود بگیرم . اگه دوستی هست به من اعلام کنه که من چند دقیقه یوزر پسووردشو ازش قرض بگیرم امتحان کنم ببینم چجوریه ؟ البته من خودم قبلا یوزر پسووردمو بهش میدم که خدای نکرده فکر بد نکنین .
یوزر و پسورد؟ با یوزر و پسورد که نمیشه سرویس یه خط رو روی یه خط دیگه تست کرد برادر من. در جواب سوالتون هم باید بگم که شنیدم سرعت نامحدود خیلی کمه و تقسیم بر 8 میشه سرعتتون.فک نکنم بصرفه باشهنقل قول:
دوست عزیز من تا حالا با یوزر پسوورد صد تا از دوستام از خط خودم وصل شدم . برای نمونه من خودم 1 مگ دارم اما وقتی یوزر پسوورد دوستم که دو مگ داره رو میزنم سرعت دانلودم قشنگ دو برابر هست . من خودم هم شنیدم سرعت 256 فیکس روی 32 هست اما باید ببینم صفحات وبگردیش چجوری هست . اگه دوست عزیزی این 256 نامحدود رو داره به من بده من یک تستس بکنم خدا ایشالا عمرش بده البته ناگفته نماند برای حسن نیت اول یوزر پس خودمو بهش میدم که امتحان کنه . این طرح کمپین رو یکماهه نمیدن وگرنه خودم یه یکماهه 256 نامحدود رو برای تست میگرفتم . رفتم مخابرات گفتن یکماهه نداریم فقط یکساله . منت بذارید سر ما یه کمکی به این بچه سید بکنید :n21:نقل قول:
خواهشا یکی جواب منو بده. مهمهنقل قول:
شبکیه هم مثل مخابرات دو نوع مودم میده که تو سایتش هم زده مودلشو. من خودم حدسم اینه که احتمالآ مخابرات هم از همینا میدهنقل قول:
نقل قول:
شما کدام مرکز مخابراتی هستید ؟
مرکز مخابراتی استقلال ...نقل قول:
دوستان من در مورد طرح زربن هم پرسیدم گفتند این طرح یعنی مجموعه نوسانات پهنای باند دیگه فکر نکم نیاز به توضیح باشه ... این طرح کمپین هم گفتند کیفیت خوبی داره نسبت به طرح های دیگر...
سلام. من قبلا طرح زرینو داشتم الان هم طرح کمپین رو فعال کردم. حالا مشکلم اینه که نمیدونم الان که توی اینترنتم با کدوم یکی طرح توی اینترنتم!
مثلا میترسم شب بذارم واسه رایگان و از طرح زرینم کم کنه. اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چیکار کنم؟ طبق عکس باید کجا رو تغییر بدم تا کمپینم فعال بشه؟ مودمشم گرفتم. میدونم از طرف مخابرات فعاله. ممنون
خوب مگه اکانتاشون باهم فرق نداره /؟؟؟ سرعت کمپین و زرین یکی هست ..الان 1 مگت سرعتش چنده ؟نقل قول:
روی دانلود تا 120 کیلوبایت میره. منتها تا میزنم روی گزارش کارکرد ماهانه، فقط طرح زرینه که داره مصرف میشه و تا حالا از طرح کمپین نتونستم استفاده کنم. چطور باید استفاده کنم؟نقل قول:
نقل قول:
خوب این همان طرح زرین هست و سرعت هم همان طرح زرین هست.... شما 2020 همین الان تماس بگیر بگو برات فعالش کنند ...یوزر و پسوردت هنوز فعال نشده ...وقتی فعال شد ...سرعت هم اعلام کنید
نمیدونم چرا این قدر نگرانم. موقع ثبت نام فرم رو که بهم داد زود پرش کردم تحویلش دادم اصلآ روش نیگا نکردم. الان که دارم فکر میکنم پیش خودم میگم نکنه اشتباهی 2 مگ زده باشم یا نامحدود یا.....:n27: در صورت چنین اتفاق ناگواری یعنی میشه طرحو عوض کنم؟؟؟