استاد ممنون که واسه پاسداران رو معرفی کردی!
ولی اینا دارن پول خون باباشونون میگیرم اکانت 128 نامحدود 70 تومن!!!
جای دیگه سراغ نداری؟؟؟
Printable View
استاد ممنون که واسه پاسداران رو معرفی کردی!
ولی اینا دارن پول خون باباشونون میگیرم اکانت 128 نامحدود 70 تومن!!!
جای دیگه سراغ نداری؟؟؟
کسی تماس داشته با بخش تمدید اسیاتک ؟؟؟؟؟؟؟
اخه خیلی عجیبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت سرویس 256 قبلا بدون ابومان 40 هزار تومن بود اگه اشتباه نکنم الان ارزون شده !!!!!
بعد سرویس 256 هست 35 تومن سرویس 512 قیمتش هست 150 هزار تومن اخه نصبی هم بره بالا مشکلی نیست اما یکدفعه قیمت را دوبرابر کنه برای سرویس 512 با عقل جور در نمی یاد!!!!
فردا حتما زنگ میزنم من من ماهی دوتا 512 می گرفتم که شارژش میشود 160 هزار تومن الان میشه 300 هزار تومن اصلا با عقل جور در نمی یاد
سلام
من تماس گرفتم قیمتها قطعیه
قیمت نصبم از 5 هزار تومن به 20 هزار تومن افزایش یافته
تو مازندران ..محمود اباد بغیر ره اورد اندیشه ........کسی دیگه هست که adsl بده؟؟؟؟
منم تماس گرفتم...نقل قول:
گفن که از این به بعد قیمت ها همین ها خواهند بود... و همچنین گفت که تمامی قراردادهای قبلی باید به سیستم قیمتی جدید تغییر پیدا کنن... منم گفتم که اینجوری که نمیشه... ما به خاطر همین قیمتای خوبتون بوده... گفتش که خوب الان هم شما میتونید با همون قیمت با محدودیت حجمی بگیرید...
برن به جهنم...
بله
نکته دیگری که فراموش شد اینه که پوله پیکم جدیدا میگیرن
من جدّاً فکر میکنم یه پتکی، سنگی چیزی به سر این آسیاتکی ها خورده... شایدم شیطونی چیزی رفته توی جلدشون... آخه مگه ممکنه که یه شرکت انقدر فکر اقتصادی نداشته باشه که ندونه با یه همچین کاری تمام مشتریانی که به خاطر قیمت خوب و بدون محدودیت بودن اومدن ازش خریدن رو از دست میده...؟؟؟!!!
شایدم مغزشون هک شده باشه... شایدم یه ویروس خفن به مغراشون افتاده باشه...
اصلا برن به جهنم همشون...
لعنت به هر چی شرکت مزخرف ایرانیه...
اين شبانه صبانت چرا اينقدر بد شده؟
من 700 مگ رو با 128 در 12 ساعت دانلود میکنم. خیلی با مال آمریکا تفاوت نداره !
فرق 3 ماهه 75 هزار تومن با یه ماهه 25 هزار تومن چبه ؟ نا محدود آسیاتک؟
سرعت رو بالا نمیبرن؟
این مشکل سند و ریسو را من هم دارم چند بار هم اینجا گفتم . که ارتباط وصله ولی صفحه ای باز نمیشهنقل قول:
ظاهرا مشکل تنها داتک نیست چون چند تا از بچه های دیگر هم ظاهرا این مشکل را دارن (امروز هم 10 دقیقه قطع شد)
روزانش الان افتضاحه چه برسه به شبانش:13:نقل قول:
دوست عزیز ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
بعضی از شرکتا با بعضی از مودما مشکل دارند. واسه این میگن اول adsl بگیرنقل قول:
بله حداقل روزانه 15 تا نیم ساعت از کار میفته... :41:نقل قول:
این مشکل را درویش هم داشته (همزمان با من)که شرکتش فرق می کنهنقل قول:
ظاهرا مشکل شرکت ها نیست مشکل ارتباطی است.
مال شما امروز مشکل پیدا نکرده چون امروز ظهر یک ربع قطع شد
منم این مشکل رو دارم. اوایل با خاموش روشن کردن مودم درست میشد ولی فکر کنم ربطی نداشت
داتک بهترین سرویس دهندس !
ممکنه آسیاتک با گرون کردنش و کم شدن یوزر هاش سرعتش بالا بره ؟ یا خودشون مرام بذارن زیاد کنن؟
من همچین مشکلی ندارم.نقل قول:
شاتل یک ثانیه هم قطع نشده.(بزنم به تخته)
ولی برقامون خیلی میره(ربطش رو شما بگید):27::27::27:
سلامنقل قول:
واسه منم ظهر نیم ساعت قطع شد
من از آسیاتک استفاده میکنم
ممنون:11:
منم با اسیاتک مشکلی نداشتم تو این چند روزه.
دیروز قطع شده بود که از آخر فهمیدم فایروالم قاطی کرده.
یه روز هم قطع شده بود.زنگ زدم بهشون گفتن مشکلی نیست.فهمیدم از (پ- ر -و -ک -س -ی) بوده. واسه خودش IP ست کرده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا تو یک تعداد از مراکز یا ip ها این مشکل پیش امده. چراش رو باید در شرکت زیر ساخت پیدا کرد (خبری از تغییر فیبر قطعی یا .... )
سلام... :31:
کسی میدونه سرویس داتک چقدر طول میکشه تا وصل شه ؟ من 5 تیر سفارش دادم ولی هنوز وصل نشده .:19:
ممنون :11:
سرویس 64 شاتل تا حالا وضعش بد نشده شاید بعضی وقتا یه ربع مشکل داشته ولی بعدش درست شده
حاجی اگه الان خط بگیرم PCM مگه نیستش بعد روی این خط میتونم ADSL بگیرم ؟؟؟؟
سرویس داتک 3 روز وقت اداری میخواد ! مطمئنا هر چه بیشتر از این بشه مربوط به مرکز مخابراتی شما و نسبت به عملیات آنها برای رانژه کردن خط شماست ! این میزان نسبت به سرعت عمل مرکز مخابراتی متغیره ! برای من که 3-4 روزه وصل شد !نقل قول:
سرویس داتک جدیدا بیش از 30روز طول میکشه
چرا باید اینطور باشه که شما میگی!؟نقل قول:
فکر نمیکنید با این توصیفات شرکت بیش از 90% مشتریهای جدیدش را از دست میده و کمیمونند اون کسایی که فقط داتک در مرکز مخابراتیشان سرویس میده! من که فکر نمیکنم یک،سوم عدد شما هم حقیقت داشته باشه (البته منظورم پروسه ی روال کاری در خود شرکت است مگر....)
میتونم بپرسم منبع شما کجاست! که این اطلاعات را در اختیار شما قرار داده!؟
همانطور که توضیح دادم! قسمت عمده ی تأخیر در ارائه سرویس رانژه شدن خط شما توسط مرکز مخابراتی به درخواست شرکت سرویس دهنده است که بستگی به مرکز مخابراتی داره !
جناب درویش درست میگننقل قول:
منبع منم
1ماهه داتک گرفتم
برای رانژه کردن خط و کارای دیگش 31 روز اذیت کردن
پورت رو عوض کردن.....
الان هم که 27 روز استفاده کردم
هیچ کسی اینجا نمی تونین پیدا کنید که از این شرکتها راضی باشه
مگر اینکه متوسط سرعت اینترنت رو تو دنیا ندونه
البته فکر می کنم برای adsl زیر 256 کمتر از 30 روز بگیره
به هر حال همشون مزخرفن:2:
نقل قول:
دوست عزیز چرا میزنی. من که با داتک پدر کشتگی ندارم. منبع رفقا دوستانی که تازه از داتک سرویس گرفتن. عللتش هم نداشت کارمند که بره مخابرات .
من 3 نفر میشناسیم که الان بیش از 30 روز تقاضای زانژه کردند.
سخن دوستان تایید میشه.نقل قول:
من مصمم بودم که از داتک بگیرم .
زنگ زدم گفتن حداقل یکماه طول میکشه که بی خیالش شدم.
باز خدا پدرشون رو بیامرزه که راستش رو همون اول گفتن.
تا انجا که من فهمیدم pcm روشی است که از سیم مسی بجای یک خط چند خط رد شه و روش اینحوری است که از کانال های خالی مس (بحثش رو باید از فیزیک دان ها بپرسی) که در حالت تک خط خالی است ارتباط بر قرار می کنند.این مسیذ ها هم همان هایی است که سرویس ADSL برای ارتباط با مودم استفاده می کنه( و به خاطر همین هم تلفن هیچوقت مشقول نیست)اگر خط PCM یاشه نمیشه ADSL داد مگر اینکه از PCM در بیاد.نقل قول:
دوستان عزیز سینا بلو و درویش 1900 و mstf666
داتک شرکت بابای من نیست که بخوام ازش طرفداری کنم! فقط تجربه ی خودمو در این زمینه گفتم!
ولی شک نکنید که 90% روال کاری ایجاد سرویس برای مشترک برمیگرده به رانژه کردن خط ، و اینو نمیشه بتعمیم داد به تمام کارها و سرویسهای شرکتی مثل داتک
من ازه مین قسمت آخر بدم میاد که: یکی چون داتک 1 روز اینترنت را بنا به دلایل مشخص و تابلویی (مثل اشکال از مرکز مخابراتی) نتونسته اراءه کنه ، حالا بیای جار بزنی که آره داتک مزخرفه ، داتک آشغاله
یا مثلا موارد زیادی دیدیم که تو محدوده ی طرف سرویس نمیده (یارو از خود سوزی) بر میگرده شرکت را زیر سوال میبره
حالا نه فقط داتک و بلکه هر شرکت دیگری
حرف کلی من اینه که: لطفا این مسائل واضح و روشن را دلیل مزخرفی شرکت نگیرید و بیخودی به تمام فعالیتهای شرکت تعمیم ندهید! با تشکر از همه دوستان
قربانتان: مصطفی عشقی
حاج مصطفی (هم اسم منم هستی):31: :نقل قول:
اینجا جمع شدیم تا حقایق شرکت ها رو بگیم و علاوه بر نکات مثبتشون، نکات منفیشون هم بررسی کنیم تا بقیه دوستان بتونن از جمع بندی اینها یک سرویس خوب بگیرن.
ما که نمیگیم شما دروغ میگی.شما میگی داتک براتون پشتیبانی خوبی داشته و کارتون رو راه انداخته.
چند نفر هم میگن که توی منطقه اونها داتک حداقل یکماه طول میکشه.(به گفته خود شرکت)
اینجوری کسی که میخواد از داتک بگیره حواسش هست که ممکنه سرویس داتک دیر براش وصل بشه .
اصلا دیگه این بحث رو ادامه ندیم.
ممنون
میدونم جاش اینجا نیست ولی بازم همینجا میگم ::31:
امروز رفته بودم پایتخت تا برای دوستم یه Asus Am602 بگیریم.
کلا نایاب شده.فقط یه جا گفت میتونه با 65 تومن یکی برامون جور کنه.
من دو ماه پیش رفتم پایتخت واسه خودم مودم بگیرم تقریبا بازار اشباع بود از این مودم.
خودم 48 تومن گرفتم.
نمیدونم حالا واقعا کمیاب شده یا اینم سیاست فروشتنده هاست که مودم ها رو جمع کردن تا گرونش کنن.
نخر بجاش Tp-link بگیر 35 تومن فکر کنم چیپ هاشون یکیه
داتك رو ولش كنين خب. وقتي اين همه بد ميگين خب از يه شركت ديگه بگيرين.
من 1 سال و نيمه شاتل دارم يك ثانيه هم قطع نبودم!!!!!!!
داش مصطفی جان! آفرین به نکته ی خوبی اشاره کردی! دقیقا چون ما میبینیم تو منطقه خودمون سرویس بد میده میاییم جار میزنیم که بده و فلانه ، حالا مطلب اینجاست که کسی نمیدونه که شما کدام منطقه هستی و مهمتر این که واقعا مشکل اصلی چی بوده!نقل قول:
اگر کامل مشخص بشه که چه جای مشخصی سرویس نمیتونه بده و به چه دلیلی خب هیچ مشکلی نیست ولی اینطوری داریم رو حقایق سرپوش میگذاریم!
از برخورد منطقی مشا هم بسیار ممنونم
آقا من هم روز 25 اسفند به این مشکل برخوردم که مودم نایاب شد! ولی اگر پیدا نیمکردم هم هیچ وقت پایتخت نیمرفتم! چون به این نتیجه رسیدم که پایتخت واقعا گرانفورشند و جنس تو پاچه ای زیاد داره! حالا نمیگم دزدند و فلان ، اونها هم دلیل خودشون را دارند میگند اجاره زیاده و خرج بالاست و...نقل قول:
ولی برای خرید مودم کافیه یه سر بزنی به پاساژ ایران واقع در میدان ولیعصر ، خ ولیعصر به سمت راه آهن حدود 300 قدم پایینتر از میدان ولیعصر مجتمع کامپیوتر ایران (ایران نه ایرانیان) طبقه دوم حتما داره! نمایندگی ایسوس هستهمیشه هم داره من خودم در اوضاع نایابی از اونجا گرفتم! حیف که میگن تبلیغ و از این حرفها (حالا واقعا هیچ نسبتی بین من و فروشگاه وجود نداره) ولی پلاک مغازه هم هست تاگر خواستی با آیدی من در یاهو mostafaeshghi یا با همین پیغام خصوصی در اینجا بگو تا راهنماییت کنم !
قربانت: مصطفی عشقی
اتفاقا با دوستم همین امروز تصمیم گرفتیم بریم بازار ایران.نقل قول:
چون یه تعداد DVD خام قابدار هم میخواستم دیدم پایتخت خیلی گرونه.
بحث به کلی منحرف شد.
Zed2 جان شما سرویست چیه ؟ سرعتش چنده ؟
دوستان
کدوم یکی از سرویس دهنده ها ساعتی حساب می کنن؟؟
یعنی مثلا به ازای هر ساعت استفاده از اینترنت یه پولی بگیرن
zed2 جان مسئله یکم مشکلتر شد چه جوری خط رو میشه از PCM در آورد یه سری اطلاعاتی که از قبل داشتم حدس میزدم که روی این خطوطی که پی سی ام هستن نمیشه adsl گرفت و شما هم این حدس رو کامل کردی