من با ایند درصد ها معماری ابهر قبول میشم؟:31:
ادبیات:30
دینی :50
عربی:3
زبان:20
ریاضی:.
فیزیک :2
شیمی :12
Printable View
من با ایند درصد ها معماری ابهر قبول میشم؟:31:
ادبیات:30
دینی :50
عربی:3
زبان:20
ریاضی:.
فیزیک :2
شیمی :12
بچه ها کسی میدونه تراز برق الکترونیک تهران غرب چنده؟!....البته اولین سال پذیرششه:دی
با تراز 5800 ميشه انتخاب پرند (انتخاب دوم ) نرم افزار را قبول شم؟پارسال كه ستاره دار بوده ترازش 4700 بوده ولي امسال از ستاره در اومده.
اگه ترازش پایین ترین تراز رشته نرم افزاره تهران پارسال بوده باشه خیلی ترازش تغییر می کنه!نمونش رباط کریم پارسال با پیارسالو نگاه کن خیلی ترازش یعو رفت بالا چون ترازش کمترین بود خیلی ها اونجا رو زده بودننقل قول:
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
از 28 این ماه ساعت 11 صبح برید سایت ازاد کارتای پزشکی میاد رو سایت.
در ضمن کسایی که انتخاب اولشون پزشکی دندان پزشکی و داروسازی هست نوبت صبح .وبقیه افراد نوبت عصر کنکورو می دن.
يعني از 5800 ميزنه بالاتر.انتخاب اولمو نرمافزار تهران جنوب زدم .اون 6000 بوده پارسال.پس يعني هيچ جا قبول نميشم.:41::41::41:
نقل قول:
اگه ترازش پایین ترین تراز رشته نرم افزاره تهران پارسال بوده باشه خیلی ترازش تغییر می کنه!نمونش رباط کریم پارسال با پیارسالو نگاه کن خیلی ترازش یعو رفت بالا چون ترازش کمترین بود خیلی ها اونجا رو زده بودن
اول از همه چون دیگه نمی شه الان کاری کرد باید خوش بینانه به این موضوع فکر کنینقل قول:
پارسال تا اونجایی که یادمه پرند پایین ترین نبود احتمال این که بخوان همه بزنن پرند هم نسبیه نمی شه دقیق گفت همه امسال پرند و زدن اولین انتخاب .پس باید خوش بین باشی بالاتر از 5900 اینا بالاتر نره.امیدوارم قبولشیش حتما
امكان داره تراز نرم افزار تهران جنوب بياد پايين ؟.چون پرندو ساوه از ستاره در اومدن.به تكميل ظرفيت هم ميشه اميدي داشت يا نه؟نقل قول:
مرسي
تهران جنوب خیلی پایین بیاد 100 تا زیاد پایین نمی ادنقل قول:
---
تکمیل ظرفیت برای نرم افزار نه!
اي بابا اميدمون به تكميل ظرفيت بود .:41:
اگه همين پرندو قبول شم .هيچ راهي نداره كه پرندو به نرم افزار كرج تغيير داد.اصلا همچين چيزي امكان داره يا نه؟
نقل قول:
چرا نشه!نقل قول:
میشه ولی شرایط انتقالی خیلی سخته مخصوصا تهران.پرند هم دانشگاه خوبیه.چرا نمی خوایید؟
بقیه سوال های انتخاب رشته رو اینجا بپرسید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6250645&posted=1
بچه میشه مثلا من الان تحلیل1 رو افتادم ، ترم پاییز درسهایی که پیشنیازشون تحلیل یک هست رو همراه با تحلیل یک بردارم؟
ممنون
سلام دوستان الان رفتم کارنامه رو دیدیم زده درس تنظیم خانواده غیبت غیر موجه مگه نباید حذف میشد ؟ حذف ماده 32؟
یعنی الان نمره 0 رو با دیگر نمره هام جمع میزنن بدبختم میکنن ؟ من این درس رو از روز اول اصلا نرفتم سر کلاس امتخانشم ندادم سر یه سری مشکلات زمانی !
پارسال وصیت نامه هم همینجور شد ولی حذف ماده 32 خورد !
نقل قول:
بچه میشه مثلا من الان تحلیل1 رو افتادم ، ترم پاییز درسهایی که پیشنیازشون تحلیل یک هست رو همراه با تحلیل یک بردارم؟
ممنون
بله میشه
الان تحلیل1 شده همنیاز برای اونا
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
شما تا 3تا درس رو میتونی غیبت غیر موجه داشته باشی :دی که خود به خود ماده 35 میشننقل قول:
سلام دوستان الان رفتم کارنامه رو دیدیم زده درس تنظیم خانواده غیبت غیر موجه مگه نباید حذف میشد ؟ حذف ماده 32؟
یعنی الان نمره 0 رو با دیگر نمره هام جمع میزنن بدبختم میکنن ؟ من این درس رو از روز اول اصلا نرفتم سر کلاس امتخانشم ندادم سر یه سری مشکلات زمانی !
پارسال وصیت نامه هم همینجور شد ولی حذف ماده 32 خورد !
نقل قول:
خوب آخه وصیت اصلا ذکر نشد غیبت بلکه حا نمره زده بودن حذف ماده 32 اما این رو زده غیبت !
حالا ماده 35 چیه؟ و اگر از 3 درس بیشتر شه چه میشود ؟
نقل قول:
خوب آخه وصیت اصلا ذکر نشد غیبت بلکه حا نمره زده بودن حذف ماده 32 اما این رو زده غیبت !
حالا ماده 35 چیه؟ و اگر از 3 درس بیشتر شه چه میشود ؟
شما برو آموزش یه فرم حذف هستش اونو بگیر یه چند جا باید برای امضا ببریش بعد درست میشه :دی
اگه بیشتر شد برو پیش پزشک معتمدِ دانشگاه باهاش هماهنگ کن حذف پزشکی بشه درس 4ام :دی
من اگر رئيس دانشگاه هر جا بودم.نقل قول:
چند تا نسخه آئين نامه رو تو جاهاي مختلف دانشگاه نصب ميكردم.
يك نسخه هم ميزدم تو سايت رسمي دانشگاه. تا دانشجو با مطالعه اون از سردرگمي و اشتباه بتونه جلوگيري كنه.
نقل قول:
غیبت در جلسه امتحان
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود .
تبصره 1 - غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 - تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است .
تبصره 3 - در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال ( موضوع ماده 19 ) لازم نيست .
کسی نمیدونه تراز الکترونیک تهران غرب چنده؟!!!!!!!!!!!!!!:(
نقل قول:
کسی نمیدونه تراز الکترونیک تهران غرب چنده؟!!!!!!!!!!!!!!:(
دوست عزیز شما میگی سال اولشه داره پذیرش میکنه :دی
طبیعتا کاظم قلم چی و برادران جوکار و عبدالله جاسبی هم نمیدونن :دی
یه شعاع 150 200 تایی از الکترونیک های تهران رو براش در نظر بگیر
ببخشید اینجا پست میزنم چون تاپیک اونور قفل شده
یکی تند سریعععععععع بگه
این درصد گیری درسا چطور بود من یادم رفته
هرچی سوال جواب د اده شده ضرب در 3
منهای سوالای غلط ؟
چی بود یادممممممم رفته
صحیح ضربدر ۳ منهای غلط تقیسم بر کل ضربدر ۳نقل قول:
در آخر هم ضربدر 100 که درصدر اش بدست بیاد:31:نقل قول:
صحیح ضربدر ۳ منهای غلط تقیسم بر کل ضربدر ۳
با سلام خدمت دوستان عزیز!خواستم از شما خواهش کنم که اگر براتون مقدوره و امکان داره اگر کلید و پاسخنامه کنکور غیر پزشکی رشته ریاضی و فیزیک دانشگاه ازاد رودارید قسمت زبان و ریاضیات گزینه هاش رو بگید!میگن انتشارات راه اندیشه میفروشه این کلید رو!?خیلی فوری لازم دارم!دم همه ی شما گرم
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه فروشی ها دارن به قیمت 1600
سلام ببخشید لطف میکنید بگید تراز من حدودا چند میشه ؟ (زیر گروه 2 ام برق)
عمومی
ادبیات : 60%
عربی : 20%
دینی : 66%
انگلیسی : 48/3%
اختصاصی
ریاضی : 5%
فیزیک : 28/5%
شیمی : 52%
خیلی ممنون
حدودا 5400 - 5500 اينا
نقل قول:
سعی کنید دیگه اینجا ادامه بحث انتخاب رشته رو ندید تاپیک براش ایجاد شده توسط مدیر قبلا:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6123759&postcount=5724
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499492
سلام
ببشخید تعداد سوالات تخصصی آزمون غیر پزشکی امسال چند تا بود ؟
میشه به من بگید عمومیش چندتا بود؟
ریاضی ۴0 تا فیزیک ۳۵ تا شیمی ۲۵تا البته رشته ریاضینقل قول:
100 سوال تخصصی و 80 سوال عمومی بودش
این سایتی که معرفی کردید اشغاله من درصد پارسالم را وارد کردم برای من زد 4600 در صورتی که 5900 شده بودم
منم زدم 50 تا فقط اختلاف داشت نه اونقدر که شما میگی.
برای همه اینجوری نبوده انقدر اختلاف.کدوم رشته هستید؟نقل قول:
قرار نیستش دقیق حساب کنه که دوست من! این یکی از تنها سایتای تخمین هستش الان.
دوستان آموزش دانشگاه تا چند نفر حداقل تشكيل كلاس ميده؟
سلام میدونم گفتید اینجا مطرح نکنم سوال در مورد تراز اما به خدا این سایت ۱۰۰در۱۰۰ خیلی شوته ترازاش!خواهش میکنم هرکی میتونه کمک کنه:ادبیات ۱۰ عربی ۱۰ دینی ۳۰ زبان -۶ فیزیک ۳ شیمی ۶ ریاضی ۱۳ رشته ریاضی ترازش چند میشه؟
من رشته ریاضی هستم خب تخمین نه اینکه 1300 با واقعیت تفاوت داشته باشه
این سایت فقط اگر درس های عمومی را بالا زده باشی تراز خوب میده ولی اگر تخصصی زده باشی خیر برای مثال اگر تخصصی ها همه 100 بزنی به شما تراز 4892 میده
در صورتی اگر عمومی ها را صد بزنی ترازت میشه 6437 که میدونیم به هیچ عنوان این چنین نیست اگر عمومی ها 100 هم زده بشه نهایتا تراز 5100 میشه گرفت به خاطر همین اگر عمومی بالا زدی تراز درست میده دقیقا بر عکس چیزی که باید باشه هست انقدر که 10 ریاضی شما را جابه جا میکنه 70 درصد معارف یا زبان تاثیر نداره
حدود 4000نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ سایتی دقیق نیستش نمیشه از این بیشتر از این سایتا انتظار داشت .قلم چی هم که روش کلی کار کرده اونم درست در نمی ارهنقل قول:
بستگی به درسش داره دروس عمومی کم جمعیت برگزار نمی شه.ولی اختصاصی کم هم باشه تشکیل میشه.نقل قول:
هر رشته و درسی هم فرق داره.یکم هم به دانشگاه بستگی داره
بهتر بود تو همون تاپیکش می پرسیدید:نقل قول:
تراز شما احتمالا بین 3900-4200 میشه اگر زبانو 6 زده باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6259177
اگر 60 زده باشید یه مقدار بیشتر از این
عمومی ها در هر صورت تاثیر خودشو داره نه اونقدر هم پایین که شما گفتی.ولی حرفتونو قبول دارم تخمینش دقیق نیستش.نقل قول:
سلام.
آیا میشه درس ریاضی مهندسی که با رشته تکنولوژی نرم افزار دادن و 2 واحدی هستش رو یک دانشجوی مهندسی نرم افزار که این درس براشون 3 واحدیه انتخاب کرد؟ برای ترم تابستان..
ممنون.