ما که به بدبختی کنکور دادیم و رفت .. ولی از من به شما :
فقط اختصاصی بخونید ..
Printable View
ما که به بدبختی کنکور دادیم و رفت .. ولی از من به شما :
فقط اختصاصی بخونید ..
امیرجون این مشکل همیشگی سایت من بیشتر وقتها با فیلتر شکن میرم نمیدونم مشکلش چیه!!نقل قول:
تهران : انقلاب - خيابان 12 فروردين پاساژ 12فروردين طبقه هم كف
تلفن : 66488080
بچه ها یکی از دوستان من در تهران رفته بود سر زده بود گفتن که یکشنبه هفته بعد تازه میاد داخل فروشگاه . بازم مثل اینکه دروغ گفتن . از بچه های تهرانی دارند شماره میگیرن که اومد بهشون زنگ بزنن . رمزینه رو میگم . دیفرانسیل 2
اونجا گفتم اینجا هم میگم :31: بنده خداها ایندفعه دروغ نگفتن اولش هم قرار بود 23/12/88 بیاد تو فروشگاه که اگه به تقویم نگاه کنیم میشه یکشنبه :31:نقل قول:
بازم مثل اینکه دروغ گفتن .
دوستان سلام !
من قصدم صرفا شرکت در کنکور زبان دولتی و ازاد هست .
3 تا سوال :
1. اگه دروس عمومی رو از همین الان شروع کنم دیره یا وقت به اندازه ی کافی واسه مسلط شدن روشون هست ؟
2. پیشنهاد میکنید دروس عمومی رو از پایه شروع کنم یا فرقی نمیکنه ؟
3. بهترین کتاب خوداموز درس به درس و تست واسه دروس عمومی از کدوم انتشاراته ؟
من پارسال یه بار دیدم وضعشونو برای همین امسال خودم شرکت می کنم. خیلی خوبه تو بخوای حرف بزنی بقیه خفت می کنن تازه می بینی بقیه درس می خونن استرس می گیری. برای سیب زمینیایی مثل من خوبه.... مدرسه ما سی تومن گرفت چون اول که گفتن پنجاه تومن هیچ کس نیومد اسم بنویسه! :31:نقل قول:
یه سوال دارم (به قول دکتر آرامفر یه بچه سوال!). معنی کثیف و سوگند توی قدیم چیه؟آخه کتاب زبان فارسی گفته اینا معنیشون تغییر کرده ولی معنی قدیمیشونو نگفته
دبیرمون اون موقعی که اونو درس می داد گفت سوگند به معنی خوردن آب گوگرد بوده و جنبه اعتقادی داشته برای نشان دادن بی گناهی یا همچین چیزی مثل داستان سیاوش که هر کی بی گناه باشه تو آتیش نمی سوزه اینجا هم اگر بی گناه باشه و آب گوگرد بخوره بلایی سرش نمیاد:27::27::27::27:نقل قول:
در مورد کثیف هم اطلاعی ندارم:41::41:
داشتم چرخ می زدم تو سایت تولدا رو نگاه کردم
امروز تولدskhammari
از طرف بچه های این تاپیک و تاپیک راهنمای کتاب ها بهت تبریک میگم
ایشاالله تبریک بعدی واسه قبولیت تو دانشگاه و رشته مورد علاقت
یه نفر حاضر نیست جواب مارو بده ؟؟!نقل قول:
مگه شماها همتون صرف از نظر از رشتتون دروس عمومی ندارید ؟!!
ممنون سعید جان:11::11:نقل قول:
چاکرم ، ایشالله کلا موقع اعلام نتایج ، همه به هم دیگه تبریک بگیم ، مثل گراف کامل :31::20:
من زیاد تو کنکور زبان سر رشته ندارم ولی در مورد دروس عمومی اینارو میدونمنقل قول:
1. اگه دروس عمومی رو از همین الان شروع کنم دیره یا وقت به اندازه ی کافی واسه مسلط شدن روشون هست ؟
2. پیشنهاد میکنید دروس عمومی رو از پایه شروع کنم یا فرقی نمیکنه ؟
3. بهترین کتاب خوداموز درس به درس و تست واسه دروس عمومی از کدوم انتشاراته ؟
1 - خودمم تازه از الان میخوام عمومیارو شروع کنم ، فکر نمیکنم دیر شده باشه ، تازه فایدش اینه که چون تا کنکور چیزی نمونده زیاد نیاز به مرور نداری
2 - به نظر من از پایه شروع کنی بهتره ، چون بعضی درسا پیش نیازشون پایست ، مثل ادبیات یا عربی که بهته اول دوم خونده بشه بعد سوم
3 - اینو نمیدونم ، فقط برای معارف خودم همگامان دارم که عالیه ، ادبیات هم بهتره موضوعی بخونی نه درس به درس
1-نه اصلا دير نيست اتفاقا زمان خوبي هم هست چون هم نزديكه عيده و مدرسه ها تعطيله و هم به كنكور نزديكتره و بيشتر توي ذهنت باقي ميمونه.نقل قول:
2-بايد با توجه به سهميه بندي توي كنكور بخوني و اولويت بدي .البته درس هايي رو كه بهم وابسته نيستن .مثلا درسي مثه عربي رو بايد از پايه خوند .
نه بابا اصلا خوب نیست!نقل قول:
من که پیشنهاد میکنم نرین چون هیچ فایده ای نداره
ما صبح که میرفتیم تا 9 میخوابیدیم(چون یکی میومد میخوابید بقیه هم میخوابیدن)بعدشم تا 11 صبحانه میخوردیم!
تا 2 درس میخوندیم بعد از 2 تا 5 هم که میخوابیدیم از 5 به اون ورم بچه ها جمع میشدن دور هم بزن و بکوب:41:
من که پیشنهاد میکنم نرین چون هیچ فایده ای نداره
دوستان جدا نرید تو این کمپ ها.خونه آدم خیلی بهتره برای درس خوندن.البته این نظر من بود.هم فال هم تما شا.هم درست رو می خونی هم در کنار خانواده قطعا بهتون خوش می گذره.
سوگند: دارای گوگردنقل قول:
سوگندنامه: ورقه ای که نویسند و مضمون آن در ایران باستان در محاکمه های مبهم و پیچیده دو طرف دعوای را مورد آزمایش بنام (ور) قرار میدادند و هر کس در آزمایش موفق میشد او را محق میدانستند. از جمله این آزمایشها دادن آب آمیخته بگوگرد بود. بعقیده ٔ گلدتر چون گوگرد ملین و سبک اثرش مشکوک است ، میتوان تصور کرد که در روزگار پیشین بهنگام محاکمه آنرا به آب آمیخته بمتهم می نوشانیدند و از روی دفع شدن از شکم یا ماندن آب در شکم تقصیر و بی تقصیری او را معلوم میکردند. استعمال فعل «خوردن با سوگند» یادگار همین مفهوم است.
کثیف: ستبر، غلیظ، ضد لطیف
ترکیب تو سفلی و کثیف است ولیکن /صورتگر علوی و لطیف است بدو در (ناصرخسرو)
لغتنامه دهخدا
loghatnameh.com
میگم این کمپ های درسی نشه مثل مراکز ترک اعتیاد که تو تلویزیون نشون میده:31::31:
اگه درس نخونن بزننشون:27::27::27::27:
نه بابا فقط چند روز اول مدیر میمونه بعد چند روز میره کلی بچه میمونه با فراش مدرسه دیگه خودت در نظر بگیر چه خبره:Dنقل قول:
............................اما این شب تار،عاقبتش سپیده.........................
به نظرم اردوی نوروزی واسه ی کسایی که ساعات مطالعشون خیلی خیلی خیلی کم بوده مفیده ولی برای بقیه اگه توی خونه شرایط درس خوندن نیست، کتابونه بهترین جا هستش.
دوستان دو سوال:
1-خواهشا یکی بگه تاریخ ادبیات رو چحوری باید حفظ کرد؟!!!
من اصلا تو کلم نمیره!!
2-برای نوشتن واکنش های شیمیایی همون هایی که تو کتاب آموزش شیمی 3 بهمن بازرگانی نوشته کافیه؟
آخه گاج هم یکی داره که چند برابر کتاب بازرگانی از این قاعده ها نوشته!
آیا کتاب مبتکران کفایت میکنه؟
یه کتاب بود اگه اشتباه نکنم برای انتشارات خیلی سبز که بصورت مصور دراورده بود این تاریخ ادبیات ها رو . شیوه ی خوبیه برای حفظنقل قول:
دوستان دو سوال:
1-خواهشا یکی بگه تاریخ ادبیات رو چحوری باید حفظ کرد؟!!!
من اصلا تو کلم نمیره!!
فیش نویسی رو هم توصیه میکنم .
سلامنقل قول:
اگه ممکنه یه کم در رابطش بیشتر توضیح بدید ... (مثلا چجوریه؟ عکس مکس داره؟)
همه تاریخ ادبیات ها رو گفته ؟ هر 3 کتابو؟
اون روشی که نیکخو میگفت (تداعی معانی) کتابی چیزی به اون روش درنیومده؟
فکر کنم انتشارات تخته سیاه بود.نقل قول:
کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم هم ببینید:
کد:http://www.kelkemoalem.ir/cmslogin/booklibrary/0-Binder1.pdf
خودت معنی بساز خوب ! همه چیز نباید آماده باشه که :دینقل قول:
اون روشی که نیکخو میگفت (تداعی معانی) کتابی چیزی به اون روش درنیومده؟
اصلش به اینه که معنی برای شما تداعی بشه نه برای طراح کتاب
سلام
میشه بگین برای کنکور زبان چه کتابی رو باید بخونم و برای قبول شدن در رشته ی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه فردوسی چه رتبه ای میخواد؟
ممنون
سلام
نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه به هرحال...
من واسه کنکور 89 ثبت نام کردم الیته هنوز کلاس سومم و ساله بعد پیش دانشگاهی یا سال چهارمم
مشکلی پیش نمیاد که ثبت نام کردم؟:37::37::45:
ممنون
امروز یه اسمس واسم اومد مثل اینکه رمزینه دست بردار نیست:31: نکنه جدی میخوان پیش حذف کنن اینا هم به تکاپو افتادن:27:
متن اسمس:
پس از سه سال انتظار رمزینه منتشر کرد کتاب آموزش دیفرانسیل 2 به روش و قلم مهندس محمد مهربان برای تهیه کتاب با 02188326541-43 تماس حاصل فرمایید یا ازدیدن فرمائید.کد:www.ramzine.org
سلام !نقل قول:
همون طور که شاید بدونید برای کنکور زیان دولتی به شما 2 تا دفترچه میدن که اولی دروس عمومی هست مثل همه ی رشته های دیگه و دفترچه ی دوم زبان تخصصی هست اما واسه کنکور ازاد فقط باید دروس عمومی رو امتحان بدید .
کتابی که خود سازمان سنجش به عنوان منبع زبان تخصصی معرفی کرده کتاب New Bridging The Gap هست .
من کتابای دکتر شهاب اناری از انتشارات مبتکران که بر اساس همین کتاب نوشته شده و مختص داوطلبای کنکور زبان هست را به شما پیشنهاد میکنم ..... .
در مورد سوال دومتون هم متاسفانه اطلاعی ندارم ..... .
با این حجم عظیم تو این زمان قلیل ، فکر نکنم بصرفه باشه که خودم ...نقل قول:
اگه کسی این کلک معلم رو داره بگه روش کارش چجوریه؟
پیش رو حذف کنند هم چهارم میاد که بازم به این مطالب نیاز داره ... برای این نیستنقل قول:
امروز یه اسمس واسم اومد مثل اینکه رمزینه دست بردار نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکنه جدی میخوان پیش حذف کنن اینا هم به تکاپو افتادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا تو این دو سال بخصوص پارسال سود زیادی رو از دست دادن ... نمیخوان امسال هم اینجوری بشه ... شاید تاپیک کتاب های آموزشی رو میخونن و نگران شدن کتابشون فروش نره:31: و برای همین شروع کردن به تبلیغات(شاید)
این چه حرفیه؟ مگه چقد زمان می بره؟ اگه به خودت فشار بیاری و 10 تای اول رو تصویرسازی بکنی، روی روال میفتی و برات راحت میشه.نقل قول:
با این حجم عظیم تو این زمان قلیل ، فکر نکنم بصرفه باشه که خودم ...
زبان كنكور -انتشارات شب قره -دكتر رضا كيا سالارنقل قول:
ميتوني تو كتاب فروشي نگاش كني ببيني چه قده به درد خوره
اگه پیشو بردارن یه سال به دبستان اضافه می کنن نه اینکه چهارم دبیرستان رو برگردونن
الآن وزیر آموزش و پرورش گفت.
از اطلاعات ناقصی که در اختیار عموم گذاشتم معذرت میخوام:31:نقل قول:
ولی بازم فرق نمیکنه چون از اون طرف هم اضافه کنن بازم این مطالب در سال آخر موجوده و فکر نمیکنم چیزی کم بشه!!
در هر صورت چیزی که با اطمینان میشه در رابطش صحبت کرد اینکه هر کاری صورت بگیره ، به نفع دانش آموزان نیست فقط پالون عوض میشه البته اگر وضع بدتر نشه!
یادش بخیر مقدمه دکتر رضا نونهال آذر :31:نقل قول:
دانش آموزان نیست فقط پالون عوض میشه البته اگر وضع بدتر نشه!
شما کتابای دکتر شهاب اناری از انتشارات مبتکران رو دیدین ؟نقل قول:
این که گفتین بهتر از اونه ؟!
بچه ها حوصله داشتین یه سری به تاپیک زیر بزنین چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین. راستی پیشاپیش از اینکه بعضی سوالام زیادی مسخره ست عذرخواهی میکنم:43:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361267&page=40
سلام..کمکم کنید!!! خیلی بی انگیزه شدم!!:41: خیلی افت کردم روزی 2 ساعت درس می خونم ترازام از 6500 رسیده 5000 دیگه نمیتونم مثه قبل درس بخونم!!
توی کتاب زبان فارسی همگامان یه همچین چیزی نوشته بود:نقل قول:
در بالاترین و سخت ترین فشار است که الماس تشکیل می شود
اگر فشار کمی کمتر شود کریستال بوجود می آید
و اگر فشاری نباشد چیزی جز سنگ سیاه و بی ارزش تشکیل نمی شود..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر می خوای به الماس برسی باید به خودت فشار بیاری و گرنه چیز باارزشی دستتو نمی گیره
با سلام و صلوات اولین پست امروز رو میدم!
:31:
دیگه سینا واقعا باید یه فکری به حال سایت بکنه!:13:
ایینم کارنومه من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم درصد های دیف وشیمی پیشو بپوشونم:31: اما دلم نیومد...چون واقعا یک کلمه هم ازشون نخونده بودم!شیمی پیش برای اولین بار زیر 60 .....؟:41:
تراز کل: 5813
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
خدایا همه سایت های اپلود هم که فیلتره؟؟!!!:19::13::41:
یکی یه سایت بده...