دوستان من که ----- ویو سولو و پلیر c6900 سامی به vt20 وصل کردم کیفیتشم عالی هست مخصوصا فیلم درایور انگری گذاشتم 3بعدی خدایش کیفیتی داشت تازه کپی بود فلیکر میلیکرم ندیدم چیزی
دوستان من که ----- ویو سولو و پلیر c6900 سامی به vt20 وصل کردم کیفیتشم عالی هست مخصوصا فیلم درایور انگری گذاشتم 3بعدی خدایش کیفیتی داشت تازه کپی بود فلیکر میلیکرم ندیدم چیزی
جناب با نمک!!!! اول از همه دیس اینفرمیشن نکن پلاسما هم کنتراستش بالاتر از led یه هم اشباع رنگش بیشتره اگه پلاسما درست حسابی ندیدی یه جوری نظر نده هر کی بخونه فکر کنه صاحب شرکته سامسونگینقل قول:
من خودم خونه هم پلاسما دارم هم lcd کیفیت بازی روی پلاسما به هیچ وجه قابل قیاس با lcd نیست کلا lcd یا led بازیو فوق العاده کم عمق و کاغذی و کارتونی نشون میده میتونی از کسایی که تو این فروم تجربه مشترک با جفتش داشتن سوال کنی اکثر کسایی که اینجا از led تعریف میکنن مطمئن باش هیچ وقت تجربه بازی با یه پلاسما نداشتن اینا حداکثر تجربشون با پلاسما به پشت ویترین مغازه ختم میشه که محیط مناسبی واسه این تکنولوژی نیست چون تو نور خیلی زیاد پلاسما کنتراست تصویرش پائینه ولی تو نور کم مثل خونه فکتو میندازه روی زمین واسه همینه که از سال 2000 تا حالا هر سال بهترین کیفیت تصویر واسه یه تی وی پلاسماس سامسونگم پلاسماهاش خیلی خوبه من دیدم بعضی مدلاش خیلی باحالن.نقل قول:
دوستان فایل مربوط به درایو تلویزییون های الجی را از کجا میشه دانلود کرد؟.......
سلام دوستان میخواستم بدونم سامسونگ مدل D585 مال چه سالیه یعنی 2010 یا 2011 خیلی واجبه ممنون از پاسختون
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
دوستان میخواستم سونی 40 اینچ cx520 مالزی بگیرم ، چون در بازار بیشتر از همه وجود داشت میخواستم راهنمایی کنید ایا مدل خوبی هست ؟؟و ایا مدل مشابه هم داره و از کجا تشخیص بدیم که اصله غیر اصله با این وضعیت نابسمان بازار
ممنون از راهنمایی دوستان
نظرتون در مورد سه بعدی های LG چه طور هست همین های که میگن چشم رو خسته نمیکنه و عینک ساده میخوره..
سه بعدي هاي ال جي بسيار بسيار با كيفيت تر از سامسونگ هستن
من خودم به خدا 80 تا روي ديدم سينماي هاي الجي نمره بالاتري نسبته به سامسونگ گرفتن
مثلا LW6500 نمره 8.8 گرفته اما D6600 نمره 8.3 گرفته
..... اگه حرفمو باور نميكنيد بريد تو سايت cent
و يا نمره دهي سايت ها رو ببنيد و يا خودتون روي از يوتوب ببينيد
سری d=2011:11:نقل قول:
قيمت اينها رو لطف برفمايين
تو بانه چقدرن ؟؟؟/
lG led lw6500 42
lg lw5700 42
سلام
دیروز بعد هزار زحمت یه vt20 پیدا کردم با یه عینک و یه bluray player 3d میداد 2800 ولی اهل و عیال از قیافه تلوزیون خوششون نیومد و اجبارا منصرف شدیم از خریدن.
الانم اصرار به خرید سونی 46nx720 دارن میخواستم یه راهنمایی کنین راجب این تلوزیون که خوب هست یا نه؟
اینجا قیمتش 2100 هستش با دو تا عینک
تو این حدود قیمت به نظرتون تلوزیون مناسب چیه؟ حالا 200 تومن بالا یا پایین مهم نیست
تو رنج تقریبا 1 تومن پلاسمای LG بهتر هست یا سامسونگ یا پاناسونیک..؟
وش ما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید..؟
ex720 بهتره یا hx800 ؟؟؟
از لحاظ کیفیت تصویر hx800،عمق رنگ مشکی hx800 بیشتره ولی ex720 یه تی وی smart هست(که smart بودن رو من به کیفیت ترجیح نمیدهم چون smart برای ما که تو ایرانیم کارایی زیادی نداره و میتونی با pc این کارها رو انجام بدی)نقل قول:
شما بنظر من از نزدیک این 2تی وی رو تو مغازه برید و مقایسه کنید(اکثرا هم این 2رو منار هم میذارن تو مغازه هاشون!)
نظرتون در مورد Sony Bravia LCD KLV-32EX400
چيه؟
سلام
من هم کیفیت و هم زیبایی رو با هم میکس کردم
یه hx800 رو با پایه آلمینیومی(ریلی) گرفتم
البته پیچ بلندتر میخواد برا وصل شدنش اما به هم میخوردند
با هم حدود 1700 پام درومد اما ارزشش رو داشت
پایه رو شانسی توی یه مغازه پیدا کردم.
سلام
دوستان بهترین های lcd که led باشه بین 46 تا 54 کدام هستن؟
امکاناتش هر چی بیشتر بهتر (فقط گیرنده دیجیتال اصلا مهم نیست )
کیفیت تصویر بالا
درخشندگی و روشنی تصویر خوب باشه.
قیمت مهم هست ولی محدود کننده نیست (هر چی کمتر بهتر)
گارانتی هم مهم نیست. چون از بانه میاریم.
hx800 که خریدی 1-چند اینچ ؟ 2-پایه آلمینیومی(ریلی) چه شکلی اگر میتونی عکسش بزار با تشکر
سلام من این 3تا مدل رو با توجه به مقایساتی که بود بهترینها دیدم
HX800 یا VT20 یا VT30
یه مقایسه ای بینشون میخواستم
و اگر مدل دیگه ای پیشنهاد میشه
سلام من این 3تا مدل رو با توجه به مقایساتی که بود بهترینها دیدم
HX800 یا VT20 یا VT30
یه مقایسه ای بینشون میخواستم
و اگر مدل دیگه ای پیشنهاد میشه
vt20 بسيار عاليه تو خريدش شك نكننقل قول:
سلام
ایا در بازار ایران تلویزیونی که قابلیت رکورد را داشته باشد موجود است(با گارانتی یا بی گارانتی)
سلام دوستان من بین d7000 و st30 گیر کردم به نظر شما کدوم بهتره
اینجا یک نفر هم نیست جواب بده..!
یا یک فکر بکنید یا به کل تاپیک رو قفل کنید..
سلام . لطفا در مورد دو مدل سامسونگ 40اینچ (c7000(c7770 و ( D6600(D6960منو راهنمایی کنید . من برای گیم میخوام . c7000 200hz به 600hz است ولی100hz d6600 به 400hz می باشد
ایا تفاوت کیفیت در تصاویر سریع در این دو مدل زیاد هستش ؟
کسی جوابی نداردنقل قول:
سلام
من حدود یک سال و نیم پیش از کمک دوستان تو این سایت و بخصوص این تاپیک استفاده کردم و یک سامسونگ 46B690 خریدم که خیلی هم ازش راضی بودم:40:. اما..................................
پریروز شازده پسر ما زد و LCD رو ترکوند. الان هم شرکت میگه حدود 1,600 هزینه تعمیرش میشه:19:. فلذا چون گارانتیش هم داره تموم مشه بسرم زده که یک تی وی نو بخرم در نتیجه ............
روز از نو روزی نو :41:
حالا دوستان لطف کنند به من کمک کنند.
1- سایز بین 46 تا 50
2- دوست دارم 3D هم داشته باشه
3- بیشتر برای فیلم دیدن استفاده می کنم.
4- قیمت تا 2.5 اوکی هستش
از باتجربه های فوروم خواهش می کنم کمک کنند البته نظرات تمام دوستان با هر گونه علایق و هر سطح اطلاعاتی از نظر من ارزشمند می باشد.:11:
..............................نقل قول:
سلام
اگه قیمت خیلی برای مهم نیست
sony 46 HX925
800 هرتز هست و تا حالا سونی همچنین چیزی نداشته و سه بعدی هستش.
قیمتش هم حدود 3450000 بدون گارانتی و 3530000 با گارانتی هست البته تو بانه.
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
نقل قول:
...................
با سلام
اگه یه چیز خوب و عالی و قشنگ میخوهی
سونی 46 nX710
مدل خیلی شیکی هست
یه پایه استیل بلند گوی هم داره که خیلی عالیه
با شرایت اقتصادی شما هم مطابقه
..........................نقل قول:
با سلام
این دو مدل رو یه نگا بنداز
سونی سایز 40 ال ای دی EX520
سونی سایز 40 ال سی دی EX710
من SAMSUNG 46D7000 را پیشنهاد می کنم با قیمت24,500,000 ريال بدون گارانتینقل قول:
لطفا . یکی راهنمایی کنه ......!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه.
ظاهرا ST30 بهتره کیفیت 2 تاش از نزدیک ببین بعدا یکیشو انتخواب کن.نقل قول:
دوستان میخوام یه پلاسما D495 بخرم . چند تا عینک روش میدین برای دیدن فیلن 3D وسیله جانبی اضافی هم باید بگیرم یا رو خودش هست ؟؟ منظورم اینه که 3D Ready هست یا Full 3D ؟؟؟
سلام . من میخوام یه ال سی دی یا ال ای دی بخرم 42 اینچ و سونی یا سامسونگ باشه و قیمت از 800 تا 1.300.000 باشه. هرچی امکانات بیشتر بهتر و سه بعدی هم اگه نباشه مهم نیست. اصلا به صرفه هست که سه بعدی نخرم یا بخرم؟
اگه ممکنه چند مدل پیشنهاد بدین. مرسی
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
ضمنا نظرتون راجع به این مدل Samsung LED 55C9000 چیه؟
همینجوری رو میز پذیرایی تستش کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا کسی از tv های sharp حرفی نمیزنه؟؟
هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند.نقل قول:
تصویر ST30 و بطور کل پلاسما طبیعیه ولی شاید برای خیلی ها خوشایند نباشه. مشکل زاویه دید نداره. تصویرش برای محیط های پور نور و اتاق های آفتاب گیر دلچسب نیست. ST30 دیزاین خوبی نداره.
تصویر D7000 غیر طبیعی با رنگ های نئونی و کارتونی و برای بیشتر افراد خوشایند تر. برای محیط پر نور دلچسبتر. دیزاین نسبتا خوبی داره(شایدم به نظر بعضی ها دیزاینش بد باشه)
انتخاب بین این دو کاملا سلیقه ای است. باید ببینی کدوم بشتر به دلت میشینه.
سلام دوستان
میشه نظرتون رو راجع به مدل th-l42u20r پاناسونیک و توشیبا مدل av700v40 بگین؟
از هر نظر چطوره؟
گیرنده دیجیتال داره؟