حتما:27: برو خدا رو شکر کن که دهه فجر اینترنتمون رو قطع نکنند ، افزایش سرعت و کاهش قیمت پیشکش:13:نقل قول:
Printable View
حتما:27: برو خدا رو شکر کن که دهه فجر اینترنتمون رو قطع نکنند ، افزایش سرعت و کاهش قیمت پیشکش:13:نقل قول:
سلام به نظر شما 256/256 پارس آنلاین با burst 1536 بگیرم یا 512/256 شاتل؟
اصلا کسی می دونه این Burst چیه؟
کسی پارس آنلاین داره نظرش چیه؟ به من گفتن 256 ما دانلودش روی 60 به بالا است
رفقا يه سوال
شركت پارس آنلاين به مشترك خانگي سرويس بالاتر از 128 kbps ميده يا نه ؟
تشكر
عرض شود که از دیشب کلیه پورتهای چیز پی ان رو بستند !!!!!!
نمیدونم و فوق العاده مستاصل هستم که شارژ سی تومنی این ماه اینترنت رو بدم یا نه
میترسم توی دهه فجر ده روز قطعی داشته باشیم
زنگ هم میزنیم به این شرکت دله دزد برگرده بگه قطعی سراسریه
داغ دلم داره تازه میشه توی 13 ابان که 4 روز مسنجر قطع بود و تاپیک مشکلات یاهو مسنجر رونق پیدا کرده بود
توی 16 آزر هم همین مشکلات
الان هم که رسما ده روز تو کما هستیم
دوستان به نظرتون چکار میشه کرد
ده روز سرویسها بالا پایین میشه 22 بهمن که میدونم رسما کرکره اینترنت پایین میاد ولی چکار میشه کرد
قراردادها رو ماهیانه و نامحدود میبندیم موقع دریافت خدمات قطعی سراسری داریم
چکار کنیم شارژ این ماه رو بدیم یا نه ؟
خواهش میکنم این موضوع رو با هم بحث کنیم چیکار کنیم ؟
هرکی بیاد یه راهکار بده ببینیم چیکار میشه کرد
اگه 10 روز قطع بشه کی جوابگوئه ؟ اصلا شارژ کنیم یا نه:19:
حداقل بفهمیم چی میشه
من هم از دیروز همین مشکل رو دارم فکر کردم فقط پارس آنلاین اینطوره چون هم چیز پی ان کار نمیکنه هم تو یاهو voice نیست 10 -15 روز جلوتر رسما رفتن پیشواز:41:نقل قول:
واسه من هم پورت چیز پی ان رو بستن هم voice یاهو کار نمیکنه سرعت هم فوق العاده افت کرده 10-15 روز جلوتر رفتن پیش باز:41:
سرعت کلی افت کرده حتی شرکت ما هم که با دکل داره سرویس میگیره افت سرعت چشمگیری داشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من یک مشکل کوچولو دارم. سرعت دانلودم از بعضی سایت ها خوبه ولی بقیه افتضاحه. مثلا از سایت اپرا سرعت دانلودم میره حدود 170 تا 200 ولی از بقیه جاها که فایل می گیرم سرعتم حداکثر 40 تا است. مشکل از کجاست؟ شما ها هم این مشکل رو دارید؟:41::41::41:
به نظر من داريم تحريم مي شيم؟:18:
خبرش رو چند روز پیش بود که یه چیزایی میگفتن ولی بعید میدونم
آقا سرغت کلاً افت کرده یا نه فقط مال من اینقدر افت داره
سرعت شهرستان ما هم خيلي افت كرده از كافي نت ها مي پرسم مي گن از صبح اين جوري شده مشكل از كجاست؟
امروز تازه 5 ماه بهمن هستش هنوز خیلی مونده !!!:31:
اما من هنوز چیز پی انم کار میده هانقل قول:
به نظر من هر چی هست زیرسر همین اینترنت ملی قم هست
بهتر نیست این تاپیک بعد از یکسال و نیم بسته بشه و گزینه های جدید اضافه و کم بشه و نتایج جدید تری بدست بیاد.نقل قول:
خرين آمار پورتهاي منصوبه و دايري
آمار رسمی پورتهای منصوبه و دایری گروه شرکتهای انتقال داده ها (PAP)رديفتقسيمبنديمنصوبهدايري1كل كشور698.261366.3692استان تهران308.439181.9503شهر تهران270.336167.2064تعداد شهرهای تحت پوشش خدمات ADSL3543415تعداد استان ها30-6تعداد مراكز فعال---
در کل کشور و استان تهران در تاریخ 88/4/31
دبیرخانه شرکت های انتقال داده ها(PAP)
مورخ 88/4/31
داداش پس اون دیگه خیلی چیز پی انه:31: قدرشو بدون ماهی چند اونوقت ؟نقل قول:
من استفاده نمیکنم ولی یکی مجانی بود امتحان کردم کار میکرد نتیجه اخلاقی اینه که بری دنبالش ببینی قضیه چیه چون مشگل از سروریه که کار میکنی.نقل قول:
سلام شب بخیر
دوستان در اینکه سرعت کمه پهنای باند افتضاحه و مشکلات فراوان در زمینه اینترنت شکی نیست
اما اینو هم در نظر داشته باشین که ما تو کشوری زندگی میکنیم که کلا رابطه خوبی با تکنولوژی نداره یا نمیخواد داشته باشه مسائل دیگه هم که همیشه باهاش بوده
اگه جایی مثلا مثل شرکت فست هاست انگلستان که 3 تا پکیج دنلود داره با پهنای باند 500 تا 2500k و قیمتی از 17 تا 40 یورو و ترنسفر نامحدود خوب واسه اینه که تکنولوژی برای اوناست تازه این برای home package
شما میتونید ی خط 100 mb داشته باشین
اما خیلی جاها هم هستن که بدلیل مشکلاتی مثل فیبر pcm نمدونم خط اونو و ........... اصلا نمیتونم adsl داشته باشن که بازم اینا فقط تو کشور ماست
پس چرا این مشکلات رو کشور دوت و برادرو همسایه مثل عراق و اتقغانستان ((ببخشید آقای افغانستان ) ندارند !
اینترنت برودبند 3G تو افغانستان با سرعت 115 کیلو ماهی 15 تومن !
بیشتر از این ؟
بله چرا راه دور بریم. همین امارات و عربستان و ترکیه رو ببینید.نقل قول:
بخاطر اینه که اونا میخوان که داشته باشن مدیریت کاملا زیر دست بخش خصوصی و اون مدیرا دنبال بهترین کیفیت هستن که به مشتریاشون بدننقل قول:
واسه اینکه بازار رقابت واقعی اونجاست
سلام به همگي،
من يه اشتراک ارزون مي خوام، 128 واسم زياد هم هست، زياد هم تو خط دانلود نيستم. فقط کيفيت سرويس وسرعتش ثبات داشته باشه، گرچه مي دونم همين هم اينجا انتظار کمي نيست. :31:
همين صبانت چطوره؟
تو منطقه ما پورت داره انگار، دوستم تازه گرفته. تو خيابون گرگان (نامجو) هستم
نقل قول:
به اينجا مراجعه كن:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=372261
سلام دوستان
من حدود 2 ماه که از شاتل سرویس ارت 6 میگیرم اما طی این مدت 24 ساعت شبانه روز مشکل افت سرعت دارم یعنی حدوده 3000 تا 2500 پینگ یاهو و ... . هر دفعه که با پشتیبانی تماس میگیرم میگن مشکل از مخابرات شماست و معلوم نیست کی درست میشه. لطفا راهنمایی کنید . در ضمن مرکز مخابراتی بنده توحید با پیش شماره 6694 هست.
سلام بچه ها ميخواستم ببينم بين پارس آنلاين و شاتل كدوم رو انتخاب كنم؟
از خوبي ها و بدياشون بگيد لطفا
يعني چي به اونجا مراجعه کنم. اون تاژيک که در مورد adsl مخابراته.نقل قول:
يعني از خود مخابرات بگيرم؟
سرعت من این روزها خیلی نوسان پیدا کرده.سرعت دانلودم مدام بین 5 تا 15 کیلوبایت متغیر شده.اصلا ثابت نمیشه.واسه شما هم همینطوری شده؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=383465
برین حال کنید دیگه اینترنت ارزون شد بعضی مخابرات ها هنوز راه نیفتاده برین بپرسین بعد اقدام کنید. اینترنت 1 مگابایت ماهیانه 38000 تومان خیلی مفت شده اینترنت مخابرات گرفت دستش. 128 نامحدود 10 هزار تومان . قیمتت ها رو ببینین.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
فعلا كه مخابرات تو منطقه ما سرويس نميده اگرم بده ضريب اشتراك ده هستش يعني اگه ده نفر مثل من خوره اينترنت با هم بيفتيم ديگه هيچي وابيلا
فعلا تا وقتي تو منطقه ما سرويس بدن بايد با همين شركت هاي دزد راه بيايم
آقا مخابرات فقط تا سرعت 128 رو میده ولی این قیمت ها رو برای شرکت های Pap تنظیم کرده و باید اجرا بشه بعد از تاریخی که اینا میگن. چون اینترنت رو با امارات قرارداد بستن و ارزون شده کل دنیا همینه. اینجا تازه داره اینجوری میشه به قیمت اصلش میرسه تازه همین قیمت هم بخوای حساب کنی زیاده چون اونجا سرعت 2 مگابایت رو میدن ماهی 10 هزار تومان نه 128 رو با این حال از هیچی بهتره. ار این به بعد شرکتها این مبلغ رو نگرفتن زنگ بزنین 190 یا 198 یادم نیست شکایت کنین. دوست من تو شرکت فن آوا هستش میگفت دیگه تا 2 ماه دیگه باید این قمت ها رو اجرا کنیم.
اين عاليه:8::8::8::8::8::8::8::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
اینی که می گی برا نا محدوده ؟ ؟ ؟نقل قول:
آقا مخابرات فقط تا سرعت 128 رو میده ولی این قیمت ها رو برای شرکت های Pap تنظیم کرده و باید اجرا بشه بعد از تاریخی که اینا میگن. چون اینترنت رو با امارات قرارداد بستن و ارزون شده کل دنیا همینه. اینجا تازه داره اینجوری میشه به قیمت اصلش میرسه تازه همین قیمت هم بخوای حساب کنی زیاده چون اونجا سرعت 2 مگابایت رو میدن ماهی 10 هزار تومان نه 128 رو با این حال از هیچی بهتره. ار این به بعد شرکتها این مبلغ رو نگرفتن زنگ بزنین 190 یا 198 یادم نیست شکایت کنین. دوست من تو شرکت فن آوا هستش میگفت دیگه تا 2 ماه دیگه باید این قمت ها رو اجرا کنیم.
بعد قیمتش هم ماهانه هست ؟ ؟ ؟
یعنی من فردا زنگ بزنم این قیمت باهان قرار داد می بندند یا اون قیمت ؟
یه توضیحی بده برا من که می خوام همی ن فردا پس اون فردا زنگ بزنم برام میان نصب کنن
جواب سوالات شما:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=372261
آیا الان زمان خوبی برای خرید adslاست یا نه؟
يعني چي؟:5:
اقا کسی خبر نداره تو منطقه پاسداران چه شرکتی الان سرویس میده. همه چی شده پارتی بازی. شاتل میگه پورت ندارم ولی از یکی شنیدم که رزرو کرده واسه بعضیا!!!
این قضیه پورت هم شده دردسر!!!
پيش شمارتون چيه ؟نقل قول: