آیا asus am604 گارانتی نداره؟
الان قمیتش حدوده 80 تومنه درسته؟
محض همینجوری هم که شده جواب سولاتم رو بدید خواهشا!:31:
Printable View
آیا asus am604 گارانتی نداره؟
الان قمیتش حدوده 80 تومنه درسته؟
محض همینجوری هم که شده جواب سولاتم رو بدید خواهشا!:31:
سلام دوستان منیک مودم symphony sy602 دارم از خود مخابرات (فیبر نوری)خط گرفتم تازگی هر 10 20 دقیقه یک بار دیسکانکت می شم تا حدود یک دقیقه هم ارور 691 (پسورد) می ده مشکل سیم کشی داخلی هم ندارم از طرفی با وارد کردن 192.168.1.1 نمیتوانم وارد setup مودم بشم کسی میتونه کمک کنه؟
با IDM دانلود می کنم.نقل قول:
IDM حذف کردم و با خوده mozila , internet explorer دانلود کردم ولی باز هم همین مشکلو دارم. حتی با یه مودم دیگم تست کردم ولی بازم همین مشکلو دارم به شرکت گفتم میگه مشکل از ما نیست ممکنه سیستمت ویروسی شده باشه؟
هیچ ویروسی می شناسید که این کارو بکنه؟
لطفاً کمکم کنید چون خیلی داره اذیتم می کنه.
محض همینجوری بله، گارانتیش هم احتمالا مال سرکت تهران فراژه هست.نقل قول:
با پشتیبانی شرکت در مورد قطع شدن صحبت کردین؟نقل قول:
توی قسمت network connections بقیه local connection ها غیر از اونی که مودم بهش وصله را قطع کنین، مشکل setup احتمالا حل میشه.
منظورم از مودم هاي توي بازار كه مودم وايرلس هستندنقل قول:
مثلا اين پاييني جواب ميده؟
[ببخشيد شركت ماله صبانت نيستکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=735
شما مودمی لازم داری که از طریق وایرلس اینترنت بگیره و از طریق سیم بهت بده ولی اینایی که شما میگی از طریق سیم اینترنت رو می گیره و بصورت وایرلس بهت میده با هم فرق دارن.نقل قول:
شما اگر دارین سرویس وایرلس (وایمکس) می گیرین باید از مودمهای استاندارد 802.16 استفاده کنین. این مودمهایی که توی بازار می بینین همه مال استاندارد 802.11 هستن که مال استفاده از adsl بصورت بیسیم هست. شما می تونین از شرکتتون بپرسین که باید مودم با چه استانداردی تهیه کنیننقل قول:
اون دستگاهی که آدرسشو دادین اصلا مودم نیست، بلکه access point هست که مال اضافه کردن امکان بیسیم به یک شبکه سیمی یا مودم سیمی هست، استانداردش هم 802.11 هست.
دوست عزیز اون سخت افزاری که تو لپتاپه گیرنده ی وایرلسه و اون مودم که گفته 120 (البته گرون گفته) فرستنده هست یعنی برا وایرلس باید جفتشو داشته باشینقل قول:
به به دروودنقل قول:
مخلصیم آقا!
نه،ببینید،من شارج ماه قبلم تموم شده بود ،من 9 ام شارج کرده بودم،اما زودتر از 9 ام ماه بعد تموم کردم و بعد از تموم شدنشم دیگه شارج نکردم تا 20 ام بود یا نمی دونم 29 ام و اینا!مشکل از رانژه شدن یا در اومدن از حالت رانژه نیست،بلکه با اینکه هیچ قراردادی بین ما و شرکت نوشته نشده،با این حال بنابه گفته خودشون تا 1 ماه زمان داریم که خطمون شارج نباشه اما رانژه باشه!
حالا شرکت می گه شما چون تا آخر ماه دیگه چند روزی بیشتر نمونده بوده که اومدید شارج کردید خططون رو،پس هزینه پورت شما رو که ماهانه به نخابرات ما میدادیم،باید بدیم،و پای خودتونه!این هزینه هم ماهی 10 توام میشه!شما اگه اینترنت شارج کنید،5 تومن هم ما میگیریم،این 15 تومن!اما شما چون ماه قبل اینترنت نداشتید،باید هزینه نگهداری پورت رو که مخابرات از ما میگره رو پرداخت کنید که همون 10 تومان باشه!
اگر گیچ کننده گفتم ببخشید،اگه متوجه نشدیدی بفرمایید دوباره بگم::27:
حاا من چی کار کنم با این شرکت؟!مگه هزینه مخابرات 1000تومان نیست؟!
تازه من از یه شرکت دیگه پرسیدم گفتن دیگه ببییشترین هزینه ای که میشه پرداخت کرد،با گرونترین تجهیزات،میشه ماهی 5 تومان برای هر نفر!!!!:13:
:11:
حالا یه سوال دیگه،ازشرکتی که من سرویس می گیرم،میگه پهناای باند اختصاصی بهتون می دیم،بیشتر وقت ها هم تندای دانلودمون زیر 6 نمیرسه(پهنای باند 64)،با 2 گیگ در ماه!حالا یه شرکت دیگه هست میگه ما شیر میدیم اما مثل اونا شیر 1 به 8 نمی دیم و 1 به 4 میدیم!و بیشتر وقت ها هم پهنای باندتون میرسه به 128!
حالا کدوم راست می گن؟
سلام دوستان
یه سوال در نصب مودم ADSL داشتم چه جوری میشه با یک کارت شبکه و چند کامپیوتر و یکی مودم روتر کانکشن رو به حالت brige گذاشت و share کرد
شنیدم میشه مودم رو با یک کارت شبکه وصل مودم کرد و اون رو سرور قرار داد و کانکشن رو هم از طریق همون مودم روتر share کرد و بقیه کلاینت ها هم وصل همون مودم میشن با دو تا کارت شبکه رو می دونم ولی به این صورت تنظیمات رو نمی دونم در صورتی که کسی اطلاعاتی دارد ممنون میشم سوالم رو جواب بده
آره عزیزم هزار بار ولی بعد از 15 روز هنوز هنوز مرتب قطع میکنه امروز مودم را بردم جایی دیگه مشکلی نداشت ولی رو ط من مشکل داره شدید هیچکاری هم نتونستن بکنن به من میگن وقتی زنگ میزنی پشتمون میلرزه ولی هیچ چیز دیگه به عقلمون نمیرسه راستش مطمئنم که خودشون هم بلد نیستن شرکت دولتیه دیگه پیشنهاد دیگهای داشته باشین ممنون میشمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- شما مودمتون چیه؟
2- سیستم هاتون همگی کارت شبکه دارن؟
سلامنقل قول:
سرور و تمام سیستم ها یک کارت شبکه دارند و یک مودم 4 پورته کانکشن هم حتما باید bridge باشه مودم با ppoe و پورت usb کار نمی کنه .شنیدم با همون یه کارت شبکه هم می شه کانکشن رو share کرد وتمام سیستم ها و سرور وصل همون مودم میشن و نمی دونم تنظیمات چه جوری انجام می شه.
دوستان عزیز سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم درمورد مودمADSL اونم این که اگه مودمم راعوض کنم و adsl بندازم اونوقت میتونم به isp هایی که adsl ارائه نمیدن هم وصل بشم؟؟؟؟ممنون
سلام
یک مودم ای دی اس تک پورت ساده چه قدره؟!
من Asus Am602 رو dial on رو روشن گذاشتم که اینترنت قطع میشه خودش وصل کنه و دانلودی که گذاشتم ادامه پیدا کنه چون نیستم پای سیستم. الان میام میبینم که اینترنت قطع شده و وصل هم نشده. در این زمینه چه مودمی خوبه و خوب عمل میبکنه
مودم adsl فقط مخصوص وصل شدن به adsl هست، کار دیگه ای نمی تونی باهاش بکنینقل قول:
25 تومننقل قول:
کجاش این تنظیمو کردی؟نقل قول:
سلام من یه مودم d-link 2640t دارم که اونو در حالت bridge نصب کردم و با PPOE و دادن یوزر و پسورد به اینترنت وصل میشم. چطور میتونم اینترنت رو از طریق وایرلس مودم به لپتاپهای دیگه هم بدهم. ممنون میشم راهنمای کنید
سلام من یه مودم d-link 2640t دارم که اونو در حالت bridge نصب کردم و با PPOE و دادن یوزر و پسورد به اینترنت وصل میشم. چطور میتونم اینترنت رو از طریق وایرلس مودم به لپتاپهای دیگه هم بدهم. ممنون میشم راهنمای کنید
مدل و برندش؟!نقل قول:
25 تومن
با سلامنقل قول:
تا حالا چند تا پست زدم ولی چون در دوره آزمایشی هستم پستهام با یک تا 2 روز تاخیر:19: روی سایت میره و عملا به علت به روز شدن سریع این قسمت، یکی و دو صفحه ازش میگذره و کسی آنها را نمیبینه. امیدوارم که این دفعه رفقا این پست را ببینند و جواب من را هم بدهند:10:.
با تشکر
ممنونم کسی جوابم رو نداد :5:نقل قول:
سلام .
میخواستم بدونم فرق این 3 تا گزینه چی هستش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
سلام به دوستان
برای خرید مودم ADSL کدوم برند مناسب تره؟ شرکت پارس آنلاین میگه Symphony 5500 بهترینه البته من شک دارم به حرفشون. به نظرتون D-link بهتره یا tp-link؟
اگه برند Symphony خوبه Symphony 3200 رو بگیرم یا Symphony 5500؟
شرایط استفاده من : قراره 128 یکماهه نامحدود بگیرم (20 ساعت در روز روشن) مودمی میخوام که داغ نکنه... بعدها شاید 512 بگیرم ولی وایرلس نمیگیرم.
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
درایور مودم DSL-2640T d-link را لطفا برای ویندوز سون قرار دهید
با تشکر:10:
درایور مودم d-link dsl-2640t را برای ویندوز سون قرار دهید
با تشکر :10::40::11:
مارک بدی نیست ریمارک مودم Asus می باشه ولی من تو پارس آنلاین 128 نا محدود ندیدم lمگر اینکه شما تو شهرستان باشید و بخواهید از سرویس EP1-U پارس آنلاین استفاده کنید.نقل قول:
نقل قول:
من از مودم TP-Link TD 8811 استفاده كردم خيلي مودم خوبيه. LAN + USB +ROUTER و پيشتيباني از ADSL+2 قيمتش هم مناسبه بين 30 تا 35 تومنه. بيشتر كاربر ها از اين مدل استفاده مي كنن.
روتر کارش چیه؟نقل قول:
من از مودم TP-Link TD 8811 استفاده كردم خيلي مودم خوبيه. LAN + USB +ROUTER و پيشتيباني از ADSL+2 قيمتش هم مناسبه بين 30 تا 35 تومنه. بيشتر كاربر ها از اين مدل استفاده مي كنن.
سلام
من ميخواستم در مورد چيپستهايي كه adsl2+ ساپورتند اطلاع داشته باشم
كسي نيتونه كمك كنه؟
اسم شركت سازنده
مدل
سلام بچه ها ببخشید مزاحم شدم
می شه چندتا شرکت بهم بگید که 256 با حجم 2 گیگ بدن ده هزار تومان
ممنون می شوم
البته شرکت هایی که خوب باشن نه اینکه سرعتش بد باشه سرعتش خوب باشه و شرکت باحالی باشه ممنون می شوم :31:
در مورد چيپست سوال دارم
BCM6348 - Single-Chip ADSL2+ CPE Chip
اين cpeيعني چي؟
وتر یا مسیر یاب کارش اینه که اینترنت رو به اشتراک میگذاره. و شما می تونید از طریق کانکشن PPPOE وصل شوید و همیشه بدون روشن موندن PC آنلاین بمونید البنه دیگه مودم بدون روتر وجود نداره اون 6 سال پیش بود که نسلش منقرض شده لازم به ذکره که مودمهای روتردار در دو نوع USB+1LAN و 4LAN وجود داره.نقل قول:
چه adslمودم هایی هستند که میتونن با تکنولوژی های جدید (مثل اینترنت وایرلس و وای مکس و ماهواره ای و .... از این حرفها) هم سازگار باشن؟؟؟؟:5:
برای مصرف خونگی و شخصی مودم asus am604 بگیرم یا asus am602 ؟؟
شما خودتون می گید ADSL اونوقت می خواهید Wimax . ماهوارهای رو ساپورت کنه . یکم بیشتر تحقیق کنید . اول ببیند شرکتی که هستی هر مودمی رو پشتیبانی می کنه یا نه.نقل قول:
لطف کنید قبل از راهنمایی یک سرچ کنید هم برای اضافه کردن اطلاعات عمومی خودتون خوبه همدیگران رو گمراه نمیکنیدنقل قول:
میخواهیم تعدای فایل دریافت یا ارسال کنیم ! اعم از محتوای وب سایت تا فایلهای حجیم !
یک فایل تبدیل به بسته های کوچیکتر میشود ! و بسته های ارسالی اطلاعات ( با حجم مشخص و معین ) و بوسیله یک header یا سربرگ تیک میخورند و بسته های مربوط به یک فایل بصورت هم نام با یک header مشخص به همراه مشخصات آدرس IP بر روی خطوط اینترنت انتشار داده میشوند و حالا کار روتر چیست ؟
یافتن بهترین مسیر و نزدیکترین و کم ترافیک ترین مسیر که این بسته ها رو به مقصد برسونه !
این معنی روتر در مهندسی شبکه است حالا من نمیدونم این چیزی که این آقایان میگوند چیه حداقل من این وسیله رو به نام روتر نمیشناسم!
مودم broadkam چطوره ؟ خوبه؟ طريقه نصبش رو توضيح مي دين؟ ممنون از مهندسان عزيز
اين مودم رو گرفتم با سرويس صبانت... از طريق شبكه وصل كردم و هنوز نتونستم كامل نصب كنم! لطفا راهنمايي كنيد
سلام
دوستان با حداکثر 200 تومن وایرلس چی بگیرم؟
به نظرتون خوبه یه اکسس پوینت به جای وایرلس بگیرم بعد با اون شیر کنم؟
چون الان یه d-link 520t دارم
ایشون منظورشون مودم روتر دار بوده نه روتر خالی تاپیک رو دنبال کنید متوجه می شوید.نقل قول: