عدالت اینه :41:نقل قول:
عدالت اینه :41:نقل قول:
به نظر من اصلا روي امار قيولي ودر صد هاي كساني كه سال پيش قبول شدن در دانشگاه نميشه حساب كرد چون سال پيش يك نامردي تمام اجرا شد كه بچه ها در جايي كه حقشون بود قبول نشدند وگندش در اومد اما امسال اينو تغيير دادن !
تا اونجايي كه من اطلاع دارم يعني اگه مثلا رتبه شما 500 شده ورشته كه شما انتخاب كرديد واون رشته رو توي انتخاب رشته براي شما زده رتبه قبولي اخرين فرد 35 ورتبه داوطلب 158 يعني كساني كه زير رتبه شما بودن يعني 499 تا از اين 499 تا نفر 157 اون رتبه اي كه شما انتخاب كرديد رو انتخاب كردن وشما نفر 158 هستي وكلا 35 نفر از اين 499 نفر كه اين رشته رو زدن انتخاب شدننقل قول:
البته فكر كنم اين باشه بازم مطمئن نيستم:13:
این اطلاعات منبع اش کجاست؟؟؟نقل قول:
یاهو مسنجر همه خرابه ؟
راستی
تو کلید زیست یکی از سوالای ژنتیک رو اشتباه جواب داده
بیا اینم درصدای من با توضیحات اضافه میشه 50 تومن!نقل قول:
ادبیات 60 سخت بود.(باور میکنین من واسه کنکور تقریبا ادبیات نخوندم!همین طوری حسی میزدم!فک کنم شم ادبیم بالاست!)
عربی 68 خوبه دیگه!
دینی 70 (فقط آیات رو خونده بودم!)
زبان 60 ( نامردا دو تا ریدینگ داده بون وقت نکردم بخونم وگرنه بالای 80 بودم)
زمین 36 (اکثر تجربی ها صفر میزنن)
ریاضی 37 (چیه؟اکثر بچه های ما زیر 30 زدن.سخت و وقت گیر بود دیگه.تازه 15 دقیقه وقت ریاضیو دادم شیمی)
زیست 92 (دست معلم زیستمون درد نکنه.استاد منشاری.خیلی خوب با ما کار کرده بود.همه ی سوالا جلوی چشمم بود)
فیزیک 71 (.من فیزیکم ضعیف بود!ولی این اواخر یکم زحمت کشیدم خودمو بالا کشیدم.درصد فیزیک سنجش فروردین ماه من 37 بود ولی درصد فیزیک سنجش خردادمن 70 حتی بخشای دینامیک و جریان الکتریکیو نخونده بودم و 6تا تست این دو بخش نزدم.)
شیمی 96 (ایول ایول خودمو ایول!شیمی خیلی وقت گیر بود.من که المپیادی بودم 50 دقیقه وقت گذاشتم.شیمی گریه ی بچه های ما رو درآورده بود.
بالاترین درصدای بچه های ما 70-80 بود.خیلی ترازمو میکشه بالا.تازه زیرگروه داروسازیم هم خوب میشه.قربون این درس خوشگل برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تخمین رتبه حول وحوش 200منطقه 2
اشالا اگه خدا بخواد داروسازی تهران چون سال 86 که بومی گزینی مشابه امسال بود با 600 منطقه 2 هم قبول شدن.
ما که تا به حال هر چی بچه ی شهید دیدیم همشون در حد متوسطی بودن.حتی من چندتایی رو می شناسم که پدرشون شهید بود.و درسشون ضعیف بود.می پرسیدی چرا درس نمی خونی می گفتن وقتی می تونم بهترین رتبه رو بیارم چی کار دارم درس بخونم!!!ولی یه بار تلویزیون با یه جانباز مصاحبه می کردن.می گفت به جای اینکه بیان به ما جانباز ها سهمیه ی قبولی بدن.بیان یه کاری کنن وقتی میایم دانشگاه اینهمه توی زحمت نیافتیم.این همه پله یا مثلا اگه مشکلی جسمی برامون پیش اومد زود به دادمون برسن.با سهمیه فقط ذهنیت مردم نسبت به ما و شهیدها بد می شه.کاش به جای اینهمه سهمیه ها به قول یکی از بچه ها بهشون حقوق می دادن(البته می دونم حقوق هم دارن)چون جنگ فقط مال شهیدها نبود.همه ی پدر و مادرهای ما توش شرکت داشتن.کم یا زیاد.پس این دلیل نمی شه که اونهایی که شهید شدن رو اینهمه برجسته کنن.البته خود شهیدها جدا ولی بعضی از این بچه های شهید واقعا....ضمنا این فقط توی کنکور نیست.هر جا می ری اولویت با بچه های شهیده.استخدام،دانشگاه و...
اینها که اینهمه به بچه های شهید اهمیت می دن کسی که پدر نداره یا مادر اون با یه بچه ی شهید چه فرقی می کنه؟؟؟خوب این هم پدر نداره.محبت ندیده.امکانات نداره.چه بسا وضع این از بچه ی یه شهید هم بدتره.بهتره یکم در اینباره دولت تجدید نظر کنه.
واسه حل مشکل یاهو طبق این عکس عمل کننقل قول:
من مشکلم حل شد
راستی بازار کار واسه شیمی و پلیمر و مواد بیشتره یا الکترونیک؟
کد:http://upload.--------.com/6/1246206663.jpg
بچه ها خودتون رو درگیر اینطور چیزا نکنیدنقل قول:
تو این مملکت اگه به حرف منو تو می خواستن گوش بدن که تو این 2 هفته این همه هم وطنمون کشته نمیشدن!!!
قوانینی هستش که به قول خودشون باید تمکین کنیم!!
============================
نگفتین واسه شناخت جامع رشته ها چه کنیم؟؟؟
من فكر كنم الكترونيك وبرق بازار كار خوبي دارهنقل قول:
ياهو مسنجر من وصله
كسي ----- شكن face book رو نداره؟
سلام سازمان سنجش يه سيدي به نام سامان رشته هر سال ميده كه معرفي رشته ها رو كرده خيلي توپه ! اگه بتوني از بچه هاي سال قبل گير بياري خيلي خوبه! اگه عجله نداري كه صبر كن ببين سنجش كي مي فرسته تو بازار !نقل قول:
اگه فايرفاکس داري اين به درد ميخوره:نقل قول:
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/12069/
نقل قول:
می خوای بری دارو سازی یا پزشکی یا دندون ؟
منظورم اینه چرا داروسازی ؟:دی
یا چرا مهندسی کامپیوتر ؟!!!!!
کدوم شهری ؟:دی
من سال دوممهنقل قول:
سلام سازمان سنجش يه سيدي به نام سامان رشته هر سال ميده كه معرفي رشته ها رو كرده خيلي توپه ! اگه بتوني از بچه هاي سال قبل گير بياري خيلي خوبه! اگه عجله نداري كه صبر كن ببين سنجش كي مي فرسته تو بازار !
دارمش اتفاقا!!!
اومدم به اسپم ها جواب بدم:27:نقل قول:
پیمان جون چیکار کنم یه کتاب گرفتم 400 صفحه است دهنمو سرویس کرده ای کاش کتاب رمزینه اومده بود اینجوری امیدی به قبولی ندارم فقط شماها دعا کنید من 5 بشم یه 2 نمره هم اعتراض میزنم و بعدش هم تبصره :8:
خدایا کار مارو ببین تو ابتدایی وقتی 19 میشدم گریه میکردم الان برای یه 7 اشک شوق میریزم فقط 7
فقط سعی کن اینو پاس کنی همین الاننقل قول:
پیمان جون چیکار کنم یه کتاب گرفتم 400 صفحه است دهنمو سرویس کرده ای کاش کتاب رمزینه اومده بود اینجوری امیدی به قبولی ندارم فقط شماها دعا کنید من 5 بشم یه 2 نمره هم اعتراض میزنم و بعدش هم تبصره
خدایا کار مارو ببین تو ابتدایی وقتی 19 میشدم گریه میکردم الان برای یه 7 اشک شوق میریزم فقط 7
نهایتا تا شهریور پاس کن که اگه به سال دیگه بکشه رسما دهنت سرویسه :دی
تازه باید 30-40 تومن خم پول الکی بدی
اینو واقعا میگم
چون سختیاشو میدونم و مطمئنا نمیتونی واسه کنکورت بخونی چون همش استرس اون 1 درس رو داری
تازه واسه خدمت هم مشکل پیش میاد
داداش محسن دیگه رسما و غیر رسما نداره :27: مهم اینه که فردا فقط 7 بشم که اگه نشم واقعا تمام حرفات درست از آب درمیاد ، سال بعد فقط به دیف لعنتی فکر میکنم و نمیتونم واسه کنکور بخونم:18: حالا کسی بارم بندی دیف نداره واسم بذاره کجاها رو بخونم حداقل 7 بشم؟نقل قول:
نقل قول:
يكي از همين روزا از دانشگاه اخراج ميشي . خبر رسيده ---شكن پخش ميكني . اسنادش هم تو وزارت كشوره . :31::31::31:
اسناد موجود در وزارت کشور!نقل قول:
من درصد هام تقريبا همين بودنقل قول:
ابا من یه بار اینور گذاشتم یه نفر جواب داد ....نامردا....
با این درصد ها چی میشم من تو منطقه 2 ؟
ادبیات:65
عربی:74
دینی:69
زبان:64
ریاظی:46
فیزیک:71
شیمی:66
معدل کتبی:13/19
عمومي دقيق يادم نيست
ادب بالاتر
عربي و ديني همين حدود
زبان 87
رياضي 48
فيزيك 68
شيمي فكر كنم 72
معدلم هم 20 صدم بالاتر بود (19/33)
رتبه 3600
تو انتخاب رشته ها عمران قم قبول شده بودم - البته 2 سال پيش
یادش بخیر ! :دینقل قول:
پارسال منم این موقع ها دیف و گسسته داشتم.
دیفو راحت پاس میکنی. نترس.
اما گسسته ی من موند واسه شهریور.
آخرشم که دانشگامون افتاد واسه امسال. :دی:31:
به نظر من باید ایشون رو تحریم کنیم چون 100 % ایشون هم از عوامل BBC یا VOA و ... هستشنقل قول:
آقا تورو خدا اینقدر بحث سیاسی نکنیننقل قول:
به نظر من باید ایشون رو تحریم کنیم چون 100 % ایشون هم از عوامل BBC یا VOA و ... هستش
مثل اینکه کمر همت رو بستین این تاپیک رو ببرین trash
ولی خداییش ولش کنید
هرچی بود تموم شد رفت
ولی خواهشا دیگه این بحث هارو اینجا نکنین که این تاپیک داره به بیراهه میره
به نظر من گسسته سخت ترین درس پیش بود اینم به خاطر جور بودن با معلمش قبول شدم ، هندسه تحلیلی هم امسال بازنشست میشد همرو قبول کرد بعد امتحان بهم گفت خدایی یه بار لایه جزومو باز کردی:31: فیزیک هم که گفت فلانی به زور قبولت کردم یه نصیحتم بهت میکنم: پسرم برو بخون بعدا پشیمون نشی:27:ولی این دیفرانسیل از اول ازش بدم اومد 2 ، 3بار اساسی بامن لج کرد راستی کسی این یارو دیف میشناسه اسمش "کلوند" میگه تو دانشگاه آزاد کرج استاده کسی اینو میشناسه؟ چطور آدمیه؟ سر همین موضوع باهام لج کرد گفتم آقا تو دیفرانسیل نمیتونی درست حسابی درس بدی دانشگاه چیکار میکنی؟:27:نقل قول:
دیفو راحت پاس میکنی. نترس.
اما گسسته ی من موند واسه شهریور.
آخرشم که دانشگامون افتاد واسه امسال.
کسی بارم دیف 2 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در آخر یه سوال فیزیک یادم اومد از اساتید p30world میپرسم ببینم کسی جوابشو میدونه یه قانونی تو فیزیک هست که میگه اگه 2 تا بچه دوقلو باهم به دنیا بیان اگه یکیشون با یه موشکی با سرعت صوت (یا نور دقیقشو نمیدونم)حرکت کنه وقتی بعد از 50 سال با موشک برگرده پیش براردر دوقلوش ، برادرش پیر شده ولی اونی که با موشک بوده جوون مونده حالا سوال من اینه اگه یه زن حامله تو موشک باشه چه اتفاقی میفته؟ بچش بعد 30 سال به دنیا نمیاد؟:31: (یادش بخیر اینو از معلم فیزیکمون پرسیدم منو انداخت بیرون )
حالا ما تا اعلام نتایج چیکار کنیم؟
حوصلم سر رفته شدید !!!!!!!!!!!
اون موقع که درس داشتیم هی کرم داشتیم که بریم بیرون. حالا که همه چی تموم شده از جامون تکون نمیخوریم. :دی
دارم میپوسم. :دی
دوستان من اول فامیلیم م هستش و شمار شناسنامه با 120 شروع میشه
کسی میدونه کارت آزادم و از کجا و کی باید بگیرم؟
فکر کنم که این تاپیک دیگه آخراشهنقل قول:
چون دیگه باید کنکور 89 رو کلید زد :دی
پس همینجوری پیش بره فکر نکنم مشکلی داشته باشه
بابام این درصدای منه
میشه یکی بگه من پزشکی قبول میشم؟:41:
ادبیات 51
عربی 70
دینی 80
زبان 95
ریاضی 72
زیست 94
فیزیک 64
شیمی 70
:41:
نه چون زمان نمیگذره دیگه:21::27:نقل قول:
در آخر یه سوال فیزیک یادم اومد از اساتید p30world میپرسم ببینم کسی جوابشو میدونه یه قانونی تو فیزیک هست که میگه اگه 2 تا بچه دوقلو باهم به دنیا بیان اگه یکیشون با یه موشکی با سرعت صوت (یا نور دقیقشو نمیدونم)حرکت کنه وقتی بعد از 50 سال با موشک برگرده پیش براردر دوقلوش ، برادرش پیر شده ولی اونی که با موشک بوده جوون مونده حالا سوال من اینه اگه یه زن حامله تو موشک باشه چه اتفاقی میفته؟ بچش بعد 30 سال به دنیا نمیاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یادش بخیر اینو از معلم فیزیکمون پرسیدم منو انداخت بیرون )
منم مشکل همین جاست پس اون بچه چی میشه؟:27:نقل قول:
شرمنده دیر شد.نقل قول:
یکشنبه(امروز) 2 تا 7 یعد از ظهر.
در ضمن چارشنبه هم به همه کارت میدن.(روز متاخرین)
ولی واقعا دوران طلایی بود. حیف شد.
چه خاطراتی. چه کرکر خنده هایی. :دی
الان که فکر میکنم دلم واسه بعضی معلما میسوزه. :دی
بنده خدا معلم ادبیاتمون گریش گرفت از دست ما. :دی :دی :دی
البته منظورم سال اوله. امسال که همش تو خونه بودم.
حالا کی جرات داره با استادا تو دانشگاه کل بندازه؟ :دی
من معذرت میخوام. :11:نقل قول:
اگر منظورت آزاده ، من دارم.نقل قول:
پست تكراري ( بچه ها معذرت )
نقل قول:
اين اقا رسما اخراجه . اخه مرد مؤمن (سجاد ) اين ادرسي كه شما دادين كه باز نميشه. :41:
نقل قول:
بچه هايي كه حوصله ندارن . بريم يه نمايشگاه كتاب راه بندازيم . من حدودا 90 تا كتاب تست دارم كه 60 تاش رو هنوز نگاه نكردم ببينم چيه اصلا شايد كتاب هاي رشته تجربي هم نباشه !! اخه هر وقت مي رفتم بيرون جو گير مي شدم چند تا كتاب مي خريدم ، حالا موندم اينا رو چي كار كنم . فعلا دو تا كارتون كتاب بردم تو انبار تا آب ها از اسياب بيوفته و اگه قبول نشدم ، كه نميشم ، وسط خدمت شروع كنم به خوندن. :31::31:
بچه هاي كنكور 89 مواظب باشيد مثل من جوگير نشيد . چند تا كتاب بخريد ولي مختصر و مفيد :5:
سوال آخر ؟ من گزینه 3 زدم.تو پاسخ نامه زده گزینه 2نقل قول:
اگر با 120 شروع میشه و 10 رقمی هستش : عصر دوشنبه ساعت 2 تا 7نقل قول:
دانشكده علوم انساني تهران شمال
آدرس : بزرگراه چمران، پل مديريت،بلواردريا،خيابانشف ق تلفن: 88089444
به احتمال 90% کپک میزنه ... :21:نقل قول: