سلام من اين اسم كه تو چت رو مينويسه چطور تغيير بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من اين اسم كه تو چت رو مينويسه چطور تغيير بدم
سلامنقل قول:
صفحات قبل توضیح داده شده:
از بالا کنار عکس یا آواتار آیدی هم contact detail رو تغییر بدین ..نقل قول:
سلام
دوستان خیلی ریلکس بگم فک کنم یاهوم دیگه ترکید...یه نفر با نزدیک 40-50 تا ایدی همزمان صدم ثانیه ای پی ام میده و یاهو هنگ میکنه :| چیکار باید بکنم؟
نقل قول:
از قسمت :
Messenger << Preferences >> Ignore List
گزینه اول رو انتخاب کنید : Ignore anyone who is not in my yahoo contacts که هر کسی تو لیست دوستانتون نیست نتونه
به شما پیغام بفرسته ..
سلام
دیروز یک هدست برای صحبت صوتی در یاهو خریدم
اما متوجه شدم صدایی رو ضبط نمیکنه و همین طور قسمت voice chat در پنجره چت یاهو غیر فعاله
میخواستم بدونم چطوری میتونم صحبت صدا رو در یاهو فعال کنم؟
ویندوز xp
سلامنقل قول:
ممکن هست غیر فعال شدن voice call به isp شما هم ربط داشته باشه و مشکل از Isp باشه ولی اگر از آنتی ویروس kaspersky استفاده می کنید
این پست هم مفیده:
نقل قول:
متشکرم اما فکر نمیکنم مشکل بخاطر انتی ویروس باشه
انتی ویروسم norton 360 2014 هست
چون نه فقط تو یاهو حتی تو ویندوز هم صدایی رو ضبط نمیکنه.یعنی ورودی ای به ویندوز نداره
فکر میکنم یک روش نصب نیاز داره
سیدی نداشت پس چطوری باید به ویندوز شناسونده بشه؟
و همین طور در محیط یاهو هم کلا voice chat کاملا غیر فعاله و نمیشه روش کلیک کرد
اگر راه حلی بلدین لطفا راهنماییم کنین
ممنونم :n16:
پس مشکلتون مربوط به ویندوز هست که اگر حل بشه مشکل یاهو هم به احتما زیاد حل میشهنقل قول:
مشکلات مربوط به ویندوز xp رو این انجمن مطرح کنید :
آموزش ساخت ایمیل یاهو پس از حذف ایران!منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا در چند روز اخير از دوستانتون شنيديد که ديگه امکان ايجاد "ايميل ياهو" وجود نداره!
یاهو در اقدامي عجيب نام ايران را از فهرست كشورهايی كه هنگام ثبت نام پست الكترونيك ديده می شد حذف كرده است. براي ثبت نام و فعال سازي حساب كاربری نيز وارد كردن شماره تلفن همراه الزامی است و اين كار برای كاربران ايراني غير ممكن است.
اما خب! ما ايراني هستيم و هميشه راه حلي براي هر مشکلي داريم!!
برای آشنایی با روش کار به همراه عکس های آموزشی با ما همراه باشید.
1. طبق روال همیشگی، به صفحه اصلی یاهو بروید. گزینه Mail را انتخاب کنید.
2. در صفحه ای که باز می شود، روی کادر آبی رنگ در پایین صفحه که نوشته شده است: CreatNew Account (ساخت حساب کاربری جدید) کلیک کنید.
3. در صفحه ای که باز می شود، مشخصات خود را یادداشت و جنسیت خود را وارد کنید. در این مرحله باید روی کد +1 ایالت متحده کلیک راست و گزینه Inspect Element را انتخاب کنید.
4. در این مرحله در پایین صفحه پنجره ای باز می شود که باید جای خالی را با واژه +98 و عدد یک که دو خط بالاتر قرار دارد را با 98 پر کنید.
5. هر دو کد آمریکا را به روش مذکور به ایران تغییر دهید.
6. در این مرحله ایمیل شما ساخته شده است.
ممنون مشکلم رو در اونجا مطرح کردم و مشکل ویندوز حل شد و الان ویندوز صدا از میکروفون هدست دریافت میکنهنقل قول:
تو همه نرم افزار ها هم صدا ضبط میکنه و مشکل ورودیش حل شد اما فقط تنها جایی که کار نمیکنه تو همون یاهوئه
تو یاهو هنوز دکمه voice chat واقع در بالای پنجره ویندوز غیر فعاله.ایا میتونین کمکم کنین تا این قسمت رو فعالش کنم؟
ممنون
ممکن هست مشکل از isp شما باشه با یه isp دیگه تست کنید ببینین voice call فعال میشه یا نه ..نقل قول:
من یاهو مسنجرم به مشکل برخورده. هر چه قدر رمز قبلیمون رو وارد میکنم قبول نمیکنه. رفتم دوبارهه یه رمز جدید بسازم . هر چی رمز جدید وارد میکنم ارور میده. خواهشا کمک کنید؟
متوجه سوالتون نشدمنقل قول:
رمز جدید برای آیدی که دارین ؟ چه طور برای تغییر رمز وارد آیدی و account setting شدین وقتی رمزتون رو قبول نمی کنه ؟!
چه اروری میده ؟
اینجا مگه تاپیک یاهو مسنجر نیست؟!نقل قول:
من انو نمیدونم چطور وارد یاهو اصلی میشم. ولی میخوام واسه چت کردن میخوام وارد مسنجر بشم هی رمزو ایراد میگیره بیا اینم ارور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تاپیک یاهو مسنجره !:n02:
توضیحاتتون یکم گیج کننده بود چون گفتین با پسوردتون نمی تونید وارد شین ولی رمزتون رو عوض کردین ..
این ارور ربطی به پسورد شما نداره این ارور مربوط به کانکت شدن شما به سرور یاهو هست اگر اخیرا از فی* لتر شدن استفاده کردین تنظیمات مربوط به
پرو*کسی در مرورگر internet explorer در مسیر زیر رو انجام بدین :
internet option >> Connections >> lan settings
و اگر جلوی پرو*ک*سی تیک بود تیک مربوط به پروک*س*ی رو بردارین و ok کنید. بعد از این چک کنید مرور گر Ie باز میشه یا نه و همه کوکی های مربوط
به ie رو پاک کنید .
سپاسگزارم:n01:
ولی چک کردم تیک اصن فعال نیست. بعد حالا کوکی ها رو چطور فعال کنم؟
راستی من از مرورگر کروم استفاده میکنم.
یکی از دوستانم پیشنهاده تغییر رمز رو داد حالا هر چه قدر من سعی میکنم رمزمو عوض کنم نمیشود
تغییر رمز برای چی ؟نقل قول:
رمزتون مشکلی نداره برای همین می تونین وارد ایمیل و acount setting بشین اگر مشکلی داشت الان نمی تونستین وارد acount setting بشین و
رمز رو عوض کنید ..این ارور مربوط به کانکشن هست
کوکی های مرورگر ie رو باید پاک کنید از قسمت زیر کوکی ها رو پاک کنید :
internet option >> General >> Browsing history
دکمه delete رو بزنین و تو پنجره باز شده تیک مربوط به کوکی رو فعال و گزینه delete و بعد ازون Ok رو بزنید ..
مرورگر ie سایتی رو برای شما باز می کنه ؟ مسنجر با مرورگر ie ارتباط داره برای همین استفاده از پرو*کسی می تونه روی مسنجر تاثیر بذاره
اگر ie سایتها رو باز میکرد و مسنجرتون باز هم باز نشد از ایمیل وارد آیدی بشین و با مسنجر ایمیل آنلاین بشین و بعد ازون با مسنجر sign in کنید .
هر کاری میکنم نمیشه!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام.
از امروز پروفایل میل یاهو تغییرکرده من میخوام برگرده به حالت قبلی .ولی هر چی میگردم پیدا نمکینم..
چی کار کنم ؟
کسی نیست جواب بده لطفانقل قول:
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
نقل قول:نقل قول:
مشکلات مربوط به میل یاهو رو این تاپیک مطرح کنید :
اتفاقا صفحه آخر درباره مشکل شما بحث شده ..
سلام
دوستان من چند ماهه با ورژن جدید یاهو مسنجر نمیتونم متصل بشم ولی همینکه ورژن قبلی یعنی 10 رو میریزم وصل میشه!!!! مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
این چکش
Checking virtual IP servers...
[VIP Raw] Connecting to Virtual IP server 66.196.120.43... [PASSED]
[VIP Raw] Sending HTTP request to the server... [PASSED]
[VIP Raw] Receiving response... [PASSED]
[VIP Raw] Checking HTTP response code... [PASSED]
[VIP Raw] Parsing connection server IP address... [PASSED]
[VIP Raw] Connecting to Virtual IP server 66.196.112.212... [PASSED]
[VIP Raw] Sending HTTP request to the server... [PASSED]
[VIP Raw] Checking HTTP response code... [PASSED]
[VIP Raw] Parsing connection server IP address... [PASSED]
[VIP Raw] PASSED *** 66.196.114.227 ***
Checkin
نقل قول:
کاشکی اروری که زمان متصل شدن میاد رو هم میذاشتین .. ممکن هست مشکل از کانکت شدن به سرور یاهو باشه که یه بار کوکی های ie رو پاک کنید
ببینید حل می شه یا نه ؟ هم ویندوز و هم ie رو هم آپدیت کنید.
تا بحال با این مشکل برخورد نداشتم ..
نقل قول:
همون اروری رو میده که انگار به اینترنت وصل نیستو کانکتو میزنی
همین ایدی رو رو لپتاپ با مسنجر ورژن اخر تست میکنم راحت میاد رو این سیستم که ویندوزم حتی تازه ریختم جواب نمیده انتی ویروسمم اویراست...
اگر مشکل مربوط به تنظیمات فایروال ویندوز یا آنتی ویروس باشه ورژن های قبلی هم نباید کانکت بشن .. ولی برای امتحان فایروال رو کامل غیر فعال کنید دوباره تست
کنید ببینین متصل می شه یا نه اگر بازم مشکل داشت ویندوز و IE رو آپدیت کنید..
ویندوزم سونه و اخرین ورژناست چون از سایت سافت 98 دان کردم فکرکنم نسخه شهریوره....
تو این سایت دیدم چند نفری این مشکلو دارن
بدلیل پایین بودن سرعته اینترنتم اصن یاهو مسنجرک کانکنت نمیشه.
آیا با نرم افزار نیم باز میشود وارد اکانت یاهو خود شوم؟؟؟
درود.
یکی از دوستام گفت:
"مسنجر معلوم نیس که چش شده! قاط زده و کلاً Sign In نمیشه! چندین مرتبه پاک و نصب کردم! مسیر نصب عوض شده! نوع کانکشن رو تغییر دادم! و ...! اما هر کاری کردم، بازم نشد!"
من خودم ندیدم که ببینم حداقل ارورش چیه! بنظر شما مشکل چی میتونه باشه؟!
نقل قول:
اگه مشکل از ------ نیست با این اوصاف که شما می فرمایید -- شدند .
.
چی شد الان؟!!! :n13:نقل قول:
نقل قول:
اولین جای خالی p r o x y هست دومین جای خالی h a c k
احتمالا این کلمه ها در این فاروم فیلتر هستند به این دلیل خط چین شده
.
سلام دوستان
نرم افزاری هست که firstname and lastname رو بهش بدیم بعد بهمون بگه چه ایدیهایی با ترکیب اینها میشه ساخت که در دسترس باشه و قبلا ساخته نشده باشه؟
متاسفانه مثل اینکه به علت تحریم نمیشه توی یاهو ایمیل ساخت..
کسی راه حل ساده و راحتی داره بگه میخوام برای یکی ایمیل یاهو بسازم...
نقل قول:
به این جا نگاه کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #5969
)
متاسفانه دیگه چنین امکانی و ترفندی عملی نیست و یاهو این باگ رو رفع کرده..نقل قول:
دوستان خواهشا یه روش جدید برای ساخت ایمیل توی یاهو
اصلا روش جدیدی نیومده ؟
این پست رو بخونید یکی از روش های ساخت آیدی در یاهو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام آقا یه سوال داشتم خدمدتون از وقتی ویندوز 7 نصب کردم با یاهو مشکل برخوردم:
1)کنار نام کانتکام یک علامت مثل تابلو ورود ممنوع اومده یه چی تو مایه علامت بلاک وقتی کلیک میکنم روی کانتکهای آنلاینم میفرستدم به یک سایت خارجی که مثل تقریبا survey میمونه باید یه محصولی خریداری کنی
2) تو قسمت چت هم وقتی گزینه enter chat رو میزنم پیغام error chat رو میده جالبه بعد از اینکه sign out میشم و دوباره log in میشم messenger از تب مسنجر حذف میشه ممنون میشم کمکم کنید اعصابمو خرد کرده
میشه این مشکل رو حل کرد؟
ممنون vesta عزیز خودتون رفتین کار می کنه..؟