سلام.من قیمت sony z530 n\b رو می خواستم.
سلام.من قیمت sony z530 n\b رو می خواستم.
ِdell vostro 1510 فک میکنم همین باشه که شما میخوای یا گارانتی زیگورات حدود 1میلیون ودویستنقل قول:
البته با بهترین کانفیگ منظورمه
به نظر من hp بگیر من خودم 1510 داشتم نوت بوک خوبیه ولی وقتی مقایسه میکنم میبینم hp خیلی بهتره من خودم هفته بعد میخوام hp بگیرم. شک نکن که hp بهتره.نقل قول:
نقل قول:
حدود ... 1.850
.............
من از حرفه ای های hp سوال داشتم میخواستم بدونم dv4-1050 بهتره یا dv2700t ؟ و اصولا این دو سری چه تفاوتی دارند
مشخصات dv 2700t
cpu core 2 due 2.5GH
ram 3
hdd 250
vga 8400 nvida
LCD 14
مشخصات dv4 -1050
cpu core 2 due 2.26GH
ram 3
hdd 250
vga 9200
LCD 14
(برای game نمیخوام)
در جریان هستم ، اون بیشتر به رم و سی پی یو بستگی داره ... گرافیک متوسطی هم کار را انجام میدهنقل قول:
corel و فتوشاپ زمانی که بنر هایی با طول و عرض چند متری باهاشون طراحی بشه، کار سنگین میشن!
تشکر از پاسختون. پس با احتساب این پیش فرضها لطف میکنید مناسب ترین پیشنهاد رو به من بدید؟نقل قول:
ممنون
با سلام
بين dell 1525 با رم 3 (كيفيت تصوير ضعيف) و مدلهاي دل استوديو و hp شك دارم.
كارم هم حداكثر اتوكده و اينترنت(ساعات كار بالا) + برنامه نويسي.
نميخوام بيش از 900 هزينه كنم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
سلام.من احمد هستم ودر حال تحصیل در رشته کامپیوتر (ترم اول)می خواهم سیستم ارتقاع بدم .پیشنهاد شنیدم نوت بوک بخرم حالا از شما سوال دارم که لپ تاپ کار یه سیستمو میکنه و من خریداری کنم یا با ارتقاع سیستمم به کارم ادامه بدم
اگه نظر شما اینه که لپ تاپ بگیرم لطفا مدلهایی که برای بر نامه نویسی خوبه به من پیشنهاد کنید
قيمت asusg50vt-x1 رو ميخواستم و اينكه بهترين لپ تاپ تو اين رنج قيمت براي بازي چيه؟
با تشكر
نقل قول:
ممنون
بین دو گزینه آخر اگه بخوام سرعت و گرافیک را با هم در نظر بگیرم کدوم بهتره ؟
دوستان کسی تو این تاپیک با لپتاپهای کامپک کار کرده؟
CQ60-116EE رو هپارد 900 میده.
2c2dou-2gig-2mb-fsb800-9200-"15.6 ' گارانتی همپارد.
از مانیتورش خیلی خوشم اومد extrawide جون میده واسه net. و فوتوشاپ.
تو IBM هم N500-58G خوشم اومده:900 تومن:
-2gig-2mb-fsb800-9300-"15.4 گارانتی سازگار که باتری و آداپتور هم جزو گارانتیشه.
یه سوال که میدونم ریطی به این تا پاپیک نداره ولی نمیدونم کجا بپرسم:
اگه با باتری پر از آداپتور استفاده کنی باتری خراب میشه:
یکی میگفت CPU های جدید تشخیص میدن و مشکلی نیست یکی دیگه میگفت باید باتری رو در بیاری.
نظر شما چیه؟
چون من شبها میخام کار کنم و صیح هم با شارژ پر برم بیرون.
راستی این کامپک C797 چطوره؟
-3gig-2mb-fsb667-X3100-"15.4
فقط 700 تومنه.
ممنون میشم تا امشب جواب بدین.
مسلما xps m1530نقل قول:
ممنون
بین دو گزینه آخر اگه بخوام سرعت و گرافیک را با هم در نظر بگیرم کدوم بهتره ؟
سلام دوست گرامینقل قول:
از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم
موفق و برقرار باشید
سلام دوستان من میخوام یه نوت بوک زیر 850 بخرم
تا حدودی ازقیمتها اطلاع دارم وبه نظرم دل inspiron 1525 مناسب اومد
حالا تقاضا دارم اگه کسی اطلاعاتی راجع به این مدل داره بده
درضمن یه چیز عجیبم این بود که cpu2از550قیمت دیدم تا 750 البته فک کنم اون 550 رمش پایینتره یا نوع cpuفرق داره خلاصه یه کم درموردش گیج شدم .ممنونم.
من هم همين مشكلو دارم !نقل قول:
البته من كش 2 با رم 3 (ارتقا) ميخوام و با garanty بهم 840 قيمت دادن(خيلي تحقيق كردم).
سر برج ميخرم، دوست داشتي با هم در تماس باشيم.
سلامنقل قول:
من 1525 زیر 600 ندیدم
دستکاه عالیه برای کارای معمولی و دفتر ی
قیمتش از 750 تا 1 تمون هست البته موجودی بازار کم شده کمی گرون شده
سلام
من میخوام یه لپ تاپ با قیمت 900 تا 1100 بخرم با اطلاعات زیر
1. DELL یاSONY
2. RAM 3-4
3. سی پی یو پنتیوم دو هسته ای
4. میخوام کارای عادی و تماشای فیلم باهاش انجام بدم و کارهای مربوط به اتوکد و ... رو
5. به رطوبت شمال حساس نباشه
6. LCD 14 – 15 inch
7. Web Cam, Blootose , microphone
8. finger print زیاد مهم نیست ولی اگه داشته باشه بهتره
9. هاردش بالای 160 باشه
10. گرافیک خوب
11. خلاصه هرچه خوبان دارند یکجا داشته باشه
12. ساخت کدوم کشور باشه ؟
اگه با این خصوصیات مدل ارزونتر سراغ دارین لطفاً معرفی کنین
از کمکتون متشکرم.
:exclamati:42:
registered user عزیز لطفا به مشکل من هم رسیدگی کنید. عجله دارم. ممنوننقل قول:
جناب m107 ... پست های شما حاوی لینک بود و پاک شد ... لطفا قوانین تالار را بخوانید
در صورت تکرار ، برخورد میشه
متشکر
من به تمام گرافیست های عزیز سری FW سونی را پیشنهاد میدم :نقل قول:
1- قدرت خوب و سرعت بالا در پاسخگویی با نسل جدید سنترینو2
2- LCD بسیار خوب و با کیفیت و 16.4 واید مناسب طراحان
3- کارت گرافیک و بیس نسبتا قوی ATI HD 3670
FW 290NDB
2.53-6MB-FSB1066 4G 320 DVD RW 16.4 WXGA 830 ATI Vista-B 3.2 USA Web cam/BT
قیمت 1.530.000 تومان یک لپ تاپ فوق العاده هست ... با گارانتی ایران رهجو یا امرتات بخرید
می تونید توی بخش قیمت سایر FW ها را هم ببینید ... فقط حتما گرافیک ATI باشه
پیشنهاد میکنم یک سر به کلوپش بزنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291712
این انتخاب خوبی میتونه باشه ... ببینید اچ پی کلا ساخت چین و کیفیت خوب هستنقل قول:
دل هم یا مالزی یا اروپا ... چینی اش آشغاله
HP DV4-1040
2.1-3MB-FSB1066 3072 250 DVD RW 14.1 WXGA 1533 Geforce Vista-H 2.8 CHINA 1 Year/BT/WEB/FP
قیمت با گارانتی معتبر : 1.150.000 تومان
با هارد 160 و رم پایین تر هم هست
گرافیکش هم خوبه 9200 جیفورس هست ... بدرد بازی هم تا حدودی میخوره اما برای کارهای دیگر قوی هست
کلا من سری DV5 یا DV4 اچ پی رو پیشنهاد میدم ... اینجا رو هم مطالعه کنید کلوپش هست :
از دل هم سری Studio و یا vostro نیازهاتون رو برطرف میکنه ... اما اچ پی یک چیز دیگه هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254227
قبلا توی سایت در موردش خیلی بحث شده ... لپ تاپ خوبیه ... با اینکه ارزونه از نسل سانتاروزاست و سرعتش قابل قبوله ، پورت hdmi داره ، ظریف طراحی شده ، قطعات بالا روش نصب شده و lcd با کیفیتی داره (پانل hd داره)نقل قول:
برای هر چیزی بجز بازی خوبه ... من دوستام برای کارهای دانشجویی خریدند خوب جواب داده و باهاش راحت هستند ... باطری خوبی داره ، نویز و خرابی کم داره
تا 800 و 900 هزار تومان انتخاب خوبیه
سی پی یو بستگی به سرعت ، کش و ... متفاوته ... مثلا 1.8 با کش 2 حدود 150 ازرانتر است از 2.0 با کش 2 ... و همچننی کش 1 ازونتر است از کش 2 مگابایت ...
با گارانتی مطمئنی بخر که توی صفحه اول این تاپیک درج شده
1- خیر خراب نمیشه ... خود سیستم را بزار روی حالت balanced وقتی بیرون هستی و روی high performance وقتی توی خنه هستی مشکلی نیست ... خود سیستم تنظیم میکنه ... اما وقتی کارت تمام ، و خاموش کردی بزار یک ساعت دیگر هم توی شارژ باشه و بعد از برق کلا بکششنقل قول:
2- بدرد نمیخوره FSB پایینی داره ... کلا FSB نسل سانتاروزا باید باشه ووو قبلی ها منسوخ شدند ... IBM سریعتره
با سلامنقل قول:
بين dell 1525 با رم 3 (كيفيت تصوير ضعيف) و مدلهاlevono sl500 (استحكام كه واسم مهمه) و hp (كيفيت) شك دارم.
كارم هم حداكثر اتوكده و اينترنت(ساعات كار بالا) + برنامه نويسي.
نميخوام بيش از 900 هزينه كنم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
من یه لپ تاپ میخوام حدود 2 میلیون .. کارم اینترنت و کارای اداری مثل تایپ متن و حسابداری و خزانه داری و این حرفا . سرعت بالا ترجیحا . حتما فینگرپرینت داشته باشه .چون زیاد استفاده میکنم حتما صفحه اون خوب باشه .usp زود خراب نشه . قشنگ باشه و باطریشم 2-3 ساعتی جواب بده .. بیشتر هم باشه مورد نداره .. خودم مدلهای اچ پی رو خیلی دوست دارم مخصوصا این سری های جدید که طرح برجسته هستن .. وزنشم زیاد نباشه که راحت قابل حمل باشه .. صفحه اون هم 15.5 اینچ باشه یا کمتر مورد نداره .. با تشکر
سلام دوستان
یه دست مریزاد هم به جناب Registered User که یه تنه این تاپیک رو میچرخونن.
خب، توی صفحه 593 در مورد تفاوت در مدل های سونی وایو (مدلهای دو رقمی گارانتی ایران رهجو در مقابل سایرین) پرسیده بودم.
جوابش اینه که ظاهراً این دو رقمی ها ویژه خاورمیانه/آسیا تولید می شن و سه رقمی ها برای استفاده در آمریکا/اروپا.
(اینو مطرح کردم که اگر احیاناً سوال کسی باشه بی جواب نمونه)
اما تصمیم دارم بین دو مدل زیر انتخاب/خرید کنم:
- هر دو از سری CS سونی و با گارانتی ایران رهجو هستند. (Lcd 14.1 Wide WXGA ClearB TFT)
1. Sony CS16G
Intel Core2Duo2.26 P8400 3MB 1066
2GB DDRII 800
250GB Sata
Gforce 9300 GS 980MB / 128MB Dedicated
Vista Home premium
Glossy In Four Color
1,300,000
2. Sony CS18GN/B
Intel Core2Duo2.4 T8600 3MB 1066
3GB DDRII 800
320GB Sata
Gforce 9300 GS 1.5GB / 128MB Dedicated
Vista Business
Fingerprint
Black mat
1,520,000
خواستم درصورت امکان، اهل فن نظر بدن که آیا این اختلاف کانفیگ به تفاوت قیمت می ارزه یا نه؟
با تشکر/
سری dv5 1110 ه Cpu amd داره با سرعت 2.2 سرعت amd در مقابل intel برای کارهای پردازشی سنگین پایین تره؟intel 2.2 در مقابل amd 2.2
'گرافیکشم 3450 ati هست در مقابل 8400 gf سرعتش بالاتره؟آخه شنیده بودم 128ati مثل 64 gf هست!
بالاترین config hp تا سقف 1 میلیون همینه؟
یه لپتاپ با قیمت حدود 1 ملیون برای کار های گرافیکی و دکوراسیون داخلی معرفی کنید
با تشکر
سوني وايو cs 110 در 3 رنگ قرمز و سفيد و مشكي طراحي واقعا زيبا
مشخصات:
2 core2 dou
3 g ram
250
من هر 3 رنگش رو ديدم بسيار زيبا آخرين قيمت امروز 2 تا خريدم 940.000 بدون گارانتي
توصيه من براي شما اگه نوت بوك خاص مي خواهيد
سلام
من یه لپ تاپ میخوام حدود 1.5 تا 1.7 گرافیکش میخوام قوی باشه
داشتم به 1530 فکر میکردم که به دلیل اینکه فروشنده گفت موجود نداره و از طرفی زیاد مراجعه به گارانتی داشته از اون منصرف شدم اما میخوام بگم چیزی شبیه 1530 به نظرم خوب اومده بود با 6 مگ کس و 4 گیگ رم وگرافیک 8600
1- حالا چیزی در این حد سراغ دارید یا بهتر ؟ برندش برام مهم نیست
2-کسی مرجعی سراغ داره که بگه کارت گرافیک 8400 با 8600 چقدر تفاوت قدرت دارند ؟ یا بشه مثلا ati و nvidia رو با هم مقایسه کرد ؟
به این دو سوال جواب بدهید لطفا
سوالم رو جاي بدي مطرح كردم؟نقل قول:
اقا بیا 3تا لینک برات میزارم برو اتجا قشنگ برات گرافیک هارو مقایسه کردهنقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Graphic-Cards.130.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/Gaming-Performance-of-recent-laptop-graphic-cards.13815.0.html
با سلام خدمت دوستان
من یک لپ تاپ توشیبا مدل L300-21c با قیمت 500 هزار تومان پیدا کرده ام آیا برای خرید مناسب است.کا ر من فتو شاپ و جی ای اس است اما این دستگاه را فقط برای کار های روزمره می خواهم.البته قسطی خرید می کنم.
نقل قول:
نظرتون دربارش چیه؟
تهران کجا دارن؟ آدرس می خواستم.
آمریکا، لس آنجلس آدرس کسی داره بده؟! قیمت؟
چون اچ پی هست نباید از نظر گارانتی فرقی کنه ولی کیفیت به نظرتون فرق میکنه؟ (ایران یا امریکا)
ممنون:10:
نقل قول:
من cs16 خريدم چند روز پيش البته با رم 4 ... رم اصلي 2 هست كه من 2 هم گذاشتم روش.
راضيم. فقط دكمه هاي تنظيم صداش كه لمسي هست كمي اذيتم مي كنه.يكي از دكمه هاش زياد حساس نيست(البته شايد توقع من بالاست).امتحان كردم همشون همين طور هستند. وگرنه همه چيز عالي مخصوصا lcd.
احتمالا دست دومه من شخصا دست دوم پیشنهاد نمی کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
شما به HP DV-3550 یک نگاه بنداز فکر کنم ارضات کنه:10:
سری Pavilion هست.
:10:[/QUOTE]
نقل قول:
نوشته شده توسط nasambros
سلام دوستان
من یک لپ تاپ hp pavilion dv3550 میخواستم
میشه پایین ترین قیمتی که میشه در ایران و آمریکا خرید رو بگین؟
processor: Intel® core™2 duo t9400 2.53ghz, 6mb cache processor bus speed: 1066 mhz fsb memory: 4 gb memory bus speed: 800 mhz fsb hard disk: 320 gb sata hard disk spindle speed: 5400 rpm optical drive: Dvd+/-rw double layer screen: High-definition brightview screen size: 13.3" screen resoultion: 1280 x 800 dpi display card: Nvidia geforce 9300m gs display card memory: 512 mb dedicated - up to 1790 mb ehernet: Gigabit 10 / 100 / 1000 modem: Webcam: 1.3 mp memory card reader: Microphone: Fingerprint reader: Hdmi: Esata: Usb 2.0: Remote control: D-sub: Wifi: 802.11 b/g bluetooth: Extras: 1 battery operating system: Windows vista home premium
نظرتون دربارش چیه؟
تهران کجا دارن؟ آدرس می خواستم.
آمریکا، لس آنجلس آدرس کسی داره بده؟! قیمت؟
چون اچ پی هست نباید از نظر گارانتی فرقی کنه ولی کیفیت به نظرتون فرق میکنه؟ (ایران یا امریکا)
ممنون
لطفا جواب بده هر کی اهل فن هست:11:
سلام ! میشه نظرتون رو در مورد این لپ تاپ بدونم؟
Vaio SR130 E/B
CPU : 2.2COR2DUO3 Mb
H.D.D : 250 GB
RAM : 4 G DDR2
VGA : UPTO830 MB INTEL 5400 MHD
کسی کار کرده؟