سلام.
به نظر شما کمپانی ea بعد از پک showtime چه پک دیگه ای میزنه؟
به نظر من ساخت showtime اشتباه بود.چون خیلی شبیه به late night شده.
Printable View
سلام.
به نظر شما کمپانی ea بعد از پک showtime چه پک دیگه ای میزنه؟
به نظر من ساخت showtime اشتباه بود.چون خیلی شبیه به late night شده.
نه show time کجاش شبیه late night شده زمین تا اسمان فرق بینشون یعنی امده late night رو کامل کرده چرا که وقتی شما یک هنری رو یاد میگرفتی مشهور میشدی نمیتونیتی جایی به اجرا بزاری ولی تو show time این مشکل حل شده میتونی واسه خودت موزیک ویدیو درست کنی اینطور که من شنیدم سالن بگیری و 100 کار دیگه امیدوارم زود تر بیاد .... تا ببینیم چه جوریه :40:نقل قول:
نظر منم همینه خیلی مسخرس :13:باید showtime رو میچپوند توی همون لیت نایت
پک بعدی هم به نظر من season باشه خیلی خوبه:42:
این که چیز خیلی متفاوتی نیست.یعنی همچین چیزی ارزش زدن یک پک جداگانه رو نداره.چون کل این پک مربوط به خوانندگی و کارهای روی صحنه میشه.گیریم یکی دوست نداشت خواننده بشه!نقل قول:
پس این پک عمومیت نداره.:41:
اگر پک بعدیseason یا university باشه خیلی خوبه.
توی پک جنریشن توی مدرسه رو نشون نمیده,خیلی مأیوس کنندست!!
دوستان من مشکل دارم
از فروشگاه همین پی سی کل سیمز 3 رو خریدم (world adventure و ambitions و outdoor living stuff ) رو داشتم و بقیه رو خریدم حالا بعضی هاشون مثل pets تو قسمت کرک به جای فایل های همون بازی فایلی رو داره که تو قسمت sims 3 هست و من اون جا که کپی میکنم بازی اجرا نمیشه کرک دیگه هم نیست
دوست عزیز شما مینونید مشکلتون رو از طریق email به مسئولین سایت بگین راهنماییتون میکنننقل قول:
مربوط به روابط عمومی میشه تقریبا چون میتونی خودتونو نشون بدید به همه با همه ارتباط داشته باشیننقل قول:
اگه اینجور که شما میگید باید رو late night میبود درست میگید ولی در کل باید کل پک ها رو رو یک پک هم میدادن اینو هم به خاطر منافع خودشون و هم به خاطر تنوع بیشتر این کار رو میکنن که افراد از یک دست بودن خسته نشن...
پک های جدید خودشون کرک ندارن،کرکشون همون کرک سیمز اصلی است.نقل قول:
من هم با نظرات دوستانی که میگن پک جدید خیلی شبیه نایت لایف هست موافقم،ارزش یه پک جدا نداشت میتونستند همونجا ایده های این پک هم اضافه کنند.
یک سوال دیگهنقل قول:
من الان میخوام همه ی پک ها رو با هم نصب کنم حالا اینا رو دونه دونه کرک کنم یا یکیش رو کرک کنم کافیه؟
به ترتیب همه رو ولیکرک هارو تو سیمز اصلی کپی کننقل قول:
ابتدا همه نسخه ها رو به ترتیب ورژن نصب کنید بعد با استفاده از کرک بالاترین ورژن کرک کنید،بعضی پک های جدید کرکشون برای نسخه اصلی هست.نقل قول:
من تمام سیمز هایی رو که تو این صفحه هست دارم کدوم بالاترین ورژن هست؟نقل قول:
کد:http://shop.bazijadid.com/top-games/sims-series/
pets expansion packنقل قول:
شرمنده دوستان سوالات زیاد شد
وقتی پک های جدید کرک سیمز اصلی رو داره پس باید برای اجرای بازی هم به جای اکسپنشن ها باید سیمز 3 رو اجرا کنیم دیگه درسته؟
هیچ فرقی نمیکنه هرکدوم رو باز کنی همه باهم میان داخل یه بازینقل قول:
یک سوال فنی:31:
چه طوری ازدواج میکنن و چه طوری بچه دار میشن؟
اول باهم اشنا میشن بعد دوست صمیمی با استفاده از گزینه های بخش friendly بعد دوست دختر/پسر با استفاده از گزینه های romantic بعد نامزدی و بعدشم عروسی. گزینه های عروسی و نامزدی رو دقیق یادم نیست چی بود ولی توی بخش romantic باز میشه وقتی بیاد معلومهنقل قول:
برای بچه دار شدن بعد از اینکه عاشق هم شدن روی یه سری وسایل مثل تخت دو نفره،جکوزی،لای کاه!!!و . . . یه گزینه میاد به نام try for baby اونو که بزنی .................................................. ....... میشه بعد حاملگی و بچه و بدبختی :31:
الان من همه ی سیمز ها رو نصب کردم و آخریش رو کرک کردم ولی موقع لودینگ تصویر نداره و سیاه هست واسه شما هم همین طوره؟
الان هم که اجرا میکنم هر شهری رو میزنم لود بشه گیر میکنه و از بازی میاد بیرون
فکر کنم کرکش خرابه یکی که کرک درست رو داره لطفا بذاره
اصلا پشیمون شدم از خریدنشون خیلی بازی آشغالیه حدود 10 ساعت باهاش ور رفتم ولی نتونستم درستش کنم لطفا یکی بیاد کامل بگه که از اول برای نصب و اجرا چی کار کرده؟
من اول سیمز 3 رو نصب کردم بعد به آخرین ورژن 1.29 آپدیتش کردم و بعد هم به ترتیب همه پک ها رو نصب کردم و آخرین پک (pets) رو کرک کردم ولی درست نشد
فکر میکنم نباید سیمز 3 رو به آخرین ورژن آپدیت کنم درسته؟
نه دوست عزیز شما وقتی همه سیمز ها رو ریختی و اپدیت شد چون خودش خود به خود موقع نصب اپدیت میکنه. خوب اخر از همه چه کار میکنی کرک میکنی یعنی کرک سیمز حیوانات رو میریزی تو سیمز اولی یعنی sims3نقل قول:
خوب بعدش راحت اجرا میشه اگر سیاه میشه من فکر میکنم از کارت گرافیکت باشه
بله کرک میکنم و تو فایل سیمز 3 میریزم ولی موقع لودینگ سیاه نشون میده و بعدش موقع لود شهر گیر میکنه و ارور میده ظاهرا چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتننقل قول:
شما اگر همه رو داری لطفا کرک خودت رو بذار و لانچر سیمز رو باز کنید و موس رو بیارید رو سیمز اولی و یه عکس بگیرید این جا بذار
اگه به 1.29 آپدیت کردید که دیگه کرک توی سی دی بهش نمیخوره توی پست های چند صفحه قبل کرک ورژن 1.29 رو گذاشتم. خود منم برای اینستال اول همه رو نسبیدم بعد کامل آپدیتش کردم آخر هم کرک 1.29 رو دانلود کردم و ریختم سیمز اصلی تمام.اگر همه این کارها رو به همین ترتیب انجام دادید نشد لطفا بگیدنقل قول:
اینم شاید بدرد بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بچه ها من سیمز حیوانات (پپز) رو گرفتم ولی متاسفانه آپدیت هاش را اصلا نداره
کسی آپدیت ها را داره برام بذاره
ممنونش میشم
من آپدیتش دارم تو خود دیسک بازی بود ولی حجمش خیلی بالاست نمیتونم آپلود کنم :41:نقل قول:
----
من دیدم خیلی ها مشکل دارند با آپدیت بهترین کار اینه که سیمزها رو از فروشگاه های اینترنتی معتبر خریداری کنید،بعضی سایت هایی که در باهر سیمز مینویسند هم برای فروش دارند یکم سرچ کنید پیدا میکنید،اونوقت دیگه مشکل آپدیت نیست.
ممنون رفیقنقل قول:
کس دیگه ای نداره که اینترنت پرسرعت داشته باشه؟
ممنون رفیقنقل قول:
کس دیگه ای نداره که اینترنت پرسرعت هم داشته باشه که بتونه برام لینکش را بذاره؟
ممنون رفیق
کس دیگه ای نداره که اینترنت پرسرعت داشته باشه و بتونه لینکش را برام بذاره؟
اینم راه دیگش.(برای دانلود عضویت میخواد)نقل قول:
http://www.modthesims.info/download.php?t=409829
سلام دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی من آپدیتش را خودم جور کردم اما الان حیرون کرک شدم
کرک ندارم
کسی داره برام لینکش را بذاره
کرک بازی sims 3 pets
ممنون این سایت رو دیدم و با راه حل هایی که گفته بود هم حل نشد و در مورد کرک هم پستتون رو دیدم ولی اون موتور جستوگر شما نتونست فایلی پیدا کنهنقل قول:
حجم کرک که زیاد نیست (نهایت 16 مگ) لطفا کرک خودتون رو که کار میکنه آپلود کنید
خیلی دوست داشتم کرک خودمو بزام ولی مشکل اینه که کرکش فقط exe نیست یه dll دیگه هم هست که نمیدونم دقیقا کدومه .لینک قبلیه رو ولش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود جنسه البته سعی میکنم کرک خودمو هم بزارم فعلا که سرعت اینترنت ترکیدهنقل قول:
دوستان من از ورژن سیمز زیاد سر در نمی آرم
ولی زیر لانچر بازی ورژن را این نوشته: 10.0.96.013001
من برای این ورژن کرک می خوام
کسانی که سیمز pets
را دارند فقط زحمتشون از فولدر
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
یا همون مسیری اه سیمز اصلیتون نصب شده لینک دو فایل زیر را برای دانلود بذارید
TSLHost.dll
TS3W.exe
ممنون
فایل ها همین دوتا فایل هستنقل قول:
TSLHost.dll
TS3W.exe
و این کرکی که دادید رو ریختم و اینبار به جای این که اول لودینگ گیر کنه وسطش گیر کرد و هنوز هم صفحه لودینگ اول بازی سیاه هست
و این که برای نصب چی کار کردید؟
اول همه رو نصب کردید بعد سیمز اصلی رو آپدیت کردید؟
من اول سیمز اصلی رو آپدیت کردم بعد همه رو نصب کردم و کرک 1.29 رو هم ریختم ولی بازم سیاهه و گیر میکنه
و این که از کجا همه این سیمز ها رو خریدید؟
شما درست نصب کردید نمیدونم اشکال از کجاستنقل قول:
من خودم از مانیا سافت خریدم
اینم کرک خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به کرک خودم مطمئن نیستم چون آخرین کرکی که ریختم اسمش TS3W.exe نبود
یه چیز دیگه هم به ذهنم میرسه البته فکر نکنم ربطی به مشکل شما داشته باشه ولی برا اطمینان یه بار فولدر sims3 توی my document رو کلا پاک کن
با این کرک درست شد ممنون:11:نقل قول:
ممنون داداش از کمکتنقل قول:
ولی یک زحمت دیگه هم برات داشتم یا اگه کس دیگه ای بتونه این کار واسم انجام بده
اینکه اگه میشه لینک دانلود فایلهای زیر از محلی که سیمز pets را نصب کردید را هم زحمتتون بذارین
شاید کار من هم درست شد
این فایلها:
TS3EP02.exe
TSLHost.dll
ممنون
بچه ها کسی نیست این فایلها را برای من بذاره؟:sad:نقل قول:
چرا که نیست؟هیمینجاست ایناهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی ممنون داداشنقل قول:
خیلی آقایی
ولی شرمنده اشتباه تایپی من بود ببخشید
من این فایل را میخوام:
TS3EP05.exe
TSLHost.dll
از فولدی که سیمز 3 پتز را نصب کردی
باز هم ببخشید
حدس میزدم همینو میخوای خودمم اشتباهی اول همینو آپ کردم فقط TSLHost.dll نداشتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چهارتا سیمز ساخته بودم تویه خونه حالا دو تاشون در حال حرف زدن باهم موندن!! هیچ جایی نمی رن هیچ کاریم نمی تونن بکنن متاسفانه منم سیوش کردم... راهی هست که به یه سیو قبلش بر گردونم؟ چون به زودی نیازشون برطرف نمی شه و میمیرن:31: