خوبنقل قول:
آدم واقعا میمونه چی پیشنهاد بده
با این پول میشه یه پخش خوب و یه جفت کامپ خوب خرید(300 تومن)
هزینه آمپ و سیم کشی و ... به کنار
مگه اینکه فقط بخواین یه جفت بیضی با یه پخش انتخاب کنین :)
خوبنقل قول:
آدم واقعا میمونه چی پیشنهاد بده
با این پول میشه یه پخش خوب و یه جفت کامپ خوب خرید(300 تومن)
هزینه آمپ و سیم کشی و ... به کنار
مگه اینکه فقط بخواین یه جفت بیضی با یه پخش انتخاب کنین :)
یه راهنمایی هم در مورد این 2تا سوال ما بکنید ممنون میشم....:11:نقل قول:
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
اگه کیفیت برات مهمه پخش کنوود 7016 یا اگه تونستی 8016 عالیه...نقل قول:
حتما هم کامپ بگیر چون کیفیت دوست داری...
بعدا هم پولت رو جمع کن تا یه امپ بگیری چون فعلا پولت نمیرسه....
این میشه یه چیز با کیفیت خوب..
برای بیس خوب هم ساب میخوای...:21:
پس یه 200 تومن با انتظاراتی که داری فاصله هست:13:
ممنونم از جواب هایی که دادین اما ...
من یکم مبتدی هستم و در این مغوله اصلاً سررشته ندارم . منظورتون از کامپ چیه :25:
D r i v e r و نیمای عزیز ممنون می شم اگر مارک و مدل خاصی بگید .با نهایت تشکر
[QUOTE=amir_italy;6522513]کدوم آمپ کنوود RMS 1000 وات زده و 50 تا هم نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا یادمه کنوود و پایونییر غول آمپ بودن
نزن این حرفو
شما درست برق برسون ، خازن خوب بذار ، اگه داغ کرد و قطع کرد اونوقت میشه گفت بده
با یه باطری 50 آمپر ساب بگیری خب به آمپ فشار میاد دیگه
سلام
شما به من نشون بده من از هیچ برندی بدم نمیاد
در کل دارم میگم
مثلا الان همین ضبط کنوود 7016 یا 8016 که همه ازش تعریف میکنید ضعف داره اونم رو هنگ کردنش
پایونیر هم دیگه الان چیز قول نداره بیا مثال بزن ببینم چی داره شاید من اطلاعاتی در موردش ندارم
یا کنوود هم همینطور
میشه به منم بگید برق ماشین و تقویت کنم تا بتونم 800 وات ار ام اس از امپ کنوود بگیرم
من هیچی بلد نیستم میخام راهنماییم کنید تا یاد بگیرم
من هر برندی که جنس خوب تولید کنه دوست دارم
من دیجیتال دیزاینو دوست دارم چون در حالی که قدرت واقعیشو داره در عین حال مصرف برقش کمه
ساند استریم و دوست دارم چون واقعا چیزیو که میگه میده شاید مصرف زیاد باشه ولی از پایونیر کیفیت ساختش بالاتره یا از کنوود
الپاین ضبطاش خوبه ولی گرون
ارت کویئیک ساباش خوبه ولی درایو کردنش سخت کیکر خوب ولی اصلیش تو ایران نست
ناکامیچی عالیه ولی دیگه تولید نمیشه
راک فورد عالیه ولی خیلی گرون
ولی العان از هرکی بپرسی میخام سیستم ببندم چی بهتون میگه
میگه ضبط پایوونیر یا بچها سایت میگن 7016 کنوود
باند 6975 یا 718
ایمپ هم که چندتا دونه بیشتر به نظرشون تولید شده همونارو میگن ساب هم 3012 کنوود
هیچی بیشتر از اینا نمیشناسن
فکر میکنن هرچیو ست ببندن معرکه هستش
بابا بیخیال من چند روز پیش یه سیستم بستم
ضبط و همون 7016 بستم
امپ مونو و استریو ساند استریم بود
کامپانت جی ال ائودیو بود باند گراندزیرو بود
ساب دیجیتال دیزاین بود
باطری 100 امپر دلکور
ار سی صفر گیج مثبت 4 گیج منفی از باطری
کیفیت صدا عالی از پایونیر هیچ استفاده ای نکردم چون مزخرف شده همچیش چینی اشغال با اینکه علم پیشرفت کرده اکولایزرشو قدرتش پس رفت کرده نمیشه اصلا ضبط 7950 رو با ضبط های جدیدش مقایسه کرد
من 4950 شو داشتم اکولایزرش عالی بود
بازم تحقق کنید جنس تقلبی به اسم اصلی زیاد شده
راستش ما هم چیزی بلد نیستیم این یکم اطلاعات هم از مدیون این سایت هستیم...نقل قول:
در این ادرس زیر در مود کامپوننت نوشته...
در مورد کامپوننت خوب هم دوستان نظر بدن:20:کد:http://irantuner.com/showthread.php?tid=1213
سلام
شما به من نشون بده من از هیچ برندی بدم نمیاد
در کل دارم میگم
مثلا الان همین ضبط کنوود 7016 یا 8016 که همه ازش تعریف میکنید ضعف داره اونم رو هنگ کردنش
پایونیر هم دیگه الان چیز قول نداره بیا مثال بزن ببینم چی داره شاید من اطلاعاتی در موردش ندارم
یا کنوود هم همینطور
میشه به منم بگید برق ماشین و تقویت کنم تا بتونم 800 وات ار ام اس از امپ کنوود بگیرم
من هیچی بلد نیستم میخام راهنماییم کنید تا یاد بگیرم
من هر برندی که جنس خوب تولید کنه دوست دارم
من دیجیتال دیزاینو دوست دارم چون در حالی که قدرت واقعیشو داره در عین حال مصرف برقش کمه
ساند استریم و دوست دارم چون واقعا چیزیو که میگه میده شاید مصرف زیاد باشه ولی از پایونیر کیفیت ساختش بالاتره یا از کنوود
الپاین ضبطاش خوبه ولی گرون
ارت کویئیک ساباش خوبه ولی درایو کردنش سخت کیکر خوب ولی اصلیش تو ایران نست
ناکامیچی عالیه ولی دیگه تولید نمیشه
راک فورد عالیه ولی خیلی گرون
ولی العان از هرکی بپرسی میخام سیستم ببندم چی بهتون میگه
میگه ضبط پایوونیر یا بچها سایت میگن 7016 کنوود
باند 6975 یا 718
ایمپ هم که چندتا دونه بیشتر به نظرشون تولید شده همونارو میگن ساب هم 3012 کنوود
هیچی بیشتر از اینا نمیشناسن
فکر میکنن هرچیو ست ببندن معرکه هستش
بابا بیخیال من چند روز پیش یه سیستم بستم
ضبط و همون 7016 بستم
امپ مونو و استریو ساند استریم بود
کامپانت جی ال ائودیو بود باند گراندزیرو بود
ساب دیجیتال دیزاین بود
باطری 100 امپر دلکور
ار سی صفر گیج مثبت 4 گیج منفی از باطری
کیفیت صدا عالی از پایونیر هیچ استفاده ای نکردم چون مزخرف شده همچیش چینی اشغال با اینکه علم پیشرفت کرده اکولایزرشو قدرتش پس رفت کرده نمیشه اصلا ضبط 7950 رو با ضبط های جدیدش مقایسه کرد
من 4950 شو داشتم اکولایزرش عالی بود
بازم تحقق کنید جنس تقلبی به اسم اصلی زیاد شده
[/QUOTE]
آقا خوشا به حاله شما که اسمه این همه برند بلدی. خدا وکیلی من بلد نیستم
خداییش چند تاشو از نزدیک دیدی؟؟
میدونی خازن چیه که؟ واسه هر ساب 1.5 میلیون خازن میخواد(البته تجربه شخصیه بنده حقیر و بی سواده)
پول برق نمیاد که نگرانش باشی . باطری خوب ، خازن به اندازه لازم ، سیم کشی عالی (مواد لازم واسه داغ نکردن آمپ!!!)
پول زیاد دادن نشون دهنده ی خوب بودن سیستم نیست
کار بلد اونیه که با کمترین هزینه بهترین صدا رو بگیره
آقا هر چیزی ستش خوبه . چه کنوود ، چه پایونییر و چه مارکای دیگه . . .
7950 پایوونیر از محصولات فوق العاده بوده . حرف نداره
آقا ساب پایونییر 304 ماله 1000 ساله پیشه ولی هنوز حرف واسه گفتن داره
در کل اینا همش سلیقه ایه
قصد جسارت نداشتم
اگر بی ادبی شد شرمنده
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
آقا یه کامپانت خوب و مقرون به صرفه بهم معرفی کن
اطلاعات چندانی در مور کامپانت ندارم
سلام من قصدم توهين نبود ولي وقتي توي تاپيكي به آدم توجه نميشه خوب....نقل قول:
ماشينم 206 تيپ 3 هستش.داخل هر در باند داره يعني 4 تا باند.2 تا باند با كيفيت ميخوام چون قيمت دستم نيست نميتونم بگم هزينش چقدر باشه؟!!و ترجيحا صداي داري bass(بم) رو ترجيح ميدم.بازم ممنون.در ضمن من خودم از طرفداراي اين فروم هستم ولي تا به حال از تاپيك خودروييش استفاده نكرده بودم.
قیمتش با گارانتی 160 تومنه ولی خوب صداش چجوریه؟نقل قول:
باند بیضی برای طاقچه عقب میخوای ؟ یا تو در . اگه واسه تو در میخوای نمیدونی 206 باند چند سانتی میخوره ؟نقل قول:
جلو 16 سانتی و عقب 13 سانتینقل قول:
باند رو هم برای رو طاقچه میخوان فکر کنم :|
باند رو براي طاقچه عقب ميخوام
سلامنقل قول:
برندهائي كه آمپليفايرهاي آنها داراي استاندارد CEA 2006 ميباشند،توانهائي كه روي امپدانس 4 اهم اعلام مينمايند كاملا واقعي هستش.البته بايد به ولتاژ نيز توجه شود. ولتاژ بايد 14.4 باشه تا به اون توان مورد ادعا برسيم.:8:
در مورد اين ورودي منظر سيمهاي خروجي پخش نميباشد.براي ارتباط Pre Out پخش به آمپليفايرها بايد از كانكتور و كابلهاي RCA استفاده نمود.اما برخي پخشها يه Plug دارن كه ميشه از طريق اون و كابل مربوطه پخش رو به امپ كانكت كرد.نقل قول:
[QUOTE=iranpanel.net;6523691]ببين دوست عزيز.دوساني كه تو اين سايت ميان،اغلب از نظر تامين مالي براي تهيه اجزاءسيستمشون دستشون بسته هست. وگرنه من خودم بارها برندهاي حرفه اي رو معرفي كردم.نقل قول:
الان با توجه به هزينه اي كه دوستان ميتونن متقبل بشن همين تعداد محدود برندهائي كه نام بردي براشون مناسب هست.
ووفرهاي 16cm نمتونن باس خوبي توليد نمايند با توجه به اينكه شما داري داخل در نصب ميكني.نقل قول:
به نظر من صداي باس بعد از مدتي هم شما رو خسته ميكنه و هم نتيجه خوبي نميگيريد.
بهتره براي درها كامپوننت مثلا 1720 پايونير يا 608 جي بي ال تهيه نمائيد و براي تامين فركانسهاي پائئين از سيستم ساب ووفر داخل باكس استفاده نمائيد.
منتها هزينه رو بايد مقداري افزايش دهيد.
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
من تازه ديدمنقل قول:
خب براي طاقچه ميتوني از برندهاي بيضي استفاده كني.مثلا 718EX باس خوبي هم اجرا ميكنه.:46:
حمید خان ممنون....
حالا m845 یا 8401 این پلاگی رو که شما میگید دارند؟؟؟
سلام دوستان
اون 2 تا باند جلو پراید رو میشه عوض کرد؟؟؟
یه باند ارزون قیمت هم باشه خوبه
تقریبا چه قیمتی درمیاد؟؟/ و مدل باند چیه؟؟ ممنون
اگه حجم صدا برات مهمه باند بیضی بگیر . البته این مدلایی که میگم از بهترین های بازر هستن و کیفیت خوبی دارننقل قول:
3 مدل من همیشه پیشنهاد میدم
infinity kappa 693.9 این بیس کمتری داره ولی کیفیتی تره نسبت به بقیه
JBL P963 صدای بم تر و بیس خیلی خوبی داره . عالی می کوبه
یه مدل MTX هم فکر نکنم گیر بیاری MTX T6C693
قیمت هم 140 به بالا
اره میشه عوض کرد...نقل قول:
1013 پایونییر خوبه اگه پیدا کنی...قیمت هم حدودا 30 تومن...
دیروز یه 405 خریدم یه جفت 6972 داره
بدون آمپ که صداش عالیه
میشه به آمپ وصلش کنم؟
صداش بهتر میشه؟
لطف کنید بهم بگید . ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KENWOOD Car Audio
با سلام من یه سیستم با مشخصات زیر دارم میخواستم بدونم لازمه ضبطمو پایونر بندازم یا نه چون الان سیستمم باس خوبی نداره وقتی زیادش میکنی صدای خروجیش کیفیت نداره امپر -پریمر prg-9850 ساب پایونر trw309s4 باند کنوود eq718 پخش jvc kd-r616
کنوود یکی از برند های خوب هستش
كنوود من هم امپشو دارم هم باكسشو واقعا عاليه :31:
بهترین سیستم به نظر من برای یه ماشین خانواده و ماشین شخصی و سیستم حرفه ای اینه به نظر من: ( یه صورت مقرون به صرفه)
1. کامپ برای درهای جلو
2. کامپ برای عقب ماشین که می تونه روی درب عقب یا رو تاقچه عقب نصب بشه
3. ساب برای توی صندوق
حالا برای سلیقه های مختلف و با در نظر گرفتن بودجه ،میشه هر کدوم از موارد بالا را قدرتی یا معمولی انتخاب کرد.
تو این سیستم میشه ساب رو باز کرد (برای مسافرت)
اونایی که یک سیستم نسبتا خوب و مناسب قیمت می خوان همه طیف فرکانسی رو داشته باشند و خیلی از صدای فابریک ماشین بهتر باشه من این سیستم رو پیشنهاد می کنم.
مثلا برای 206
1. پخش از مارک Alpine مدل های usb خور زیر 200 تومنش می تونن مناسب باشه.(همیشه پخش رو بهترین در نظر بگیرید)
2.کامپ برای جلو (16.5 سانت) مدل SC-6t سانداستریم به قدرت 80 وات RMS به قیمت 47 تومن
3.کامپ برای عقب (13 سانت) مدل JBL GTO508C (GTO-508C) به قدرت 75 وات به قیمت 80 تومن
4. ساب اکتیو آلپاین مدل SWD-2000 به قدرت 350 وات RMS و قیمت 165 تومن (این ساب هم قدرتمند است هم کیفیت صدای خوبی داره تازه آمپ و باکس رو خودش داره و خرج اضافه نداره و حتی بعدا می تونی آمپش رو برای یه ساب دیگه برداری)
5. آمپ برای کامپوننت ها مدل DTR4.500 سانداستریم پیشنهاد میشه که 4تا 80 وات میده. قیمت 165
6. پک سیم هم مدل ساند استریم گیج 6 یا 4 کافیه. حدود 35 الی 50 تومن
این پیشنهاد ارزون و با کیفیت من بود .کل کار حدود 750 در میاد (با نصب ) که کاملا مناسب است.
تازه کامپوننت چون دیده نمیشه احتمال دزدی رو خیلی کاهش میده.(صدای کامپ می تونه خیلی قوی و پر قدرت باشه) تازه به فابریک بودن ماشین هم دست زده نمیشه.
البته خیلی ها ساب اکتیو رو قبول ندارند (معمولا تا حالا صداشو نشنیدن) ولی با توجه به قیمتش خیلی خوبه .آمپی که برای این ساب اکنیو استفاده شده به تنهایی 145000 تومن قیمتشه.
راستی من برای این پکیج باند بیضی عقب پیشنهاد ندادم .دوستان می تونن به جای کامپ عقب یه باند بیضی ببندند ولی با وجود ساب می اونو پیشنهاد نمیدم چون با زیاد کردن و اینکه نزدیک سر سرنشین های عقب است ،صداش میره رو مخ سرنشینان عقب(به خصوص پدر و مادر) و مجبور به کم کردن صدا میشید . کلا به نظر من بیس یه سیستم صوتی بهتر است که با بدن شنیده بشه تا با گوش!!! چون آدمو منگ میکنه.
سوالی بود در خدمتم. راستی برخی از محصولات ساند و Jbl و hertz رو می تونم با قیمت زیر بازار براتون خریداری کنم.
سلام دوست عزیز میشه این مدل الپاین و معرفی کنی که 200000تومن یو اس بی خوره ماهم بدونیم
خوب باشه بریم بگیریم
سلام خدمت اساتد...
دوستمون میخواد سیستم برا پرایدش(هاچ بک) ببنده.تا 900میخواد هزینه کنه/پخش رو7250انتخاب کرده.چیزای که میخواد دو جفت کامپ با آمپی که خوب مچ بشه.2تا ساب 12که هم کیفیتی باشه هم بکوبه با آمپی که دوتاسابو درایو کنه.قیمتا هم اگه میشه بگید که بهتر.تا 1میلیون هم بشه اشکال نداره فقط کیفیت ......
یه سوالم دارم اینه که دوتا ساب 12 بهتره یا یه ساب15؟؟؟خازن هم لازم داره؟؟؟
برق ماشین جواب میده یا باید باطری عوض بشه؟؟؟
سلام،خواهش ميكنمنقل قول:
بله،بايد ببينيد پخش هم خروجي داره؟
به نظر من ارزش تعويض نداره به خاطر محل قرار گيري و Leakage مكان تغيير چنداني تو صدا بوجود نمياد.نقل قول:
به هر حال براي اون قسمت ووفر هاي سايز 4" هست.
اسپيكر ضعيفيه و نياز به آمپ نداره.براي اتصال مستقيم به خروجيهاي پخش مناسبه.توان ورودي نومينالش 40 وات ميباشد.نقل قول:
آمپتون به نظر ريمارك مياد.ميشه يه عكس ازش بگيري؟از تنظيمات هم همينطورنقل قول:
ساب ووفر داخل باكس نصبه؟
كامپوننت رو ميتونه كن وود 1730P يا پايونير 1720C آمپليفاير هم GM-D9500Fنقل قول:
ساب ووفر هم آلپاين تايپ S داخل باكس سيلد كيفيت خوبي داره.
حتما بايد باطري رو تعويض كنه.دينام مشكله ولي اگر ميتونه اون هم تعويض بشه.BIG3 هم فراموش نشه.اگر موزيكهاي رپ گوش ميدهند نيازي به خازن نيست ولي اگر موزيكهاي با BASS كوبشي و ريتم تند گوش ميدهند بهتره براي جبران افت ولتاژ احتمالي از خازن استفاده كنه.
سلام
اگه به جای 1 جفت باند 2 جفت باند بزاریم چی میشه؟؟؟؟
آلپاین په مدل؟؟؟
2تا 12 بهتره یا 15؟؟؟
اساتید رفت تعطیلات؟؟؟
2 تا 12 مثلما بهتره برق بیشتری نیاز داره . به این شرط خوبه . برقش تامین بشهنقل قول:
یه مدل معرفی کنین که گیرآوردنشم سخت نباشه..توشیراز گیرمون بیاد
سلام ميخواستم بدونم علت اينكه تمام آهنگهاي فلش روي ضبط پخش نميشه چيه؟ضبطم 5250هست و روي فلش حدود 150تا آهنگ توي 5تا فولدر. حدود 800مگ ميشن
سلام
چند وقته پایونیر کمیاب شده!!! راسته؟؟؟
باند سمت راننده پراید رو چجوری میشه از کار انداخت؟ نیم سوز شده صدا از یه حدی که بالاتر میره اعصاب خورد میکنه
شاید فرمت آهنگ ها برای ظبط قابل پخش نیست یا آهنگها مخفی شدن . یه بار فرمت کن . شاید سیستمتم ویروس باشه با یه سیستم پاک بریز:31:نقل قول:
آره به دلیل بالا رفتن فیمت ها شرکتش کمتر جنس پخش میکنهنقل قول:
بازش کن سیمش رو در بیار یا یه باند دیگه بنداز جاش چون 1 بانده مونو میشهنقل قول:
آخه نمیدونم از کجا باید بازش کرد، پیچ هم که ندارهنقل قول:
باند سمت شاگرد هم قبلش اینجوری شده بود که سیمه پشتشو بریدم ولی این یکیو نمیدونم چیکار کنم
سلام دوستان
من یه 2350 پایونیر گرفتم .یه دکمه داره که میزنیم تا پنل دربیاد ... وقتی اونو میزنم پنل درنمیاد . یه خار داره پشت پنل که مال وقتیه که دکمه رو میزنیم پنل رو بده بیرون ، فکر کنم به خاطر اون باشه. کاریش نمیشه کرد؟؟؟؟
شبا بیرون میزارم میترسم یکی به خاطر پنل بزنه شیشه رو بشکنه.
با عرض سلام وخسته نباشید.
برای استیج جلو پراید چه کامپوننت 10 سانتی پیشنهاد میکنید (جای باند فابریک جلوی پراید)؟
باتشکر.
هادی
سلام يه 7016 دارم خواستم واسش 718ex يه آمپلي 350 وات كنوود بگيرم.
رفتم پيش نصابه بگم سيستم خوبه گفت كه طاقچه عقب سمند رو برداري و به جاش يه mdf بزاري صدا دو برابر ميشه
نظرتون چيه دوستان؟؟؟
سلام دوستان
می خواستم ببینم شما یه پخش خوب تو پایه قیمت های 100 تا 130 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
2350 پایونیر حدود 130نقل قول: