شما اون پینگ رو در نظر نگیر پینگ google.com رو بگیر زیر 280 باشه عالیه.نقل قول:
Printable View
شما اون پینگ رو در نظر نگیر پینگ google.com رو بگیر زیر 280 باشه عالیه.نقل قول:
بالاخره بعد از یک هفته افت وحشناک سرعت برای 36 ساعت همه چیز عالی بوده البته با زنگ زدن به پشتیانی و در حد فحش دادن به پشتیبان جلو رفتن.:21:
128 پنج گیگ - منطقه 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز بهتر از شب دیروز
دوستان من واسه اولین بار انلاین بازی کردم با این اینترنت دیال اپ اشغال 52 - حالا دارم دیوونه میشم و میخام ADSL بگیرم - از شما دوستان تقاضا دارم منو راهنمایی کنید که تو رشت بخام بگیرم کدوم سرویس دهنده بهتر ه واسه بازی ؟ دانلودشم بد نباشه - قیمتشم پایین باشه . لطفا کامل توضیح بدید و بگید کجا باید برمو قیمتش کلا چند میشه ؟ 128 واسم مناسبه یا 256 و یا ... ؟
شما اول بگو خطت چنده(سه شماره اول تلفن) بعد بهتر میشه راهنمایی کردنقل قول:
قیمت هم ماهه اول 30-60 تومن خرج برمیداره ماههای بعد دیگه بسته به سرویست از 7 تومن هست به بالا ولی استانداردش 128 سه گیگ فکرکنم واسه شروع بد نباشه
ولی اگه میخای آنلاین بازی کنی اینو باید بدونی(شایدم میدونی)که واسه بازی آنلاین سرعت بالا در درجه دومه و پینک مهمتره یعنی اگه پینکت زیاد باشه حتی اگه سرعت 1 مگابیت هم باشه نمیتونی بازی کنی .اینو گفتم که واسه انتخاب شرکت دقت کنی
یه مسئله دیگه واسه بازی آنلاین اینه که همین پینک که گفتم تو روز و شب تومنی 1000 تا فرق میکنه چون شب اینترنت مجانی میشه به علت سیاسگ های شرکتها سرعت و پینک افت میکنه و عملا بازی کردن سخت میشه(بسته به سرور و بازی فرق میکنه)اگه هم بخوای روز بازی کنی هرروز بسته به بازی چند صد مگ ازت کم میشه پس باید حجم بیشتری بخری(این همون سیاسگ شرکت هیا isp هست)
نقل قول:
سه شماره ی اولم 424 هستش
.
راستی من چمیدونم کدوم isp پینکش واسه بازی بهتره ... دوستان و اساتید لطفا کمک کنید مطمئن باشم کدوم از همه بهتره . همین فردا میرم میخرم . لطفا توضیح بدید کدوم شرکت رو بگیرم . واسه سرعت . همون 128 3gb کافیه . کمکم کنید سرم کلاه نره
ببین دوست عزیزنقل قول:
اگه می خوای بازی کنی خیال خودتو راحت کن با تمام اطلاعاتی که من تو این فروم دارم فعلا پینگ شاتل از همه شرکتا بهتره
قیمت 128 3 گیگش هم 13900 تومنه که بازم از همه شرکتا کمتره
تازه هم اومده زیاد مشترک نداره که بخواد سرعتش بد بشه ، یه امتحانی بکن احتمالا خوشت بیاد
تمام کسائی که بازی آن لاین می کنن دارن می رن شاتل تو هم یه سری بزن
منم دیشب واسه دانلود مشکلی نداشتم.نقل قول:
ساعت 2.44 شب
شاتل مثل اينكه امشب تركيده
سرعت صفحه بازكردنش كم شده و خيلي از سايتها رو هم Connection Interrupted ميده
اما سرعت دانلود همچنان 67 هست
البته تا ساعته 2:30 بیدار بودم که پینگ خوب بودش..بعدشم گذاشتم واسه دانلود فیلم و رویه 60-70 بود.
درود
دوستان نوسان وحشتناک یدفعه میشه 850kB/s:18: یهه میره 30 70 60 25 این دیگه چه وضعی:13:برای شما همینطوری؟؟
بدرود
دوست عزیز بهت قول میدم اون عدد هرچی که بود 850 نبود بعضی وقتها یه عددهای الکی مینویسه اما در مورد نوسان باهتا موافقمنقل قول:
خیلی زیاده
میگم اندیشه جمعه ها هم باز هستش ؟
نقل قول:
ممنونم رفیق - اما نرم نگیرم 2 روز دیگه مذخرف شه ؟! دانلودش چطوره ؟ راستی ادرسش کجاست ؟ و کلا چقدر باید $ داشته باشم ؟
کسی اینجا پارس 1 مگ نداره میخوام ببینم تو شب همون سرعت قانونیش رو میدن یعنی 128 کیلوبایت در ثانیه رو؟ سرعت تشویقیشون رو نخواستیم!!!!!!!!!!!
نقل قول:
سلام من 1 مگ دارم این هم نتیجه تست الان
البته روزا بهتره
.
فکر کردم با اون پینگ 24000 که نشونتون دادم جای حرفی نمی مونه ولی انگاری باید بیشتر عکس بگیرم؟:2:نقل قول:
دوست عزیز تو انتخاب شرکن کمی تامل کن ظاهرا گزارشهای خیلی خوبی از شاتل نمی رسه فعلا بین اندیشه و شاتل نمی شه گفت کدوم بهتره اما گه سرعت برات مهمه من تست سرعت از اندیشه هم گذاشتم به نظر می یاد فعلا از همه بهتره ping هم تو روز خوبه فقط از ساعت 1 تا 2 شب بالا می ره که مثل اینکه همه شرکتها تو قضیه شبیه هم هستن:10:نقل قول:
دانلودش در تمام طول شبانه روز به طور معمول یکسانه ، من دانلودش رو تست کردم و بیشتر وقتا Stable هستش یعنی 90 % سرعتت ثابته ، ممکنه 10 % نوسان داشته باشه که اونم بر می گرده به مخابرات میدونه که مخابرات ما وضعش چطورهنقل قول:
اگه مودم داری که هیچ ولی اگه نداری 35000 تومن پول مودمه + 13900 پول سرویس و انگار یه خورده هزینه نصب = اینترنت پرسرعت
آدرسش : رشت - حاجی آباد - کوچه گنجه ای - بن بست اول سمت راست - ساختمان کسری
تلفن : 3211600
به نظر من هم شما اگه عجله نداری تا اول مهر صبر اون موقع میتونی با خیال راحت تصمیم بگیرینقل قول:
فردا میخوام برم 128 تمدید کنم!
کسایی که 128 شاتل دارن ، سرعتشون چطوریه؟
اندیشه صرفا جمعه ها بسته هستش و در سایر روزهای هفته باز هستش (حتی اگه تعطیلی بخوره)نقل قول:
البته در روزهای جمعه پشتیبانی فعاله
در ضمن در روزهای جمعه هم میشه بصورت اینترنتی اکانت رو تمدید کرد و صبح ها تمدید اکانت رو تائید و اکانت مجددا شارژ میشه
نقل قول:
متاسفانه عجله دارم ...و دیگه دیال اپ جوابمو نمیده . پول تلفن هم همش میاد 30 تومن . ارزش نداره ...الان میخوام برم به ادرسی که دوستمون دادن - ببینم چی میشه ... راستی با 128 میشه4 call of duty انلاین بازی کرد ؟
تو رو خدا سریع جواب بدید . رفتما ...!!
آره
ميشه!
call سرعت بالايي نميخواد!
نقل قول:
با مشکل یا بدون مشکل ؟
من كه بدون مشكل بازي ميكنم!
امروز رفتم به ادرسی که دوستمون داده بودم - بابا اینا چرا اینجورین ؟ تو وبسایتش گفت 3 شماره اول وارد کنید ز424 رو زدم نوشت منطقه شما تحت پوشش شاتل هست - امروز که رفتم اون زنیکه میگفت مشخص نیست که پشتیبانی شه - شمارتو بده فهمیدیم بهت زنگ میزنیم
/
جیبمو با 100 تا فتوکپی و شناسلمه و ... پر کرده بودم . تا کارو 1 سره کنن . اما ... دوستان اندیشه بهتر نباشه ؟ بعد پشیمون شم ؟
/
راستی با 128 چند کیلوبایت در ثانیه میتونم بدانلودم ؟
فكر كنم خواستن خط تورو چك كنن كه PCM يا فيبر نباشه ، ربطي كه پيش شماره نداره ممكنه تو يه آپارتمان يكي از تلفناش معمولي باشه يكي PCM آخه PCM رو نمي شه بهش اينترنت داد ، حالا گرفتي يا نه ؟نقل قول:
با 128 حداقل 60KB بهت دانلود مي ده
نقل قول:
وای pcm نباشه ؟!!!! حالا این pcm چی هست ؟ نه هنوز نگرفتم ... شماره خونمون و شماره گوشیمو گرفت . گفت فردا بهت میگیم میشه یا نه ... واسه همین از دوستان خواهش میکنم تو این 1 روز که وقت دارم . اگه دارم میرم تو چاه بهم بگید:13:
ببين دوست عزيز
شاتل براي بازي آنلاين بهترين گزينه هست چون پينگ خيلي خوبي داره
از نظر دانلود هم فكر كنم الان انديشه و شاتل سرعتشون يكسانه ، من الان 128 شاتل گرفتم و 70 تا سرعت دانلود دارم!
pcm یه دزگاهه که خط من و شما رو میکونی توش از اون ورش 8 خط میده بیرون بهت:21: یعنی هر خط رو به 4 خط تبدیل میکنه !در اصل حق منو شما رو 1/4 میکنه ولی پول خط اصلی رو میدینقل قول:
منم موقعی که میخواستم اینترزرت بگیرم تو سایت گفت مشکلی نداره ولی رفتم اندیشه گفت pcm منم رفتم مخابرات رو رو سرشون خراب کردم:27:(سبزه میدان) اومدن درستش کردن
ببین معمولا خطهای pcm با دیال اپ سرعت بع شدت پایین تر از خط عادیه مثلا بجای 54 یا 48 سرعتت همیشه 24 میزنه(البته این قطعی نیستا) دوم اینکه اگه آپارتمان میشینی میتونی ببینی تو پارکینگتون دزگاهی هست که سیمهای تلفن رفته توش (دستگاه مستطیل به اندازه کیف دوران مدرسه که مینداختی پشتت از اون دو بنداش ها که عکس سوباسا داشت:27:)مزاق(:
پ ن :دوستات امروز رفتم داشنگاه با سرعت 250 کیلو بایت در ثانیه یک فصل کامل سریال رم رو دانلودیم !عجیب حال داد
تا اونجايي كه من ميدونم ، همه جاي دنيا وقتي سيل يا زلزله مياد از PCM واسه برقرار ارتباط هاي ضروري استفاده ميكنن
حالا تو كشور ما اكثر زلزله زده و PCM هستن!
کدوم دانشگاه میری؟نقل قول:
دانشگاه ما که پل تالشان هست سرعت اینترنتش نهایتن 2 کیلوبایته :41::18:تازه نوشته زده که فیلم دانلود نکنین! :18: وگرنه برخورد میشه.
بله منم می خواستم برم شاتل همین حرفا رو میزدید:13:نقل قول:
الان که اومدم وقتی می بینم یه ضره اینترنت تحت فشار میره کلا دیسکانکنت!!! میشم!
این پینگم که کسی جوابی واسش نیاورد:
جالب اینجاست اولش که خوبهکد:http://imgdl.ir/images/335Capture11.png
تا شروع می کنه به اپدیت و اینجور چیزا یهو کف می کنه دیس میشه و .... اینقدر پینگم میره بالا که از سرور کیک میشم
بعضی وقتا هم اینترنتم قطع!! میشه و 5 دقیقه بعد وصل میشه
به پشتیبانی هم زنگ میزنم یبار میگه مودمت خرابه! یبار میگه ویندوز نصب کن!!!!
بعد بهش می گم من با پارس انلاین با همین مودم و همین سیستم و همین ویندوز راحت بازی می کنم کف می کنه میگه می خواید کارشناس بفرستم 8 تومن شمارو پیاده کنه؟:31::13:
فیلمشم گرفتم بزودی با این اینترنت داغون واستون اپ می کنم ببینید:2:
بد دردیه خودم 2 تا خط داشتم هر 2 تاش Pcm بود رفتم 2 تاش رو درآوردم تو شکل زیر مشخص شده:نقل قول:
نقل قول:منظورتون این بود موقع اومدن سیل به عنوان گونی شن میگذارند تا جلوی آب رو بگیرند:31: انقدر قدیمیه که فکر نکنم خود چین هم حاظر باشه به عنوان گونی شن ازش استفاده کنه:27:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییه مفیدت ... اما خوشبختانه سرعت دیال اپم 52 هستش. یعنی امیدوار باشم فردا زنگ میزنن که مشکلی نداره خططون ؟
اون دسنگاه رو هم الان رفتم تو پارکینگ چیزی ندیدم...!؟
.
شاتل خوبه دوستان ؟مطمءن باشم ؟ بد بخت نشم ؟ بحران مالی دارما ...:31:بیشتر واسه انلا بازی کردن میخامش
اگه در ثانیه بیشتر از 2K دانلود می کنی یعنی 4K دانلود می کنی پس خطت PCM نیست خیالت راحت باشهنقل قول:
اگه واسه بازی آن لاین می خوای شاتل از همه بهتره اینو مطمئن هستم
فعلا هم که از همه ارزونتره ، راستی یه چیزی فهمیدم شاتل این قیمتایی که می ده با هزینه آبونمان ماهیانه مخابراته انگار آبونمان ماهیانه رو خودشون پرداخت می کنن و چیزی تو قبض تلفن نمی یاد
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
خیلی جالبه واسمنقل قول:
آخه تو تنها کسی هستی که داری از پینگ شاتل می نالی ، چه سرویسی داری پسر خوب
من که پینگم عالیه بگو کجا پینگ بزنم بهت نشون بدم ، نکنه . . . . . . . . . . . . . داری یه کارایی می کنی هان :31:
من سرعتم مثل روز اوله. همون 64کیلو بایت با سرویس 128نقل قول:
عزیز استرس به فروم وارد کردیا :31:نقل قول:
بابا نمی خوای بری شمش طلا بگیری که. اینترنت دیگه، فوق فوقش بد میشه 1ماه میمونی میری یه شرکت دیگه، سخت نگیر
توصیه من شاتله، من دارم و راضیم. اعصابت آروم میمونه حداقل.
مثل اینکه خط 4 هم جوری نیست که بشه بهش اطمینان کرد البته در اندیشه، پس بهتره بری شاتل
دیگه وضع پیمانکار مخابرات خیلی خراب باشه و بخواد از کابلها بدزده میگذارند تو پارکینگ وگرنه تو خیابونه تو همون عکس اون باکس آلومینیومی سمت چپ تصویر که بهش میگن پست بقل اونها میگذارند.نقل قول:
وای اینکه با 52 کانکت میشید مطمئن باش PCM نیست.
سرعت به شدت پايينه.. پارس آنلاين..
مثل اين كه سراسريه ؛ و همه ISP ها مشكل دارن....
اندیشه خطه ی 4 سرعت 60-70 این طور که مشخص شده سیاسگ اندیشه مبنی بر کاهش سرعت اجرا شده(حداقل برا من)سر ساعت 1سرعت از 100 پرید به 40 بعد رفت به نوسان 60-70
آقا viperm شما شاتل گرفتی میشه واسه من حجت که مهر ماه سرویسم رو عوض کنم بیام شاتل یل نه ولی اگه خواستی بری اندیشه بگو منم باهات بیام تخفیف بگیرم:46:
عجیب نامردنا سرعت 2 مگ دارن بعد به دانشجو ها 2 کیلو میدن؟تازه نامحدود هم هست چهطور میگن برخورد می کنیم:13:نقل قول:
به علت حفظ اسرار نظامی بیشتر نمیتونم توضیح بدم:27: