سلامنقل قول:
راستیتش من با این برنامه کار نکردم؟
حالا مشکل شما را حل کرد؟
شاید همین برنامه dll ها را برگردونه.
Printable View
سلامنقل قول:
راستیتش من با این برنامه کار نکردم؟
حالا مشکل شما را حل کرد؟
شاید همین برنامه dll ها را برگردونه.
دوستان
زیر نوشته های دسکتاپ های رنگی شده چطوری از بین ببرمشون برگرده به حالت عادی ؟
چند ساله با xp کار نکردم یادم رفته
appearance رو هم دست زدم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این تسک منیجر من بعد از نصب نرم افزار Desktop Security 2010 هست
اصلا سابقه نداشته تسک منیجر من اینجوری باشه
الانم به کلی ویندوز رو بهم ریخته
چاره چیه؟!
پیشاپیش ممنون:40:
به مسیر زیر برونقل قول:
my computer-Right click-properties-Advanced-setting-Adjust best perfomance:20:
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
از سیستم ریستورپوینت کمک بگیر و سیستم رو به تاریخ قبل از نصب اون برنامه بر گردون:5:نقل قول:
متاسفانه تاریخ دیروز غیر فعاله و نمیتونم برش گردونمنقل قول:
از سیستم ریستورپوینت کمک بگیر و سیستم رو به تاریخ قبل از نصب اون برنامه بر گردون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی مال امروز هم هیچ چیزی در نوار سمت راست نداره که بخوام به قبل از نصب برنامه برش گردونم
رفتم نشد :41:نقل قول:
به مسیر زیر برو
my computer-Right click-properties-Advanced-setting-Adjust best perfomance
[QUOTE=Kurdistan2008;5193748]متاسفانه تاریخ دیروز غیر فعاله و نمیتونم برش گردونم
حتی مال امروز هم هیچ چیزی در نوار سمت راست نداره که بخوام به قبل از نصب برنامه برش گردونم[/QUOTE
برنامه رو با یک remover قوی Unisntall کن:31:
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
در بخش تعویض زمینه دسکتاپ customize desktop رو بزن و روی تب Web برو ببین توی web page تیک نداشته باشی.هم چنین تیک lock desktop items هم بردار.درست شد بگو.:31:نقل قول:
[QUOTE=ramin9659;5193803]شرمندهنقل قول:
بازم نشد
نمیدانم چه مشکلی داره ؟:19:
سلام
يه سوال اساسي
چي كنم اين 2 تا نقطه زير ي پاك شه؟
قديم نبود . ويندوز عوض كردم اومد.
يكي از مشكلاتش تو سرچه
[QUOTE=fa13;5193900]فایل های توی my document رو جایی دیگه منتقل کنن اونوقت یه یوزرجدید برای ویندوزت بساز و با اونLog in کن و یوزر قبلی ات هم پاک کن البته همونطور که گفتم قبلا حتما از فایلهای یوزر قبلیت کپی تهیه کن کافیه توی درایوی که ویندوز داری پوشه Documents and Settings رو کلا کپی کنی یه جای دیگهنقل قول:
شما توی کنترل پنل برو قسمت regional and language option بعد از قسمت Advanced لیست ربان رو فارسی قرار بده و تیک apply this .... رو هم بزن ok کن و ریست.البته قبل از همه اینکارا سی دی ویندوز رو در درایورت سی دی رومت قرار بده .بعد از ریست هم زبان سیستم رو بذار فارسی.اگه اینکارو کردی بجای زدن کلید D که حرف ی رو تایپ می کنه Shift + X رو بزن شاید جواب بده:20:نقل قول:
[QUOTE=ramin9659;5193937]ممنوننقل قول:
این کار چیز دیگه ای رو که بهم نمیزنه ؟
کلی اطلاعات روی سیستم دارم نپره ؟
مثلا کلی دیتا از اطلاعات یکسری شرکت بعد سیستم هم الان تو شبکه شرکته !!
مشکلی نداره ؟
سلامنقل قول:
رو my computer كليك راست كنيد و properties بعد تو تب advance قسمت performance بريد و setting رو بزنيد بين گزينه هاي صفحه پايين use drop shodow for icon labels ببينيد تيك داره يانه؟اگه داشت تيكش رو برداريد و apply ,ok كنيد.بعد دوباره تيكش رو بزاريدو دوباره aplly ,ok كنيد.ببينيد درست ميشه.
[QUOTE=fa13;5194039]ببین اگر فایلهای نصبی یا دیتاهای شما نصبی هستند و install شدند و درون my documnet هستند نه ولی اگر نه هیچ ایرادی نداره.اصولا در 80% موارد my ducumnet اطلاعات خاصی درش نیست مگر اینکه خود کاربر اینکارو بکنه در ضمن کپی هم برای همین بود اگر پرید دوباره یوزر قبلی ات رو بساز و documnet and settings رو کپی کن تو درایو ویندوزت.:20: اگه سوال بیشتری داری Email بزن تا شماره همراهم رو بدم بیشتر کمکتون کنم البته اگه خیلی براتون مهمه:20:نقل قول:
با سلام
1- با استفاده از boot622.exe يك فلاپي بوت داس ايجاد مي كنم و سيستم رو با داس بوت مي كنم اما نمي دونم چرا هيچكدوم از درايوها رو نمي تونم وارد بشم مثلا با زدن :C ميگه دستور اشتباهه!
به نظر شما اشكال از كجاست؟ (علت بوت در داس به سوال زير مربوط ميشه)
2- كامپيوترم تحت شبكه است و ويروس ياب هم مكافي است كه به آخرين ورژن آپديت شده. در طول روز شايد نزديك به 50 بار نسبت به بلاك شدن فايلي به نام svchost.exe:kernel32.loadlibraryA در پوشه system32 كه آنرا به عنوان buffer overflow مي شناسد پيغام ميدهد! واقعا آزار دهنده شده. به نظر شما چيكار كنم؟! مي خواستم با بوت داس وارد شم و اين فايلو پاك كنم كه مشكل بالايي رو پيدا كردم. لطفا راهنمايي كنيد.
ممنون
عزیز این کار باید درستش کنه، اما اگه درست نشه بخاطر ایناست:نقل قول:
1. Lock web Items فعاله؛ روی دسکتاپ کلیک راست کنید، Arrange Icons By رو بزنید و بعد تیک گزینه ماقبل آخری رو بردارین (Lock Web Items on Desktop)
2. عکس دسکتاپ مناسبی انتخاب نشده؛ یکی از عکس های پیش فرض خود ویندوز رو برای تست انتخاب کنید.
3. Web Content؛ از قسمت Customize Desktop و برگه Web تیک هر چی هست بردارین.
ممنوننقل قول:
اصلا ويندوز عوض كردم اصلا فارسي نداشت.
اين كارو كردم فارسي شد اما ي هم اينطوري شده
شيفت+ط هم نشد
سلامنقل قول:
من براتون یه فایلی رو آپلود کردم ,لطفاً اون رو دانلود کنید بعد اون رو باز کنید بعد setting.exe رو کلیک کنید تا اجرا بشه.اگه ارور داد که نمی شه برید تو این مسیر windows/system32 اونجا kbdfa.dll رو cut کنید تو دسکتاپ paste کنید که اگه لازم شد بعداستفاده کنید.اگه اررو نداد و اخرش دیدید که گفت succesfully installed برید تو کنترل پنل regional and language رو باز کنید بعد برید تو تب language اونجا detail رو باز کنید بین گزینه های فارسی باید بعد از نصبِ این فایلی که بهتون دادم گزینه persian custom اومده باشه.اگه اونجا بود همه گزینه های فارسی رو remove کنید فقط اون بمونه بعد apply , ok کنید.امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
این هم از فایلی که براتون آپلود کردم وباید زحمت بکشید و دانلودش کنید.
کد:http://www.4shared.com/file/Kfm9Bu2b/Keyboard_Layout_Persian.html
نقل قول:
سلام؛
فکر میکنم احتیاجی به داس نیست، این مشکل شما بخاطر ویروس Conficker بوده که احتمالا مک آفی از بین برده، به احتمال زیاد این مشکل شما با برنامه RegRun Security Suites برطرف شه، این لینک سایت سازنده و دانلودش؛
اگه با این حل نشد، مشکل رو در قسمت مربوط به ویروس انجمن مطرح کنید.
کد:http://www.greatis.com/security/index.html
کد:http://www.averscanner.com/regrunplat.zip
دمت گرم.نقل قول:
درست شد
ایناها
ی ی ی
مشکل از بک گراندهای دانلودی بود با یه پیش فرض ویندوز حل شدنقل قول:
ممنون از دوستان عزیز سیاوش،رامین و شریف درسا
آقا من سرویس پک 3 رو از MRT زدم،بلافاصله بعد از کانکت پیغام genuine داد،یه برنامه اکتیویت مطمئن می تونین معرفی کنین؟(روشی که تو سایت سافت گذر طرح شده،جواب نداد،لینکی هم کهr_22009 عزیز از سایت parandco.com داده بود ،خرابه.واقعا ممنون میشم اگه سریع کمک کنین،یه هفته اس اونقد گشتم،سرم داره گیج میره!)
با سلامنقل قول:
دوست عزيز اين تاپيك رو دستورات و برنامه ها رو امتحان كنيد
نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
موفق باشيد.
به این پست یه سر بزن:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5155673&postcount=5923
شاد باشید :40:
یه مشکل خیلی خیلی مهم برای من پیش اومده که اعصابمو خورد کرده.
کامپیوتر وقتی که یهو ریستارت میشه اون صفحه آبی که میاد از 1 تا 99 پر میکنه و درایوارو چک میکنه.خوب؟
اون برای من نمیاد...
حالا مشکل من کجاست کامپیوترم وقتی یهو ریستارت میشه بالا نمیاد.یعنی او صفحه آبی رو نشون نمیده.و عین حالت معمولی روشن میشه.اما فقط عکس دسکتاپ میاد.و من مجبورم دوباره ریستارت کنم.
برای این که درست بالا بیاد مجبورم حداقل 3 دفعه پشت سر هم ریستارت کنم.این دفعه آخری 5 بار شد.
فکر کنید چه قدر اعصاب آدم خورد میشه.
گفتم شاید اون صفحه آبی برگرده درست شه...
الان چیزی حدود یکی دو سال هست که اون صفحه برام نیومده.ویندوزم عوض کردم فقط یه بار اومد و بس...
این روزام این کامپیوتر نمیدونم چش شده هی ریستارت میشه. ویروسیم نیست.تقریبا مطمئنم از برق ضعیفه...
سلام بعضی از نسخه ها ویندوز اینجوریه که چک نکنه ولی باید قبل از اینکه بره توی ویندوز با safe mode وارد بشی تا درست بشه...نقل قول:
در مورد ری استارت شدن کاپیوتر ببینم سخت افزاری جدیدی به کامپیوتر وصل نکردی؟
میتونه از ویروسی بودن یا ضعیف بودن پاور باشه یا بالا رفتم دمای کامپیوتر اینجا رو هم بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=203053
این سیف مودی که میگی کجاست؟فقط بعضی موقع ها که میخوام روشن کنم این گزینه میاد.همیشه نیست.(چه دکمه ای رو براش باید بزنم؟)نقل قول:
نه سخت افزار جدید نصب نکردم
ویروسی که نیست.
اما یه بار پاورم سوخت.یه دونه دست دوی خراب خریدم.:دی (من نخریدم،یکی دیگه که بهش سپرده بودم رفت اینو خرید)
میخواستم تو اون تاپیکی که گفتی بنویسم اما اون برا سه سال پیشه!
دمای cpu رو از کجا میشه فهمید؟
ممنون
F8نقل قول:
نقل قول:
نه سخت افزار جدید نصب نکردم
نقل قول:
ویروسی که نیست.
اما یه بار پاورم سوخت.یه دونه دست دوی خراب خریدم.:دی (من نخریدم،یکی دیگه که بهش سپرده بودم رفت اینو خرید)
میخواستم تو اون تاپیکی که گفتی بنویسم اما اون برا سه سال پیشه!
دمای cpu رو از کجا میشه فهمید؟
ممنون
Hot CPU Tester Pro 4
کد:http://www.p30world.com/archives/006387.php
الان ساعت 15:45 زدم تست کنه سی ژی یورونقل قول:
میگه ساعت 21:45 تموم میشه.
من از این چیزا سر در نمیارما...فقط میفهمم الان کل cpu رو به کار گرفته.
کامپیوتر نفس نفس میزنه...
آخرش قسمتایی که از حد مجازش خارج هست رو مشخص میکنه ؟
تا آخرش ریستارت نشه خوبه
ممنون
نقل قول:
باسلام
تبریک به دوستداران این سایت وتشکرازمدیران سایت:31::40:
درضمن
چرا به یک هفته قبل Restore نمی کنی
یا یه راهی دیگه درمطلب فوق گفتی که دسکتاپ بالا می آد خوب Ctrl+Alt+Del روبزن بعد new Task وبعد بنویس explorer.exe احتمالا آیکون ها هم با لا می آد:8:
فلش پلیر من از کار افتاده فقط تو اینترنت اکسپلورر کار میکنه که میتونم فیش پوک رو صفحاتشو راخت باز کنم
اون شکل اول برنامه یاهو مسنجر از کار افتاده
با کروم نمیشه صفحای فیش پوک رو راحت باز کرد
اواتر انمیشن یاهم هم باز نمیشه
ورژن 10 فلش پلیر هم نصبه
اول از همه تو پست قبلیم که گفتم 6:45 دقیقه اشتباه گفتم . 15:45 .نقل قول:
تو تسک منیجر هم میرم .اما تازه متوجه شدم که اصلا داخل پروفایلم نمیشه.
یعنی تو قسمت یوزرش هیچی نیست!!!
در رابطه با اون برنامه ای که برای چک کردن cpu بود:
من ساعت 3:45 گذاشتم گفت 9:45 تموم.
اونوقت ساعت 8:30 باز کامپیوتر ریستارت شد.
شانسو میبینی؟
از 6 ساعت 5 ساعتش رفته بودا...
الانم که هیچی به هیچی...منم دیگه ریسک نمیکنم که تستش کنم....
این روا فایل های فلش ق ی ل ت ر هستن...نقل قول:
مشکل ار برنامه نیست.
خوب یعنی explorer.exe جواب نداد!نقل قول:
اگر بنویسی چه Process
cpu تو 99 درصدمشغول می کنه خوبه
اگر ویندوزتو عوض کردی که هیچی اگرنه یکبار که شانسی رایانه اومد بالا System Restore کن من خیلی مشکلات رایانه مو این روش حل کرده
من با V پی ان میام نتنقل قول:
این روا فایل های فلش ق ی ل ت ر هستن...
مشکل ار برنامه نیست.
میدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری
گفتم اینجا مطرح کنم
من مدتی هست به محض این که font های فارسی رو نصب میکنم سیستمم بعد از اولین restart بعد از این که loading مربوط به windows تمام شد و میخواد صفحه welcome رو نشون بده shutdown میشه و بلافاصله روشن میشه و دوباره همین وضعه
از advance menu گزینه های safe mode یا ... رو هم امتحان کردم همینه و تا اون قسمت میره دوباره همین میشه
گزینه
Disable automatic restart on system failure
رو زدم تا ارور رو ببینم دیدم این رو مینوسه :
مجبور شدم با mini windows xp موقت بیام بالانقل قول:
Stop : coooo21a { fatal system error
The windows log on process system process terminated unexpectedly on C0000139
The system has been shutdown
که فونت ها رو پاک کنم
ولی بعد از این که اون فونتها رو پاک میکنم هم باز هم عادی بالا نمیاد
و مجبور میشم image که با symantec northon ghost 11.5 گرفتم رو بزنم تا دوباره ویندوز درست بشه
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
من تا 1 ماه قبل همیشه این فونتها رو نصب میکردم مشکلی ایجاد نمیکرد ولی امروز دقیقا 4 امین بازیه که تا نصبشون میکنم اینطوری میشه
خوب یک پیشرفت هایی کردم
من تاحالا از Install font استفاده میکردم اونطوری میشد این بار copy paste کردم دستی که مشکلی نبود
سلام احتمال میدم الان از ویندوز چهار ماه پیش استفاده نمیکنید.نقل قول:
و به احتمال قوی ویندوزتون دستکاری شده هست (مثلا آخرین آپدیت ها رو دارا هست و غیره....)
اینطور نیست؟
:11:
توصیه میشه که از آناینستالرخود فلش برای حذف فلش پلیر استفاده کنید و مجدداً نصبش کنید و امیدوار باشید که مشکلتون حل بشهنقل قول:
اتفاقاً من همین الان که شما فرمودید شک برم داشت امتحان کردم دیدم چنین نیست:نقل قول:
کد:www.ets.org
سلام 2 سوال :
1. من یه بار Office 2010 رو روی ویندوز 32 بیتی ام نصب کردم ، ویندوز بالا می اومد بعد از چند ثانیه Restart میشد و همینجوری ادامه پیدا میکرد بعدشم توی یه صفحه ی آبی پیغام میداد که برای اینکه به سیستم آسیب نرسه باید خاموش شه !!!! خلاصه من هم نتونستم Office رو حذف کنم (حتی تو حالت safe mode) و مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم ! حالا میخوام بپرسم مشکل از چی بود؟؟؟؟؟ چه جوری میشد این مشکل رو حل کرد ؟ آیا بخاطر 64 بیتی بودن office مشکل بوجود اومد ؟
2.چرا language bar من پرید چه جوری میشه برش گردوند ؟ حتی توی قسمت toolbar هم گزینش نیست !!!!: