بابا داور هم گند زده بود به بازی .....نقل قول:
بابا داور هم گند زده بود به بازی .....نقل قول:
با توجه این پست من ! الان وحید مرده !نقل قول:
من دارم به سمت مادرید میرم ! :21:
اینم قبول .....نقل قول:
ولی اگه داور یکی از پنالتیا رو می گرفت شاید تیم روحیه گرفته بود و به بازی برمی گشت ....
من برم بروبچ عزیز .....
بای ......
REAL MADRID
Casillas – 5
Sergio Ramos – 6
Cannavaro – 4
Heinze – 5.5
Marcelo – 5.5
Sneijder – 5
Diarrà – 5
Guti – 5
Van Nistelrooy – 5
Raúl – 5.5
:18:Drenthe – 7
Substitutes:
Higuaín – 5.5
Van der Vaart – 5
Saviola – N/A
JUVENTUS
Manniger – 6.5
Mellberg – 7
Chiellini – 8
Legrottaglie – 7.5
Molinaro – 6.5
Marchionni – 6
Sissoko – 8
Tiago – 6
Nedved – 7
Del Piero – 8.5
Amauri – 6
Substitutes:
Iaquinta – 5
De Ceglie – N/A
من واقعا دارم به عقل سایت گل شک می کنم !
من فقط منتظرم ببینم شوستر بعد بازی چی گفته !
ببخشید هیچی نگفتم. اعصابم خورده. شوستر باید اخراج بشه.
این شوستر چه غلطی میکرد رو نیمکت..؟؟!!!
اشتباه میکنی من الان دیدم ۵.۵ داده بود نه ۷نقل قول:
Drenthe – 7
تازه من نمیدونم چرا گاگو با این همه بازیهای عالی چرا نبود و دیارا رو گذاشته بود.نقل قول:
با این که من گوتی ام ولی افتضاح بود و باید از اول فن در فارت رو میذاشت.
من به عقل این شوستر شک دارم.
من همیشه به عنوان یکی از طرفدارای میلان همیشه به این کارلو آنجلوتی بدبخت فحش میدادم ولی الان واقعا قدرشو میدونم . تازه فهمیدم مربی بد یعنی چی. :41:
بحران
همین تنها کلمه که درباره این برهه از زمان برای رئال میشه در نظر گرفت همینه بحران.
اما اما اما.
دوستان عزیز
توجه داشته باشید.
که من خییلی خوشحالم که داریم این بحران رو تو مرحله گروهی تجربه میکنیم و مث پارسال تو مرحله حذفی نیستش که ببازیم.
و همینطور توجه داشته باشید درسته رئال خییلی بد بازی کرد اما نباید از بازی فوق تدافعی تیم یووه هم گذشت بله.
سه ضربه و و دو گل اون وقت راموس ابله از دو متری توپ رو به هوا میکوبه و دیارا از زیر فک دروازه بان حریف به بیرون میزنه وقتی این همه فرصتهای خوب را از دست میدیدیم نباید که خیال برد داشته باشیم.
همینطور باید در نظر داشت که تیم یووه خدایشش کم مونده بود مربیش هم باد زمین دفاع کنه کلا من از فوتبال و شیوه بازی فوتبال ایتالیا اونقدر که بدونید بدم میاد اونقدر که چی بدونید بدم میاد.
کل 90 دقیقه دفاع میکنن و یه ضد حمله میکنن و گل همین هیچ استراتژی دیگه ندارن هیچی.
ولی من به اینده امید دارم میدونید چرا ؟
اخه اگه توجه کرده باشید فصل قبل هم دقیقا مث همین ما یه بحران رو طی کردیم دقیقا مث همین.
مقابل رم باز رفت باختیم تو لیگ مساوی کردیم و بازی برگشت هم 2-0 باختیم دقیقا مث سال.
ولی دیدین بعدش چقدر خوب شدیم این هم برهه از زمان هستش که میگذره مطمئن باشید که ما هم دوباره رو قلتک میفتیم و خدایشش یووه مث چی شانس اورد مقابل ما تو دوران افتمون ربرو شده.
اگه ما همون بازی که مقابل تیم زنیت و یا بته انجام دادیم را انجام میدادیم دهن یووه سرویس بودش.
ولی خوب من نمیخوام از ارزشهای برد یووه کم کنم ببخشید از ارزشهای برد دل پیرو چون یووه هیچ کاری نکرد فقط خلاقیت دل پیرو بود همین میگفتم ارزشهای این بازیکن رو کم کنم خدایشش اون خوب بازی کرد و ما مستحق این شکست بودیم.
شب بخیر.
یا حق
باز هم میگم نگران نباشید این یه بحران دوره ای هستش که ایشالا رد میشه میره.
شب بخیر همگی. رئال دوست داریم ولی شوستر ازت حالمون بهم میخوره . به امید موفقیت های رئال .
شب بخیر
بازیکنا چرا نون نخورده بودن..؟؟؟!!!
راموس چرا اینقدر مضحک بازی میکرد..؟؟!!
گوتی چرا توپ لو میداد عین خیالش نبود...!...وای میستاد نگاه میکرد...!
هاینزه هم که اصلا بازیکن حساب نمیشه....توقعی نمیشه داشت...!!
رود مصدوم بود...!!...تو 90 دقیقه یه بار بلند نشد سر بزنه..!!!
اشنایدر دقیقه اول انگار پاش درد گرفت..!!!!!!!!!!...خسته بازی میکرد..!!
کاسیاس که دیگه...
شوستر هم که قدرشو بدونیم...!!...اخر مربی..!...انگار فیلم سینمایی داشت میدید...!...
دوستان
این مرحله گروهی هستش و هیچ مشکلی نیست فقط با یه برد مقابل زنیت و یا بته صعود ما قطی میشه اصلا نگران نباشید اصلا.
شک نکنید این بحران هم خواهد گذشت فقط از رفقا میخوام که بخاطر این شکستهای که مطمئنا در اینده نزدیک پایه موفقیتهای بزرگ خواهد شد دلزده از تیم نشوند.
مشکل ممکنه از مربی ما و بازیکنها و غیره باشه اما تیم به نام رئال هیچ مشکلی نداره و برای همیشه پر افتخارترین تیم جهان خواهد ماند.
فقط میتونم بگم خوشحالم که نتونستم بازی رو ببینم...
وارد بحران سختی سدیم... ولی باز جای شکره که توی مرحله گروهی هستش این بحران... من امیدوارم تیم بیاد روی فرم بازم. مطمئنم.
من که موندم این درنته چیه کیه از کجا اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چرا اینقدر زمین میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار نیروی جاذبه کمتر روش اثر داره
واقعا" نمی دو.نم چی بگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم احتیاج به یه شوک داره میدونین که منظورم از شوک ؟؟ (سر مربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اما این دلپیرو ضربه ایستگا هی هایی می زنه ها ( ایول )
اما این رئال داره می ره رو اعصاب آدم کم کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئله همینه دیگه احمد...نقل قول:
مشکل ممکنه از مربی ما و بازیکنها و غیره باشه اما تیم به نام رئال هیچ مشکلی نداره و برای همیشه پر افتخارترین تیم جهان خواهد ماند
رئالی که دیشب بازی کرد...رید به پیشینه تیم..افتضاح بودن...ابهت رئال داره زیر سوال میره..واقعا رئال اینقدر بده که یه بازیکن(الکس) بتونه شکستش بده؟!
کاش روبینیو هنوز تو رئال بود...کاش روبن بازی میکرد..کاش این شوستر مربی رئال نبود....کاش درنته 90 دقیقه بازی نمیکرد...
وکاش.......
رفقا باهاتون موافقم اساسی:
بله مشکل ما به نظر من تنها مربی هستش.
البته کمی هم ما نیاز به بازیکن خلاق و خوب داریم.
کالدرون گاو که روبی رو از دست داد و نتونست حتی رونالدو رو بگیره فقط من امیدوارم که سال تو خریدهای ژانویه یه خونی به تیم وارد شه وگرنه نابود میشه.
اما خدمت احمد عزیز که گفت این رئال گذشتشو نابود میکنه بگم نه احمد جان با این حرفت موافق نیستم.
بلکه این تیم فقط داره خودشو و این زمان خودشو و شوسترو کالدرون رو خراب میکنه.
هیچ کس نمیاد بگه که رئال اشغال بوده در کل تاریخ بلکه همه اذعان دارن که پر افتخارترین تیم دنیاس بخاطر چی بخاطر تمام افتخارات تیم در ادوار گذشته که دیگه ثبت شد در تاریخ و پاک نخواهد شد.
و ایندگان نمیگن رئال مضخرفه بلکه میگن این دوره و این برهه از رئال اصلا خوب نبود اما بدون عزیز که ما شرایط بدتر از این رو هم داشتیم اون سالهای که حتی یه جام هم نگرفتیم درحالی که ما الان دو بار پیاپی قهرمان لالیگا هستیم.
نگران نباشید
بحران تو هر تیمی هستش مث ارسنال که الان داخل بحران هستش مثل اینتر که داخل بحرانه مثل لیورپول که داخل بحرانه اما میگذره.
موافقم احمد عزیز ....
فقط امیدوارم هرچه زودتر این بحران برطرف بشه .....
چـــــــــی بگــــــــــم !!!!!!!!!!!!!!!
می خوام این دلپیرو رو بکشمش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم این تیم های ایتالیایی چجوری دفاع میکنن
11 نفره داشتن دفاع میکردن
2 تا موقعیت گیرشون اومد گل زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم این کاسیاس چش شده اخه اون چجور دیوار دفاعی چیدن بود ؟:18:
این روبن چرا هی مصدوم الکی میشه آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه روبن رو داشتیم حتما میبردیم
اين نكته رو يكي از بچه ها گفته بود منم اينجا ميگم سه تا بازيكن هستن كه تا حالا وقتي از زمين خارج شدن تو برنابئو براشون دست زده شده توسط تماشاگرا
يكيش مارادونا هستش يكي ديگه رونالدينيو و آخريش اسطوره يوونتوسي ها الكس دلپــــــــــــــــــــــ ـيرو
ببخشید بچه ها !! من دیشب اعصابم خورد بود نتونستم بیام !! تا 3 هم بیدار بودم اصلاخوابم نمی برد !!
اون یوونتوس که باید بره بمیره ! اصلا حرفی نباید بزنه ! صلا خوب بازی نکرد و اندازه یه تیم متوسط بازی کرد ولی رئال از اون هم بد تر بازی کرد !!
یعنی که چه ؟ یه دونه از این اژدها ها می زاشتن جای شوستر لااقل حریف رو می ترسوند و یه کاری در جهت پیشبرد تیم انجام می داد !
شوستر یه خر به تمام معنا هست ! اخه چرا دیارای اسب رو گزاشته تو ؟؟؟ اگه به جاش فن در فاارت رو می زاشت خیلی بهتر بود !
نکونام از این یارو نیگاهه بهتر بازی می کنه ! دیارا اصلا نمی تونه توی حمله کاری رو انجام بده !
کاسیاس هم که دیگه عندشه ! عین اسب گل می خوره ! دودک که از کاسیاس بد تره اون کودینا رو بزارن در وازه بهتره !!
راموس روحیش خوب نبود که اونم تقصیر شوستره !!
درنته هم که قربونش برم ! ریده به کل تیم !! می خواد از رو خط کرنر بزنه تو دروازه !! اوسکول تر از اون ندیدم تا حالا !!
بازم هاینزه رو گزاشته بود وسط !! خیلی احمقانس این کار !!
مارسلو بد بازی نکرد به نظرم از بقیه بهتر بود ! اون یه حرکتی که کرد فوق العاده بود خیلی حال کردم !!
اشنایدر هم هنوز خوب نشده !
رائول هم خراب کرد ! نیستروی هم همچنین !!
و همه و همه تقصیر کالدرون و شوستر بود !
به قول این یوونتوسیه می گه 12 تا مصدوم داریم ! اگه ما 12 تا مصدوم داشتیم اصلا تعداد بازیکنامون توی زمین کامل نمی شد !
چه برسه به این که ای کوینتا بیاد توی ذخیره ! ! همش تقصیر کالدرونه ! 2 تا بازیکن دادیم 1 دونه گرفتیم ! ( تا اون جایی که یادمه )
چه قدر حرف زدما !! :دي
متاسانه ما خودمون رو میخوایم گول بزنیم!نقل قول:
اما خدمت احمد عزیز که گفت این رئال گذشتشو نابود میکنه بگم نه احمد جان با این حرفت موافق نیستم.
اول اینکه کی گفته رئال بهرتین تیم دنیاست؟!مسلمه که منیکه طرفدارشم این رو میگم!همونطوری که طرفدار مثلا تیم یووه این رو میگه!اینکه یه تیم چند تا عنوان داره که دلیل نمیشه!اگه دلیل میشد پس ما باید یووه رو میبردیم!
دوم.در مورد همین بحث...من نگفتم کسی میاد میگه رئال تو کل تاریخش آشغال بوده..بلکه میگم تیمی که رئال داشته تغریبا همیشه خوب بوده...حداقا اینکه تغریبا همیشه خوب بازی کرده...هر کی میومد از رئال حرف بزنه از خوبیهاش میگفت...اما این تیم دارهکاری میکنه که کسیکه بخواد از رئال صحبت کنه بگه که رئالم همیشه خوب بازی نمیکنه و خوب نیست و از اینجور چیزا!و گرنه گذشته برای خودش بوده و رفته...
------------------------------
علی جون..این موقعیت طلبی اونا و درواقع الکس بود...در ضمن اونا یه شانس عالیه دیگه داشتن که شانس اوردیم توپ الکس با اختلاف یه مو از کنار تیرک رد شد!نقل قول:
2 تا موقعیت گیرشون اومد گل زدن
دقیقا این فرق رئال با یووه تویه این دو بازی بود...در مجموع رئال بیشتر از 15 تا موقعیت گل داشت که فقط یکی زد و یووه 5 تا موقعیت درست و حسابی هم نداشت و 4 تا زد!!
در ضمن الکس بازیکن بسیار محترمیه...من بعید میدونم که حتی خودتم باهاش مشکلی واقعا داشته باشی...مثل مالدینی میمونه که همه براش احترام قائلن...نقل قول:
می خوام این دلپیرو رو بکشمش !
من نمیدونم این تیم های ایتالیایی چجوری دفاع میکنن
11 نفره داشتن دفاع میکردن
یه تیم باید اونقدر قوی باشه که بتونه روبه روی تیم های دفاعی کار کنه...بقول این کارشناسه الان هرکسی که بتونه با تیم های دفاعی بهتر بازی کنه موفق تره...چون الان دیگه همه دارن میرن سمت دفاع...ایتالیا هم که دیگه نیازی به توضیح نداره!
---------------------------
ممد این مشکل رو ما سال پیش نداشتیم!دلیلش مربیه و تفکراتش...ولی نامردی نکنیم خب...یه توپ بهشون رسوندن هافبک ها؟!نقل قول:
درس گرفتن یعنی اینکه آقای شوستر وقتی میبینی رائول و نیستلروی با هم بازی کردنشون به نفع تیم نیست و باعث میشه هردوتاشون گند بزنن خوب با هم بازیشون نده!
هیگواین بهترین بوده؟!!!!نقل قول:
وقتی میبینی هیگواین تو بازیهای این فصل بهترین بازیکنت بوده مثل ترسوها نزارش رو نیمکت!
100درصد موافقم...نقل قول:
وقتی میبینی این بازی خیلی حساسه درنته ی جوون رو از اول بازی نده که باعث بشه تو نیمه اول از 10 تا سانترش 9تاش تو اوت باشه!
وقتی میبینی تیمت گند زده الکی از بازیکنا تعریف نکن و از داور ایراد نگیر و نگو بدشانس بودیم!
اصلا تعصبی تویه این جملت نبودااااا!!!روبینهو یه زمانی عالی بود...اما بعد مصدومیتش وحشتناک ضعیف شد...اصلا باهات موافق نیستم...نقل قول:
وقتی میبینی بهترین بازیکن فصل گذشته ی تیمت روبینیو بوده برای موندنش تلاش کن! مثل فرگوسن!
---------------------------------
سایت گل حالش خوش نبوده!درنته بهترین بازیکن زمین؟!؟!ده اگه به دویدنه که هاینزه باید همیشه بهترین بازیکن زمین باشه!!!نقل قول:
نمره ی بازیکنان در دیدار مقابل یوونتوس
--------------------------------
خنده دار نیست!چون چرت و پرته!چرت و پرت هم خنده نداره!!نقل قول:
خدایی حرفاش خنده دار نیست؟
----------------
نه جون من!تقصیر من بود!نقل قول:
کاسیاس: اشتباه کردم!
وقتی دیدم داره از سمت چپ خودش دیوار رو میچینه در حالیکه خطا سمت راستشه! از تعجب داشتم شاخ در میوردم!به پسر خالم گفتم گل رو الان میخوریم!باورش نمیشد!اما...
به به !!!!!!!! مربی رو ببین تو رو خدا. گوگولی مگولی . لپت رو بخورم.نقل قول:
شوستر: بازی موثر یوونتوس ما را غافلگیر کرد
من بهت ایمان دارم. مطمئنم دوباره همون کاسیاس همیشگی میشی.نقل قول:
کاسیاس: اشتباه کردم!
اههه ! این روبن هم دیگه شورش رو در اوورده ! یعنی چی اخه ؟؟؟ هی مصدوم می شه !
می گم یه سری تیر اهن بار شترا کنیم ببریم مادرید استخون های این روبن رو باهاش عوض کنیم !!
دیگه مسخرش رو در اوورده ! 1 هفته بازی می کنه 2 هفته مصدومه !!
نقل قول:عجب بد بختی داریم هااااا ......:19:نقل قول:
مچ پش پیچ خورد بعد 6 هفته مصدوم !!!!
نقل قول:
چارلیز جان بهترین بازیکنای ما تو این فصل هیگواین و نیستلروی بودن بدون شک. نکنه میخوای بگی رائول بهترین بوده؟
روبینیو هم بعد از کاسیاس بهترین بازیکن ما بود. درسته بعد از مصدومیتش یکم افت کرد ولی در کل بهترین بازیکن تهاجمی ما بود.
اولی رو اصلا قبول ندارم!...در ضمن من گفتم رائول بهترین بودن؟!
دومی رو هم بخش اولش رو قبول دارم..اونم کاسیاس..بقیش رو ولی قبول ندارم!:21:
--------------------------------------
نقل قول:
راستی بچه ها من یه چیز رو در مورد رائول بهتون بگم که یه وقت سو تفاهم نشه:
من با رائول مشکلی ندارم.من با پست بازی کردنش مشکل دارم. بازی کردن رائول و نیستلروی اون جلو به تیم ضربه میزنه. چارلیز میگه بهشون توپ نرسوندن خوب از خودت پرسیدی چرا نرسوندن؟ وقتی ما رائول و نیستلروی رو با هم تو زمین میزاریم قدرت خلاقیت از خط هافبک گرفته میشه چون تعداد بازیکنا تو خط هافبک کم میشه.
اگه رائول یا نیستلروی یکیشون بازیکنی بود که میتونست دریبل بزنه و بازیسازی کنه باز مشکلی نبود ولی با این دو نفر نمیشه به طور همزمان بازی کرد ای خدا الان خودمو دار میزنم از دست این شوستر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جون خودم با رائول مشکل پیدا کردی!: دی
یعنی تو میگی ما باید با یک مهاجم بازی کنیم؟!من نمیخوام!رئال باید جذاب بازی کنه!
تو میگی هافبک ها کم میشن اما واقعا بازیکنایی مثه وسلی آیا واقعا این توانایی رو ندارن که وسط رو برای ما نگه دارن؟!به نظر من اگه اینا یه چنین توانایی ندارن اصلا بدرد نمیخورن!بازیکنای کوچیکی که نیستن اینا!بازیکنای عالی هستن این هافبک ها...
قبول دارم که بازی رائول و رود مثه همه اما ما با این مسئله قبلا مشکلی نداشتیم...(منظورم حتی قبل از اومدن رود..مثلا رونالدو که بود...)به نظرم ما مشکلی که داریم اینه که بازیکنی مثه کریس رو نداریم تا به دفاع حریف بزنه...یا مثلا (خیلی جدی نگیر!!)بازیکنی مثه روبینهو...الان فقط روبن یه چنین توانایی داره که اونم هی مصدوم میشه!!!
منم دیگه چیزی نمیگم چون .....!اره دیگه1: دینقل قول:
چارلیز جون باهات بحث نمیکنم چون میدونم بی فایدست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فقط اینو برام توجیح کن:
یه زمانی زوج علی دایی و خداداد عزیزی بهترین زوج خط حمله تو کل آسیا بود. حالا فرض کن ما خداداد رو برداریم و بجاش یه علی دایی دیگه بزاریم. اونوقت میشه دوتا علی دایی. آیا این زوج باز هم جواب میده؟ ببین تفاوت از کجاست تا به کجا!
اما در جواب این مثالی که زدی از یکی از جمله های خودت استفاده میکنم و دیگه بجثی باهات نمیکنم چون .....!: دی
جوابت اینه:ببین تفاوت از کجاست تا به کجا!
امیدوارم گرفته باشی منظورم از این جمله چیه...بحث رو دیگه ادامه نمیدم من!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://s3.supload.com/free/2wda8ev.jpg/view/
کالدرون ****** دلش خوشه بازیکن خریده !نقل قول:
نصف بازیکنهای تیم همیشه معلولن ! اینم شد خرید !
ما چه استفاده ای از روبن کردیم ! اه ! قالب کرد چلسی روبن رو به ما !
: دی.....نقل قول:
کالدرون ****** دلش خوشه بازیکن خریده !
نصف بازیکنهای تیم همیشه معلولن ! اینم شد خرید !
ما چه استفاده ای از روبن کردیم ! اه ! قالب کرد چلسی روبن رو به ما !
انداختن بمون!نامردا!روبن وقتی رفت همه اعضای چلسی خوشحال بودن!پرسیدم چرا خوشحالید؟!گفتن سال دیگه میفهمید چرا!!!نامردا!: دی
خدایی بازیکنی که هواسش نیست پاشو کجا میذاره باس انداختش تو همون بطری پرتش کرد تو دریا...
اگه تو تعطیلات رئال نتونه یه ستاره جذب کنه باید کالدرون کرد تو خاک روش بتون ریخت
واقعا این هفته اعصابم داغون شد بسکه رئال مفتضح شد... این تیم یه شوک میخواد تا دوباره به خودش بیاد..شوستر اگر میخواد همه این فکرو نکنن که تیم کاپلورو قهرمان کرده این فصل باید یه تکونی به خودش بده...
همه تیترها در تخسیر الكس
الكس برای اثبات شایستگی خود نیازی به ستایش ندارد اما او درخشید تا اسپانیا زیر پای به لرزه دراید. به مرور برخی از تیتر های روزنامه های اسپانیا می پردازیم.
کوستا : دل پیرو مانند اشراف زاده های رم از زمین خارج شد لقب اووتزیونه به اشرافی در رم باستان بود. دل پیرو اشراف زاده ای مانند رونالدینیو که برنابئو را به اتش کشاند..
مارکا : دل پیرو مادرید را تحقیر کرد.
اسپورت : برنابئو تسلیم دل پیرو شد.
پیبلیکو : پینتوریکیو برای همیشه
ال پاییس : دل پیرو نقاش مادرید
و تیترهای دیگری که همگی ارزش و شایستگی الکس را نشان می داد.
به پشم حاج فیروز اردبیلی !نقل قول: