نقل قول:
من میگم بازی های کپی را از اینجا بخر هم مفت میده هم راحت و بدون دردسره
[HTML]forum.persiantools.com/t176905.html[/HTML]
Printable View
نقل قول:
من میگم بازی های کپی را از اینجا بخر هم مفت میده هم راحت و بدون دردسره
[HTML]forum.persiantools.com/t176905.html[/HTML]
اون جی تی ای 4نقل قول:
اونم کمبت 9
آقا من خودم مهندس نرم افزارم و خیلی قاطعانه بهتون میگم تا کنون نرم افزاری نوشته نشده که بتونه به سخت افزار آسیب برسونه و همچین نرم افزاری وجود خارجی نداره .نقل قول:
فقط دو مورد وجود داشته که اون هم در حقیقت به سخت افزار آسیب نرسونده - یکی روی مانیتور های قدیمی بوده که اگر شما کارت گرافیکی داشتی که رزولوشنی بالاتر از مانیتورت رو ساپورت میکرد میشد با نوشتن یک نرم افزار یا اصلا بدون اون رزولوشن رو تا حدی بالا برد که مانیتور خراب بشه که این خرابکاری نرمافزاری نبوده - یعنی باز سخت افزار بوده که سخت افزار آسیب رسونده نه نرم افزار به سخت افزار .
یکی هم همی کرم استاکس نت بوده که باز خودش به سخت افزار آسیب نرسونده بلکه با تنظیم کردن سخت افزارهایی که مستقیما توسط نرم افزار کنترل میشدند باعث آسیب رسوندن به سخت افزار های دیگه شده بود .
توی Ps3 هیچ کدوم این شرایط وجود نداره و حد اکثر خرابکاری که ممکنه بوجود بیاد بریک شدن کنسول هست که اون هم با یک بک آپ ساده از NAND همه مشکلات برطرف میشه .
اینکه نرم افزار میتونه به سخت افزار آسیب برسونه از اون حرفهای سوپر بیسوادی هست که خیلی ها میزنند .
یادمه قدیم ها میگفتند میکرو جنیوست رو به تلویزیون وصل نکن خرابش میکنه :13:
این میشه حکایت اون بنده خدایی که هی ازش ساعت میپرسند میگه حالا انقدر بپرسید تا خرابش کنید :27:
سلام یه چند وقت نبودم چه فضایی شده این تاپیک!!!
بچه ها خوبن؟ آقا میلاد و آقا جاوید و آقا سعید و آقا علی ...؟(چه قدر آقا شد!!LOL!!(خوب همه بزرگترن چی کار کنم؟!!!:31::40:))
جاوید جون خون خودتو به جوش نیار!! :31:
یه چندتا چیز بگم:
آقا محمد به حرف مغازه دار جماعت اعتماد نکن! یعنی به حرف کسی که میبینی منفعتی تو کار براش هست اعتماد نکن! من بچه ها اینجا میدونن جزو اولین نفرایی بودم که دانگل بازیرایانه رو گرفتم ولی پسش دادم چون رفتم سراغ آنلاین بازی کردن. همین مغازه دارایی که میبینی (علی میدونه کی رو میگم!) برمیگشتن به من میگفتن اینا چیه میزنه کنسولتو میسوزونه و این حرفا بعد چند وقت که خودشون آورده بودن هی میگفتن که این دانگلا معرکست و این حرفا! اینو مطمئن باش که این حرفا باد هواست! همون جوری که بچه ها برات توضیح دادن این -- خطری که نداره هیچ یه جورایی فایده هم داره(دیدم یه جا کسی که این حرفو زده بود مسخره کرده بودی!) میدونی چرا؟ یکی از ضعف های PS3 لنز ضعیف درایوش هست. این عمل بازی از روی هارد باعث میشه که کمتر به اون فشار بیاد.
یه چیز دیگه کی گفته وقتی میگن ضد خش یعنی کلا هیچیش نمیشه؟ اتفاقا دیسک های BlueRay به خاطر فناوری فشرده سازی که توشون به کار رفته و لایه ها خیلی به هم نزدیکن با کوچکترین خراشی غیر قابل استفاده میشن و نمیشه باهاشون کار کرد(مثل CD و DVD نیست که همه باهاشون اسکی میکردن!) برا همین یه فناوری ضد خش روشون به کار رفته که اتفاقا خیلی هم به کار نمیان! برا همین موقع خرید بازی همه خیلی دوست دارن که بازی آک باشه(من ولی برام مهم نیست! نگاه میکنم ببینم خش داره یا نه!)
یه چیز دیگه(من چقدر حرف دارم و میگم یه چیز دیگه!!LOL:31:(از بس نیومدم فروم مونده تو دلم!!)) امروز رفته بودم Sony Center دیدم برا تبلیغ LED و LCD هاشون از دموی بازی GrandTurismo 5 استفاده میکنن!!!:18: کفم بریده بود!!
یه سوال PSN شما هم اینطوریه؟ این چند روزه روشن که میکنم Sign In میشم ولی همین که وارد بازی میشم که آنلاین بزنم Sign Out میشه!! حسرت یه بازی درست و حسابی تو دلم مونده!!:19:
قربون همتون:40:
شما اگر میخواستی Ps2 یا Wii رو هَک کنی چی کار میکردی ؟ که نیازمند نصب مودچیپ هستند.نقل قول:
تازه توی Wii اگر نخوای مودچیپ اینستال کنی باید کل فرمور کنسول رو دستکاری کنی و کل CIOS ها رو بریزی به هم و کلا کنسول از حالت عادی خارج میشه !
کپی خور کردن Ps3 کار خیلی سختی نیست - حتی با ماشین حساب مهندسی هم این کار رو انجام دادند پس خیلی نگران نباش .
قیمتش توی اروپا 20 یورو هست ایران نمیدونم .
راحت ترین راه اینه که کپی خور نکنی ، چون به نظر من ارزش نداره Ps3 رو کپی خور کنی بهتره یه 360 هم در کنارش بخری برای بازی های مالتی و با Ps3 فقط انحصاری هاش رو بازی کنه که بازی هایی که ارزش بازی کردن دارند بیشتر از 10 تا نیستند . (البته سلیقه ها با هم فرق دارند ولی معمولا به صورت میانگین هر شخصی حدو 5 تا 10 از بازی های انحصاری رو خوشش میاد)
بازی اورجینالات روی دیسک سر جاش میمونه دیگه ! اگر منظورت اینه که اینستالشون کردی نه چیزی نمیشه سیو هات سر جاش میمونه ولی بهتره قبلش به بک آپ لگیری .
بهترین راه دانلود کردن هست ، ولی شما توی ایرانی و دانلود کردن برایت غیر ممکنه - میتونی بری بازی ها رو بخری فکر هم نمیکنم زیاد باشه قیمتش . من که برای خودم BlueRay Writer خریدم - بلوری خام هم دونه ای 1 یورو هست همه چیزم رو رو اونها بک آپ میگیرم .
آره من هم مخالفه اينم كه ميگن ميكرو و سگا و --------تلويزيونرو خراب ميكنه!!!فقط چون خيلي قديما فيش av نبود شايد منظورشون اين بوده كه محل فيش ورودي ممكنه شل بشه----چون بايد واسه ديدن تلويزيون و كنسول اون فيشرو همش جا به جا كرد---
ولی بیشوخی اینجا در حد یه مبتدی هم پیدا نمیشه سواله به این راحتی رو جواب بده والا من فروم هایی که مدیر بودم نمیزاشتم هیچ سوالی بدونه پاسخ بمونه فکر کنم اینجا متروکه شده !!!!
اینم بار سوم که سوالو می پرسم !
چون سوالم خیلی ابتدایی بود احتمالآ کسی جواب نداده !! چون همه اینجا مهندس هستند فقط سوالات سطح بالا جواب میدن مثل ه-- و تغییرات سخت افزاری از این چیزا !!!
حالا اگه امکان داره بگید این فلش پلیر برای بروزرشو از کجا نصب کنم !!!!!!!!
جاويد جان من تو تاپيكاي زيادي اين جور مواردو ديدم واسه همين گفتم---اينم يه مورد=
سلام.
آقا من بازی AC رو از رو دی وی دی ریختم رو هارد خارجی ، بعد رو دستگاه گذاشتم ، بالا آوردم گفت باید سیستم آپدیت بشه منم زدم Yes یه چند وقت گذشت و کنسول دو بار ریستارت شد . بعد حالا دیگه دستگاه دانگل رو نمی شناسه (دانگل رو از بازیرانه گرفتم)!! چیکار کنم؟
یه چیز دیگه بعد از این اتفاق دیگه دسته بدون سیم شارژ کار نمیکنه! نمی دونم اون چشه!
خواهشا جواب بدین مرسی
منظورتون Adobe Flash Player هستش ؟نقل قول:
ممنون که جواب دادیننقل قول:
اره Adobe Flash Player یا هر چی که سایت هارو درست باز کنه
اصلا این بروزرش addons نداره یا یادشون رفته بزارن ؟
امیدوارم زبانتون خوب باشه :نقل قول:
کد:http://www.ehow.com/how_5087887_install-flash-player-ps-browser.html
ولی به طور کلی آپگرید فلش پلیر بر میگرده به آپگرید خود فرمور و معمولا کاربران نمیتونند آپگریدش کنند ولی اگر نصب نباشه میتونند نصبش کنند .کد:http://en.kioskea.net/forum/affich-19866-how-do-i-upgrade-my-adobe-flash-player-on-ps3
دوستانی که این فکر به سرشون زده Waninkoko v2 رو نصب کنن اینکارو نکنن چون هیچ چیز خاصی نداره و kmeaw خیلی بهتر هست. توv2 waninkoko بعد از هر بار restart باید lv9 patcher اجرا بشه ولی تو kmeaw نیازی نیست.
راستی من این بازی هارو تاحالا گرفتم و همشون بی دردسر اجرا شدن.
Metal Gear Solid
God of warIII
Need for speed HP
killzone 2
COD:Black ops (یک فایل update داشت که با نصب اون اجرا شد)
motostorm
burn out paradise
AC:Brotherhood
Ninja Gaiden Sigma
Red Dead
Dead Space II
Pes 2011
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال: dead space گرافیک خیلی عالی داره ولی تو قسمت Dead space extraction که واسه بازی با Move هست گرافیکش خیلی پایین تر هست. کسی دلیلشو میدونه؟
یعنی کلاً بازی های move گرافیک پایینی دارند؟ یا این مورد به یک دلیل دیگه اینجوریه؟ (شبیه counter strike هست یکجورایی)
در ضمن COD-Black ops هم واسه من گزینه strioscope 3d غیر فعال بود :(
شما با این ادبیاتت مشخص هست طرز فکرت چیه ولی به هر حال اینو بدون نظافت چی سر کوچه ما اطلاعاتش تو کار خودش از منو شما و هزار تا دکتر و مهندس و فوق لیسانس بیشتر هست. اتفاقاً تنها چیزی که هیچ چیزیو اثبات نمیکنه و نمیشه بهش تکیه کرد مدرک هست. اینا فقط تجربه هست نه علمی.نقل قول:
من به شخص اطلاعات رو از سایت ها می گیرم مثل همین فروم و فروم های خارجی و اون CD فروش ها هم همین کارو میکنن.بنا بر این نه ما احمق تشریف داریم که کسی بتونه تو سرمون چرندیات فرو کنه به قول شما، نه اونا همچین فکری می کنن. مگه اینکه طرف واقعاً مثل شما هیچی ندونه اونوقت شاید از آب گل آلود کلی ماهی بگیرن و می گیرن.
در ضمن من دانشگاهی پیدا نکردم مدرک PS3 Jailbreaking بده,اونم فوق لیسانسش:19: شرمنده:27:
والا بر اساس لینکی که sonixax عزیز گذاشته دقیقاً مثل firefox نصب میشه. فقط کافی که یک سایت که فلش داشته باشه مثل youtube رو باز کنی بعد خودش پیغام install missing plugin میده. که همونجا واست flash player رو دانلود میکنه. فقط مشکلی که هست اینه که چون سایت adobe ایران رو تحریم کرده باید از Proxy موقع تنظیمات اینترنت PS3 استفاده کنید و بعد برید install missing plugin رو بزنید:10:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قبلاً خودش پست ها رو ادغام می کرد . چرا نمیکنه دیگه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میلاد جان من نمی گم که -- نرم افزاری برای سخت افزار مشکلی بوجود می آره من می گم چون فریم ور دستکاری به اندازه فریم ور اصلی استیبل نیست ، برای همین مشکلاتی رو ممکنه بوجود بیاره واسه همین با -- نرم افزاری مخالفم همین ...نمونه مشکلات اولیه هم عدم پخش فیلم های بلو ری تو کاستوم فریم ور بود ! که ظاهرا بعدا این مشکل رو حل کردن ...نقل قول:
اون بازی Dead space extraction از کنسول wii پورت شده واسه همین گرافیکش پایین تره ...نقل قول:
دوست عزیز نباید آپدیت می کردی دستگاه شما احتمالا الان رفته رو فریم ور اصلی بدون دانگل برو تو سیستم ببین فریم ور الانت چیه ...نقل قول:
در مورد جی تی ای اون دوستمون جوابتون رو دادن و در مورد کامبت کاور اصلی بازی اینه نه اون که شما گذاشتی هر سایت معتبر بازی همکه بری همین کاور رو گذاشته ! دقتم بکنی هیچ جای کاور اصلی هیچ عدیدی ننوشته و بازی هم به همین اسم بیرون می آد نه کامبت نه ! شما اگه منابعتون رو چهارتا سایت معتبر قرار می دادید الان از این حرفا نمی زدید ........نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان جواب این سوال منو میدین ؟
دوست عزیز میل خودتونه با چه روشی کپی خور کنید در این مورد کلا بین علما اختلافه ، من با توجه به چیزایی که تومغازه دوستم دیدم می گم با دانگل بهتره حالا خیلی ها اعتقاد دارن بدون دانگل بهتره ، هر کی نظری داره دیگه ...نقل قول:
ممنون ازتون دوستان با این صحبتا بهتره اصلا کپی خور نکنم:31:آخه ایکس باکس هم نمیتونم بگیرم بابام کلا با بازی مخالفه حالا یه ایکس باکسم بگیرم میگه ایکس باکس و پلی 3 رو گذاشتی بغل هم چی بشه:31:
من فکر میکنم قیمت بازیای پلی 3 رو به کاهشه الان آقا جاوید میاد 2 3 تا چک میخوابونه زیر گوشمون میگه نه.این فکر نظرمه نظر.نه دلیلی دارم نه منطقی نه منبعی هیچی فقط حس ششمم میگه بازیاش ارزون میشه در حدی که گرون ترین بازیش بشه 40 تومن(جاوید جاننن نزننننننننننن نظرمه بابا):31:
درباره جی تی آی هم شرمنده خوب مریضن مگه با اعداد رومی مینویسن؟
درباره کمبت هم باشه هر چی شما بگی این عکسی که ما گذاشتیم اصلا غیر مجازه.ولی داداش چرا نصفه نیمه جواب میدی چون نظرم با نظرت فرق داره میخوای اذیت کنی؟:41:خوب کامل سوالامونو جواب بده دیگه
گفتم این کمبته بهتره یا قبلیه.تو ایران اومده یا نه؟اگه اومده قیمتش چنده؟اگه هیچ کدومشم نمیدونی لااقل بگو نمیدونم فکر نکنم از قصد نمیگی
اگه قیمت اون بازیا هم کسی بگه ممنون میشم چون برا عید میخوام یه 10 20 تا بازی بخرم میخوام قیمتا دستم بیاد پول کم نیارم
در ضمن کسی برا ما توضیح نداد چی به چیه ها جز چند نفر.خوب بگید دیگه جدی جدی میخوام اینکارو بکنم
پولای عیدمو به جا اینکه بدم 10 تا بازی بخرم میدم میدم 50 تا بازی میخرم
الان یکی گفت توپخونه نبر یه حرف زشتیم زد معنیش این بود که کلاه برداری میکنن:31:گفت ببر پایتخت پاناسونیک 50 میگیره کپی خور میکنه
خوب من هیچی سر در نمیارم از این کار.یعنی ببرم اونجا بگم سلام کپی خور کن 2 ساعت بعد برم بگیرم بگم مرسی؟
دانگل چیه؟نرم افزاری چیه سخت افزاری چیه؟این پسره میگه ببرم اونجا کپی خور میکنه بازی برات میریزن رو فلش بیشتر از 10 تومن هم نیست هر بازی.بعد خودت میبری تو خونه میریزی رو هارد.واقعا درسته؟خوب اینی که اینقدر ساده توضیح داد آدم خیالش راحت میشه میگه میرم این کارو میکنم اما من میام اینجا وحشت میکنم میگم بابا غلط کردم همینجوری خوبه:31:
نرم افزار دانگل و بدون دانگل و آپدیت و بک آپ و اسلیم و فت و اینجور چیزا چیه دیگه؟من فقط میدونم یه پلی 3 خریدم 430 تومن با 2 تا بازی روش 250 گیگ همین و حالا هم میخوام برم پایخت بگم سلام اینو کپی خور کنید.مگه غیر از اینه باید کار خاص دیگه ای بکنم؟فقط تروخدا با لبخند و ملایمت توضیح بدید دوباره میترسمااااا.فقط میخوام بگید که من رفتم تو مغازه بعد از سلام و خسته نباشید چی بگم؟بعد که درست شد هر بازی رو بریزم تو فلش کپی میکنه تو دستگاه و اجرا میکنه؟مثل کامپیوتر دیگه؟همین ممنون
دوست عزیز نظر دادن در مورد چیزی با اطلاعات غلط دادن در مورد یه چیزی زمین تا آسمون فرق می کنه ، اون عکس کاور شما تقلبی هست همیشه قبل از اینکه یه بازی منتشر بشه از این عکسا کلی می آد تو نت الان سرچ کنید عکس پلی استیشن 4 م هست !!!! همچنین بگردی کاور نید فور اسپید 45 ممکنه پیدا کنی ، بازم سرچ کنی ویندوز ده ماکروسافتم واسه دانلود پیدا می کنی !! در مورد سوالاتون هم اول دو تا بازی رو وقتی می شه با هم مقایسه کرد که جفتش اومده باشه نه اینکه یکش اومده باشه و یکی نیومده باشه ، دوما بازی یه چیز سلیقه ایه شاید شما عاشق یه بازی باشید و من ازش متنفر باشم نمونش من از بازی جی تی ای متنفرم این بازی مفت نمی ارزه ولی ده از ده گرفته و کلی هم طرفدار داره پس بازی سلیقه ایه!!!! بعدشم گفتم شاید برید تاریخ ریلیز بازی رو نگا کنید ولی ظاهرا شما منبع معتبری نمی شناسید یه سایت معتبر بهتون معرفی می کنم که احتمالا اسمشو تا حالا نشنیدید !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سایت خوبیه همه چی هم داره نوشته حتی تو این هفته چه بازی هایی قراره بیاد ! بازی هم که قراره بیاد سرچ کنی توش تاریخ ریلیز شو بهت می گه ، معمولا تو ایرانم بازی ها چند روز زود تر از ریلیزشون موجوده دلیلشم اینه که مغازه دارا تو ایران وای نمی ایستن تا تاریخ ریلیز جهانی بازی رو بفروشن !!!!!!!!!!!!! قیمت ها هم تو ایران به عشق فروشنده بر می گرده هیچ قانون قاعده خاصی نداره که بخوایم قیمت بازی خاصی رو بهتون بگیم ....کد:www.gamespot.com
بعدش دعوا که نداریم من همون اول گفتم که هیچی نمی فهمم ..........
خوب منم نمیفهمم به هم میخوریم دیگه:31:نقل قول:
نه اسمشو شنیده بودم ای جی ان هم زیاد میرفتم جدیدا نمیرم اما بازم ممنون
خوب بگو نیومده فکر کردم اومده.19 آپریل نوشته میاد.
درباره این -- به زبان یه نوجوان 16 ساله سوم تجربی هم توضیح بده نظر قبلیمو میگم.فکر نکنی من اسکولمااااااا الان میگی یه روز میگه کپی خور میکنم یه روز میگه نمیکنم.آخه به خدا دوستام که میگن فقط میگن برو کپی خور کن راحت بازی برات میریزن تو فلش همین.اما اینجا که میام با بحثای عظیمی رو به رو میشم و واقعا نمیفهمم چیه.رک بگید من از هیچیه پلی 3 سر در نمیارم چون 2 هفتس خریدم.کار درستیه برم کپی خور کنم؟اگه آره که اون سوال قبلیامو که 2 تا بود جواب بدید.
جاوید جان من جواب اون دوستمون رو داده بودم ، درسته که هَک کردن کنسول باعث میشه یک مقداری چپر چلاغ کار کنه که چیز غیر عادی هم نیست - Wii هم همین طوریه . یه بازی جدید میاد باید 3000 تا پچ و IOS نصب کنی تا یه چیزی بشه !نقل قول:
نقل قول:
منم مشکلم با همین تحریم سایت adobe که تاحالا نتونستم نصب کنم !!! میخواستم ببینم راه دیگه نداره که از جایه دیگه دانلود کنم که اینطور که معلومه نمیشه !!!
پس آگه امکان داره مراحل وارد کردن ------ رو کامل بگید ممنون !
بعد میگی هیچی نگین!:19:نقل قول:
آخه برادر من(تازه فهمیدم همسن هم هستیم!!) چجوری بازی میشه 40؟؟
بازی در مینیموم قیمت تو آمریکا 69.99 $ هست.(درسته آقا میلاد؟) بعد چه طوری اینجا میشه 40؟ یعنی فروشنده سود نکنه؟؟:18:
این سوال منم میشه جواب بدین؟ شما هم با PSN مشکل دارین؟ آقا جاوید؟نقل قول:
سلام .
یه سوال از اساتید محترم اونم این که دیسک بازی رو بهتره موقع خاموش کردن کنسول دربیاریم یا بمونه تو خودش؟
در ضمن نظرتون راجع به لنز بلوری ps3 چیه؟ چون واسه من که کنسول رو -- نکردم مهمه بدونم از لحاظ قدرت و دوام لنز درایو ps3 چه جوریاس؟؟ رفته رفته ضعیف میشه یا نه؟
خیلی ممنون بابت راهنمایی
بزار خيالتو راحت كنم!!!نقل قول:
حالا كه شك داري به اينكه اورجينال بازي كني يا كپي؟؟؟و اينكه ميترسي به كنسولت صدمه وارد شه!!!خب اورجينال بازي كن و كپي خور كردنو ولش كن تا فكرت آسوده باشه---(البته منظورم اين نيست كه ه-ك به كنسول صدمه ميزنه---چون به دلت افتاده و ترس داري ميگم كپي نكن)
در مورد كمبت و دي سي بازي بدي نيست كاراكتراي جالبي داره و هر كدوم دو تا فينيش دارن كه زدنشون راحته!!!البته من هنوز نتونستم با ووندر وومن فينيش بزنم!!!
هر كدوم از شخصيتها فنهاي جالبي دارن و تو بازي خون هم وجود داره و اينكه لباساشون پاره ميشه و صورت و بدنشون هم زخمي ميشه!!!
در كل بازي خوبيه نسبت به تيكن 6!!!تيكن نسخه آخري خيلي نااميدم كرد!!!به نظر من خوب بود به جاي اينكه اينهمه كاراكتر عجيب و غريب تو بازي قرار بدن بيشتر به موضوع و داستان توجه ميشد---من با تيكن 2 خيلي حال كردم و ميكنم!!!چون شخصيتهاي جالب و دوست داشتني داره و هر كدوم جذابيته خاصي دارن!!!فضاها و دموها و ---هم كاملا طبيعي و منطقيه!!!خيلي دوست دارم همين تيكن 2 رو با گرافيك روز بازسازي كنن!!!البته هر كدوم از نسخه ها ويژگي خوبه خودشونو دارن اما تيكن 2 به نظر من بي نقص تر بود!!!
حالا اگه خيلي كمبت دوست داري ايني كه گفتمو بگير بازي كن خوشت نيود ميبري عوض ميكني---
نسخه نهمي هم هنوز فكر نكنم اومده باشه!!!واسه همين كسي نميتونه نظر بده---
سلامنقل قول:
فرقی نمیکنه دیسک رو خارج کنی یا بذاری داخل بمونه ... هیچ ضرری نداره برای کنسول.
در مورد دوام لنز هم باید بگم هر چیزی عمری داره؛ اما اگر درست استفاده بشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد .. لنز PS2 من بعد از 10 سال داره مثل ساعت کار میکنه..
موفق باشید
بستگی به بازی داره ، اگر قدیمی باشه و در عین حال نو باشه تا 1000 دلار هم قیمتش میره بالا - مثلا الان Resident Evil Code Veronica اگر بتونید یه دونه آکبندش رو پیدا کنید 999 دلار پولشه .نقل قول:
اگر قدیمی و دست دوم باشه از 5 تا 15 دلار و اگر یه مقداری قدیمی باشه و نو قیمتش حد اقل 50 دلار هستش مثل متال گیر 4 .
جدید ها هم که از 70 دلار شروع میشه - تازه توی اروپا که میاد به خاطر مالیات و گمرک و این حرفها ، همین اعداد رو باید به یورو پرداخت کنید ، یعنی چون ارزش یورو بیشتر از دلار هستش قیمتش کمتر نمیشه :13:
من امروز ظهر کیل زون سه رو آنلاین بازی کردم مشکلی نداشتم ، این کیل زون سه آنلاینش خیلی نامردیه و محیطشم خیلی کوچیکه : ( فاز نمی ده آنلاین دوش با حال تر بود ....نقل قول:
بهترین دانگل برای ps3 چی هست ؟ من شنیدم ps3 break خیلی خوبه.
این سایت ایرانی داره اینو میفروشه به نظرتون خوبه بگیرم یا مارک بهتری هم هست ؟
[HTML]http://www.gamecgame.com/product/141/PS3------Dongle-break-com/[/HTML]
دو روش وجود داره:نقل قول:
1) از تو قسمت Network Settings خود PS3 وقتی تنظیمات دستی رو انتخاب کنی، بعد از انتخاب IP و MTU ازت میخواد وضعیت Prox y و UPNP رو مشخص کنی که اینجا Use Prox y رو انتخاب کن و یک IP و Port که از سایتهای خارجی به عنوان Prox y میشه پیدا کرد رو وارد کن. این روش از فیل تر عبور نمیکنه فقط مشکل تحریم رو حل می کنه و سرعتش هم پایین هست.
2) روی Laptop یا PC که کارت شبکه Wireless داشته باشه نرم افزار Connectify رو نصب کن. رو سیستم(PC) یک VP N بساز و بهش کانکت شو.
وقتی به VP N کانکت شدی رو PC ، میتونی کانکشن VP N رو با connectify تو محیط share کنی و AP بسازی باهاش.
اونوقت با PS3 از راه Wireless به این AP که ساختی متصل شو.
میدونم یکم پیچیده توضیح دادم. وقت کنم ساده ترش میکنم.:10:
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
یکی به من بگه آخه دانگل چه مزیتی نسبت به CFW داره که بعضی ها طرفدار دانگ هستند بعضی ها CFW؟نقل قول:
چرا دانگل آخه؟ من Kmeaw CFW نصب کردم و همه بازی هارو بی دردسر اجرا میکنه هیچ مشکلی هم نداره.
من تازه بازی ریختم رو هارد external که می گفتن usb3 نخرید نمیاد من بدون مشکل اوردم فرقی نداره فقط باید formatesh fat32 باشه کسی هست از تهران بازی ps3 رویه هاردش داشته باشه به من پیام بده لطفآ من بازی ps2011 و gta iv liberty city رو دارم رویه هارد
اخه فکر میکنم دانگل دردسر cfw را نداشته باشه و بتونه راحت بازی های جدید را اجرا کنه ولی cfw شنیدم ک همه میگن بازی های جدید را اجرا نمیکنه. رو چه فریموری cfw نصب شده ؟نقل قول:
بچه ها تا حالا هکی امده ک روی فریمور 3.56 کار کنه ؟
خوب هر کس نظری داره من بر اساس چیزایی که دیدم دانگل رو ترجیح می دم ، دلیلشم بالاتر گفتم وقتی شما با دانگل کپی خور می کنید فریم ور اصلی دستگاه رو دارید و به نظر من فریم ور اصلی خیلی پایداری بیشتری داره نسبت به cfw ... ولی خوب cfw هم مزیت های خودشو داره مثلا برای بازی های جدید لازم نیست فایل eboot دستکاری بشه ، البته برای این بازی خیلی جدیدا که 3.56 می خوان مثل دراگون ایج تو cfw شما باید یه فایل pkg نصب کنید و از eboot دستکاری استفاده کنید ولی رو دانگل نیازی به نصب اون pkg نیست فقط باید eboot دستکاری استفاده کرد ولی بازم سلیقه ایه من تو مغازه دوستم خیلی دیدم اومدن cfw رو دانگرید کنن برگردن رو فریم ور اصلی و استفاده از دانگل به خاطر مشکلات جزئی و گاهی مشکلات بزرگ بازم نظر شخصیه ، معمولا اونایی که اسلیم دارن بیشتر دنبال cfw هستن چون باید کابل بکشن و اینا یکم براشون سخته ! البته من همیشه می گم با یه رابط که کلید داشته باشه می شه این مشکل رو حل کرد .... بازم هر کس نظری داره ، البته تو ایران خیلی ها اعتقاد دارن چون دانگل ها رو دست مغازه دارا مونده اونا بیشتر پیشنهاد می دن از دانگل استفاده بشه و اون مغازه دارایی هم که دانگل ندارن اصرار دارن به cfw !!!نقل قول:
نقل قول:
این تکه بالا را من نفهمیدم . کابل برا چی بکشیم ؟ ممنون میشم اگه کامل توضیح بدی !!!!
نقل قول:اخه کدوم دردسر؟نقل قول:
همه کاری که من میکنم اینه که PS3 رو روشن می کنم میرم تو Gaia manager بازی رو انتخاب و اجرا می کنم بدون اینکه کوچیکترین دردسری داشته باشه. تازه این CFW رو 3.55 هست و دانگل رو 3.41
بازی جدید هم تست کردم روش. Dead space جدید هست خوب. من هر بازی که تا حالا خریدم رو اجرا کرده.درسته بعضی از بازیها که تعدادشون خیلی کم هست نیاز به دستکاری eboot.ini دارن ولی واسه دانگل که همه بازی ها این دردسر رو دارند.
من با مغازه دار یا کسی درباره دانگل صحبت نکردم ( تو بابل هیچ مغازه ای نیست که بفروشه ، همه سفارش میگیرن)
تجربه خودم هست. CFW از نظر Stable بودن با OFW هیچ تفاوتی تو هیچ جا نداره (Kmeaw) و نیازی هم به خاموش کردن از پشت نداره. تازه رایگان هم هست و نیازی نیست براش 30 تومن هزینه کنید. نظر شما محترم ولی دلیلی پیدا نمیکنم که کسی بخواد بجای CFW از dongle استفاده کنه.:41:
واسم عجیب هست یکم که هنوز دانگل استفاده میشه.
برای اتصال دانگل PS3 باید کلاً از برق کشیده بشه. تو FAT ها پشت دستگاه یک کلید on/off بود که استفاده از اون راحت تر از کشیدن و وصل کردن کابل برق تو slim هست ،چون slim دکمه on/off نداره و باید کابل برقش رو جدا کرد. حالا بعضیا میاد وسط همون کابل یک کلید میچسبونن برای راحتینقل قول:
دوستان من با دسته ps3 راحت نیستم و من دسته xbox 360 سیمدار اصل دارم اما 10 بار امتحان کردم ps3 نشناخت و شنیدم که کلا بهش نمی خوره
اما میگن دسته pc به ps3 می خوره من می خوام یکی از این مدل های لاجیتک رو بگیرم اما بازم شنیدم دسته باید حتما سیم دار باشه
می خواستم بدونم دسته بی سیم باهاش کار نمیکنه؟؟
اگه سیم دار بگیرم همه دکمه هاش توی بازی ها درست کار می کنه یا ممکن بعضی هاش کار نکنه؟
جون p30world جواب بدین ... ممنون
گفتم که نظر شخصیه قرار نیست چیزی رو به کسی تحمیل کنیم .... شما خودت رو داری می بینی مشکلی نداری من تو مغازه دیدم افراد زیادی که به مشکل خوردن ، در ضمن من بازی هایی منظورم بود که 3.56 می خوان دد اسپیس دو 3.56 نمی خواد ، حالا اون بحث دستکاری eboot اصلا مهم نیست چون بالاخره بازی رو هر دو اجرا می شه و یه بارم که eboot دستکاری بشه برای همیشه راحت اجرا می شه ، در مورد اون بحث فریم ور که می گید کاستوم 3.55 ، اون 3.55 واقعی نیست بلکه اینجوری نوشته شده رو 3.41 با دانگل یک اسپوف می زنن می شه 3.55 ولی مطمئنا اینا با هم فرق می کنن !!! ، به عنوان مثال 3.55 واقعی توانایی پخش فیلم های بلو ری تری دی رو داره ولی شما رو 3.55 کاستوم نمی تونید یه فیلم بلوری تری دی رو اجرا کنید البته این مورد که گفتم خیلی مهم نیست چون به هر حال رو 3.41 دانگلی هم نمی شه فیلم بلو ری تری دی اجرا کرد !!! در هر صورت هر کی نظری داره ، اونم که می گید رایگانه بله اگه خودتون انجام بدید رایگان ، فعلا که تو توپخونه مغازه داران با انصاف 40 هزار تومن می گیرن برای ریختن کاستوم فریم ور در حالی که دانگل رو بیست تومن می فروشن !!! ، اون دانگلم اگه دستی خودتون بسازی خوب پاتون خیلی کمتر در می آد تا برید بخرید !نقل قول:
اخه کدوم دردسر؟
همه کاری که من میکنم اینه که PS3 رو روشن می کنم میرم تو Gaia manager بازی رو انتخاب و اجرا می کنم بدون اینکه کوچیکترین دردسری داشته باشه. تازه این CFW رو 3.55 هست و دانگل رو 3.41
بازی جدید هم تست کردم روش. Dead space جدید هست خوب. من هر بازی که تا حالا خریدم رو اجرا کرده.درسته بعضی از بازیها که تعدادشون خیلی کم هست نیاز به دستکاری eboot.ini دارن ولی واسه دانگل که همه بازی ها این دردسر رو دارند.
من با مغازه دار یا کسی درباره دانگل صحبت نکردم ( تو بابل هیچ مغازه ای نیست که بفروشه ، همه سفارش میگیرن)
تجربه خودم هست. CFW از نظر Stable بودن با OFW هیچ تفاوتی تو هیچ جا نداره (Kmeaw) و نیازی هم به خاموش کردن از پشت نداره. تازه رایگان هم هست و نیازی نیست براش 30 تومن هزینه کنید. نظر شما محترم ولی دلیلی پیدا نمیکنم که کسی بخواد بجای CFW از dongle استفاده کنه.
واسم عجیب هست یکم که هنوز دانگل استفاده میشه.
هر کی یه جور راحته من بشخصه با دانگل راحت ترم الانم اگه بخوام برم رو کاستوم باید کلی از eboot هامو عوض کنم !
اقا خیلی ممنون بابت راهنمایی
حالا واسه واسه اینکه درست استفاده بشه از لنز چه کاری مثلا باید انجام داد؟
بعد نکته دیگه که میخواستم از شما بپرسم اینه که این طبیعیه تو بعضی از جاهای بازی که پردازش سنگین میشه, دچار افت فریم میشیم؟ (این قضیه رو pc کاملا طبیعی بود ولی ps3 رو نمیدونم!)
نه من به دلم نیفتاده صدمه میزنه.میگم که توی یاهو که با بچه ها چت میکنیم خیلی ساده توضیح میدن میگن برو کپی خور کن 50 تومن بعدش هر بازی رو که بخوای برات میریزن رو فلش با قیمت زیر 10 تومن میبری نصب میکنی به همین سادگینقل قول:
خوب من میشینم فکر میکنم میبینم خیلی کار ساده ایه پس عید میرم این کار رو میکنم
اما وقتی میام اینجا هی دانگل و دینگول و اسلیم و سی سی یو و اینجور چیزا رو میشنوم خوب میگرخم.اینکه باید دستکاری کنی و آپدیت کنی و سیم کشی کنی و کابل کشی و ... اینا.مگه میخوان ای دی اس ال نصب کنن؟:31:کسی هم نیست با زبان ساده توضیح بده برا آدم.مثلا من الان فول زیستم یکی مثلا ازم بخواد یادش بدم اگه بخوام اذیتش کنم و باهاش پدر کشتگی داشته باشم یه جوری توضیح میدم طرف آخر بگه بابا غلط کردم نخواستم نمیخواد یاد بدی.اما اگه واقعا بخوام کمکش کنم از ابتدا شروع میکنم یاد میدم طرف بفهمه چی میگم. اما اینجا بعضی از کاربرهاش حالت اول رو دارن.یعنی یه جوری جواب میدن آدم میترسه میگه بابا ولش کن گور بابای کپی خور کردن.ولی دوستام یه جوری توضیح میدن که آدم دوست داره بره کپی خور کنه.من این وسط موندم میشینم به این مطالب فکر میکنم میگم پس وللش اصلا کپی خور نمیکنم
من میخوام یکی کمکم کنه از این دو گانگی در بیام و بلاخره تصمیممو بگیرم نه اینکه یه جوری توضیح بده که از 100 تا کلمش نفهمم چی گفته
البته توضیح دادن از ابتدا خیلی سخته ها شاید نیم ساعت وقت اونی رو که بخواد بنویسه برام رو بگیره.اما خوب شاید بلاخره یکی پیدا شه جواب اون سوالامونو بده:31:خدا بزرگه:31: