فک نکنم به قشنگی این پیدا بشه :دینقل قول:
Printable View
فک نکنم به قشنگی این پیدا بشه :دینقل قول:
دوستان کسی بازی Hoyle Majestic Chess رو داره بزاره واسه دانلود؟:sq_8:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز بهتر بود سوالتون رو در اینجا مطرح میکردید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال لینک دانلود.
بفرماید:محتوای مخفی: لینک
سلام
من خیلی گشتم ولی دیگه بازی تو سبک Age of Empires و Age of mythology و وارکرفت و ... کلا این دست بازی های استراژیک پیدا نکردم
چیزی سراغ دارید که فضاش مدرن و تانکی و ... نباشه و قسمت داستانیش هم خوب باشه؟:31:
مود EB رو برای بازی Rome total war بازی کنید، با اشکانیان سرزمین های دیگرو فتح کنید، از لحاظ صحت تاریخی از بهترین هاست همه ی نام های بازی تاریخی و واقعیست، صداگذاری سربازان ایرانی را هم یک هموطمن انجام داده است.
البته بازی اندکی سختی می باشد و کاری دشوار پیش رو دارید.
پیروز باشید.
-------------------
دوستان عزیز بازی شبیه ساز رانندگی با وانت سراغ دارید؟
rome total war رو که چندین بار تموم کردم با تمام مودهاش به علاوه تمام سری total war :sq_13:نقل قول:
فکر کنم دیگه چیزی نبونده باشه بازی نکرده نباشم:sq_25:
تو نسخه طلایی دارینویس بود:31: سخت تر از خود بازی اصلی هستنقل قول:
فکر کنم باید منتظر بمونیم تا سال دیگه برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که تو نسخه ی طلاییه باید این باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که من گفتم مود هست و مود رو نباید خرید و فروش کرد.
حالا اگه می خوای بازی واقعن سخت و حرفه ای باشه بیا مولتی پلیر بازی کن.
چند تا بازی پارتی چند نفره مثل Crash Bash یا Rio یا ... برای کنسول XBOX 360 معرفی می کنید ؟
اگه آرکید هم باشه اشکال نداره .
سلام دوستان ؛ -1 کسی میدونه نسخه ی جدید کالاف و اسسین کی میاد ؛ -2 اگه میشه 2 _ 3 تا بازی جدید که تو یکی دو ماه اخیر اومده معرفی کنین
بتلفید 3 هم خوبه ؛ ولی چند تا مشکل داره ؛ اول اینکه غیرمجازه و دوم اینکه ممکنه حرست دربیاد ( به خاطر چرندیاتش در مورد ایران)نقل قول:
1- اساسینس کرید 7روز دیگه و کالاف دیوتی 21روز دیگه میادنقل قول:
2- Medal Of Honor Warfighter - Dishonored - Borderlands 2
NFS Most Wanted هم تا 1 هفته دیگه عرضه میشهنقل قول:
نه از فردا 5 روز!نقل قول:
من که دقیق نگفتم رفیق :دینقل قول:
سلام دوستان
چنتا بازی باحال معرفی کنید که سبک Warhammer 40000 Space Marine باشه
خیلی بازی باحالی بود ، فقط تعداد مراحلش کم بود
سلام یه بازی مثل جنرال ها معرفی می کنید که تک نفره (career) داشه باشه حتما یا آنلاین بشه بازی کرد...
مرسی
سلام بر دوستان
ببخشید ، دوستان کسی بازی میگ میگ (قدیمی بود) را داره ؟
جریان بازی هم این بود که،میگ میگ و گرگ برای هم تله های مختلف درست میکردن.خیلی گشتم ولی نتونستم اصلا پیداش کنم .
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
باتشکر
سلام.من دنبال یه سبک بازی می گردم اما چون اسمی از هیچ بازی ای مد نظرم نیست گفتم اینجا بگم
دنبال یه بازی ماجراجویی یا تخیلی و یا یه میکسی از هر دوش میگردم که خودم جای شخصیت باازی بازی کنم.یعنی خودم شخصیت اصلی روهدایت کنم..به اینجور بازی ها چی میگن؟ فقط یه چیزی می خوام که زیاد ترسناک نباشه :D
مرسی
Euro Truck Stimulator 2?نقل قول:
نقل قول:
دوستان کسی هست جواب بده ایا؟
یه بازی تو سبک Command & Conquer Generals
می خوام
یعنی توش توپ و تانک باشه + استراتژیک
آنلاین هم داشته باشه
یه بازی توپ تو سبک مدیریتی میخوام
اینکه بتونم یه جایی یا یه شهری یا هر چیزی رو مدیریت کنم و امکانات بازی هم زیاد باشه
یه بازی 6 7 سال پیش انجام دادم که یه زمین برفی خالی داشتی و توش تلکابین و هتل و ... احداث میکردی و مردم میومدن اسکی و تفریح اونجا
بعدش واسه هر چیزی که میساختی خودت تعیین میکردی که چقد باشه پولی که از مردم میگیرن و اگه اون پول زیاد بود مردم شاکی میشدن و استقبال کم میشد
تو بازی تلکابینا و ... هم خراب میشدن و باید تعمیرگاه میساختی براشون و کارای دیگه
کسی اسم این بازی رو میدونه؟
سلام
لطفا یه بازی شطرنج معرفی کنید که محیطش ساده ولی بازیش حرفه ای باشه گرافیکش هم مهم نیست میخوام حجمش کم باشه. خودم چند تا دارم ولی بیشترشون خیلی ساده بودن.
این بازیو برای کسی میخوام که توی بازی شطرنج رقیب نداره برای همین مهمه که حرفه ای باشه.
تاکید میکنم که محیطش ساده و لی بازیش حرفه ای باشه.
دوستان بهترین بازی رالی چیه؟؟؟/
سری Rally Colin Mcrae که آخرین نسخه ی رالی آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که با لایسنس تقریبا کامل مسابقات رالی یکی از بهترین های این سبک هستش...نقل قول:
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه توضیح مختصر از این بیان کردیم...
البته خود WRC هم بازیش هست که خیلی ضعیف عمل کرده بود...
تصاویری از محیط بازی توسط خودم:
سلام دوستان
من تو همین P30world تبلیغ بازی ایرانی شتاب در شهر را دیدم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم این بازی چطوره ؟! کسی گرفته ؟!
به نظر توی بازی های توی این سبک که کار ایرانیا بوده از همه بهتره...نقل قول:
محیط های بازی هم شبیه ساز کامل تهران نیست، اما خیابوناش کاملا شبیه هستند...
جمله عینا کپی شده:همچنین امکانات کاستومایز کردن خودرو هم تو بازی هست:نقل قول:
نقشه بازی شامل فضای شبیه سازی شده به وسعت 100 کیلومتر مربع شهری و برون شهری به همراه سه پیست مسابقه و بیش از ده ها مرحله جذاب دیگر از جمله سرعت عمل ، مسابقات پرش ارتفاع و زمان، مسابقات رالی خیابانی و ...است. امکان خرید و فروش ماشین ، تعمیر، تعویض قطعات، اسپورت کردن، تعویض رنگ و ... در این بازی برای بازیکن وجود دارد. بازی شامل ده ها ماشین خارجی و ایرانی است.
تو گاراژش عکس امام هم داره:n10:
سلام
بازی های زیر وجود داره ؟
Harry Potter and the Sorcerer's Stone - 2001
Harry Potter and the Chamber of Secrets - 2002
Harry Potter: Quidditch World Cup - 2003
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 2004
Harry Potter and the Goblet of Fire - 2005
Harry Potter and the Order of the Phoenix - 2007
Harry Potter and the Half-Blood Prince - 2009
با سلام
میشه یه بازی بگید تو مایه های مکس پین3 ولی از مکس پین قشنگتر؟
متشکرم
سلام.خسته نباشید.دوستان من خیلی وقت پیش king of the road رو بازی میکردم و تقریبا محدودیتی نداشت.با این که حجمش پایین بود.
آیا تو این یکی دو سال اخیر شبیه سازی مثل این اومده که محدودیت کمیتری داشته باشه.تو سلطان جاده ها میشد حتی سواری بخری جدا از اینکه میشد ماشینو به سلیقه خودت تغییر بدی.(بوق.رنگ.سپر و...)
من SCANIA Truck Driving Simulator رو دانلود کردم نمیشه عوض کرد.euro track هم فکر نکنم بشه سواری باهاش خرید.حالا بازی ای هست که محدودیت کمتری داشته باشه تا برم گیر بیارم؟
فقط بشه هر ماشین سنگین و سواری رو خرید.بنزین زد.بار زد.سپر و چرخ و ... خرید و روش سوار کرد.مثل سلطان جاده ها
ممنون اگه راهنمایی کنید.موفق باشید
سلام
ببخشید نمیدونم جای مناسب تاپیک زدم یا نه
میشه ی بازی کامیونی قشنگ با گرافیک بالا معرفی کنین
ممنون
بهترین بازی که تو این سبک پیدا میکنی Euro Track Simulator 2 هستش :نقل قول:
موفق باشی............کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=479354
من هم دنبال همچین بازی ای هستم.نقل قول:
تا حالا که پیدا نکردم.
18 wheels of steel haulinنقل قول:
این بازی خیلی خوبیه
باهاش خاطره ها دارم
سلام
شوتر اکشن سوم شخص که جدید باشه چی هست؟
مثل Max Payne 3 و Spec Ops
پیدا کردین به ما هم بگین :دینقل قول:
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier هم شوتر سوم شخص خوبیه که البته اونم برای چند ماه پیشهنقل قول:
سلام
شوتر اکشن سوم شخص که جدید باشه چی هست؟
مثل Max Payne 3 و Spec Ops
امسال به جز این سه تا دیگه شوتر سوم شخص خاصی نداشتیم...
داشتم خوشم نیومد حذفش کردم :دینقل قول:
تا 2010 باشه مشکلی نیست