یه سوال داشتم دوستان .
شاید مسخره باشه.
اون کلید وسطی توی کنترلر هندز فیری بین کلیدای کنترل صدا چیه؟من تا حالا کشفش نکردم
Printable View
یه سوال داشتم دوستان .
شاید مسخره باشه.
اون کلید وسطی توی کنترلر هندز فیری بین کلیدای کنترل صدا چیه؟من تا حالا کشفش نکردم
هيشكي نمي دونه واسه چيه... وقتتو تلف نكن...نقل قول:
5700 در تمام محصولات نوکیا بخش ایران یافت نمیشه!!بخش ایرانی سایت نوکیا فارسی شده!!برید 5700 رو توش پیدا کنید!!!!!!!!:41::41:پس به خاطر همین بود که گارانتی معتبری در ایران نداشت!!!:18::18::13:
من لينك واستون گذاشتم كه نوكيا خودش ميگه تا 2 گيگ... شما امتحان كردي اون وقت... پر 4 گيگو جواب ميده؟؟؟؟ داداش به نظرت چطوره اصلا نوكيا بياد امتياز شركتشو بده به شما!!! هر چي باشه شما بهتر از خود سازندگان گوشي بارتونه ديگه....نقل قول:
ضمنا شما سكوت نكن... برو اطلاعات كسب كن... من خودم رفتم كلوپ ان95 8 گيگ سوال كردم بعد اومدم اينجا پست دادم... مثل خيلي از دوستان رو هوا حرف نمي زنم....
ان95 سي پي يوي ضعيفتري نسبت 5700 داره... باور نداري؟؟؟؟
اينو قبول نداريد؟؟؟؟ اينو كه ديگه من نگفتم يه كاربر فعال انجمن خريد گوشي گفته.... لطفا پس چيزي نگيد كه تمام اون پستايي كه داديد با اين يه پستتون بره زير سوال...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2364735&postcount=1526
كاملا تاييد ميشه... منم ديدم...نقل قول:
5700 در تمام محصولات نوکیا بخش ایران یافت نمیشه!!بخش ایرانی سایت نوکیا فارسی شده!!برید 5700 رو توش پیدا کنید!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس به خاطر همین بود که گارانتی معتبری در ایران نداشت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهزاد خان ان95 2 تا سی پی یو 332 مگاهرتز داره و سخت افزارش کاملا با 5700 فرق میکنه و داری چیپ گرافیکی میباشه!!حالا شما خودتو بکش!ولی ان95 8 گیگ 650 تومنه و 5700 250 تومن!!!!
من الان دوست دارم جاي 5700... 1200 داشتم... چون لا اقل اسمش تو ليست گوشياي نوكيا هست...
نترس!!5700 برای بعضی کشورها ریلیز قانونی نشد!مثل ایران و یا حتی هند!!!توی هند هم نیست!!ولی بدون گارانتیش رو پیدا میکنی!!!
من اصلا با چيپ گرافيك و قيمتش كار ندارم... طبق اطلاعاتم اين گوشي cpu ضعيفتري نسبت به 5700 داره و شما هم اشتباه مي كنيد كه ميگيد كه 2 تا cpu به اين گندگي داره... مي تونيد از بچه هاي كلوب ان95 8گيگ سوال كنيد....نقل قول:
منم كه نميگم 5700 خوبه يا نمي خوام گوشيمو شاخ جلوه بدم.... من مي گم اين گوشي 4گيگ ساپورت نمي كنه... بعضي ها سي پي يورو نشون مي دن كه 369 مي باشد و من ميگم كه ساپورت حافظه ربطي به سي پي يو نداره و به حافظه ي كاربري مربوط ميشه... و به همين دليل هم ان95 پيش كشيدم كه سي پي يوي ضعيفتري نسبت به 5700 داره ولي به خاطر داشتن حافظه ي كاربري بسيار بالا توانايي ساپورت 4گيگ رو داره...
نقل قول:
ولی من با گارانتی موبایل پلاس 14 ماهه فکر کنم اگه درست گفته باشم ! ، خریدم !
:20:
شرمنده rainysky جان....نقل قول:
من کوچیکتر از اونم که بخوام از شما ایراد بگیرم....
ولی.......
ان95 معمولی و ان95 8گیگ و ان82 دو تا سی پی یو 332 مگاهرتز ندارن....
بلکه یه سی پی یو 332 مگاهرتزی از نوع Dual (دو هسته ای) دارن.....
نه مجید جان!هر دومون اشتباه میکنیم!!!ان95 و 8 گیگ و ان82 داری سی پی یوی 332 مگاهرتزی +یک سی پی یوی برای دوربین که کمکی هست میباشند و سخت افزار این 3 گوشی به گونه ای هست که از قدرت سی پی یوی بهینه تر استفاده میکنه و به خاطر همین قویتر هستند!!مثل ان96 که 334 مگاهرتزه!در نوشته میبینیم که 2 مگاهرتز عددش بیشتره ولی در عمل بسیار عملکرد بهتری داره چون سخت افزارش جدیدتر شده!!
چه میدونم والا....نقل قول:
منم از یکی از بچه های فروم این موضوع رو شنیدم و برای شما هم نوشتمش و همینجا متن کامل اون جریان رو نقل قول میکنم :
نقل قول:
در مورد dual cpu یه نکته ای رو بگم. متاسفانه بعضی ها فکر میکنن dual cpu یعنی دو تا cpu
در حالیکه dual cpu یک نوع به خصوصی از cpu که شامل دو هسته س. برای کامپیوتر هم چنین cpu هایی هست حتما دیدید و شنیدید. منظور دو تا cpu نیست منظور یک cpu با دو هسته س. بچه هایی که درس سیستم عامل رو پاس کردن میدونن داشتن دو هسته چه قدر تو سرعت و از بین بردن وقفه ها تاثیر داره. پس بازم نگید n82 دو تا cpu داره. یک cpu داره از نوع dual...
i have no idea mr majid393:11::11::5::46::10:
سلام
آقا درباره این سایت نوکیا بگم که گاف زیاد داره زیاد بهش اعتماد نکنین:
1. اصلا 5700 توی لیست محصولات تولیدیش نیست!!!
2. گوشی 6120 رو تو مشخصاتش گفته که تا مموری 2gb بیشتر ساپورت نمیکنه
ولی توی لیست گوشی هایی که مموری 4gb نوکیا رو ساپورت می کنن اسم 6120 هستکد:http://europe.nokia.com/A4399011
دیگه از این سوتی بزرگتر می خواین !!!کد:http://europe.nokia.com/products/accessories/all_accessories/memory-cards-and-cables/memory-cards/MU-41/MU-41-compatibility
بعدش برای این 6120 رو مثال زدم که از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری کاملا مشابه 5700 خودمون هست.
مرسی
چرا اینجا همه با هم دارن دعوا می کنند ؟
مقایسه ی سالم خیلی خوبه !
ولی دعوا کاملا مخالفم !
هی بزنید تو سر و کله هم راستی رفتم پیدا کردم اون کلید وسطی توی هدست 5700 چیه
رلستی آخرش به کجا میرسین نمیدونم
بچه ها من 5700 قيمت كردم با منوي فارسي 248 تومن(راستي اين فارسياش اصل هست يا نه)
کلید وسط چه کاری انجام میده؟نقل قول:
الان 2،3 روزه که وقتی گوشیو به کامپیوتر از طریق usb متصل می کنم وقتی جدا می کنم گوشی هنگ می کنه،باید باطریو در بیارم.قاط زدم از چی می تونه باشه؟
درستهنقل قول:
نوكيا از اين كارا زياد ميكنه
من خودم يه گوشي سامسونگ داشتم نوشته بود تا 1 گيگ ساپورت ميكنه ولي من توش دو گيگ انداختم و پر هم كردم
ولي بعضي از آقايون ميان بدون اطلاعات قبلي و يا تست كردن با ديدن يه مشخصات ميگن كه تا دو گيگ ساپورت ميكنه
هر كي 4 گيگ خريد ساپورت نكرد بياد من جلوي خودش ميذارم تو گوشيم و تا خرخره پرش ميكنم هيچ اتفاقي هم نميفته
اينجا كسي دعوا نداره ولي اگه خواستي دعوا هم مي كنيم...نقل قول:
فكر كنم شما گوشيتونو در حالت data transfer به pc وصل مي كنيد كه در اين صورت بايد حدود 10 ثانيه پس از كشيدن گوشي از كامپيوتر صبر كنيد در غير اين صورت يا اگه با صبر كردن هم حل نشد يه بكاپ بگير بعد مستر ريست كن... در اين صورت مطمئنا درست ميشه....ولي اگه دوستان راه ديگه اي هم بلدن بگن....نقل قول:
الان 2،3 روزه که وقتی گوشیو به کامپیوتر از طریق usb متصل می کنم وقتی جدا می کنم گوشی هنگ می کنه،باید باطریو در بیارم.قاط زدم از چی می تونه باشه؟
نميدونم ولي شما تو ذهنت مي توني سامسونگ در پيتو با نوكيا مقايسه كني؟؟؟نقل قول:
منظورت از اطلاعات قبلي تجربست؟؟؟؟ در اين صورت من در مورد انداختن رم 4 فعلا هيچگونه تجربه اي ندارم ولي من نوكيارو يه سايت رسمي ميشناسم و حرفش به هر حال واسم سنده...و بر اساس همين سايت هم پست ميدم...
در غير اينصورت هيچ جايي ننوشته كه تا 4 ساپورت مي كنه...
شما مي خواين حرف خودتونو كه رسمي نيستو به كرسي بنشوني؟؟؟ باشه...اينم ميگم كه بحث به كل تموم شه...
ملت... اين گوشي به گفته ي اين آقا 4 گيگو عالي و بدون كم شدن سرعت و اتفاقات ديگه ساپورت مي كنه همه بريد بخريد ولي اگه كار نكرد و مفت مفت 28 هزار تومن ريختيد تو جوب ramتونو بدين به اين آقا ...
ولي بنده تا امتحان نكنم اين حرف ها رو قبول ندارم...شما هم خودتون مي دونيد....
سلام
خسته نباشيد
من نميدونم چرا اين 2 يا 3 روزي كه گوشي رو خريدم تو يك ساعت گوشي شارژ كامل ميشه و تا 3.5 ساعت هم كامل آهنگ پخش ميكنه ولي اون درجه اي كه ميگه چقدر ظرفيت باطري داره هميشه بالاي بالاست و هيچ وقت پايين نمياد
باي
شما از اين اتفاق ناراحتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه والانقل قول:
من حاضرم باتري و شارژر گوشيمو با شما عوض كنم.... (فقط به خاطر مشكل شما... وگرنه من كه مشكلي ندارم...)
نقل قول:نقل قول:
ما که تا حالا نفهمیدیم برای چیه ..اضلا ممکنه کار خاصی انجام نده ...
شما کلا مشکل داری با همه ...اگر همه پی سی هم جمع بشن و بگن که تا 4 گیگ ساپورت میکنه شما گوش نمیکنی !!نقل قول:
تازه گوشی e250 ساسمونگ دره پیت که شما میگی قانونا نباید تا 512 بیشتر ساپورت کنه ..من 1 گیگ انداختم روش کاملا جواب داد ...
بچه ها يه سوالي دارم... راستش فكر مي كنم كه شارژر گوشيمو عوض كردن(تو مغازه)
شارژر گوشي من از اين كوچولوهاس...
اينم عكسش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي خواستم بدونم واسه شما هم همين طوريه؟؟؟؟آخه تو سايت نوكيا اينو به عنوان شارژر مسافرتي معرفي كرده نه شارژر اصليش....
من نميگم جواب نمي ده من ميگم اين گوشي تو 4 گيگ پر هنگش بيشتر مي شه و سرعتش كمتر....نقل قول:
من با همه مشكل دارم چون حرف حقو ميزنم... مي توني بگي بنم كنن... ولي من هيچ خطايي انجام ندادم كه كسي بخواد ازم خرده بگيره فقط ميگم كه نوكيا اين گوشيو تا 2 گيگ معرفي كرده... تو پست قبلم هم گفتم كه همه مي تونن برن بخرن... ولي متاسفانه حتي يك نفر تو اين كلوپ 4 گيگ نداره كه در طول زمان ببينه اين گوشي با رم 4 چه ميكنه...
ضمنا بالاخره فهميدم اين جريان گوشي هاي 5700هاي بلك چي بود... اين گوشي ها مثل ساير گوشيهاي چيني ساخت چين هستند و به هيچ وجه نوكيا اين گوشي رو نساخته.... مثل اكثر گوشي هاي چيني كه شبيه به مدل هاي نوكيا هستند اينم عكسش... ببخشيد كه بزرگه چون اگه اديتش مي كردم بايد دوباره آپلودش ميكردم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....
بالاخره ايمان آوردم.... ايمان آوردم...
بالاخره يه منبع معتبر پيدا كردم كه نوشته باشه تا 4 گيگ ساپورت مي كنه... خيلي تلاش كردم ولي بالاخره تو همون سايت نوكيا پيدا كردم البته نه قسمت آسياش... نوشته كاراييب.....
شما هم نگاه كنيد....
نگاه كنيد من از اول گفتم يه منبع معتبر بدين ولي همه گفتين كه من مي دونم ميخونه وقتي هم كه ميگفتم منبعت چيه مي گفتين... مي خونه ديگه ولي مني كه خودم ميگفتم كه نه بعد از مشاهده ي مطلب از منبعي معتبر قبول كردم... دوستان خودتون سعي كنيد يكممم شده منطقي باشينو رو هوا حرف نزنيد(همچنين نگيد كه همه با من مشكل دارن....)کد:http://www.nokia-caribbean.com/A4693053
جواب سوال منو ندادين گفتم اين گوشي منو فارسيش اصله يانه
اين سايت نرم افزارهاي سيمبيان 9.1 داره
mob4u.ir
-----------
نقل قول:
فکر نکنم مشکلی داشته باشه ...
نقل قول:
عزیز 5700 سیمبین 9.2 هست ...:46:
عزیز 5700 سیمبین 9.2 هست ...:46:[/quote]
ممنون از راهنماييت ولي من يك جا ديدم كه گفته بودن نرم افزارهاي 9.1 رو جواب ميده نميدونم شايد طرف اشتباه گقته بود
كسي رنگ سبز اين گوشي رو نديده ببينه قشنگه يانه
سلامنقل قول:
شارژر منم مثل مال شماست و اينكه واسه اون درجه به جايي كه خريدم زنگ زدم گفت ويروس داره من تا حالا از گوشي داداشم كه مطمئن بلوتوث كردم و از جاي ديگه بلوتوث نداشتم
باي
راستي كسي جواب منو تداد
كه چرا درجه اون پايين نميره
باي
ممنون از راهنماييت ولي من يك جا ديدم كه گفته بودن نرم افزارهاي 9.1 رو جواب ميده نميدونم شايد طرف اشتباه گقته بود[/quote]نقل قول:
درسته ..نرم افزارهای 9.1 هم بهش میخورن اما خودش.2 هست ..:27:
والا من سبز ندیدم اما خاکستری دیدم قشنگ بوده...نقل قول:
میشه واضح تر بگید ؟نقل قول:
دوستان اون نرم افزاري كه فلاش گوشي رو تبديل به چراغ قوه مي كنه اگه روي اين گوشي جواب بده شايد بشه تو شب عكسهاي بهتري گرفت نظر شما چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:8: