سلام. متوجه نشدم شما الان سال سوم رو تموم کردین و برای سال پیش دانشگاهی میخواین ثبت نام کنین ؟ بزرگسال ؟؟
سلام. متوجه نشدم شما الان سال سوم رو تموم کردین و برای سال پیش دانشگاهی میخواین ثبت نام کنین ؟ بزرگسال ؟؟
سلام دوست گرامی.. روزانه هستم و پیش داشگاهی ثبت نام کردم و دارم به 18 سال نزدیک میشم میخوام گواهی معافیت تحصیلی از پلیس +10 بگیرم..دفتر دار میگه روی پروندت گواهی اشتغال و معافیت سال سوم وجود نداره و پلیس +10 به این موضوع گیر میده...موقعی که پروندمو از مدرسه قبلی میگرفتم یه گواهی اشتغال به تحصیل بهم دادن برای پیش دانشگاهی الان به نظر شما مشکلی وجود داره
نقل قول:
سلام دوست گرامی.. روزانه هستم و پیش داشگاهی ثبت نام کردم و دارم به 18 سال نزدیک میشم میخوام گواهی معافیت تحصیلی از پلیس +10 بگیرم..دفتر دار میگه روی پروندت گواهی اشتغال و معافیت سال سوم وجود نداره و پلیس +10 به این موضوع گیر میده...موقعی که پروندمو از مدرسه قبلی میگرفتم یه گواهی اشتغال به تحصیل بهم دادن برای پیش دانشگاهی الان به نظر شما مشکلی وجود داره
نه مشکلی نیست شما به صورت قانونی دارین تحصیل میکنین
هیچ مشکلی نیست ، بار ها گفتم به حرف آدم های غیر مجرب در زمینه نظام وظیفه صحبت نکنید که شما را به قهقرا می برند و با تخیلات خودشان قوانین را تغییر می دهند یا شایدم می سازند.
پس همون گواهی که موقعی که پروندمو گرفتم بهم دادن رو قبول میکنن مربوط به پیش دانشگاهی هستنقل قول:
نقل قول:
دقیقا توضیح دهید سنتان چه قدر است و در حال حاظر در چه مقطعی تحصیل می کنید و مدرک دیپلم را در چه سالی اخذ کردید و گواهی معافیت را برای چه کاری می خواهید؟
این هارو توضیح بدهید تا خدمتتان عرض کنم.
نقل قول:
مدرک دیپلم رو شهریور ماه گرفتم الان پیش دانشگاهی تحصیل میکنم و 4 روز دیگه 18 ساله میشم و گواهی رو میخوام بگیرم چون مدرسه گفته سنتون رو کنترل کنین که غیبت نخورین و برای کنکور و غیره مشکل ساز نشه
مدرسه برای خودش گفته ، آموزش و پرورش و اتوماسیون اداری مدرسه خودشان با سازمان وظیفه عمومی مکاتبه دارند و سازمان آموزش و پرورش ناحیه مربوطه قانوناً باید به نظام وظیفه وضعیت شما را اطلاع بده ، اما به هر حال به جهت اطمینان، شما ماه آینده یه سر برو دفتر پلیس +10 و کد ملیت را بده به مسئول ، کد ملی را وارد سیستم می کند و وضعیت نظام وظیفتو شرح می دهد ؛ از این جهت می گم که خیالت راحت بشود ، چون ممکن است سیاست آموزش و پرورش در شهر ها قطب ها و نواحی مختلف متفاوت باشد.(اما به هر حال فکر نمی کنم) شما امسال باید بری دنبال عکس دار کردن شناسنامه و گرفتن کارت ملی ، شناسنامه عکس دار یا کارت ملی برای کنکور الزامی است.نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز خیلی اقایی .شناسنامه و کارت ملی رو در گذشته ردیف کردم ... الان سه چهار روزه منو در به در کردن این اداره اون اداره میگن برو گواهی سال سومت رو بگیر لازمه مدرسه که قبلا بودم منحل شده و اموزش و پرورش میگه به ما مربوط نیست
مدرسه ای که بودید منحل شده؟ چرا درست و کامل توضیح نمی دهید چی شده؟نقل قول:
آیا شما اصل مدرک دیپلمتان را موفق شدید اخذ کنید؟ اصل مدرک دیپلم مقوای تمام رنگی با مهر و امضای مدیر کل آموزش و پرورش و امضای مدیر مدرسه. آیا شما چنین گواهی ای دریافت نموده اید؟ آیا مدرک موقت پایان تحصیلات دوره متوسطه را دریافت نمودید؟
کدام شهر و منطقه هستید؟
نقل قول:
اون مدرسه که دوران دبیرستان تا سوم متوسطه رو گذروندم منحلش کردن و یه مدرسه دیگه اومده جاش و منو انتقال دادن به مدرسه دیگه ..موقع دریافت پرونده کارنامه سه سال دوره متوسطه و چند گواهی که یکیشون بیشتر شبیه معرفی نامه بود روش کد انتقال بود و یه گواهی دیگه توضیحاتش درمورد پیش دانشگاهی بود رو بهم دادن ..تمام افرادی که پرونده گرفتن مقوای رنگی دیپلم با مهر رییس اموزش و پرورش دریافت نکردن.. والان میگن یه گواهی نمیدونم اشتغال به تحصیل سال سوم یا معافیت تحصیلی بگیر برای پلیس +10 درضمن منطقه 3 محروم ایلام هستم
پاسخی نبود ... اصل کلام پلیس +10 اون گواهی موقت پیش دانشگاهی رو قبول نمیکنه
پاسخی نبود ... اصل کلام پلیس +10 اون گواهی موقت پیش دانشگاهی رو قبول نمیکنه
اگر قبول نمی کند ، احتمالا چون مدرک دیپلم شما زیر سوال است ، حتما از طریق اموزش و پرورش پیگیر باشید
سلام
من متولد خرداد 72 هستم ورودی 90 دانشگاه دولتی کارشناسی روزانه
الان ترم 9 هستم اگر کاردانی بگیرم بیام از دانشگاه بیرون باید برم خدمت یا میتونم کاردانی به کارشناسی ثبت نام کنم ؟؟
نقل قول:
کارشناسی پیوسته دیگه؟ بیایید بیرون یعنی چی؟ یعنی انصراف بدید؟ اخه ترم نه یعنی چی؟ مگه ۸ ترم نباید باشد قاعدتا، اگر منظورتان انصراف است ، باید بروید خدمت.
سلام و عرض ادب
یکی از دوستان میخاد مشرف:n04: شه اجباری :n02:دفترچه رو 6/28 فرستاد اعزامشم افتاده 11/19 ولی تا الان معلوم نیست اموزشی کجا افتاده و به اون ادرسی هم که داده چیزی پست نشده .تو سامانه پیامکی سازمان نظام وظیفه پیام میدیم وضعیت درخاستو همین تاریخ اعزامو میده . چقد طول میکشه برگ سبزه یا سفیده نمیدونم دوم بیاد توش مکان اموزشی و شهرش مشخص باشه
به دیپلم هم امریه تعلق میگیره بره دنبالش ؟
ممنون :n16::n16::n16::n12:
حذف شه لطفا :n16:
اگر کاردانی بهتون تعلق بگیره باید برین خدمت و تموم کنین خدمت رو تا مجدد بتونین ادامه تحصیل بدیننقل قول:
اگه کسی تو مقطع ارشد که مجازش 6 ترم هست ، 6 ترم تموم نکنه و با مجوز نظام وظیفه 1 سال سنوات بگیره بعد اینکه فارغ التحصیل شد ، اون 1 سالی رو که نظام وظیفه بعد فارغ التحصیلی وقت میده رو داره ؟ یا چون از 1 سال سنوات اضافه استفاده کرده بعد فارغ التحصیلی بلافاصله باید دفترچه پست کنه ؟
با سلام
دوستان من ترم آخر کارشناسی هستم ... ثبت نام ارشد آذرماه هست ... امتحانش هم اردیبهشت 95 ... من دیگه بهمن ماه فارغ التحصیل میشم ... آیا بعد از فارغ التحصیلی یک بار دیگه امکان ثبت نام برای ارشد و شرکت در آزمون هست یا خیر ؟
یعنی ملاک زمان ثبت نام هست یا زمان امتحان هست ؟ چون من در حین تحصیل دارم ثبت نام میکنم ... و امتحانش هم زمانی هست که من دیگه 4 ماهه فارغ التحصیل شدم
ضمن اینکه من پارسال یک بار بصورت آزمایشی شرکت کردم
نقل قول:
قانونا باید بتوانید استفاده کنید و نباید مشکلی باشد ، جهت اطمینان از سازمان وظیفه عمومی سوال کنید.
قانونا باید بتوانید استفاده کنید و نباید مشکلی باشد ، جهت اطمینان از سازمان وظیفه عمومی سوال کنید.نقل قول:
نقل قول:
سوال شما را دقیقا متوجه نشدم ، شما ثس از فراغت یک سال فرصت دارید ، یعنی تا بهمن ماه ۹۵ فرجه دارید.
عزیز به صورت کلینقل قول:
شما بعد از فارغ التحصیلی
یعنی زمانی که کارای فارغ التحصیلی رو انجام میدید و نمرات کامل اومده باشه
بالای مدرک موقت یه تاریخ فارغ التحصیلی خورده
از اون تاریخ به مدت 1 سال وقت دارید دفترچه پست کنید
حالا از زمان فارغالتحصیل تا یکسال بعد هرکاری دلتون بخواد میتونید انجام بدید
زمان آزمون و ثبت نام و.... مهم نیست
شما بعد فارغ التحصیلی به مدت 1 سال میتونید کارهاتون رو انجام بدید
Sent from my D6502 using Tapatalk
سلام دوستان
من بهمن پارسال فارغ التحصیل شدم
با توجه به اینکه تاریخ ارشد عوض شد و رفت توی اردیبهشت ، 1 سال بیشتر میشه مهلتم
میخواستم بدونم حالا تکلیف چیه؟
این چند ماه بعد جز همون 1 سال حساب میشه یا باید دفترچه بفرستم و زمان اعزاممو تمدید کنم؟
مرسی:n16:
:n28:
این چندماه هم جزء اون یک سال حساب میشه. شما در هر صورتی بعد از فارغ التحصیلی یک سال وقت دارین برای ارسال دفترچهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من خرداد امسال در مقطع کارشناسی فارغ التحصیلی شدم میخواستم بدونم مهلت یک ساله معرفی آیا یک سال تقویمی هست یا یک ساله تحصیلی(یعنی تا پایان شریور سال بعد)؟
ممنون
یک سال تقویمی به اصطلاح 12 ماه تمامنقل قول:
روی برگه فارغ التحصیلی و یا همون مدرکتون هرتاریخ فارغ التحصیلی خورده شما 1 سال وقت دارید دفترچه پست کنید
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس منظور از خبر های این لینک ها چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بر فرض اینکه اصلا این قانون وجود نداشته باشه و همون یک ساله تقویمی باشه.من خرداد امسال در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم.اگر بخوام سال بعد کنکور ارشد بدم و ادامه تحصیل بدم.میتونم دفترچه رو قبل از اینکه مهلت یک سال تموم بشه ارسال کنم.بعد تاریخ اعزام رو که اگر زود بشه مرداد میشه رو به علت اعلام نتایج 2 ماه تاخیر بندازم و انشاالله دانشگاه قبول بشم میتونم دانشگاه ثبت نام کنم؟
باسپاس
اون قانون رو خوندم ولی چیزی رو یا متوجه نشدم یا بد توضیح داده بودنقل قول:
در مورد بخش دوم حرفتون
شما خرداد اگه دفترچه پست کنید غیر ممکن هست تا مرداد اعزام بشید
اعزامی های جدید 8تا 9 ماه طول میکشه اعزام بشن
بنده خودم اول آذر پست کردم و شهریور سال بعد اعزامم
یعنی بعد پست کردن دفترچه تا اعزام راحت 4 5 ماه طول میکشه
البته برای مقاطع کارشناسی
حالا شما اگه خیلی ریزتر میخواید بدونید میتونید از دفاتر +10 بپرسید
اینکه بعد پست دفترچه و بعدش قبولی دانشگاه و.....
که بعد به مشکل نخورید و خیالتان راحت باشه
ولی خب اعزام به خدمت در حال حاضر طول میکشه
اونم الان که به شدت شلوغه!!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگر کسی از دوستان اطلاعات دیگه ای داره ممنون میشم در میون بزاره
ممنون
شما اصلاً دفترچه را پست کن و برو سربازی و از وقتت استفاده کن ، نتایج که آمد ترخیص می شوید.نقل قول:
سلامنقل قول:
بله خودم هم همین تصمیم رو گرفتم اوایل سال بعد دفترچه رو پست می کنم
سلام
خواهش میکنم هرکسی جواب این سوال رو میدونه به من بگه :
من دانشجوی دانشگاه ازاد رشته برق هستم، ترم 5ام الان . میخوام هر وقت واحدهام به حد نصاب برای گرفتن مدرک فوق دیپلم رسید انصراف بدم و مدرک فوق دیپلم رو بگیرم و برم سربازی .
سوال من اینه که وقتی از سربازی برگشتم میتونم کارشناسی ناپیوسته بخونم ؟ دانشگاه ازاد یا پیام نور فرقی نداره ، الان یه جا خوندم دارندگان مدرک فوق دیپلم نمیتونن تو آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد شرکت کنن ، میخواستم بدونم یعنی واقعا نمیشه و هر کس فوق دیپلمش رو از کارشناسی پیوسته گرفته(دانشجوهای انصرافی ) اگر دوباره قصد درس خوندن داشته باشه باید بره دوباره کارشناسی پیوسته ثبت نام کنه و اون دوره 4ساله رو بگذرونه ؟
ادیت: آیا مدرک فوق دیپلمی که من بگیرم مدرک معادل فوق دیپلم بهش میگن ؟ این معادل قضیش چیه ؟
ممنون
سلام دوستان عزیزم
بنده یه سوال داشتم در مورد همزمانی درس دانشگاه و خدمت
بنده امریه سازمانی هستم خداروشکر و ساعت اداری میرم و برمیگردم خونه،میخواستم ببینم میتونم با توجه به قانون حال حاضر که ازش مطلع نیستم،همزمان با سربازی فراگیر پیام نور هم درس بخونم؟
فعلا آزمون رو شرکت کردم،حالا میخوام ببینم میشه؟
یوقت مشکلی برای سربازیم بوجود نیاره و مرخصی حساب بشه،الان به خاطر شرایط خوب سربازی و سختی که برای بدست آوردنش کشیدم و احتمال استخدامی آینده همون اداره حاضرم اصلا درس نخونم ولی خواستم یه تیر دو نشون بشه و وقتم دوبرابر ارزش پیدا کنه هم درس و هم خدمت
ممنونم از شما :n26:
شما پایان خدمت رو که گرفتی هرکاری دلت بخواد میتونی بکنی. مدرک معادل گرفته باشی هم میتونی کارشناسی ناپیوسته بخونی. اگه اینطوری نبود که مدرک معادل هیچ ارزشی نداشت !نقل قول:
سلام مجدد خدمت دوستان عزیزمنقل قول:
کسی اطلاعی نداره لطف کنه به بنده در این مورد؟
سلام
خسته نباشد
من دانشجوی پیام نورم و میخوام کنکور سراسری سال ۹۵ رو شرکت کنم تو رشته تجربی
میخوام بدونم تو دفتر چه ثبت نام کنکور کد نظام وظیفمو چند بزنم.چندبار هم دفتر چه رو خوندم متوجه نشدم.ممنون میشم راهنماییم کنید.منتظرتونم
باتشکر