درسته که تهران جمعیتش زیاده ولی اهواز هم کلان شهره و خوزستان هم نقش زیادی در اقتصاد داره پس حق مردمشه که پهنای باند بالاتر از این داشته باشند.نقل قول:
Printable View
درسته که تهران جمعیتش زیاده ولی اهواز هم کلان شهره و خوزستان هم نقش زیادی در اقتصاد داره پس حق مردمشه که پهنای باند بالاتر از این داشته باشند.نقل قول:
دیشب من تیکت زدم امروز باهام زنگ زدند اطلاعات تکمیلی رو ارائه کردند و بعدش گفت منتظر عاملین فروش بمون! اینا کی زنگ میزنن ؟ چقدر تو تهران بنظرتون طول میکشه؟
اینو کسی میتونه با توجه به تجربه خودش یه پاسخ تقریبی بده؟!
آقا هفته قبل خوب بود الان نزدیک 2 ساعته 300 مگ هم دانلود نشده وایمکس 4 مگ شبانه!! قطعی و وصلی و افت سرعت از 0 تا 400 کیلو!!!نقل قول:
- - - Updated - - -
آقا هفته قبل خوب بود الان نزدیک 2 ساعته 300 مگ هم دانلود نشده وایمکس 4 مگ شبانه!! قطعی و وصلی و افت سرعت از 0 تا 400 کیلو!!!نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
حداکثر سرعت روی IDM چقدر گرفتید؟
راهی نیست مودم های از مبین به ایرانسل برد؟!
سلام
نزدیک به 2-3 هفتس با پشتیبانی فنی مبین نت صحبت می کنم و میگن که شهرتون تحت پوشش هست
و جالبه که بخش فروش میگه تحت پوشش نیست
نمی دونم چرا اینجوریه
توی سایت شهرتون توی نقشه ی پوشش هست ؟ اگه هست تحت پوششه در غیر اینصورت هنوز بطور کامل راه اندازی یا فعال نشده .نقل قول:
سلامنقل قول:
کسی اطلاعی نداره؟
دوستان من یه مودم اکبند مدل جدیده WLTXFSR-104GN و دارم با طرح یک ساله اگر کسی خواست تلگرامم پیام بده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2
- - - Updated - - -
دوستان من یه مودم اکبند مدل جدیده WLTXFSR-104GN و دارم با طرح یک ساله اگر کسی خواست تلگرامم پیام بده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2
بستگی به محل زندگیتون دارهنقل قول:
برای من 3.5