سلام
من قصد دارم یه پرینتر اسکنر بگیرم که:
- رنگی باشه
- سه کار پرینت و اسکن و کپی رو انجام بده (اگه جدا هم بگیرم و سرعتش همونطور باشه، خوبه. اما اگه 3 دقیقه طول بکشه تا اسکن کنه، بدرد نمیخوره)
- قیمت فتو سیاه و سفید برابر صفحه ای 25-30 تومن بشه تا تفاوتی با فتوکپی بیرون نداشته باشه. مثلا اگه کارتریجی برای پرینتر وجود داشته باشه که 1100 تا صفحه چاپ کنه، و قیمتش زیر 35000 تومن باشه، به صرفه هست. البته میخوام متن رو کپی کنم و کیفیتشم کم میکنم پس فکر نمیکنم جوهر زیادی مصرف بشه!
- بتونه روی cd/dvd چاپ کنه یا اگه نمیشه روی لیبل بتونه چاپ کنه! (تشخیص بده کاغذ لیبل هست و دقیقا" روی قسمت مورد نظر چاپ کنه)
- قیمتش از 300 هزار تومن بیشتر نباشه (اگه تا 250 باشه که بهتره)
- برای کار خونگی میخوام و هفته ای نهایتا" 20 صفحه a4 کپی متن و 10 تا a4 عکس پرینت میگیرم.
- فردا پس فردا واسم ادا در نیاره، حالمو بگیره!
لطفا" بگید تو مارک های موجود کدوم بهتر هست و چه مدل هایی به درد من میخوره.
- البته من تو ایران زندگی میکنم. گفتم که شرایط رو در نظر داشته باشید:31:
توی سایت hp این مدل رو پیدا کردم: اگه قیمتش توی همین رنجی که سایت گفته باشه، فکر کنم خوبه. (بازم شما راهنمایی کنید)
hp photosmart c5580 all-in-one printer, scanner, copier
قیمت سایت: 150$ با 15$ تخفیف = 135$
کد:
http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=product_detail&product_code=q8341a%23aba
حالا فرق این پرینتر های 100 تومنی تا 300 تومنی فقط توی کیفیتشونه؟
چون من بعد ها نمیخوام باهاش عکس چاپ کنم بندازم تو آلبوم. فقط جلد dvd و روی dvd رو میخوام چاپ کنم.
پس اگه کیفیتش تا همین حد یا یکم بالاتر باشه و قیمتش کمتر باشه عالی میشه.
لیزری رنگی هم قیمتش با فتو اسمارت فرق چندانی نداره؟ و کیفیتشون هم یکی هست؟ و تو لیزری در اثر نور آفتاب و یا آب رنگش نمیره؟