ممنون اینو میدونم فقط یه آموزشی میخوام که با جزئیات باشه. مثلا اینکه چقدر اضافه کنم و ...:46:نقل قول:
Printable View
ممنون اینو میدونم فقط یه آموزشی میخوام که با جزئیات باشه. مثلا اینکه چقدر اضافه کنم و ...:46:نقل قول:
پس تا اینجای کار رو بلدی
ببین بسته به دمای فعلی CPU داره
الان شما فرکانس رو تا 220 ببر بالا بدون افزایش ولتاژ
در ضمن فرکانس رم هم بیار پایین
اگه خوب جواب داد یه تست پایداری با یه برنامه بگیر (Orthos)
اگه ارور داد یه کم ولتاژ بده
البته همیشه دما رو نگله کن که از 65 بالاتر نره
میتونی یه فن خوب بگیری و این کار رو بکنی
سلام
اساتيد محترم لطفاَ يه نگاه بندازن، ببينن اين سيستم ارزش و يا اصلا قابليت اور كردن داره؟
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چیزی ارزش اور کردن داره
سلام. مس تونس اورکلاکش کنی ، یکی از دویتان این پردازنده رو تا 2700 مگاهرتز اورکلاک کرده بود !! شما اگه بتونی به 2500 برسی خیلی خوبه!! بالاخره افزایش کارایی رو هم احساس می کنی ، کلأ هر چه قدر کهه پردازنده ضعیف تر باشه ، در اورکلاکش ، افزایش کارایی بیشتر احساس می شه!!نقل قول:
سلام
من میخوام سیستمم رو اور کنم البته نمیدونم نیازی داره یا نداره :20:بزارید تا مشکلم رو بهتون بگم:
من تا چند روز پیش مادربرد گیگا p31 داشتم و ازش راضی بودم (فقط مادربرد عوض کردم) الان هم که این p45 رو گرفتم هیچ فرقی نکرده هیچ تازه کلی هم کند شده و تا حدودی هم میدونم که مشکلم از رم هستش ( رم پاتریوت 2*1 گیگ با باس 1066 مشکی) چون وقتی بصورت دوال میزارم سیستم بالا نمیاد با چند بار ریستارت بالاخره بالا میاد الان هم هر لحظه امکان هنگ صفحه ابی معروف و ... شدید هستش بایوس رو هم از خود گیگا گرفتم 3 مدل رو اپدیت و تست کردم جواب نمیده رم ها بصورت تکی تکی کار میکنن بصورت یکی تو اسلت زرد یکی تو قرمز به خوبی کار میکنه ولی بصورت دوال با زحمت فراوان و چندین بار ریست کردن بالا میاد حالا نمیدونم این مشکل با اور کردن حل میشه یا نه :41:
پیشاپیش ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. ولتاژ رم رو چک کن و اون رو روی 2.1 بزار. احتمالأ مشکل از اونه.نقل قول:
سلام
آقا ما تا اينجا پيش رفتيم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال:
1- هنوز خيلي جا داره؟
2- از كجا ميشه فهميد حداكثر فركانس رم چه قدره؟ الان روي 166 گذاشتم كه با افزايش سرعت cpu الان 197 شده.
3- حداكثر دماي cpu چقدره؟
خيلي ممنون.
خب ، هنوز می تونیی خیلی اورکلاک کنی!! ولتاژ پردازنده رو روی 1.45 بزار و ضریب ht رو زیاد کن ، باید خیلی راحت به فرکانس 2.4 برسی. مراقب باش فرکانس رم از حد مجاز بیشتر نشه چون باعث ناپایداری می شه ، در ضمن دما رو هم مراقب باش ، در لود کامل نباید از 60 بیشتر بشه!!نقل قول:
حداكثر فركانس رم چنده؟
ضريب ht رو از 4x هم بيشتر كنم؟