من به صورت روشن شارژ می کنم ولی 100% می شه:5:نقل قول:
اما وقتی فیش رو می کشم 99 98 % میشه
Printable View
من به صورت روشن شارژ می کنم ولی 100% می شه:5:نقل قول:
اما وقتی فیش رو می کشم 99 98 % میشه
سلام
1-گوشیمو 10 شب گذاشتم شارژ بعد از این که 100% شد از شارژ گرفتم صبح روز بعد بدونه هیچ استفاده ی کنم شارژش رو 90% ایستاد البته گوشی و باتری چینی هستش برای همه همینطورییه؟
2-اگه بخوام باتری گوشیمو عوض کنم چی باشه خوبه و چه قدر تاثیر داره؟
سلام
k750و w550i دارم ولي نمي تونم فايل تصويري روش بريزم- لطفا برام يك نرم افزار convertor براي تبدل به mp4 بفرستيد-
با تشكر
سلامنقل قول:
اولا اینجا که کلوپ نرم افزار نیست.
دوما نرم افزار xilisoft video convertor را از سایت download.com بگیرید. هر چی که دلت یخواد تبدیل میکنه. حتی گلابی به 3gp !!!! پسوردش رو هم از سایت ---------------- بگیرید. بهترین نرم افزاریه که من تا حالا دیدم.
سوما اگه استادان پاسخ پرسش ما را نمیدانند بگویید تا آن را در سایت دیگری بپرسیم.
گوشی k750 دوستم اصلا روشن نمیشه حتی به کامپیوتر هم وصل نمیشه یکی کمک کنه؟؟؟
سلام به همه دوستان گوشی یکی از دوستانم رو امروز دزدیدند اگر کسی راهی داره که خود گوشی رو پیدا کنیم .ممنون میشم بگوید.البته به جز سوزاندن سیم کارت:41:
اگه گوشی دوستت رجیستر اصلی باشه باید بری مخابرات برات پیداش میکنن که گوشیت کجای این کره ی خاکیه.نقل قول:
اما اگه رجیستر دستی باشه اگه بری مخابرات یهو میبینی که 1000 تا گوشی با سریالی که دادی پیدا میشه.
متئاسفم.
سلام دوست عزیز ممنون از توجهی که کردی دوست عزیز میشه این رو هم بگی که چطور میشه فهمید ریجستر اصل هست.نقل قول:
اگر منظور شما این هست که شماره IME با گوشی و کارتن ست باشد که همینگونه هست . و اگر جور دیگه هست ممنون میشم بگی.
در ظمن من یک لوگ با هاش گرفتم میگذارم
Return
PHONE INFO
DBID: d b2010
OTP CID : 49
EROM CID : 49
EROM color : Red
IMEI:
Phone : K750
Operator : EMEA_6
CDA : CDA102338/37 R6A
Firmware : R1CA021
EROM : n/a
بله درست هستنقل قول:
باید IMEI روی جعبه موبایل با IMEI پشت گوشی و خود گوشی یکی باشد
چه طوری میشه java premissions را در مورد برنامه ی kd player حذف کرد؟
البته بدون هک و مک!