یک سوال آماتور: هدفون مانیتور برای گوش دادن موسیقی مناسب هست؟
Printable View
یک سوال آماتور: هدفون مانیتور برای گوش دادن موسیقی مناسب هست؟
دوست عزیز برای این کار احتیاجی به هدفون نیستنقل قول:
اگر فقط میخواین صدای محیط رو کاهش بدین
میتونید از گوشی ضد صدا استفاده کنید
مغازهایی لوازم پزشکی می فروشند دارند
قیمتی هم در حد 2 یا 3 هزار تومن دارند.
نوع مد نظر شما ear hook هستشنقل قول:
شاید تمام هدفون های ورزشی ear hook باشند ولی همه ی هدفونهای ear hook ورزشی نیستند
اینو گفتم که اگر کاربردتون ورزش هستش حتما هدفون ورزشی تهیه کنید تا دوام بیشتری داشته باشه
به صورت کلی برند کریتیو هدفونهای بهتری تولید میکنه تا فیلیپس
راه حل شما اینه که مدل کریتیو رو بفهمید و توی نت دنبال review از اون هدفون بگردین .
اگر ازش خوب گفته بودن بخرین اگر هم بد گفته بودن نخرین.:sq_25:
آقا یه earphone به من معرفی کنین زیر70 80 تومن هرچی ارزون تر بهتر .... سبک هم همه مدل گوش میدم بیشتر پاپ و رپ..... این ep-360 خوبه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم این هدفون رو دارم.
بسته به قیمتش هدفون خوبیه
این هدفون با پلیرتون هم تا حد زیادی درایو خواهد شد.
handling power
این عدد حداکثر توانی رو که هدفون میتونه تحمل کنه بیان میکنه
اگر توانی بیشتر از این به هدفون داده بشه موجب اسیب اون خواهد شد.
هیچ کدوم از اسپیکر و کامپیونر و کلا دستگاهای دیحجیتال همچین توان خروجی ندارند پس نگران سوختن هدفونتون نباشید
ولی خوب اگر هم نگران سوختن هدفونتون هستید راه درستش اینه که صدای اون رو بیش از حد بلند نکنید.
آقایون جواب مارو هم بدید بد نمیشه به خدا!
نظرتون درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایونیر چیه؟ارزش خرید داره؟بین این و کرتیو 1600 کدوم بهترن؟
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون یعنی صدا رو کلا قطع می کنه؟؟؟ اگر هدفون همون مدلی که گفتم بگیرم کارمو راه نمیندازه؟؟؟ اخه این گوشیا باعث عفونت گوش میشه؟؟؟
نقل قول:
نظزتون در مورد EP510 چیه؟
سلام به همه دوستان
طبق قولی که داده بودم تصمیم دارم بررسی خودم رو درباره هدفون هام بنویسم.
اول از همه باید بگم که کلیه مطالب صرفا نظرات و برداشت های شخصی خودم است، پس حتما اشتباهاتی نیز در آن وجود دارد که خوشحال می شوم که دوستان آنها را تصحیح کنند.
دوم اینکه اگه مطالب زیادی غیر فنی هست از کم سوادی ما است.
خب پس با این حساب براتون یه قصه میگم تا حوصلتون سر نره :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بود یکی نبود
روز اولی که تصمیم گرفتم یک هدفون مناسب تهیه کنم (یک سال و خورده ای پیش) به فکر خرید از مارک کریتیو بودم چون چیز دیگه ای نمیشناختم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا رضا به من پیشنهاد دادن که با توجه به بودجه من میتوانم K99 رو تهیه کنم ولی بهتره با افزایش بودجه M50 رو تهیه کنم. با خودم گفتم همین 100 تومن هم برای هدفون خرج زیادی هست و بیشتر از اون پول برای برند و مواد لوکس و اینجور چیزاست!
خب رفتیم و K99 رو سفارش دادیم و بعد از یک هفته هدفون رسید به دستمون.
خیلی هیجان زده بودم، وقتی جعبه هدفون رو باز کردم جا خوردم! بسته بندی بدی داشت! بیشتر شبیه بسته بندی هدفونای 5 تومنی بود تا 100 تومنی! گفتم حتما این شرکتا خیلی حرفه ای هستن و این چیزا براشون مهم نیست و کیفیته که براشون مهمه. از خود هدفون بدم نیومد چون ظاهر و جنس خوبی داشت.
با کمی دلسردی ولی با هیجان هدفون رو گذاشتم روی گوشم و وصلش کردم به پلیرم (Creative MuVo Slim). قلبم داشت تند میزد گفتم الانه که همچین تو گوشم جیلیزو ویلیز میکنه که نفسم بند میاد!!! (جیلیزو ویلیز: اصطلاحی از خودم برای تعریف صدای خیلی طبیعی!)
خب، یکی از تراکهای مورد علاقم رو پلی کردم و . . . . . .:13:. . . . . . اِه . . . . . . :41: . :41: . :41: کیفیت اصلا اون چیزی که انتظارش رو داشتم نبود. از هدفون خود پلیر بهتر بود ولی نه به اندازه ای که توقع داشتم.
با خودم گفتم حتما چون هنوز Burn in نشده برای همینه که الان کیفیتش خوب نیست شاید هم پلیر من توان درایو این هدفون رو نداره. با نا امیدی رفتم سراغ پی سی و هدفون رو بهش وصل کردم و چنتا تراک پلی کردم ولی کیفیت همون بود. یه 2 ساعتی گذاشتم هدفون کار کنه و آب بندی بشه. دوباره رفتم سراغش، به نظرم نرسید که کیفیت تفاوت چندانی کرده باشه، فقط صداها کمی جا افتاده تر شده بودن. حسابی ناامید شدم:45:
یه مدت گذشت و من تقریبا هفته ای 3-4 روز، روزی 1 تا 5 ساعت موسیقی گوش می کردم ( چون کار من بیشتر با کامپیوتر هست و وقتی دارم طراحی می کنم دوست دارم موسیقی هم گوش کنم تا کمتر خسته بشم) و توی این مدت مطالب این تاپیک رو دنبال می کردم و فهمیدم که من توقع زیادی از این هدفون داشتم و هدفون های چند میلیونی هم وجود دارن که به دلیل کیفیتشون اینقدر گرونن! و تازه هدفون من یکی از بهترین های هم رده خودش هست و من بهترین انتخاب رو با این بودجه داشتم. پس تصمیم گرفتم از چیزی که دارم بهترین استفاده رو کنم و ازش لذت ببرم.:27:
خب بعد از یک ماهی که به هدفون عادت کردم نظرم دربارش اینجوری هست:
هدفون راحتی است که میشه باهاش چند ساعت مداوم موسیقی گوش کرد. روی سر راحت قرار میگیره و اذیت نمیکنه.
موقع استفاده گوشم زیاد عرق می کنه.
عمق پدها کمه و برای من بعد از 2-3 ساعت که روی گوشم قرار داره به دلیل فشاری که به گوشم میاره، گوشم درد میگیره که دیگه بیشتر از 4 ساعت نمیتونم روی گوشم قرارش بدم.
جنس سیم خوب است و وقتی جایی گیر میکنه یا کشیده میشه هیچ آسیبی نمیبینه و تا الان مشکلی براش پیش نیومده.
وقتی سیم به جایی برخورد میکنه یا کشیده میشه صداش تو هدفون میاد.
تفکیک صداها بد نیست، میشه صدای یک ساز رو دنبال کرد، ولی سخته.
مقدار بیسش به نظرم خوبه ولی به خوبی اجرا نمیشه انگار که جلوشو گرفته باشن.
صدای خواننده هم به نظرم خیلی مصنوعی میاد.
سازها همگی کنار همن و من هرچی سعی میکنم بازم انگار همه گروه ارکست نشستن روی سر هم و دارن وسط سرم سمفونی اجرا میکنن!:31:
خب یکسال گذشت و من از هدفونم لذت می بردم ولی منو راضی نمیکرد برای همین همیشه به فکر یک خرید جدید بودم تا به چیزی که از صدا می خوام برسم. بالاخره بودجش جور شد و ...
:sq_25: این داستان ادامه دارد . . .