چه فایده رایگان ندارهنقل قول:
:sq_11:
Printable View
چه فایده رایگان ندارهنقل قول:
:sq_11:
موضوع اینه که زنگ میزنم شرکت میگه باید مخابرات وصل کنه زنگ میزنم مخابرات میگه دست شرکن هست زنگ میزنم شرکت میگه شما مودمت روشن بزار خودش وصل میشه:sq_3:نقل قول:
شرکت درخواست انجام رانژه رو به مخابرات میفرسته عزیز ؛ بعدش اونها باید انجام بدند که بسته به هر مرکزی ، زمان میبره (البته اگر شرکت پورت خالی توی اون منطقه داشته باشه، اگر نه که میفرستنتون توی صف).
سلام! کسی سرویس 512 تا 2MB بازه ی رایگان 1 بامداد تا 6 صبح رو داره ؟! که بگه سرعت تو اون زمان چطوره ؟!:5:
فرقی نداره دوست من. همون 60k
شرکت کلا سرعتارو اورده پایین....
مرسی دادا!
آخه مهلت سرویسم تموم شده میخواستم تمدید کنم ، گفتم شاید تو 1 تا 6 سرعتش بهتر باشه اونو بگیرم!:31:
سرویس 512-2M سرعت دانلود در بازه زمانی رایگان 60 کیلوبایت بر ثانیه! نا امید کنندست! :sq_3:
قبل از این از شرکت اندیشه سبز خزر سرویس 256 می گرفتم تو بازه رایگان 6 ساعته حداقل 4 ساعتش سرعت دانلود از 130kb پایینتر نمیومد هنوزم همینطوره!
امروز زنگ زدم نوین نت میگن شرکت این حق رو داره که تو بازه رایگان واسه اینکه اختلالی پیش نیاد پایینترین حالت پروفایل یعنی 512 کیلوبیت رو به مشتریانش عرضه کنه که میشه همون 60 کیلوبایت!
من کلی از فضای رقابتی بازار واسشون حرف زدم که شرکت شما که تازه کاره وقتی از همین اول همچین محدودیتی اعمال می کنه چطوری می خواد مشتری جذب کنه! دوستان خواهشا شما هم بهشون زنگ بزنین این نارضایتی رو به گوششون برسونید، هرچند بهشون گفتم که این انجمن رو هم بررسی کنن تا ببینن که نارضایتی ها روز به روز داره بیشتر میشه!
اگه اعتراضی نشه ممکنه این محدودیت ها زیادتر هم بشه، پس لطفا زنگ بزنید تا شاید تغییری تو سیاست های شرکت ایجاد کنه!
این نوین نت فقط یه دزد و حروم خوری بیش نیست
اخه تو خود سایتش هم زده که در بازه زمانی 2-8 فاقد sla می باشد خب الان چه فرقی میکنه بین 2-7 یا 6-11 تازه بخوای حساب کنید 2-7 که خیلی بهتره از نظر زمان بندی دقیقا میشه وقت پرت استفاده از اینترنت
تنها راه تخلیه خط هست شاید به خودشون بیان
دزداااااااااااااا
سلام!
یعنی امکان داره این وضع تا آخر ادامه داشته باشه ؟!
اگه اینجوریه بریم همون مخابرات...:31:
عزیزان جهت اطلاعنقل قول:
دوست من خیلی نمی خواد خودتو درگیر dns کنیدنقل قول:
چون هیچ تاثیری تو سرعت دانلود نداره!