عزيزم بهت ميگم يكي از اين 775 و يكي از 939 اي ام دي :نقل قول:
نوشته شده توسط daryapc
اي ام دي :
asus a8n-e nforce 4 ultra:110t
intel:
asus p5ld2:105t
قربانت شهريار ;)
Printable View
عزيزم بهت ميگم يكي از اين 775 و يكي از 939 اي ام دي :نقل قول:
نوشته شده توسط daryapc
اي ام دي :
asus a8n-e nforce 4 ultra:110t
intel:
asus p5ld2:105t
قربانت شهريار ;)
عزيزم براي اي ام دي 939 : asus a8n-e nforce 4 ultra : 110t
intel:
asus p5ld2 :105t
شاد و پيروز باشي
شهريار
AM2 یعنی پایان 939 چون قابلیت های 939 در برابر AM2 واقعا سوسکه حالا من نمیدونم رو چه حسابی یه همچین چیزی میگین آخه جواباتونم منطقی به نظر نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشین اگر AM2 بدتر از 939 بود AMD زود تر از شما متوجه میشد و ایرادش رو برطرف میکرد
عزيزم بهنام جان چي 939 از اي ام 2 بهتره ؟!؟!؟!؟!!؟ :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط بهنام-ن
شما بنچ مارك ديدن در اين مورد ؟
اگه بنا به اين ميشه كر ديو ها را هم پس نبايد خريد و يا به عبارتي هميشه بايد تكنولوژي پايين تر وقديمي تر را استفاده كنين .... كي گفته اي ام 2 امتحانش را پس نداده ؟
:ohno: :ohno:
عزيزم من فقط در كل به يك چيز معتقد هستم و اين اينه كه آدم براي اخر كارهم به يه 3800 تك هسته اي در 95 در صد موارد كافيه 939 هم ولي خوب ولي اي ام 2 با همون قيمت هست ديگه چرا ؟
قربانت شهريار ;)
بازهم سلام.يه سوال پرسيدم ازدوستان.پاسم دادن توي اين تاپيك.اميدوارم اينجا به جواب برسم . يه كارت گرافيگ مناسب واسه رندر.. روي سيستمي كه 1 گيگ رم داره باCPU 3.4 Lga .با سپاس..
ضمنا من يك سوالي دارم بهنام عزيزم چه طوري ميشه دي دي آر 2 با 800 مگا هرتز كارايي كمتري نسبت به 400 مگاهرتز داشته باشه ؟
قربانت شهريار
- - - - - - - - - - - -
توجه : عزيزم ما مدتي بوده بحثي نكرديم و اين هم كه ميبيني اين شكلي برخورد مي كنيم يك فقط سو تفاهم پيش نياد ...
بقيه بنچ ها هم فردا...
ويرايش كردم كه پست الكي نشه اين هم يكي ديگه كه حاكي بر اين هست كه اي ام 2 قوي تره از 939 :blink:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش شد
شهريار :)
عزيزم چه قدر بودجه :
ولي در كل يه گرافيك خوب بخواي : 7600 جي تي هست كه 256 ايسوسش 230 تومنه و اگه هم نه 7600 جي اس هست كه 130 تومنه ...
قربانت شهريار
درسته ولي هر چه سرعت رم بيشتر باشه تاخير بيشتري داره و سرعت فوق العادهنقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
AMD مربوط ميشه به مموري كنترولر معروف كه واسطه ها رو كم كرده تا تاخير ها كم بشه
و ممكنه اي مسئله روي سرعت تاثير بگذاره. البته كسي كه با اين مموري هاي پر سرعت
و AM2 كار كرده باشه بهتر مي تونه بگه.
در ضمن از اينكه متزو رو دوست داري خوشحالم. :tongue:
همه جوره امتحانش كردن و هيچ مشكلي نداره. در اينكه AM2 هيچ چيز جديدي بجز پشتيبانينقل قول:
نوشته شده توسط بهنام-ن
از ddr2 در سوكت جديد ارائه نكرده حرفي نيست (شايد بخاطر همين تغيير ندادن معماري پردازنده
بشه بهتر بهش مطمئن بود) ولي بايد قبول كرد كه حتي قبل از اومدن AM2 با اومدن ماژول هاي ddr2
دوران 939 هم به پايان رسيد.