نقل قول:
1- وایو ها همه کمی خرخر میکنند ... بیخیال ... به قول رفیقم توی بازار باید موتورش تنظیم بشه :31:
2- توی تنظیمات ماوس و کیبورد توی control panel برو و motion speed اش رو کم کن تا آروم تر حرکت کنه
Printable View
نقل قول:
1- وایو ها همه کمی خرخر میکنند ... بیخیال ... به قول رفیقم توی بازار باید موتورش تنظیم بشه :31:
2- توی تنظیمات ماوس و کیبورد توی control panel برو و motion speed اش رو کم کن تا آروم تر حرکت کنه
سلام من میخوام بدونم اصولا کدوم برند از اینتل و کدوما از amd استفاده میکنن ؟و اینکه پردازنده های اینتل بهترن یا amd؟
هیچ رابطه ای وجود نداره ... اما خوب یک سری برند ها مثل HP و dell و toshiba و acer از Intel و AMD استفاده می کنند
یک سری دیگر مثل lenovo و Sony از اینتل استفاده می کنند
برندی که فقط AMD باشه هم نداریم !
در مورد برتری مشخص هست که همیشه intel با سرعت یکسان بهتر از AMD هست ولی خوب کش بیشتر و ساپورت از تکنولوژی های بالاتر قیمت اون هم بالا برده
اگه اینجوری باشه که خیلی بده و ضد حال و خریدش هم کار بسیار اشتباهی؟؟؟نقل قول:
حالا واقعا اینجور؟؟؟
سلام میشه جواب بدین ممنونم
صدای لپ تاپ من دیگه از اسپیکرش پخش نمی شه ولی از هدفن خیلی ضعیف میاد
بازم ممنون
اول برو توی کنترل پانل بخش sounds ببین صدای خروجی هات روی چنده ؟
اگر مشکل با نصب درایور / ویندوز / ریکاوری حل نشد :
go to repair center
با سلام
آقا من یه مشکلی پیدا کردم ممنون میشم کمک کنید
سیستم عامل لپ تاپ من Vista Home Basic است.
من نیاز پیدا کردم که روی لپ تاپم (SqlExpress2005(X86 نصب کنم،حتی از VisualStudio 2008 هم استفاده کردم اما باز هم موفق به نصب این مورد نشدم.
کسی میتونه راه حلی برام بگه.
در ضمن با Visual Studio 2005 هم این مشکل حل نشد.
والا این به سیستم عامل ات مربوطه و فکر کنم به xp نمیخوره
از بچه های بخش برنامه نویسی باید سوال کنی
مشخصات سیستم شما چیه ؟نقل قول:
به احتمال زیاد روی Home Basic جواب نمیدهد ! آیا موقع نصب پیغام میدهد ؟
با سلام
چطوری میشه از درایو ویندوز لپتاپهای دل، Image با پسوند wim گرفت. مثل همون ایمیجی که حاوی ویندوز نصب شده در کارخانه هست!!!