کلا هرچی خوبه میخواد به المان وصلش کنه....
شما اگه لطف کنید تو همون تاپیک المان باشید بهتره...اینجوری مورد تمسخر هم قرار نمیگیرید...نظرتون راجع به سر دیوید بکهام فاجعه بود....حداقل اگه نظر میدید فکر کنید
Printable View
کلا هرچی خوبه میخواد به المان وصلش کنه....
شما اگه لطف کنید تو همون تاپیک المان باشید بهتره...اینجوری مورد تمسخر هم قرار نمیگیرید...نظرتون راجع به سر دیوید بکهام فاجعه بود....حداقل اگه نظر میدید فکر کنید
همه بازیکنای بزرگ خصوصیت خاص خودشونو دارننقل قول:
گرد مولر یه تمام کننده فوق العاده بوده،زیدان یه ژنرال تمام معنا توی خط میانی بوده،ژاوی یه پاسور فوق العادست و .....
خصوصیت برجسته بکام هم ضربه آزاد زدن بودنش و دقت سانتراش هست ولی این خصوصیت به معنی اینه که اون سلطان بازیکنای جهان هستش؟
اگه فقط به ضربه آزاد زدن باشه همونطور که میدونی جونینیو این چندسال آخر از بکام هم بهتر بود پس جونینیو سلطان بازیکنای دنیاست؟
درینکه بکام تو دوران اوجش بازیکن خیلی بزرگی بوده هیچ شکی نیست ولی هیچوقت بهترین بازیکن دنیا نبود
بکام کی سر شده؟نقل قول:
یه سری شایعاتی بود که قراره تو 2007 ملقب به عنوان سر بشه ولی تا جایی که من دیدم این عنوان بهش داده نشده
آخه خوش قیافست تقریبا و شبیه انگلیسیها نیست.از این لحاظ گفتم.:20:نقل قول:
من مهمترین خصوصیتش رو گفتم.نقل قول:
ضمنا بکام جزو بزرگترین بازیکنان دهه اخیر هم به زور هست چه برسه به سلطان تاریخ فوتبال.
این انگلیسیها خیلی خودشونو تحویل میگیرن همینجوری کیلویی به خودشون لقب سر میدن.:27:البته بکام رو که خودشونم لقب سر بهش ندادن ولی ایشون بهش اعطا کرد.:27:نقل قول:
ببینید نظر این دوستمون این بود که بکهام بهترین بازیکن دنیاس....شما حتی احترام گذاشتن هم بلد نیستید؟؟؟
چون بایرن رده 10 جدول هست روتون نمیشه برید تو تاپیک المان میاید اینجا بیخود نظر میدید؟؟؟
ایشالا بایرن بیاد بالا شما از این تاپیک برید:27:
اون دوستتون نظر خودشو گفت ماهم نظر خودمونو گفتیم(البته شکلک گذاشتن من کار چندان جالبی نبود)نقل قول:
اینجا هم یه انجمن برای بحث و تبادل نظر هستش
راستی نگفتی کی شمشیر رو شونه های بکام گذاشتی که سر شد؟:31:
پارک :احساس دوگانه ای دارم؛ ترک یونایتد و حضور در جام ملتها؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- پارک جی سونگ ستاره کره ای منچستریونایتد آماده سفر به قطر است تا تیم ملی کشورش را در رقابتهای جام ملتهای آسیا همراهی کند ولی او به خوبی می داند که حضور در این تورنمنت به معنای غیبت در 7 دیدار منچستریونایتد است.
البته در صورتی که کره جنوبی در مراحل ابتدایی رقابتهای جام ملتهای آسیا حذف شود، پارک دیدارهای کمتری از بازیهای یونایتد را از دست خواهد داد ولی کره یکی از مدعیان قهرمانی در رقابتهای آسیایی است.
پارک جی سونگ در صحبتهایی گفت:« من احساس دوگانه ای در مورد جام ملتهای آسیا دارم.در حال حاضر با اعتماد به نفس تمام بازی می کنم، پس ترک کردن اولدترافورد، برایم حس عجیبی است ولی از سوی دیگر پیوستن به اردوی تیم ملی همیشه برایم خوشحال کننده بوده.»
پارک ادامه داد:« یونایتد حتی بدون من هم بازیکنان زیادی برای ادامه پیروزیهایش در اختیار دارد؛ پس من برروی بازیهای تیم ملی کشورم تمرکز می کنم و پس از آن تمرکزم را برروی یونایتد قرار می دهم.»
پارک در ادامه در مورد گلی که وارد دروازه آرسنال کرد گفت:« گل عجیبی بود. توپ مسیرش را عوض کرد و من مجبور شدم که ناگهان حرک کنم. فکر کردم که توپ به تیرک می خورد ولی در نهایت وارد دروازه شد و من توانستم گلم را جشن بگیرم.این گل خوبی برای من و تیمم بود. در حال حاضر در جایگاه خیلی خوبی هستیم ولی مسیر زیادی تاپایان رقابتهای فصل باقی است.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1959/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7/2010/12/15/2262293/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D9%88-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%84%D8%AA%D9%87%D8%A7
یونایتد به دنبال خواکین، ستاره والنسیا
سایت گل- طبق گزارش منتشره در «تاک سپورت» سران باشگاه یوناتید در نظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای به خدمت گرفتن خواکین، بال اسپانیایی والنسیا وارد عمل شوند.
تاک سپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرد که سرالکس فرگوسن سال گذشته و زمانی که آنتونیو والنسیا مصدوم شد، به فکر جذب خواکین 29 ساله افتاد که در نهایت این انتقال صورت نگرفت و امسال بار دیگر به این فکر افتاده تا این ستاره اسپانیایی را به اولدترافورد بیاورد.
طبق گزارشهای منتشره، سران یونایتد، پیشنهادی 6.5 میلیون یورویی را برای جذب ستاره سابق بتیس در ماه ژانویه آماده کرده اند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2010/12/15/2262405/%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7
پررنگ تر شدن احتمال حضور در مارادونا در بلکبرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- مالکان باشگاه بلکبرن فاش کردند که به احتمال حضور دیه گو مارادونا در این باشگاه به جای سام آلاردایس فکر می کنند.
سام بزرگ از باشگاه بلکبرن اخراج شده و در حال حاضر استیو کین به عنوان سرمربی موقت هدایت تیم را برعهده دارد.
آنورا دسایی، رئیس باشگاه بلکبرن در گفتگو با نشریه میرر گفت:" ما از زمانی که هدایت باشگاه را به عهده گرفتیم، به حضور مارادونا فکر می کنیم. گفتگو ها در مراحل ابتدایی قرار دارد اما هنوز پیشرفت زیادی به دست نیامده است. در حال حاضر سرمربی فعلی تا پایان فصل هدایت تیم را برعهده خواهد داشت.
کین به خوبی با بازیکنان ارتباط برقرار کرده است. ما مطمئنیم که او می تواند بسیار خوب کار کند و انگیزه بازیکنان را در بالاترین سطح نگه دارد.
او ساعت ها کار می کند و از استعداد بالایی برخوردار است. او همچنین با بازیکنان جوان ما خیلی خوب کار می کند و این بسیار مهم است."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/15/2262717/%D9%BE%D8%B1%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%84%DA%A9%D8%A8%D8%B1%D9%86
خوب نظر ایشون که وحی منزل نیست که کاملا درست باشه ما هم می تونیم مخالفت کنیم.نقل قول:
ضمنا بایرن هم ششمه نه دهم!
یه نیم فصل کامل هم مونده از بازیها
اگر بخواد تو دو سه هفته آینده راحت تا رده دوم هم می تونه صعود کنه.
ای بابا ... آقایون ژرمنی شما مجبورید اظهار نظر کنید که اینطوری بشه ؟
اگه می بینید نظرات شما در تضاد هست با نظرات بچه های این تاپیک خب مگه مجبورید بیان کنید ...
این بحث ها هم هیچ تاثیری تو نظرات طرفین نمی زاره ...
اینجا هم حلوا نمیدن هی میاین اینجا