من الان با IDm دارم بین 17 تا 25 دانلود میکنم .
لطفا یکی از بچه ها که 128 داره به downstream بزاره !
Printable View
من الان با IDm دارم بین 17 تا 25 دانلود میکنم .
لطفا یکی از بچه ها که 128 داره به downstream بزاره !
idm سرعت رو درست نشون نمیده ولی اون عدد و رقم مال 128 هست نه 256نقل قول:
سلامنقل قول:
شما با شماره ی 1899 تماس بگیرید و پیام بزارید ، بعدش باهاتون تماس می گیرن بعدش بگید که سرعتتون روی چه عددی بسته شده
برای فامیل ما هم اولش روی 128 بسته بودن که وقتی تماس گرفتیم گفتن که درستش می کنیم و به 256 ارتقا می دیم که بعد از حدود 1 ساعت دیدیم درست شد
ضمن اینکه سرعت دانلودتون برای 256 باید روی 28 و 29 کیلو بایت با IDM ثابت باشه چون برای من که اینجوریه
برای 256 باید اینجوری بسته شده باشه:
Downstream Upstream
256 127 kbps
من این سایت رو باز کردم ولی downstream ندیدم ؟!نقل قول:
دوستان این مخابرات چند روز طول میکشه تا سرویس رو وصل کنند
هزینه رو به چه صورت دریافت میکنند؟
ماهیانه؟
3 ماه یکبار؟
الان به بابام گفتم میگه که 256 بستن اما هر چی میگم قبول نمیکنه . میه خودت فردا برو پیش رییس مرکز بهش بگو . پس بچه ها این downstream که من گرفتم واسه 128 هست دیگه ؟
نرم اونجا ضایع شم ؟
برای من که چند ساعته وصل شد. البته چند روز قبلش باید وصل میشد ولی دفعه دوم که مراجعه کردیم چند ساعت بعدش وصل شد.نقل قول:
هزینه رو، روی قبض تلفن می گیرن. نه ماهیانه هست، نه 3 ماه یکبار! قبض تلفن که 2 ماه یک بار میاد.
این عددهایی که نوشتی مربوط به 128kbps هست. مطمئن باش.نقل قول:
برای من که 3روز طول کشید ولی برا بعضی از بچه ها حتی 1-2 روزه هم وصل شدنقل قول:
دو ماه یکبار رو قبض تلفن میاد/
موفق باشید.
دوست عزیز سرعت من 128 هست و دانلودم بین 17تا 19 با idm هست وبرای شما اگه 256 بسته باشن حداقل باید 28 -30 بده.نقل قول:
سلام
من رفتم امروز ثبت نام کردم اما گفتن 128 بیشتر نمیدن !
من زنگ زده بودم پارس آنلاین گفت 2مگ هم میدیم ! این حرفا چیه که نمیدیم و اینا ...
واسه اینکه از مخابرات بیشتر از 128 بگیرم چی لازمه .. اگه کسی گرفته بگه کدوم مرکز مخابراتیه تا برم مخابرات جر و بحث که چرا 512 نمیدن ... ده تا کارت دانشجویی میدم بهشون فقط از 128 بیشتر بدن
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
راستی بهترین مودم واسه اینترنت مخابرات چی هست ؟!
MT880 خوبه و قیمتش چنده و تو تهران کجا میفروشن که گارانتی داشته باشه ؟
همین الان زنگ زدم 1899 . حالا زنگ میزنن ؟