من میگم میبریم!!!!!!! تو عمرم انقدر از نتیجه یه بازی مطمئن نبودم:دی حتی تو کل دورانی که بازی های رئال رو دیدم! پس مطمئن باشین که میبریم. ( اگر هم نبردیم صداش رو در نیارین:دی )
Printable View
من میگم میبریم!!!!!!! تو عمرم انقدر از نتیجه یه بازی مطمئن نبودم:دی حتی تو کل دورانی که بازی های رئال رو دیدم! پس مطمئن باشین که میبریم. ( اگر هم نبردیم صداش رو در نیارین:دی )
استرس داره خفم میکنه :41: اما میبریم آقا میبریم دیگه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین کیه کیههههههههه کیهههههههههههههه؟:31:
شک نکنید می بریم! بدجور هم می بریم! درود بر افشین قطبی که دوباره ما رو به تیم ملی متعصب و امیدوار کرد...
شماها چقدر استرس دارید:دی
من عین خیالمم نیست در حال حاضر
یا میبریم یا میبازیم
ازین 2حال خارج نیست:دی
این الان جک بود داداش؟:31:نقل قول:
ما بازی رو میبریم اونم با اختلاف 3 گل میگی نه نگاه کن:46:
ایران می بره ببینید.
ورزشگاه Qatar Sports Club خيلي كوچيكه ظرفيت تماشاگرشم 15000 نفره. حتماً براي بازي ايران كره بليط كم مياره. آخه يكي نيست بگه اينم ورزشگاه شد كه شما براي بازي به اين بزرگي در نظر گرفتين؟نقل قول:
البته شايد بهانه بيارن ما نميدونستيم ايران و كره تو اين مرحله ميخورن به هم ولي من هم ميگم از من مي پرسيدين بهتون ميگفتم چون عقد ايران و كره رو تو آسمونا بستن :31:
فقط خداکنه هرچی میشه به پنالتی نکشه!
رسیدم ما ببریم:دی
اما خواب من درسته. 4-1 میبریم...
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
الان فردا جای هشت پا هی به ما میگن بخواب:دی
کره که عددی نیست
مثله اینکه جومونگشونم مرده:31:
به ژاپن فکر کنید