آقا سرعت بلوتوث این ویو چطوره ؟
بین دو تا گوشی ویو امتحان کنین ببینین چند کیلوبایت در ثانیه هست؟
ورژن 3 که از لحاظ تئوری باید حدود 3 مگابایت در ثانیه باشه :18:
آقا سرعت بلوتوث این ویو چطوره ؟
بین دو تا گوشی ویو امتحان کنین ببینین چند کیلوبایت در ثانیه هست؟
ورژن 3 که از لحاظ تئوری باید حدود 3 مگابایت در ثانیه باشه :18:
یه سوال
زمان نصب kies موقع انتخاب کشور ایران رو انتخاب کنیم ؟ واسه دانلود برنامه و بازی مشکلی ایجاد نمیشه ؟
سلام.نقل قول:
اگه این رو انتخاب بکنید دیگه نمیتونید از نرم افزار و بازی های پولی استفاده کنید.
شما زبان رو اینگیلیسی و کشور رو ایتالیا انتخاب کن
اصلا هم اینطور نیست من با ویو خودم و دوستم مقایسه کردم و در کمال ناباوری اصلا شاخ در آوردم سرعت کاملا معمولی بود و به طور دقیق هر یک دقیقه 5.5مگابایت فایلرو انتقال میده نه بیشتر حالا شاید از ورژن گوشی هم باشه مال من je5 بود مال رفیقم مال اروپا بود و فارسی نداشتنقل قول:
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
اصلا هم اینطور نیست من با ویو خودم و دوستم مقایسه کردم و در کمال ناباوری اصلا شاخ در آوردم سرعت کاملا معمولی بود و به طور دقیق هر یک دقیقه 5.5مگابایت فایلرو انتقال میده نه بیشتر حالا شاید از ورژن گوشی هم باشه مال من je5 بود مال رفیقم مال اروپا بود و فارسی نداشت منظورم اینه از رفیقم فریمور قدیمی باشه و بلوتوثش سه نباشهنقل قول:
بلهنقل قول:
علاوه بر این کارا میشه فیلم رو برش داد و متن هم اضافه کرد
ولی movie maker کامپیوتر پیشرفته تره ولی این یه نسخه ساده و کاربردی از همونه و تمام نیاز های موبایلیتونو بر طرف میکنه
اینست بادا تازه ورژن یک هست
PDF Reader ویو میتونه فونت های فارسی رو نشون بده ؟
البته اگه فریمور فارسی داشته باشه.
نقل قول:
سلام وقتی صحبت از ساپورت pdf میشه دیگه زبانش مهم نیست اگه گوشی هم فارسی نداشته باشه بازم نشون میده ولی در مورد فایلهای آفیس اینطور نیست اگه فارسی نداشته باشه نشون نمیده
کسی این گوشی رو برای فروش نداره؟(دست دوم)
سلام.
فروشگاه شماره 3 پارس ماکروتل این گوشی رو آورده.اینم لینکش
[PHP]http://mobile.ir/directory/view.aspx?id=97[/PHP]
قیمت 448 تومن برای 20 ساعت پیش.(الن 10.37 دیقه)
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
سلام.
فروشگاه شماره 3 پارس ماکروتل این گوشی رو آورده.اینم لینکش
[PHP]http://mobile.ir/directory/view.aspx?id=97[/PHP]
قیمت 448 تومن برای 20 ساعت پیش.(الن 10.37 دیقه)
اصلا هم اینطور نیست من با ویو خودم و دوستم مقایسه کردم و در کمال ناباوری اصلا شاخ در آوردم سرعت کاملا معمولی بود و به طور دقیق هر یک دقیقه 5.5مگابایت فایلرو انتقال میده نه بیشتر حالا شاید از ورژن گوشی هم باشه مال من je5 بود مال رفیقم مال اروپا بود و فارسی نداشت منظورم اینه از رفیقم فریمور قدیمی باشه و بلوتوثش سه نباشه[/QUOTE]
یکی از دوستان بین گالاکسی و ویو تست کرده بود فکر کنم 30 مگ رو تو 10 ثانیه انتقال داده بود. دقیقا اعداد یام نیست ولی از اینی که شما گفتی خیلی بیشتر بود. شاید یکیتون با یه گوشی دیگه هم در حال انتقال بوده.