منظورم اینه که جهت y درست شده ولی در جهت افقی خوب نمیچرخه یعنی دوربین کج میچرخه(منظورم سرعت و اینا جور چیزا نیس)! نمیدونم منظورمو فهمیدید؟!!!
Printable View
منظورم اینه که جهت y درست شده ولی در جهت افقی خوب نمیچرخه یعنی دوربین کج میچرخه(منظورم سرعت و اینا جور چیزا نیس)! نمیدونم منظورمو فهمیدید؟!!!
یه عکس میزارم امیدوارم منظورمو بفهمید(میدونم که منظورمو بد میرسونم!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخام دوربین مث اینجا باشه.
من کد رو واسطون نوشتم به نحوی که به نظرم نیاز دارین ، امیدوارم به کار بیاد ، سوالی بود در خدمتم ( خودم توی توابع چرخشی مشکل دارم کمی ، واسه همین دیروز اصلا تست نکردم ، الان تست کردم متوجه شدم ، شرمنده )نقل قول:
کد:private var controller :CharacterController;
private var _MouseX : float = 0.0f;
private var _MouseY : float = 0.0f;
public var X_Mouse_Sensitive : float = 5.0f;
public var Y_Mouse_Sensitive : float = 5.0f;
function Start ()
{
controller = gameObject.GetComponent("CharacterController");
}
function Update ()
{
//Rotate
_MouseX += Input.GetAxis("Mouse X") * X_Mouse_Sensitive;
_MouseY -= Input.GetAxis("Mouse Y") * Y_Mouse_Sensitive;
var rotation : Quaternion = Quaternion.Euler(_MouseY, _MouseX, 0.0f);
transform.rotation = rotation;
// End Rotate
// Move
var dir : Vector3;
dir=transform.TransformDirection(Vector3(Input.GetAxis("Horizontal"),0,Input.GetAxis("Vertical")));
controller.Move(dir);
// End Move
}
خیلی خیلی ممنون.درست شد ولی یه جای دگ مشکل دارم!!!
ببخشید خیلی مزاحم این تاپیک میشما!:41:
من الان وقتی دوربین رو به سمت بالا میچرخونم و w رو نگه میدارم دوربین پرواز میکنه!
چجوری باید جاذبه رو تعریف کنم و این مشکلو حل کنم؟
سلام می خواستم بپرسم ابن نسخه 3.5 بتا بهتره یا اون 3.4 فول ورژن ؟البته دو تا پرو باشه
بعد c# بهتره برنامه نویسی تو یونیتی یا java ؟
بعد تو یونیتی میشه شی رو ویرایش کرد؟
بعد یه اموزش بذارید که بازی اول شخص باشه و حرکت کنه ؟اسلحه نمی خواد
شما از کاراکتر کنترلر برای دوربین استفاده کردین ، و باعث میشه که اجازه نده شما از فیزیک RigidBody برای دوربین استفده کنید.نقل قول:
اما مشکل از اینه که برای حرکت دوربین از مختصات Local استفاده کردین ، برای همین وقتی سمت بالا نگاه کنه به همون سمت هم حرکت میکنه ، باید برای حرکت از World استفاده کنید ، که اون هم باز ایراداتی داره.
بهترین روش این هست که دوربین چایلد یه آبجکت دیگه بشه و امر خطیر چرخش در دو محور X و Y رو بر عهده داشته باشه ، و آبجکت پدر حرکت رو انجام بده ==> تابع move
اگر نیاز به قابلیت های جدید 3.5 نیاز دارین ( Particle و سیستم AI اضاف شده ) خوب که هیچ ، مگر نه 3.4 بهتره.نقل قول:
pharm
در مورد زبان برنامه نویسی زیاد درگیر یونیتی اسکریپت ( Java ) یا C# نباشید ، تفاوت چندانی نداره ، در کل پیشنهاد من #C هست ، چون Editor قدرتمندی مثل Visual Studio وجود داره و . . . .
شدنی میشه ، ولی کار درستی نیست ، پردازش خیلی بالایی داره ( باید از توابع Mesh استفاده کنید ، داخل Document مثال داره )
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ولی میشه یه کم بیشتر توضیح بدین! آخه من خیلی مبتدیم!!:20:
چه جوری باید این کارا رو انجام بدم؟
ابجکتت رو با درگ اند دراپ بکش رو پدر :31:
ابجکتت رو با درگ اند دراپ بکش رو پدر :31:
من می خوام یونیتی رو یاد بگیرم به همین خاطر لینک جدیدترین ورژن رو میخوام با کرکش و چطوری باید کرکش کنیم؟