ممنون
- آی مک اسپیکر روش داره ؟
- دی وی دی درایور کدوم یک از ایندو Blueray هم پخش میکنه ؟
ممنون از راهنمائیهاتون ...:10:
Printable View
ممنون
- آی مک اسپیکر روش داره ؟
داره ولي حرفه اي نيست .نقل قول:
هيچ كدوم :11:نقل قول:
خواهش مي كنم دوست من . سوالي بود بپرسنقل قول:
سلام مجدد
لطفا یه راهنمائی دیگه بکنید : :8:
سی پی یو مدل 371 که i5 هست آیا 2 هسته ای هست یا 4 هسته ای ؟
اگه 2 هسته ای باشه آیا بازم بهتر از دو هسته ای های معمولی هست ؟ یعنی میرزه 300 هزار تومان بیشتر بدی و بجای 2 هسته ای معمولی ، 2 هسته ای i5 بگیری ؟ من میخوام ادیت فیلم انجام بدم . آیا کارائی i5 برام قابل توجه خواهد بود یا نه زیاد فرقی با سی پی یو های 2 هسته ای معمولی نداره .
ممنون :36:
بله دو هسته ي فعال و 4 رشته ي پردازشي :20:نقل قول:
بله . خيلي بهتر و سريع تر از سري هاي Core 2 dou هست :18:نقل قول:
اگه 2 هسته ای باشه آیا بازم بهتر از دو هسته ای های معمولی هست ؟
100% مي ارزه . فكر كنم شما داري با مدل 375 مقايسه ميكني ؟؟نقل قول:
یعنی میرزه 300 هزار تومان بیشتر بدی و بجای 2 هسته ای معمولی ، 2 هسته ای i5 بگیری ؟
300 بيشتر ميدي ولي هم گرافيكيش فوق العاده قوي تره و هم سي پي يوش :13:
از لحاظ پردازشي i5 خيلي بهتر عمل مي كنه . چون داراي 4 رشته پردازشي هست و هم ازهسته ي سريع تر استفاده مي كنه و داراي فركانس بالاتر و مصرف كمتر نسبت به نسل قبلي هستند :18:نقل قول:
من میخوام ادیت فیلم انجام بدم . آیا کارائی i5 برام قابل توجه خواهد بود یا نه زیاد فرقی با سی پی یو های 2 هسته ای معمولی نداره .
سلام
من میخوام یه مک بوک پرو بگیرم پولم هم 1.400 هستش. کارم هم بیشتر با نرم افزار های اتوکد و ایتبز و کلا نرم افزار های عمرانی هست .به نظرتون چی بگیرم ؟:19:
ممنون دوست عزیز . شما خیلی با حوصله راهنمائی کردین .
و نهایتا سوال آخر :
داشتم با imac 413 مقایسه میکردم .
نهایتا با همه تفاسیر آیا مک بوک پرو 371 بگیرم یا آی مک 413 ؟
فقط سی پی یو و گرافیک رو لطفا مقایسه کنید .
میدونم که 371 15 اینچ هست و آی مک 21 اینچ .
آی مک ، مونیتورش (21 اینچ بودن و فول اچ دی بودنش) داره وسوسه میکنه و مک بوک پرو 371 ، سی پی یو ش .
ضمنا من یه مودم وایرلس Linksys wag120N دارم که باهاش به اینترنت وصل میشم . مک اسنولئوپارد اونو براحتی خواهد شناخت و مشکلی که نخواهم داشت ؟
زمان خرید نزدیک شده . لطفا مثل قبل سریع راهنمائی کنید .
خواهش مي كنم :11:نقل قول:
ببينيد دوست من تصميم آخر رو خودتون بايد بگيريد . اينجا فقط من و دوستان كمك ميكنم تا انتخاب بهتري داشته باشيد .هر دو مدلي كه انتخاب كرديد خوبه . اگر دوست داريد همراهتون باشه مك بوك پرو بهتره . ببين كدوم بيشتر به كارت مياد .نقل قول:
و نهایتا سوال آخر :
داشتم با imac 413 مقایسه میکردم .
نهایتا با همه تفاسیر آیا مک بوک پرو 371 بگیرم یا آی مک 413 ؟
گرافيك و سي پي يوي آي مك انتخابي كمي قوي تره ( البته تفاوت خيلي جزئي هست ) . ظرفيت هاردش هم بيشتره و يك امتياز ديگه هم داره : آي مك داراي رزوليشن FULL HD هست :13:نقل قول:
فقط سی پی یو و گرافیک رو لطفا مقایسه کنید .
نه . مشكلي نداره . براحتي ميتونيد ازش استفاده كنيدنقل قول:
ضمنا من یه مودم وایرلس Linksys wag120N دارم که باهاش به اینترنت وصل میشم . مک اسنولئوپارد اونو براحتی خواهد شناخت و مشکلی که نخواهم داشت ؟
به ساعت نمي كشه كه من يا دوستان جواب سوالات رو ميديم :31:نقل قول:
زمان خرید نزدیک شده . لطفا مثل قبل سریع راهنمائی کنید .
سوالي بود بپرس:46:
داداش محسن . بازم من اومدم اذیتت کنم هی سوال ازت بپرسم . شرمنده بهتر از تو کسی وارد نیس و خوب جواب نمیده با حوصله . آقا من در مورد دی وی دی مک بوک پرو ها هم سوال دارم . روی سونی که خودم دارم جرات نمیکنم یه فیلم نیگا کنم صدای جت میده از توش و وووووووووووووووووو صدا میکنه لامصب . مال مک بوک پرو هم همینطوره ؟ البته برا سونی تنها فیلم نیس هر چی دی وی دی توش میذارم صدا میکنه چه موقع رایت چه موقه کارای دیگه . سوال بعدیم هم اینه که من یه آلمه فیلمای دایو ایکس دارم . بعضی وقتا اینا رو واسه بچه ها تبدیل به دی وی دی میکنم که رو دستگاه دی وی دی پلیر بتونن نیکا کنن رو تلویزیون . با مک هم میشه سه سوته مثل ویندوز 7 فیلما رو به دی وی دی تبدیل کرد یا باید برنامشو بخرین یا دانلود کنیم ؟ همینطور واسه ام پی تیری کردی سی ها و یا تبدیل ام پی تیری ها به سی دی آئودیو ؟ بعدشم چن روز پیش دو تا برنامه خفن اومد تو بازار واس ویندوز یکی فتوشاپ 5 هس یکی هم آفیس 2010 . واس مک هم این دو تا کرکیش اومده ؟ ینی فتوشاپ 5 هم واسه مک الان میفروشن ؟ و اینکه مشکل فارسی نوشتن تو آفیس 2010 واسه مک حل شد ؟ خیلی آقایی
خیلی خیلی ممنون .
آخه من فکر میکردم سی پی یو i5- 2.4 GHz قویتر از Core2Duo3.06GHz هست . ولی مثل اینکه اشتباه میکردم .
در مورد کارت گرافیک هم همینطور . فکر میکردم گرافیک Nvidia330M قویتر از Ati HD4670 هست . ولی مثل اینکه اینجا هم اشتباه میکردم .
در اینصورت iMac که 300 هزار تومان هم ارزونتره اونو بگیرم . شما میگید iMac یکم قویتره . چون کارائی برام مهمه نه امکان حمل و نقل .
بله واقعا پاسختون خیلی سریعه و خیلی ممنون .
خواهش مي كنم دوست من. شرمنده ميفرماييد :11:نقل قول:
در مك بوك پرو ها اصلا اين مشكل وجود نداره و صدايي نمي ده :20:نقل قول:
آقا من در مورد دی وی دی مک بوک پرو ها هم سوال دارم . روی سونی که خودم دارم جرات نمیکنم یه فیلم نیگا کنم صدای جت میده از توش و وووووووووووووووووو صدا میکنه لامصب . مال مک بوک پرو هم همینطوره ؟ البته برا سونی تنها فیلم نیس هر چی دی وی دی توش میذارم صدا میکنه چه موقع رایت چه موقه کارای دیگه .
از اين برنامه ها براي مك هست و تو نت براحتي ميتونيد دانلود كنيد .نقل قول:
سوال بعدیم هم اینه که من یه آلمه فیلمای دایو ایکس دارم . بعضی وقتا اینا رو واسه بچه ها تبدیل به دی وی دی میکنم که رو دستگاه دی وی دی پلیر بتونن نیکا کنن رو تلویزیون . با مک هم میشه سه سوته مثل ویندوز 7 فیلما رو به دی وی دی تبدیل کرد یا باید برنامشو بخرین یا دانلود کنیم ؟
حتي نرم افزار سانسور صدا و سيما ( فاينال كات استديو ) محصول شركت اپله :18::18::18:
نگران اين برنامه ها نباشيد . از اين برنامه ها زياده :8:نقل قول:
همینطور واسه ام پی تیری کردی سی ها و یا تبدیل ام پی تیری ها به سی دی آئودیو ؟
در ضمن شما ميتوني در كنار مك وين 7 نصب كني و به كارهايي كه گفتي بپردازي
ببين برنامه هاي گرافيكي از قبيل فتوشاپ اول براي مك نوشته ميشه بعد براي ويندوز :18:نقل قول:
بعدشم چن روز پیش دو تا برنامه خفن اومد تو بازار واس ویندوز یکی فتوشاپ 5 هس یکی هم آفیس 2010 .
كرك شدش هم هست . براي نوشتن فارسي در مك هم مشكلي نيست . براحتي ميتونيد فارسي تايپ كنيدنقل قول:
واس مک هم این دو تا کرکیش اومده ؟ ینی فتوشاپ 5 هم واسه مک الان میفروشن ؟ و اینکه مشکل فارسی نوشتن تو آفیس 2010 واسه مک حل شد ؟ خیلی آقایی