با سلام و تشکرنقل قول:
دوست عزیز اگر امکان دارد یک عکس نیز از دستگاه ارایه فرمایید ضمنا آدرس و تلفن فروشنده را نیز اگر لطف کنید ممنون خواهم شد.
Printable View
با سلام و تشکرنقل قول:
دوست عزیز اگر امکان دارد یک عکس نیز از دستگاه ارایه فرمایید ضمنا آدرس و تلفن فروشنده را نیز اگر لطف کنید ممنون خواهم شد.
دوستان خواهشا کمک!من یه فایل hd با فرمت m2ts دانلود کردم!قبلا این فرمت رو روی ps3 اجرا میکردم ولی الان پلیر جدید lg که خریدم این فرمت رو نمیشناسه با اینکه دستگاه فول اچ دی ساپورت هست!من چطور میتونم یه فایل hd دانلود شده رو بر روی پلیرم اجرا کنم ؟به چه فرمتی باید تبدیلش کنم تا افت کیفیت پیدا نکنه؟؟؟فرمت مورد نظر برای تبدیل و نرم افزار کانورتر مناسب رو بهم معرفی کنید!مدل پلیر سینما خانگیم lh790hts هست!خواهشا جوابمو بدین!
لطفا در مورد سینمای خانگی آناهیتا ال جی هم نظر بدید خوبه می خوام بگیرم
lh790hts جدیدتره دوست عزیز!با طراحی ظریفتر و 1100 وات خروجی!
ps3 قدرت پخش فایل های hd رو داراست،برای همین شما اینگونه فایل هارو راحت پخش می کردین ولی یه دستگاه دی وی دی پلیر چنین قابلیتی نداره.امکان کانورت کردن بدون از دست رفتن کیفیت رو ندارید چون این فایل hd هست.کلا شما باید فایل تون رو کانورت کنید به رزولوشن sd تا بتونید توی dvd پلیر پخشش کنید و مطمئنا توی تصویر شاهد افت کیفیت خواهید بود.نقل قول:
سینما خانگی آناهیتا مدل 777 ال جی محسوب میشه.توی صدا به نظر من اصلا قدرت و تفکیک خوبی نداره.من پیشنهاد می کنم که مدل 780 رو بگیری که صدای خیلی بهتری از مدل 777 داره و یا همونطوری که دوستمون جناب prince_Amin فرمودند مدل 790 رو بگیر که جدیدتره.اگر هم نمیخوای بیشتر از مدل آناهیتا هزینه کنی باز من پیشنهاد می کنم که مدل 1090 رو انتخاب کنی.قیمت کمتری از مدل 777 داره ولی صدای بهتری داره.نقل قول:
سلام دوستان
ديروز 787 خودمو از كارتن در اوردم:31: .(اخه 2هفته ديگه عروسيمه تا زه بازش كردم) يه چيزي ديدم كه حالمو يه كم گرفت:18:.من قبلا تو شركت بانيان كار ميكردم سينماهاي پاناسونيك 3مدل اخرش داراي سابووفرهاي 16سانتيمتري بودن با اين حال بيس ضعيفي داشتن .(توي موزيك كه اصلا حرفي برا گفتن نداشتن:2:) چون خيلي باهاشون كار كردم اينو ميگم.ولي وقتي ساب 787 از كارتن در اوردم يهو جا خوردم احساس كردم خيلي كوچيكه فك كنم يه ساب 12 سانت بود . ياده سينماهاي ال جي و سامسونگ افتادم و چون ميزم هنوز نيومده وصلش نكردم صداشو تصت كنم.به نظرتون از لحاظ بيس چطوره با اون ساب كوچيكش؟ .(خدا كنه كه قوي باشه بالاخره هرچي باشه پايونيره ديگه:40:)
سابش 12 سانتی که دیگه فکر نکنم باشه.نقل قول:
بیسش قویه.کلا بیسش صدای کوبیدن و خشک نداره بلکه خیلی نرم و بجای اینکه بیشتر صدای کوبیدن ایجاد کنه تمرکزش توی ایجاد لرزش و لرزوندن هستش.
کلا توی موزیک انتظارات خیلی زیادی نباید ازش داشته باشی.ولی به قول خیلی از دوستان به پای پولش خیلی عالیه.
ممنون امشب نگاه ميكنمم ويه عكسم ازش ميزارم ولي تا روشنش نكنم و تست نگيرم ملوم نميشه اميدوارم صداش راضيم كنه.نقل قول:
يه سول ديگه ميخام يه hd media pleyer هم بخرم ميدوني صداي 5.1 اگر با كابل اپتيكال وصل كنم بهم ميده ياكه نه.يا مدل خاصي ميشناسي .
(دستت درد نكنه كه هميشه خوب و با حوصله راهنمايي ميكني آقاي رايان:10:)
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
درضمن يه ر-ي-س-ي-و-ر 9696 hdmi دار هم ميخام بخرم ميدوني چنده از يكي پرسيدم 100 تومن قيمت داده گرون نگفته ؟:41:
حقیقتش من در مورد دستگاه های hd media اطلاعات کاملی ندارم ولی دستگاه های محدودی هستند که از طریق خروجی اپتیکال صدای 2.1 انتقال میدهند و بیشتر از 90% دستگاه ها با توجه به سورس صدای 5.1 انتقال میدهند.باز اگه میخوای خیالت راحت باشه توی تاپیک خودش مطرح کن تا دوستانی که دارند بهت جواب قطعی بدهند.نقل قول:
در مورد رسی ور و قیمت هاش متاسفانه اطلاعاتی ندارم.
آقا این ساب ووفر کلتون چیه که میگن طبیعی ترین بیسو تولید میکنه دقیقا مثل طبل عمل میکنه؟