نقل قول:
منم هفته پیش تهران بودم ، یکی از دوستام گوشی رو دید و خوشش اومد و گفت بریم با هم بخریم
با هم رفتیم علاالدین ، خلاصه قیمتها همین طور متغیر بودن تا اینکه یه جا که میگفت 700 گفتیم یکی بده
گوشی رو باز کرد و سیم کارت گذاشت و داشت تحویل می داد که موقع نوشتن فاکتور گفت به اضافه هزینه گوشی و مموری باید 100 هزار تومان هم بابت ساپورت و گارانتی نرم افزاری بدید
منم گفتم مرسی ، هر نرم افزاری که دوستم بخواد رو خودم دارم لازم نیست هزینه بدیم
فروشنده هم گفت نه این نرم افزار ها اجباریه و حتما باید نصب بشه و پولشو بدین
خلاصه بحث شد و آخر سر بهش گفتم ببین برو اینارو به یکی بگو که تا حالا ویندوز موبایل دستش نگرفته باشه و دانشجوی کامپیوتر نباشه و ندونه داری سرش کلاه میذاری ، این کلاهت واسه سر من گشاده
گفت این گوشی بدونه این نرم افزار ها فروشی نیست همه جا همین جوریه
منم چون سیم کارت اعتباری اضافیمو داده بودم تو گوشی بذاره ، بهش گفتم گوشی ماله خودت ، یه قرون هم بهت پول نمیدم و دست دوستم رو گرفتم و از مغازه اومدم بیرون
خلاصه آخرش واسه دوستم به قیمت 750 با گارانتی یاس خریدم بدون اون نرم افزار های اضافی
فقط دوستای عزیزی که میخوان این گوشی رو بخرت حواسشون باشه سرشون کلاه نره و پول مفت دست این مفت خورها ندن
توصیه میکنم شما هم موقع تست هر گوشی ای یه سیم کارت اضافی داشته باشین تا اگه فروشنده خواست بامبول در بیاره ، یه هو بذارین برین تا یه گوشی با پلمپ باز شده رو دست فروشنده بمونه
بازم دمه فروشنده های مشهدی گرم که از این کلاه برداری ها نمیکنن