دوربین گوشی 3gs بسیار عکس های راضی کننده ای می گیره.نمی گم مثل دوربین 5 می گیره ولی در حد و اندازه خودش عالیه.در مورد عکس از جزوه و کاغذ هم بخاطر حالت focus دستی کار باهاش خیلی راحت هست.نقل قول:
Printable View
دوربین گوشی 3gs بسیار عکس های راضی کننده ای می گیره.نمی گم مثل دوربین 5 می گیره ولی در حد و اندازه خودش عالیه.در مورد عکس از جزوه و کاغذ هم بخاطر حالت focus دستی کار باهاش خیلی راحت هست.نقل قول:
میتونی یه عکس برام آپلود کنی ؟
خيالت راحت باشه از دوربينش.با نرم افزار 5 megapixel camera عكساش از خيلي از گوشي هاي 5 مگاپيكسلي بهتر ميشه (لااقل تجربه شخصي من اينو ميگه).
سلام دوستان
داداشم 3gs داره.ميگه خود به خود آنتن گوشيش مي پره و سيم كارت رو ديگه نميشناسه!
دليلش چيه؟
آيا با آپديت مشكلش حل ميشه؟
عکس از کتاب سایزش A4نقل قول:
ولی عکس دستنویس از دفتر معمولی گرفته شده.
اگه وقت کنم با آیفون 4 یه عکس از جزوه مثل همینی که شما گذاشتی میگیرم میذارم. تفاوت رو واقعا میتونین احساس کنین. :11:نقل قول:
آیفون 4 واقعا حرف نداره دوربینش
شما هم به این شیوه تقلب میکنید :31:نقل قول:
من یه پیشنهاد کوچیک دارم ، بین این دوتا هیچ کدوم رو نگیرید!نقل قول:
فقط و فقط به فکر آیفون 4 باشید البته اگه! فکر عوض کردن گوشی رو دارید...
سامسونگ برند بدی نیس(هم سامسونگ داشتم ، هم سونی اریکسون هم نوکیا)ولی به نظر من آیفون حداقل یه سطح بالاتر از اونه.اینی که میگم تجربه ی خودمه!منظور اینه که دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم از آیفون برگردم و برم دنبال برندهای دیگه!
خلاصه خواستم بگم من سامسونگ رو نمیپسندم ، اونجا هم که میگم آیفون 4 بگیرید به خاطر امکانات سخت افزاریه بهتر و ظاهر خیلی جذاب تریه که نسبت به 3 جی اس داره.
مشکل دوربین رو هم به کلی حل کرده...البته دوربین 3جی اس مشکلی نداره فقط کیفیت عکسبرداری 4 بهتر و بالاتره!
شما بگو کی از آیفون 4 بدش میاد ؟؟؟!!نقل قول:
من یه پیشنهاد کوچیک دارم ، بین این دوتا هیچ کدوم رو نگیرید!
فقط و فقط به فکر آیفون 4 باشید البته اگه! فکر عوض کردن گوشی رو دارید...
سامسونگ برند بدی نیس(هم سامسونگ داشتم ، هم سونی اریکسون هم نوکیا)ولی به نظر من آیفون حداقل یه سطح بالاتر از اونه.اینی که میگم تجربه ی خودمه!منظور اینه که دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم از آیفون برگردم و برم دنبال برندهای دیگه!
خلاصه خواستم بگم من سامسونگ رو نمیپسندم ، اونجا هم که میگم آیفون 4 بگیرید به خاطر امکانات سخت افزاریه بهتر و ظاهر خیلی جذاب تریه که نسبت به 3 جی اس داره.
مشکل دوربین رو هم به کلی حل کرده...البته دوربین 3جی اس مشکلی نداره فقط کیفیت عکسبرداری 4 بهتر و بالاتره!
منم دلم میخواد 4 بگیرم ولی فقط با قیمتش مشکل دارم :دی
قیمت 3gs اونور آب چند دلاره ؟ 4 چطور ؟ اگه ارزون تر از اینجا باشه ارزش داره بیارم ؟ (32 و 16)
خب من همینجا یه نکته اضافه کنم ، درسته آیفون 4 اینجا قیمت خیلی بالایی داره ولی 3GS هم دست کمی نداره!نقل قول:
اینجا یه لیست مختصر از حدود قیمت آیفون 3GS و 4 تهیه کردم :
آیفون 3GS ورژن 32 گیگ : 988000 تومن به نقل از DigiKala
16 گیگ موجود نداشت.
آیفون 4 ورژن 32 گیگ : 1160000 تومن!
16 گیگ موجود نداشت.
خب تا اینجا که خیلی فرق آنچنانی با هم ندارن!
===============
3GS ورژن 32 گیگ : 930000 تومن به نقل از GooshiShop
16 گیگ : 830000 تومن.
آیفون 4 ورژن 32 گیگ : 11500000 تومن.
16 گیگ : 11000000 تومن.
===============
این همه قیمت گفتم که بگم شمایی که میخوای 800 ، 900 تومن بابت 3GS پول بدی یکم بیشتر بده 4 بگیر که بعدا پشیمون نشی و با کلی ضرر 4 بگیری...
حتما ارزون تره ، من قبلا هم گفته بودم قیمت آیفون اینجا قانون و قاعده نداره و هرکس هرچقدر که بخواد میفروشه.نقل قول:
هستن دوستانی که اطلاع از قیمت کشورهای دیگه دارن.خیلی راجع به این موضوع بحث شده.