نه متاسفانهولي تقريبا همه كتابخونه هايي كه من ديدم دارننقل قول:
Printable View
نه متاسفانهولي تقريبا همه كتابخونه هايي كه من ديدم دارننقل قول:
من پرسیدم هیچکدوم نمیاننقل قول:
شما خود درسو بخون اينا پيشكشت!نقل قول:
اگه به مقدمه ي كتاب ها مراجعه ميكردي اين سوالو نمي پرسيدي!
ميشه بگيد براي قبولي تو كنكور از چه سالي روزي چند ساعت درس خوندين؟
من كم خوندم ولي زياد تست آموزشي زدم .
از پارسال خيلي روزها كم تمرين كردم و خيلي روزها زياد
ولي متوسط حساب كنم روزانه بالاي 2 ساعت ميشه
من اصلا اون اولا ساعتی نمیخوندم
یه سری درسا رو واسه ی یه روزم برمیداشتم هرجوری بود توی اون روز میخوندم البته گاهی هم به همش نمیرسیدم ولی هیچ روزی برنامه سنگین بر نمیداشتم که بهم فشار بیاد متعادل اما همیشه
آره تست هم خیلی میزدم یعنی سعی میکردم هرچیزی که لازمه از جزوه بفهمم سر کلاس بفهمم روی بعضی درسا یه مروری روی جزوه داشتم و بیشتر تست البته اینو من بیشتر روی درسای تخصصی(رشته ریاضی)اجرا میکردم
ولی به نظرم بد نیست تفریحی بخونید حتما یه سری مرتبط با درسه که معمولا میگن اونا رو بخونید
اول کتاب مبتکران شیمی یه توضیحاتی راجع به اونا داده و چند تایی هم ذکر کرده که بخونید
اگه تست بزنی میفهمی کدوما مهمه
من به شخصه تاکید میکنم حتما حتما هندسه رو بخونید چون هندسه رو خیلیا نمیزنن و زدنش حقیقتا کمکه اما درواقع نباید بخاطر هندسه درسایی رو که همه میزنن شما نتونی بزنی درواقع به موازات پیش ببر هر دورونقل قول:
پارسال هرکی به من میرسید میگفت هندسه نخون اما من اصلا گوش ندادم یه بار درست کتاب هندسه و نکاتو اینا رو خوندم دیگه طی سال خیلی وقت واسش نذاشتم و فقط ب تست یه مروری میکردم همیشه هم بین درسام درصد خوبی رو داشت
من که به شخصه از اون اول عشق هندسه بودم :31:
به نظرم خوبه اگه یه نکاه به تمرینای کتاب مخصوصا هندسه 2(سال سوم) بندازی و نتایج تمرینا رو بنویسی
چند تا کتاب تست هم بزنی مدلش دستت میاد گاج سفید به نظرم بد نبود اندیشه سازان چاپ قدیم هم تمریناش یه کم قدیمی و بعضی وقتا سخت و وقتگیره اما بد نیست نتایج یه سری از تمرینا رو بدونی
موفق باشید
سعي كنيد درس خيلي ضعيف نداشته باشيد! مثلا من ادبياتم خيلي ضعيف بود تو كنكور هم 37 زدم! ولي عربي و رياضي و فيزيك رو 70! بقيه هم 65 اينا! ولي همين ادبيات كلي رتبه ام رو آورد بالا! خيلي آورد بالا خيلينقل قول:
ولي خدايي هندسه خيلي سخته (حداقل واسه من) !! :41:نقل قول:
من اوايل از هندسه متنفر بودم ولي الان كه دارم از پايه ي پايه :18: ميخونم يذره به خودم اميدوار شدم. الان با كتاب رمزينه هندسه 1 رو ميرم جلو و مطالبش با كتاب درسي زمين تا آسمون فرق داره!!! :19: موندم اين همه رابطه و قضيه ي سخت از كجا اومده كه تو كتاب نيست.... خلاصه با هر بدبختي داريم ميخونيم!!!!
راستي سوالات كنكور هندسه پايه و هندسه تحليلي به چه كسري از سوالات رياضيات رو تقريبا تشكيل ميده ؟