باید برنامه ها ساین بشن // یاگوشی -- بشه // یا فایل cer و Key گرفته بشه و با اونها برنامه رو ساین کرد.
فکر نکنم مشکلی باشه.
من هنوز هیچ کدوم رو تست نکردم
فقط برنامه x-plore رو روش نصب کردم که جواب داد.
Printable View
باید برنامه ها ساین بشن // یاگوشی -- بشه // یا فایل cer و Key گرفته بشه و با اونها برنامه رو ساین کرد.
فکر نکنم مشکلی باشه.
من هنوز هیچ کدوم رو تست نکردم
فقط برنامه x-plore رو روش نصب کردم که جواب داد.
معمولا موقع غروب تنظیمات رو بزاری روی هوای ابری عکس ها فوق العلاده خوش رنگ تر میشن فرصت کردی یه امتحان بکن ببین چطور میشه.
داش حمید به نظرت می ارزه ادم واسه vivaz صبر کنه ساتیو رو نگیره چون من بعد از عید میخوام گوشی عوض کنم دوباره به سلامتتی می شه 14 هموین گوشیم که عوض می کنم :27:
ساتیو سایزش واسه جیب بزرگ نیست کم؟؟؟
تا بعد از عید vivaz هم وارد می شه؟؟؟
راستی من 5800 هم دستم بوده یه 5 ماهی ولی فروختمش این ساتیو هم کپی همونه (از نظر منو و نرم افزاری) یا جذاب تره؟
راستی داش حمید اگه گوشی رو الان نگرفته بود باز همین ساتیو رو انتخاب می کردی؟؟؟
نسبت به Omnia HDچطوره ؟!؟ (از نظر ظاهر که 1000% ساتیو سرتره)
------------
ساتیو خروجی TV هم نداره درسته؟>؟
اگر براتون فیلم برداری مهمتر هست خوب ارزش صبر کردن رو داره.
1.نه.اصلا بزرگ نیست.خودم فکر میکردم بزرگ باشه ولی جمع و جوره.
2.تا اردیبهشت حتما میاد.
3.دستکتاپش فرق داره.منوهاشم تا حدودی فرق داره ولی شباهتشون هم کاملا مشهوده.
4.حمید منظورتون من هستم؟من حامدم!الان فکر کنم بهترین گوشی SE همینه.فکر کنم آره.البته به شخصه به X10 می اندیشم:دی..
3:دی. با اون کار نکردم.
خروجی نمیدونم.تو دفترچش ندیدم.
سلامنقل قول:
منم یه unbox ساتیو تو یه سایت دیدم که هم کابل تیوی تو کارتن گوشی بود وهم به کابل تی وی به تلویزیون وصلش کرد.حالا نمیدونم دیگه فیلمه درست بوده یا نه ولی به نظر درست میومد:10:
نمیدونم والا.حالا چک میکنم ببینیم داره یا نه.قاعدتا باید داشته باشه.ولی خوب کابلش که روش نیست.پرتشم که قربونش برم عتیقه هست.
ویرایش :
آقا داره ظاهرا.satio+TV out رو سرچ کردم توی گوگل.زودتر از تست کردن نتیجه داد.این هم یه ویدئو از نحوه کارکرد:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=spUwnP24Nlg
خروجی تی وی داره !
ولی با فست پورت سونی اریکسون !! مثله سی905 !
داش حامد شرمنده اسمت هم اشتباه نوشتیم
از بقیه دوستا هم بابت پاسخ ها ممنون
---
وقتی vivaz بیاد قیمتش باید پایین تر از ساتیو باشه ؟!؟
فیلم برداری ساتیو چطوره ؟؟؟ (تسبت به ان 95 ) کیفیتش خوبه>؟
میگم ببینم نمیتونی یه طور گولش بزنینقل قول:
اگه میتونی این کارو بکن که میگم ببین چی میشه
از این تبدیل ها هست برا هندزفری <تبدیل فست پورت به جک 3.5> که رو اکسر سری w هست
بیا به جای اینکه تو اون قسمتی که گفتم<قسمتی که توش جک 3.5 هدفون میره>به جای هدفون که بزنی کابل tv out نوکیا رو بزن ببین اینطوری جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
:10:
کار نمیکنه !
البته من امتحان نکردم !ولی 100% جواب نمیده
چون تیکه اول هندزفری فقط یع تعداد پین داره که فقط برای صدا هست ! برای تصویر نیست !