موقع save کردن از پنجره ای که باز میشه اون پایین گزینه Encoding را به Unicode تغییر بده.نقل قول:
Printable View
موقع save کردن از پنجره ای که باز میشه اون پایین گزینه Encoding را به Unicode تغییر بده.نقل قول:
سلام دوستان
من يه مشكل دارم كه وقتي با dialup كانكت مي شم صفحات اينترنت رو باز نمي كنه ! يه كانكشن ديگه مي سازم باز مي كنه بعد كه سيستم رو دوباره روشن مي كنم وقتي كانكت مي شم صفحات اينترنت دوباره باز نمي شه لطفا كمكم كننين .
من ویندوزمو عوض کردم حالا میخوام اپدیتهای ویندوز قبلیمو ویندوز جدید منتقل کنم تو ویستا این کارو با کپی کردن یه پوشه انجام ویدادم ولی تو این ویندوز نمیدونم چیکار باید بکنم ادرس اون پوشه هم از یادم رفته
من 7 رو ریختم از همه چیزش رازیم جز یه چیزش اونم اینه که عکس ها رو خیلی کند باز یا مرور میکنه کندتر از ویستا حتی عکس با رزولوشن های مثل 640-480!!!!!!!!!!!
مشکل از کجاست؟
فکر کنم سیستمت ضغیفه از ویستا که خیلی تندتره مشخصات سیستمت رو بگو
من مادربوردم مدلش K8NF9 است. هرکاری می کنم نمیتونم واسه کارت شبکه اش درایور \یدا کنم. حالا اترنت ندارم.
7 فقط 1 مشکل داره خیلی کمپانی ها مثل dell,HP,..هنوز درایور های 7 رو ندارن به HP ایمیل زدم گفت تا نسخه ی نهایی 7 نیاد درایور ها برای همه ی محصولاشون نمیدن.
سلام دوستان
من ویندوز 7 رو از طریق بوت روی هارد دومم نصب کردم و ویندوز XP رو هم پاک نکردم.
الان ویندوز 7 بوت میشه و نمیتونم ویندوز XP رو انتخاب کنم و واردش بشم . ( یعنی اصلا گزینه ای در بوت نمیاد )
چجوری می تونم در بوت حالت انتخاب ویندوزها رو داشته باشم .......... ؟؟؟؟؟؟؟؟
به امضام نگاه کن به نظرت این سیستم ضعیفه؟؟؟؟!!!نقل قول:
خدایی عجب ویندوزیه !
من الان نصب کردم
سرعتش عالیه !
آدمو یاد سرعت Xp می ندازه !
دمش گرم خیلی خوشم اومد