نمی دونم راستش ولی فکر نمی کنم زیاد باشه...نقل قول:
این نرم افزارا چقدر شارژ کم میکنه؟ منظورم پولیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم راستش ولی فکر نمی کنم زیاد باشه...نقل قول:
این نرم افزارا چقدر شارژ کم میکنه؟ منظورم پولیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مبارکه!!! :10: انشالله که به شادی بپوشیدش.....چیزه...:دی به شادی ازش استفاده کنید! :دینقل قول:
سلام . منم بالاخره به جمع کوکی داران ییوستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مبارکم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من هم اول با فایل های پی دی اف مشکل داشتم ، مخصوصا با انگشت ؛ با قلم راحت تر بودم ... الان دیگه عادت کردم ... راحت بالا و پایین می برم . هرچند قبول دارم نسبت به بقیه جاها اسکرول کردنش سخت تره...
میتونی از اون پنجره کوچیکی که پایین سمت راست صفحه هست استفاده بکنی ...
آقا من دو تا کلیپو تبدیل به mp4 کردم اما پخش نکرد.
چرا؟؟؟
سلام به همه ی دوستان .
میخوام تو این یست تقلیدی از یست قدیمی Michael Ropy بکنم و اندفعه محتویات یکیج طرح جدید گوشی رو بگم ، شاید به درد یه بنده خدایی بخوره . یس با اجازه ی حسین آقا :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بالا سمت چپ :
1- جعبه ی گوشی
2- دفترچه ی راهنمای فارسی
3- دفترچه ی مربوط به لیست نمایندگی ها
4- گوشی
5- کابل USB
6 - هندزفری 2 تیکه
7- کابل شارژ گوشی
8 - مینی CD برنامه ی LG Pc Suite
9 - کارت گارانتی گوشی
10 - محافظ LCD
فیمت : 151 هزار تومان (تاریخ خرید 9/2 )
مدت گارانتی : از 88/8/1 تا 90/8/1
این محتویات ورژن جدید گوشی هست که نسبت به ورژن قبلی این 2 تا مورد رو کم داره :
1 - کیف
2 - کارت قرعه کشی
و چیزی هم که اضافه داره یه بازی جدید هست (چه مزیت بزرگی !:27:)
راستی یه نکته ایم که تو دفترچه راهنما دیدم این بود که سایورت رم رو زده بود 8 گیگ !!
:46:
خواهش میکنم! :11:نقل قول:
میخوام تو این یست تقلیدی از یست قدیمی Michael Ropy بکنم و اندفعه محتویات یکیج طرح جدید گوشی رو بگم ، شاید به درد یه بنده خدایی بخوره . یس با اجازه ی حسین آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا . 3 تا مشکل بزرگ دارم ممنون میشم کمکم کنید
1- کوکیم خیلی از 3gp هام رو هم یخش نمیکنه . چرا ؟؟! 3gp هم باید سایز خاصی داشته باشه ؟
2- چجوری برنامه نصب کنم . مثلا فایل رهیاب تهران رو دانلود کردم که یه فایل zip با حجم 6.52 هست . من کلا باید این فایل zip رو به گوشی منتقل کنم و از اونجا نصبش کنم یا باید اول اکسترکت کنم بعد بفرستمش تو گوشی ؟ و مثلا همین رهیاب رو تو کدوم فولدر باید بریزم ؟
3-از gprs بالاخره چجوری استفاده کنیم ؟ جناب si-sa شما موفق نشدی هنوز . لطفا کسانی که استفاده کردن کمک کنن تو این مورد و البته موارد قبل .
ممنون از همگی
نوچ ... من هنوز نتونستم ، فک کنم مشکل از سیم کارت هست .
در مورد بقیه سوال ها ، 3gp رو نمی خونه ... ؟ خوب ... ببین اگر حجمش زیاد نیست آپلود کن بررسیش کنیم .
در مورد Mp4 یه دونه کانورتر کم حجم چند صفحه پیش گذاشتم من کارهام با اون میگذره و فایل های Mp4 رو که پخش نمی کنه با اون تبدیل می کنم و اندازه رو هم تنظیم می کنم ... دیگه مشکلی پیش نمیاد .
اون برنامه رو هم اول اکسترکت کن که یه فایل جاوا(یا جار) ازش بیاد بیرون بعد اون فایل رو داخل پوشه Others بزار و از طریق پوشی نصبش کن ...
الان اینترنت من فعالهنقل قول:
-از gprs بالاخره چجوری استفاده کنیم ؟ جناب si-sa شما موفق نشدی هنوز . لطفا کسانی که استفاده کردن کمک کنن تو این مورد و البته موارد قبل .
زنگ زدم که به خود امور مشترکين ایرانسل ( 700 ) ازشون راهنمايی کامل گرفتم .
کافيه يک پيامک کوتاه بدون متن به شماره 2225 بفرستی ، بعد يک پيامک مياد برات که به انگليسی توضيح داده بايد چيکار کنی که ميشه این :
گوشيتو خاموش کن و باطری رو در بيار ، پشت گوشی يک برچسبی چسبوندن که سريال نامبر و شماره IMEI رو نوشته ، IMEI رو روی يک کاغذ بنويس و گوشيرو روشن کن.
يک پيامک بزن به 2225 به این مظمون :
يک حرف S بزرگ اولش + فاصله + شماره IMEI
بفرست برای 2225 بعد يک پيامک مياد که تنظيمات اینترنت براتون فرستاده ميشه و بايد سيوش کنيد ، برای من 3 تا پيامک برای تنظيمات کل گوشی آمد که همشو سيو کردم و تمام :دی
نقل قول:
البته یه کار ساده تر هم هست
فقط حرف S رو به همون 2225 اس کنین