سلام میخاستم بدونم کسی نیست که یه جایی تو تهران بشناسه که بتونن صداهای اتاق ماشین رو بگیرن(ماشینم پرشیاس)؟ وقتی که تو دست انداز میوفتم داخل ماشین خیلی صدا میده، تازه ماشینمم جلو بندیش نو هست. مرسی
Printable View
سلام میخاستم بدونم کسی نیست که یه جایی تو تهران بشناسه که بتونن صداهای اتاق ماشین رو بگیرن(ماشینم پرشیاس)؟ وقتی که تو دست انداز میوفتم داخل ماشین خیلی صدا میده، تازه ماشینمم جلو بندیش نو هست. مرسی
سلام دوست عزیز اگ صدا از داشبورد باشه بد باطری ساز صدا گیری کنه ول اگه از درها باشه بده صافکار صداگیری کنه ولی در هارو اگ خودت یه فرد فنی باشی رودری هارو باز کن لای رودری و ددستگیره ابر بذار شاید صدا حل شه .یاشا داداش
نقل قول:
صدا توی ماشین های ایرانی طبیعی است . من مدتی به دنبال صدا گیری بودم و با صرف هزینه زیاد نتوانستم صداها را از بین ببرم .
بهترین راه این است که کمی صدای پخش صوت خودروتان را بلند کنید تا صداهای اتاق را نشنوید . :n06:
دوستان روغن خوب چیه بریزم؟
ماشین 7تا کلا کار کرده اونم با روغن کارخونه...چه زوغنی بریزم خوب باشه؟
بعد از کجا بخرم روغنو؟
فیلتر اینارو هم عوض کنم؟دقیقا چیا باید چک بشه؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
روغنی که کارخونه تو ماشین میریزه یا توتال هست یا ایساکویی ساخت شرکت نفت سپاهان.
به نظر من روغن خواستید بریزی
1- کاسترول مگنتاک سطح کیفی SM 10-40w 2- الف ( ELF ) 3 سوپر پیشتاز -
تعویض روغنی ها دارند .
بله بهتره هم فیلتر هوا و فیلتر روغن عوض بشه .
سلام خدمت دوستان گرامی
من یه 405 مدا 89 دارم که :
- شمع و وایر هاش رو تازه عوض کردم
- تسمه دینام و تسمه تایم رو هم تازه عوض کردم
- ماشین الان 110000 کارکرده
- صافی بنزین هم رو همزمان به بقیه قطعاتش عوض کردم
اما مشکلی که الان با ماشین دارم :
درحین رانندگی (اکثراً زمانیکه میخوام شتاب ماشین یا دور موتور رو ببرم بالا )یعنی رو گاز که فشار میدم چراغ چک روشن شده و ماشین ریپ میزنه !!!
بنظر خودم این اتفاق بیشتر زمانی رخ میده که ماشین تو دست انداز بیوفته !!!! ، که معمولا بعد از روشن کردن مجدد ماشین چراغ چک خاموش میشه
به محض اینکه چراغ چک روشن بشه ماشین ریپ میزنه
مشکل دیگه اش اینه که صبح که میخوام ماشینو روشن کنم یه صدای سنگین حالت بم تو اتاق ماشین میاد که خیلی اذیت کننده است ، الیته این صدا همیشه هستش منتها اول صبح بیشتره
برای رفع این مشکل دسته موتورها چک شد ، سینی ماشین هم چک شد که ایرادی نداشتند ولی مشکل پابرجاست !!!
لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوستان عزیز :دور آرام جی ال ایکس با موتور xu7 طبق استاندارد باید چند باشد. حداکثر سرعت در دنده های 1و2 3و4و5 بایستی چقدر باشد(منظور در جاده بدون شیب زمان تعویض دنده)
سلام دوستان
405 مدل 11/91 .5000کارکرد
. وقتی ماشینو خاموش میکنی فن ها باید کار کنند تا اب رادیات خنک بشه یا نه( ؟ ماله ما اینطوری نی ولی یکی دیگه همزمان گرفتیم اون درسته )
فیلتر هوا خوب عالی چیه +قیمت جمعه روغن کاسترول مگنتک اصلی تو 5000 تا اولین بارروغنشو عوض کردم عالیه
ممنون
تا ثیر داره تعویض فیلتر تو چیا ؟
ممنون ازینکه جوابمو دادین !!!نقل قول:
امروز رفتم تنظیم موتور تو سیستم کد خطا رو = قطع انژکتر 1 و یا اتصال بدنه وجود دارد ک با دستکاری خارهای فیش فعلا ماشین مثل ساعت داره کار میکنه حالا ببینیم تا بعد چی میشه !
نقطه Run Off یا بهترین زمان برای تعویض دنده XU7 دور موتور ۳.۵ هست .نقل قول: