جدی خوبه؟
چند جلدیه؟؟؟
قیمتش چنده اینا
توضیح بده : دی
جدی خوبه؟
چند جلدیه؟؟؟
قیمتش چنده اینا
نقل قول:
بچه ها : دی
کتاب فیزیک پیش رمزینه خوبه واقعا؟؟؟؟؟؟؟
تست و آزموش با هم هس؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
جدی خوبه؟
چند جلدیه؟؟؟
قیمتش چنده اینا
چطوری؟
تو چرا با یوزر اصلیت نمیای؟ :دی
بابا تو همون اندیشه سازان رو فکر کنم داشته باشی
اون خیلی شاخه به مولا (یه لحظه رفتم 40 سال پیش :دی)
ولی تعریف رمزینه رو زیاد شنیدم
اما هیچی به اندیشه سازان نمیرسه
اگه در کنار اندیشه سازان بیای 10 سال کنکور قلم چی رو بزنی خیلی عالی میشه
بچه ها برای اموزش عربی چی خوبه؟!
مبتکران خوبه؟!
جامع هست؟!
برای خود ادبیات کتاب بگیرم خوبه؟!
اخه میگن دیگه از کتاب سوال نمیاد تو کنکور!همش مفهومیه!
راهنمایی کنید!
شیمی چی؟
من سال دوم رو اصلا نخوندم!
درباره کتاب مهندس بازرگان بیشتر توضیح بدید!
اینکه واسه هر سال باید جدا بخریم یا نه!
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
فیزیک پیش رمزینه 2 جلد
جلد اول ( پیش 1) :
*آموزش مفهومی کتاب درسی و پاسخ به سوالات احتمالی دانش آموزان
*بررسی و تشریح بیش از 1450:18: مثال و پرسش چهار گزینه ای تالیفی ، سراسری و آزاد
*بررسی تمرین ها و مثال ها مهم کتاب درسی
قیمت : 11500 با 474 صفحه
جلد دوم (پیش 2) توضیحات مثل پیش 1 ولی تعداد مثال و تستش شده 750 ، قیمت 5500 و تعداد صفحات242
سلام!
من مقدار زیادی کتاب های تست قدیمی دارم ولی الان که نگاشون می کنم می بینم بیش ترشون از توی کتاب ها حذف شده! ... کتاب جبرواحتمال اندیشه سازان رو دارم ولی از فرمول های غیرمعمول استفاده کرده ... می خواستم بدونم برای حسابان و جبر چی بگیرم که سوالاتش کشک نباشه و پاسخ های تشریحی و متناسب با کتاب درسی داشته باشه ... و نظرتون در مورد کتابای قدیمی چیه؟ ... قدیمی منظورم چاپ 71تا80 هست
سلام دوست عزيز ♠ ♥ ♦ ♣
براي آموزش عربي: من خودم توي دبيرستان هيچي عربي ياد نگرفتم،ولي معلم كنكورم آقاي محمد واعظي بودن. واقعا الان ديگه توي هيچ قسمتي از ترجمه و قواعد عربي مشكلي ندارم .
ما جزوه معلممون رو مي خونديم. ولي خودشون گفتن آخر تابستون با انتشارات كلك معلم جزوه شون رو كتاب مي كنن. به نظرم خيلي بايد عالي بشه.
براي ادبيات هم پيشنهاد مي كنم بيشتر وقتت رو بذار روي مفهوم شعرها. هيچ بيتي از كتاب باقي نمونه كه مفهومش رو بلد نباشي. اما زياد در مورد كتابش وارد نيستم.
شيمي هم به نظرم براي تمام پايه ها همون مبتكران خوبه. بايد جدا جدا بخري.
موفق باشي...
باور کنید این پیام آیات به هیچی ربط نداره واقعا فقط به این بستگی داره که نظر طراح محترم!!چی باشهنقل قول:
یکی مفهومی در نظر میگیره یکی به کلمات مشابه توجه میکنه یکی به قبل و بعد آیه تو کتاب.
زیاد خودتونو در گیر نکنید هر چی به نظرتون اومد همون رو بزنید اگه بهش گیر بدین خیلی وقتتونو می گیره سر جلسه. اکثرا هم هیچ دلیل منطقی خاصی برای جواب ندارن ونهایتا تو پاسخنامه تشریحی!!!مینویسن پیام آیه مورد نظر ...بعد هم گزینه جواب رو کپی میکنن جلوش.
سلام
یه چند تا سوال داشتم:
1.کتابهای فیزیک غلامعلی محمودزاده (مبتکران) چجوریند؟ من کتابای اندیشه رو دیدم خوبند حالا مبتکران نسبت به اندیشه سازان چجوریه؟
من بیشتر توی پیش 2 و فیزیک 3 2بخش آخر و فیزیک 1 مشکل دارم اگه جدا جدا هم برای این سه تا کتاب معرفی کردین اشکال نداره
در ضمن فیزیک 1 و 2 اندیشهسازان هم در دسترسم هست
2. کتاب جبر و احتمال خوب چیه؟ اندیشه سازان خوبه؟
3. یه هندسه تحلیلی بگین که کلا مفهومی باشه اصلا زیاد فورمول نده {مثل گاج که برای هر سوال یه فورمول گذاشته نباشه (مولفان: منصف شکری یا عنایت کشاوزی)-- نظرتون راجع به کتابای تحلیلی مبتکران چیه؟
4. گسسته اندیشه چجوریه خوبه؟ مبتکران چطوره؟ در مورد طرز تدریس رمزینه تو همین درسم توضیح بدین
5. عربی به زبان ساده،گاج سبز،فوت و فن کدوم برای تابستون بهترن؟ (نظر خودم رو گاج سبزه چون درس به درسه)
من کلا فورمول اینا نمیتونم حفظ کنم یعنی خود فورمولای کتابم کلا یادم میره!
برای درسای بالا کتابایی معرفی کنین که زیاد به فورمول وابسته نباشن ممنون میشم
@@@@@ مهم اینکه فعلا اینا رو من برای تابستون میخوام یعنی از 15 تیر
اگه میشه همه ی اینا رو جواب بدین
ممنون و مشتکر پیشاپیش.
راجع به عربی : فوت و فن خوبه . اما خطیبی بهتره . فکر میکنم یه کم فوت و فن زیادی گفته . یهنی مطالبی که بهشون نیازی نیست.
منظورم از خطیبی کتاب طراحان ، تالیف بابک خطیبیه .
در مور شیمی بازگان ، من تست هاش رو دارم میزنم . کتاب خوبی هستند اما کامل نیستند . برای شروع خوبه .
در مور دفیزیک مبتکران ( محمود زاده ) فکر نمیکنم درس هاش برای کنکور مناسب باشه . اکا تست هاش بد نیست . تست های منتوسطی داره . تست های این کتاب برای شروع خوبه
1.;کتابای مبتکران خیلی خوبن اما نه واسه کنکور.من همون اندیشه سازانو خوندمنقل قول:
2.اره خوبه.قدیمه ولی خوبه
3.من خوشخوان خوندم اما خیلی خوب نبود.ولی بازم از گاج بهتره(من کلا با گاج به جز سنجش اخرش مشکل دارم!!)
4.خوشخوان این یکی خوبه ولی دوستان میگن رمزینه هم خوبه(من خودم ندیدم)
5.نمیدونم