والا من یه بار یه چیزی شبیه به بازی برای مبایل دیدم اما فکر نمی کنم اونقدر ارزشش رو داشته باشه. اگه روزی نیم ساعت تا یک ساعت در روز برای نسخه کامپیوتری وقت بذارید بهتره تا این که تمام روز رو برای نسخه مبایل وقت بذارید. البته نظر منه ها. جسارت نشه.
در ضمن یک توصیه.
این که به این آموزشگاه های خصوصی پرواز نرید. به 2 دلیل.
اول این که 3 تا از آشنا های من رفتن. راضی کننده نیست.
دوم این که در صفحات قبل یک بار گفته بودم که مسئول بخش آموزش سازمان هواپیمایی کشوری با پدرم صحبت کرد و گفت آموزشگاه های پرواز درسته که آموزش می دن و مدرک می دن اما اول از همه برای پرواز و ثبت نام جا نیست و دوم این که کلی پول هزینه کردید.
فکر کنم یه چیزی حدود 60 میلیون تومن فقط برای مدرک PPL باشه. الان دقیقش یادم نیست. فقط می دونم که ساعتی 165 هزار تومن هزینه پروازه که باید 200 ساعت برای دوره PPL هزینه بشه.
این بنده خدا حتی به بابام گفت که اگه نمی تونید راضیش کنید بیاریدش پیش من براش توضیح بدم که وضعیت به چه شکل هست...
اما!
اما اگه واسه بورسیه شدن توی ایرلاینر های ایران تونستید اقدامی انجام بدید که عالیه در غیر این صورت...
این توصیه من بود. البته اگر مطمئن هستید که می تونید از طریق آموزشگاه های خصوصی در یکی از ایرلاینر های ایران کار کنید که خوب خیلی خوبه...
به هر حال تصمیم با خودتونه. این نظر شخصی منه که توی آموزشگاه آموزش دیدن فقط پول هدر دادنه.
امیدوارم موفق باشید.