مشکل اینجاست:
واقعا کسی تونسته بالای 18 سال یا 20 سال بازی کنه؟ من از هرکی پرسیدم بهم خندیدن!!
Printable View
مشکل اینجاست:
واقعا کسی تونسته بالای 18 سال یا 20 سال بازی کنه؟ من از هرکی پرسیدم بهم خندیدن!!
سلام
این سیستمی که دوستمون loomina داد یکم عجیبه !
البتّه تقریباً اینی که می گم برای بیشتر بازی ها ( حدّ اقل رو پی سی من ) اینجوریه .
من رمم 1 گیگه گرافیکم Nvidia GeForce 8500 GT هست ولی برای این که راحت بازی کنم همه چی رو گذاشتم رو low .
فقط رزولیشن 1024*1280 هست که راحت برم تو بازی یا در بیام !
با وجود این شرایط بازی بعضی جا ها ( کمتر جاها ) بازم تیک می زنه !
كساني كه به شما خنديدن از دنيا عقب هستن!نقل قول:
بله كساني هم هستن كه بالاي 18 يا 20 سن دارن ولي بازي ميكنن و به نظر من هيچ عيبي هم نداره تازه مفيد هم هست.
من اين هارو از روي خود p30world گفتمنقل قول:
ليو احتمالا اين حداقل سيستم هاي مورد نيازش هست.
من خودم 27 سال سن دارم بازی میکنم خیلی هم لذت میبرم
بخش خونه سازیش واقعا خودش کلی یادگیری مفید داره برای خونه ساختن و تزئین خونه
کلا بگم الان بچه ها بازی نمیکنن چون بازیهای این دوره مال بزرگ ها هستش نه بچه ها چون هنوز درک این بازیها برای کوجیکترا مشکله
زنده جان من بعد از 24 ساعت اون پك رو دنلود كردم( دست... دست .... شله ... شله)
حالا فايله كجا دانلود شده؟
سوال منو جواب نمیدید؟چند صفحه قبل این سوالو پرسیدمنقل قول:
سلام دوستان.
من چند تا فایل با پسوند Package از سایت modthesims.comدانلود کردم و تو پوشه دانلود ریختم. اما تو game luncher قسمت دانلود چیزی نمیاره که من اونها رو installکنم .کسی میدونه اینجور فایل ها رو باید تو کدوم پوشه بریزم تا اجرا شه؟
با تشکر:11:
میشه آهنگ هایی که پخش میشه (پاپ , کلاسیک و ...) رو پیدا کرد ؟
آپدیت های مربوط به وسایل رو از کجا دقیقا باید بگیرم ؟ این بلندگو هایی که تو سمیز 2 بود تو این نیست خیلی بده برای گوش کردن به آهنگ ها باید دقیقا کنارش باشی ... :31:
نقل قول:
آخه اصلا تو سیمز 3 من فایل دانلود وجود نداره.....یه فایل share هست که توش یه سری پکیجه....اون تو که می ریزم می رم تو لانچر هیچ اتفاقی نمی افته..........:41:
چــــــــي؟نقل قول:
چنين چيزي تا حالا براي كسي پيش نيومده
مطمئنيد مهمون ها خودشون بچه ي شما رو بردن؟
بعد كه بردن يعني بر نگشت؟