نقل قول:
منم نظراتم رو بگم شاید کمک کنه! بالاخره این بلائیه که سر همه مردم داره میاد، 206ی که همه جا تبلیغ میکنن شتایش از زانتیا بیشتره و کم مصرف ترین خودروی کشوره، اما وقتی میخری و میبینی اینجوری نیست هیچ کس جوابگوی این مساله نیست.
برای بنزین خوب همه ماشینا از پیکان گرفته تا بنز و لکسوس از دو نوع ینزین میتونن استفاده کنن. پس شرایط واسه همه یکیه! اگه قرار باشه 206 با این بنزین بازده خوبی نداشته باشه بقیه ماشینا هم ندارن (گرچه ماشینایی که موتورشون قدیمیتره با این شرایط بهتر کنار میان) ولی بازم یه راه حل هست، اینکه یه مکمل اوکتان بگیری و هر بار که بنزین میزنی داخل باک بریزی تا درصد اکتان بنزین به 95 برسه. (البته اگه خیلی علاقه به شتاب بالا داری!)
اما مساله اصلی همون ecu (سیستم کامپیوتری ماشین) هست که از سال 85 ایران خودرو زحمت کشید و برای کاهش آلودگی هوا اون رو آپدیت کرد و البته با قطعات کاملاً چینی به جای فرانسوی! همین باعث شد که موتور صفر 206 شتابی مثل تیپ 2 داشته باشه و مصرفش از سمند بالاتر! اما اگه 10 15 هزارتا کار کنه همه چی حل میشه و براحتی مگان رو میگیره و مصرفش هم میاد پائین.
و البته اینم بگم پدال گاز 206های جدید هم برای شتاب بالا توی دنده 1 و 2 باید 5 سیمه شن که هزینش حدود 250 تومن درمیاد!
سلام
نقل قول:
کاملا حق با شماست اما اگه دقت کنید من ریو رو با تیپ 5 مقایسه کردم تو پست قبلیم!، دلیلش اینه که بنزین با اکتان پایین برای همه ی ماشینا زیاد تاثیر نداره! ، داره ها اما نه خیلی محسوس مثل همین تیپ 5!! با ماشینای مدل بالا که کاری ندارم اونا به کنار!
مثلا 206 و پرشیا در حالت برابر (برای هر دوشون از بنزین اکتان 85 استفاده شده!) پرشیل که شتاب کارخانش 11.8 هست با این بنزین 13 میاد شتابش! برای 206 که 9.6 هست میاد 12 ! حتی اینو هم بگم شما با تیپ 5 موقع حرکت کولر رو روشن کن ببین ماشین مشکه اصلا انگار 2 تن وزنه بستن روش! حالا من اینایی که تست کردم ECU 7.4.4 بودن!
در کل اگه برای گاز دادن ماشین بخوای باید همین که دوستمون گفتن از مکمل های بالا برنده اکتان استفاده کنی و هم اینکه به فکر مصرف بنزین نباشی! __________________
سلام فرشاد جان:31: