پس مواظب خودت باش که حوصله ندارم بیام سر خاکت !! :دی :دینقل قول:
اگه اون چیزایی که من دیدمو می دیدی می فهمیدی چرا دارم این حرفا رو میزنم.
Printable View
پس مواظب خودت باش که حوصله ندارم بیام سر خاکت !! :دی :دینقل قول:
اگه اون چیزایی که من دیدمو می دیدی می فهمیدی چرا دارم این حرفا رو میزنم.
می گم که هرکی میتونه یه کمکی به ما بکنه به شدت نیاز به gift دارم useram تو بازی Arsin هستش wellnessam پایینه
Thanks
سلام به همه دوستان جمهری الکترونیکی
من دوباره به p30world برگشتم امیدوارم که دیگه شاهد ملتی سازی بعضی از دوستان نباشیم
علت اینکه من به اینجا سر نمیزدم این بود که بعضی ها واقعا بازی رو به گند کشیده بودن امیدوارم که دیگه شاهد چنین چیزهایی نباشیم
موفق باشید
من برات میفرستم... شما همچنین میتونید درخواستتون رو توی فوروم فارسی بازی ارئه کنید تا کمک بیشتری بهتون بشه... :نقل قول:
این دفعه موفق نشدم... چون 10 درصد امروزتون رو گرفتید... ولی فردا براتون میفرستم...کد:http://www.iranerepublik.com/forums/index.php?topic=108.0
موفق باشید... :11:
ممنون:10::31:نقل قول:
بچه ها کسی خواست تو شرکت غذایی سه ستاره که بخوبی پیشرفت می کنهکه با تضمین حفظ حقوق و نبود محدودیت کار کردن تو هفت روز هفته(یعنی اگر یک یا دو روز تو هفته نتونست کار کنه مشکل براش پیش نیاد)استخدام می کنیم.هدف شرکت هم پیشرفت. و فروش بیشتر با سود معقول نه فروش کم و سود زیاد و حقوق قابل قبول است .کارمند های فعلی اش هم اکثرا از اوایل کار باهاشن که به خاطر اتحاد و رد پیشنهاد های بهتر و ماندن در تمام شرایط رشد تا رکود شرکت رو از لحاظ عمر ایمن می کنه
کسایی که دوست دارن تو شرکت کار کنند حداقل باید اسکیل 3 باشن(به خاطر درجه شرکت)و کسایی باشن که رفیق نیمه را نشن.
هر کی خواست از طریق ایمیل بازی با من تماس بگیرن تا معرفی به شرکت بشن.
دوستان برای من هم دعوتنامه بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
ارسال شد.
سلام من هم دعوتنامه میخوام :31:
کد:porya.salarvand.1365@gmail.com
بسم اله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
ارسال شد.