سلام. چه طوری میشه در word کلماتی مثل می شود را به هم پیوسته نوشت. یعنی می در عین جدا بودن از شود به آن نزدیک باشد. با تشکر
Printable View
سلام. چه طوری میشه در word کلماتی مثل می شود را به هم پیوسته نوشت. یعنی می در عین جدا بودن از شود به آن نزدیک باشد. با تشکر
سلام من تو همین انجمن فهمیدم چطوری میشه این کار رو کرد دیدم یکی نوشته بود باید Alt+157 رو بزنینقل قول:
ولی من این کار برام وقتگیره من هم همرا شما میپرسم راه راحت تر چیه؟
سلامنقل قول:
شما باید از نیم فاصله استفاده کنی و از قسسمت SHORTCUT واسش کلید تعریف کنی اما من پیشنهاد میدم که هم شما و هم اون دوست عزیزمون از نرمافزار TrayLayout استفاده کنید که قابلیتهای زیادی رو بهتون میده.(درست کردن حرف ي به ی .ایجاد نیم فاصله .دادن کلیدهای مبدل. سازگاری با انواع نرمافزارها.خارج از دید کاربر.دادن تاریخ شمسی و انتخاب کلیدهای خاص برای کاراکنرهای خاص)
MR WORDIST اگه میشه تو اول این تایپیک نرمافزار TrayLayout رو بذار که دوستان دانلود کنن. اگه هست من ندیدم معذرت.
دوست عزیز من نرم افزار رو دانلود کردم اما نمیدونم همینجوری باید اجراش کنم یا باید محل خاصی اون استخراج کنم در ضمن برای تعریف میانبرها و کلیه امکانات دیگه کجاش باید رفتنقل قول:
دوستان عزيز با توجه به راهنماييهاي ديگر دوستان در
مورد مشكل برعكس نويسي هنوز من اين مشكل رو دارم
مثلا ابتداي جمله مينويسم با ولي space رو كه ميزنم ميشه:اب
يا يك كلمه رو كم و زياد كه ميكنم كل جمله به هم ميريزه
رفقا كسي چيزي به ذهنش ميرسه؟
عزیزان برای حل نیم فاصله و ... به اینجا مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما همه برنامه هان رو ببند و نصبش کن(به ریست فکز نکنم نیازی باشه)
یه بار میخوای ریست کن.
همه مشکلات حله شما کاری نمیخواد انجام بدی.
یه ایکن شبه کیبرد میشینه گوشه taskbar روش کیک کن
یه کیبر مجازی باز میشه
کلید مبادله رو کلیک بذاری همه حروفی رو که با shift نوشته میشه رو خواهی دید.
برای عوض کردن هر حرف روش کیلیک کن یه صفحه باز میشه شما از اونجا با انتخاب گزینه های زیاد میتونی تعریف کلیدها رو عوض کنی .
البنه نیازی نیست اما یه بار این کاری که گفتم رو انجام بده چیزای جالبی مییبنی!!!
رو آیکن هم نگه داری بهت تاریخ میده.
اصلا" این عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصحیح همه حروف (يبه ی)
تصحیح نیمفاصله(shift+space) خودکار یا هر کلیدی که شما مایلی با shift
مشاهده تمام اعرابها و... جهت تایپ بهنر.(میفهمی هر کلید کارش با شیفت چیه)
درج ناریخ به زبان فارسی با نگه داشتن موس در taskbar
امیدوارم دیگه کسی با این همه نوشته مشکلی در تایپ ندشنه باشه.
دوست عزیز نمیدونم چی شده حالا که اجراش میکنم میاد تو سیستم ترای بعد که روی اون کلیک میکنم فقط مینیمایز هستش و نمیتونم پنچره رو ببینمنقل قول:
چیکار کنم
اگه از ويندوز 98 يا ME استفاده مي كنيد طبيعي هست كه حرف ی در بعضي جاها غير چسبان باشه. ولي اگه اكس پي داريد طبيعي نيست و ممكنه ربط به ويروس يا نرم افزارهاي فارسي ساز معيوب داشته باشه. نمي دونم با تعويض فونت مشكل حل بشه يا نه، ولي فونت Times New Roman رو خيلي راحت مي تونيد دانلود كنيد:نقل قول:
کد:http://www.google.com/search?q=download+font+%22times+new+roman%22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
همونطور كه آقا رضا (علي علي) گفت، مي تونيد با نصب نرم افزار اصلاح صفحه كليد، كاري كنيد كه با زدن Shift+Space علامت نيم فاصله گذاشته بشه. مثل «ميشود». ضمناً علاوه بر اين برنامه TrayLayout يه برنامه هم ورديست معرفي كرده بود كه فكر مي كنم به محض نصب، همه مشكلات رو حل كنه، اميدوارم خانم ولايي يا خود ورديست لينكش رو توي فهرست بذارند تا ديگه مجبور نباشيم دنبال لينك بگريدم.نقل قول: